Minun kamalan onneton elämäni

Murjottu

Taas tässä naputellaan jotain jonnekin pilveen ja avaruuteen tekstiä jota ei varmaan saa katoamaan vaikka itse katoankin.
Lapsuuden muistikuvani joka on voimakas ja ennen syntymääni.
Olin jossakin "taivaassa" paikassa jossa oli värejä joita ei maan päällä ole näkynyt. Kuin sateenkaaren sävyjä ja siltä väliltä. Olin en ruumis vaan valo ja kaikki muutkin siellä olivat sitä näkymättömiä "henkiä"? tai "sieluja"? ´Seisoimme ´ ja otimme vastaan ikään kuin käskyjä. Minun kohdalle tuli käsky; "sinä synnyt perheeseen jossa sinulla on jo vuoden vanhempi sisar." " Sinun tehtäväsi on kärsiä, mutta se aika on rajallinen!" (Aikansa kutakin siis.) -Jumala on siis antanut jokaiselle sielulle jonkun tehtävän jollekin se on pilkka, jollekin kärsimys, jollekin ahdistus, jollekin sairaudet, jollekin kurjuus ja köyhyys, jollekin nöyryytykset ja pilkka koko elämän kestävä. Meidän tulee vaan kestää kaikki se mitä on tuleva eikä puolustautua edes sanallisesti ei Jeesuskaan puolustautunut vaikka häntä nimiteltiin ties miksi. Kun sinua lyödään oikealle poskelle käännä silloin Vasenkin!!!! -Tässä se salaisuus teille jotka kärsitte mistä milloinkin suru, murhe, ahdistus, työttömyys, kaikilla meillä on se jokin, vaikka naapurit eivät sitä tiedä ja kadehtivat kun on päällä puhdas paita ja naama puuteroitu viimeisen päälle kaikki tuska ja kärsimys peitetty! Tämä muisto ajasta ennen syntymää on kantanut minua nyt 53-vuotta jo. Kun on ollut niin pimeää ja synkkää kärsimystä että olen halunnut antaa periksi, niin silloin muistan että katsopa tämä elämä kuitenkin ihan loppuun asti ja päätä vasta sitten kannattiko. Meillä on vain yksi elämä ja meidät palkitaan sen mukaan minkä ja miten me koettelemukset kestämme.
-Todellakin synnyin perheeseen jossa minulla oli jo vuoden vanha sisar ja tähänastinen elämäni on ollut kärsimystä täynnä.
On lyöty ja ruoskittu sähköjohdolla johon oli kiinitetty "tursmanneja" nauloja! Änkytin lapsuudessani lyöntien takia myös koulussa ja kieltäydyin puhumasta ääneen ja siitä johtui kiusaaminen oppilas joka ei puhu! Myös työ-yhteisössä kiusaaminen jatkui eristämisellä koska olin hyvä ja raitis ihminen. En juonut, en polttanut, en harrastanut paheita. Minulle todellakin valkeni että minun tulee kantaa kaikki minkä saan tyynesti tappelematta ja ilman oikeudenkäyntejä kateellisia panettelijoita vastaan , palkkio siitä tulee taivaissa!
Haluaisitteko te minun elämäni?
Tuskin.
Olen tehnyt virheitä olisi pitänyt luottaa Jumalaan jatkuvasti koko ajan vaikka en hänen johdatuksessa tuntenut olevani näissä koettelemuksissa. Muistakaa kaikki täällä maan päällä koetellaan on rintasyöpää ja muita sairauksia konkursseja avioeroja. Tuskaa kuolemaa. Kehotukseni onkin että rukoilkaa lakkaamatta ja kiittäkää niistä hyvistä asioista Jumalaa, jolta Hän on teitä kuitenkin suojellut!
Te vaan ette tiedä että teidän sieluistanne heitetään arpaa ja käydään kauppaa!
Älkää langetko kiusaukseen.
Itse huomasin vuosi sitten rikkoneeni 10- käskyistä ainakin 9, ja ajatuskin synnin tekemisestä on rikkomus joten uskon rikkoneeni ne 10. Joten olen katunut kaikkia ja luetellut ne Jumalalle. Elämän pelko vaihtuikin kuoleman peloksi kun tajusin oman syntisyyteni. Luulin olevani puhdas, ajatukseni eivät olleet vaan olin katkeroitunut 6-vuotta ihmistä vastaan joka sanoi minusta väärän todistuksen! Olisi pitänyt vaan antaa mennä toisesta korvasta ulos.

Tässä jotakin ohjenuoraa teille jotka elätte ahdistuksen murheen ja vaivan laaksossa ettekä näe valoa! Te olette se valo älkää antako valon himmentyä ja lampun sammua murheen laaksossakaan vaan uskokaa, toivokaa ja rakastakaa!
Ilman Rakkautta ei ole mitään!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet tärkeä. Älä luovuta vaan elä koko elämäsi. Sinulla on merkitys. Hanki apua jos liian paha olo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe