Kukaan saanut myytyä pyöräänsä?

kesänaikana

Moi! Miten on onko kukaan saanut myytyä pyöräänsä edes jotenkin kelpo hintaan? Mulla ollut myynnissä tuollanen vajaa 10vuotta vanha 800cc customi ja onpa ollut ostaja ehdokkaat hiljaa.
Tuollasista pyydetään noin 5-6tonnia. Eniten ihmetyttää muutaman pyörän todella alhainen hinta noin 3900-4200eeroa ja silti niitä ei osta kukaan????
Vertailun vuoksi tälläset maksoi 2011-2012 noin 7,5-9tonnia.
Onko harrastus todella ihan kuolemassa ja mikä ihme selittää sen ettei edes nämä halvat muutaman tonnin laitteet vaihda omistajaa?
Mitä tästä seuraa jos ihmisten motskarit jääkin kaikki "käsiin"
Monet näköjään kyllästyneet ajelemiseen.

57

2580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tonnijammuu

      Meni mutta kyllä kipiää teki myydä niiin halvalla.
      Nyt syksyllä ostan halvalla uudemman isommat hienomman

    • malttia

      Ei kannata panikoida myynnin kanssa, nyt on hiljaista mutta varmaan taas käynnistyy kaupanteko ,samanlaista aaltoilua kun kaikessa muussakin kaupassa,voi sitten kuumeta taas hetkessä. Kyllähän moni on vähentänyt pyöräkantaansa mutta onhan tää sellainen laji että vaikea on kokonaan luopua , pitää se jonlainen pyörä olla jolla pääsee hurauttaa kun mieli tekee. Eikä tuon ikäinen menopeli ole vielä edes vanhimmasta päästä ja customit on aina tehny kauppansa.

    • Honra

      Porukka haluaa isompia ja uudempia.
      Tämä ennen niin iso luokka 750 on käynyt pieneksi ja ei haluttavaksi ainakin custom puolella..
      Minä olen myynyt tuota omaani nyt 7viikkoa ja pyynti ollut 6700 sit 6500 ja nyt 6199.
      lähellä kauppoja aletaan oleen koska nyt alkanut puhelin soimaan..

    • hondamanne

      Varmaan osittain näinkin .toisaalta nuo isot nyt kokeiltuna ja suunta pienempään päin,kotimaan matkailut hoituu 750cc moitteetta,lähinnä tuo rungon koko määrittää paljon minkä luokittelee pieneksi, esim. hondan vanhempi 750 shadow ace tuntuu isolta pyörältä ja uudempi sitä reippaasti pienemmmältä vaikka koneiltaan samankokoiset, molemmilla ehtii. Ajanmyötä tuota vanhempaa yksinkertaisempiaa tekniikkaa alkaa arvostamaan , kestävää ja ajofiilis kohdillaan sekä huollot hoituu kotitallissa.

    • Kawasaki1100

      Vastaan todella monen puolesta että ei ole saanut myytyä.
      tuttava piirissä kaikki halus prätkän vuonna 2000-2008 sen jälkeen suunta toinen eli nyt haluttu prätkästä eroon. Moni sinnitteli nuo vuodet niin että vaihtoivat pyörää joka vuosi kun ei ollutkaan se "oikea" malli alla.
      Prätkistä taitaa tulla ongelma monelle,toki moni pitää pyöränsä kun ei saa kaupaksi mutta ajaa vaan muutamina päivinä kesässä.
      Prätkäily on kylmässä suomessa vähän rankka laji.....

    • 2000erahaa

      Ihan hyvä et prätkiä saa halvalla kohta. Pystyy meikäkin ostaa nopeen pyörän ja ajaankin sillä. Niin ne ajat muuttuu....

    • Kyllä on, se tyyppi joka myi pyörän sulle!

    • Markkinoilla vallitsee markkinoiden laki.
      Kysyntä ja tarjonta ovat avainsanoja ja -käsitteitä.
      Etkö pysty mieltämään huutokauppaakin mahdollisuudeksi realisoida tavara?
      Itse olen myynyt halvalla vanhoja prätkiä useammankin, mutta en ajattele että olisin "hävinnyt" kaupoissa. Vanhan myynti kun on aina mahdollistanut uuden hakkimisen :)
      Sitten tuntisin hävinneeni, jos joutuisin pitämää vanhaa prätkää tallissa ja jättämään uuden hankinnan sikseen.
      Sehän merkitsee pysähtyneisyyden tilaa :s
      Tavara kiertoon päivän hinnoilla, niin tyytyväisyys on taattu puolin ja toisin :)

      • AutoilevaMotorist

        Totta. Ja jos on tarkoitus laittaa jotain tilalle, niin ehkäpä senkin sitten saa vastaavasti halvemmalla.
        Ja syksyä kohden hinnat ovat aina laskeneet kevään hintoihin verrattuna.


    • eihyväpisnes

      Tuollainen muutaman satasen hinnanpudotus myyntitilanteessa on turhaa. Alle kymppitonnin pyörässä pudotetaan pyyntiä tonni kerrallaan, kunnes puhelin alkaa pirisemään. Minulla uutena 07 ostettu pyörä, maksoi 12t€, ajettu 100tkm, siitä voisi saada 3t€.

    • pärinäpete

      Nyt pyöriä katselee enää ne jotka on ostamassa "todella halvalla" ensi kesäksi. Toki siellä voi olla prosentti niitä jotka ostaa "apteekin hinnalla". Itse myin kesällä ja edes nettimoton halvin hinta ei montaa kyselijää houkuttanut. Sitten kun se ostaja saapui ja halusi vielä miettiä yön yli niin pudotin hintaa jonkin verran ja sanoin että hinta on voimassa tänään. Olin juuri lomamatkalle lähdössä...

      "Tuollasista pyydetään noin 5-6tonnia. Eniten ihmetyttää muutaman pyörän todella alhainen hinta noin 3900-4200eeroa ja silti niitä ei osta kukaan????"

      Niin - sinullakin on sitten sopiva pyynti se 3000-4000? Se että olet maksanut 2012 ylihintaa ei vaikuta asiaan. Moottoripyöräily on harrastus eli kulu.. Se että pyörä maksaa sitten vielä 20-vuotiaana miltei saman on voi voi - ainahan voit pitää sitä vielä sen kymmenen vuotta. Ja sitten jos se merkki on Suzuki tai Kawasaki niin se on vähemmän haluttu kuin ikuisesti viaton Honda.

    • Cb1300

      Pyynti 8400e ja sain kolme tekstari tarjousta. Kaikki tyyliin 5000e heti huomenna. Yks viestitti ja sanoi et 6000e jos tuon 250km päähän. Vasta tarjous 7500 ja matkat puoleen väliin. Ei vastausta.
      Vähän huonot fiilikset jäi. Pyörä myymättä.

    • ootellaaaaan

      Nyt ei vaan sitten kannata myydä jos ei kauppa käy, kyllä se taas kohta käy, ei lopu tähän mp-myynti , kohta vähänajettujen kysyntä ja senmukana hinnatkin nousee taas kuten aina aikaisemminkin.

      • Isokustom

        En usko et hinnat nousee vaikka tulisi kuinka huippuajat.
        Toivotonta on muillakin ollut prätkän myynti. 3kk myynnissä ja kolme soittoa tai viestiä.
        Endurot tuntuu olevan kova juttu kaikki muu ei kelpaa nyt kenellekkää


      • pakkomyynti

        Jos kauppa ei käy nin eihän silloin tietenkään kannata myydä mutta kun on pakko. Velkavipu on tehnyt tehtävänsä ja ihmiset ovat korviaan myöten veloissa. Ostajat ovat haistaneet veren ja ostavat vain todella alhaiseen hintaan.


    • Polkuhintaan

      Pyöränon suhdanneherkempi kuin auto. Jäin työttömäksi. Piti myydä polkuhintaan. Järkevään hintaan ei mene, polkuhintaan menee. Jos luuletnettä liikkeiden myyntihinnat on jotain referenssitasoja niin olet väärässä. Vefrokkihinta on ruuvatun saksanpyörän hinta netissä. Pyörän arvo alenee, joten odottaminen ei kannata, lisäksi huoltobja vakuutus on kalliita. Jos pyörää ei tarvitse myydä niin hyvä.

    • Tahtootonnisen

      Minä myyn ja ostan isomman sitten mutta tuo myyinen on ollut luultua vaikeampaa.
      Pyörä ollut mulla vuodesta 2013 ja maksoin siitä silloin 6500eeroo ja se oli halvimmasta päästä silloin samanmallisia.
      Nyt pitänyt pyyntiä reilussa viidessä tonnissa ja olisin valmis myymään ehkä 4300-4500 mut paras tarjous ollut 3500!!! Ihan surkea tarjous.

    • mopollakuuhun

      Nettimotossa on juuri nyt myytävänä yli 10 000 yli 125 kuutoista moottoripyörää.
      Ostetaan ilmoituksia on 42! ! !

      Kuinka monta oikeasti potentttiaalista moottoripyörän tosiostajaa harkitsee tänään / huomenna moottoripyörän ostoa?

      • NoJopasNytJottaen

        Kuka ostaja laittaa "ostetaan" ilmoituksen, kun "myydään" ilmoituksia on tuhansia? Itsekin olen ostanut monta pyörää, mutta eipä ole tullut mieleenkään koskaan "ostetaan" ilmoitusta laittaa ...


    • Harley900

      On tarjottu s.postillä ja tekstarilla jotain mut kukaan ei ole soittanut ja kysynyt esim koeajoa. taitaa olla tekemätön paikka myydä mitään tänä syksynä.
      Oma pyörä suht uus 2009 eli ens keväänsä taas vuoden vanhempi eli halvemmalla pitäs myydä vieläkin..... liikkeen tekemä tarjous oli hieman metsässä sekin eikä ollut niillä oikein hyvään vaihdokkiakaan.
      Hieman ihmeellistä tämä pysähtyneisyys..

    • ajajamies

      Myynnissä olevista noin puolet on yli 10-vuotiaita , eli kyllä tarvetta uudemmista ja vähempi ajetuista tulee väkisinkin olemaan vaikkei nyt kauppa kävisikään.
      Nyt onkin hyvä rako hyödyntää pysähtyneisyyttä vaihtaa ajokki tuoreempaan,vähäisen myynnin seurauksena ei noita vähänajettuja kaikille tule riittämään ja taitavat hintansakin pitää paremmin,ongelma lie nuo loppuunajetut
      joita ei halua kukaan vaikka puolilman antaisi.

    • 750kustom

      Hintaluokassa 2000-4000 kalustoo kyllä järkyttävät määrät. Haluaako näitten myyjät sitten koko harrastuksesta eroon vai päivittää uudempaan?
      Mulla muutaman tonnin ajokki myynnissä ja kun sen saan myytyä niin isompi prätkä tulee tilalle. Sellanen josta 5vuotta sitten saattoi vaaan uneksia..

    • hinnasta_kiinni

      Pyörien myyntihinnat ovat romahtaneet, oikealla hinnalla kauppa käy.. Itse pudottelin hintaa 300e kerrallaan kunnes nappasi kiinni ja kaupat tehtiin. Lama, tuleva uusi mp-vero, työttömyys ja yli 10v ikä siinä myynnin esteitä...

    • hiljaistaOn

      Moottoripyöräkauppa on kuollutta. Suomi makaa syvällä laman kourissa eikä ostajan ja myyjän näkemykset hinansta kohtaa. Ja syksyllä on vielä nihkeämpää.

      Nyt myyjien pitäisi tajuta pudottaa hintaa reilusti niin lähtisi kauppa käyntiin.

    • naurettavathinnat

      Ei kukaan koska hintapyynnöt ovat täysin epärealistisia.

      Jos esimerkiksi pyörä on 3 vuotta vanha ja maksanut uutena noin 11000€ ja nyt siitä vielä pyydetään 8900€ niin eihän sitä kukaan osta. Näitä tapauksia on paljon Nettimotossa. Oikea hintataso on 3000-4000€.

      • Anonyymi

        Mihin perustat hinnanaleneman. Ei tuommosta sinun laskentamallia ole missään.


    • trendimenijo

      Velttokikkeliset, keski-iän kriisiä poteva,t käyttivät jo velkavipunsa tappiin. Nyt on vain noita turhakkeita myynnissä...

      • naurettavathinnat

        Se on juuri näin. Nyt on huikeat ostajan markkinat kun tarjonta on huikea ja ostajat vähissä. Kun velkavipu on tehnyt tehtävänsä niin syksyn ja talven aikana pyöriä saa todella halvalla. Sellaiset -70% pyyntihinnasta on realismia.


    • rookkari

      Voi,teitä naskalit,mä olen nyttemmin alkanut ottamaan noutohinnan kun pyörää haen,mitä uudempi,sen enempi veloitan,tulee kalliiksi kun alkaa hallissa tila loppumaan mutta tili kummiskin paisuu,onneks sinne mahtuu toistaiseksi.

    • Vain_keväällä_myyntiin

      Ehei pojat! Prätkää ei missään nimessä pidä myydä syksyllä jos ei todella ole aivan pa tai maastamuutto yms! prätkät myydään aina hyvällä ja kuumalla keväthinnalla alkaen maaliskuussa ja jatkuen heinäkuulle. Itse en ole koskaan edes miettinyt myyväni prätkää syksyllä , miksi tekisin niin tyhmästi? Aina keväällä kun porukka käy kuumana ja kilpailevat eri malleista yms silloin minä tuon tallista puunatun prätkän ja se on siinä! :) ja jos hintani ei miellytä niin mitä väliä, lähden reissuun ja kun palaan kokeilen taas :) ja nautin :)

      • AleKevät2016

        Eipä keväällä 2016 porukka todellakaan käy kuumana ja kilpaile eri malleista kun myynnissä on kymmeniä tuhansia pyöriä ja ostajia muutamia tuhansia. Siinä voi ostaja kylmän rauhallisesti katsoa kun hinnat tippuvat


    • uikkaritNaRIKKAA

      No hiljainen ajan kohta vuodesta, myydän vähän ja ostetaan vähän moottoripyöriä. paras aika myydä ja ostaa on moottoripyörä kun alkaa tulee taas kunnon moottoripyörä kelit. toki tähän aikaan jos ostamassa pyörää voi saada vähän halvemmalla mutta vaikeempi löytää mieleistä ja hyvä kuntoista kun ei niitä enää oikeen hirveesti myydä tähä aikaa.

    • kevattäkohe

      Kiva kevättä odotella pyörä tallissa, keväällä sitten myydään kovaan hintaan kuten aina ennenkin,toistaiseksi ei ole mikään pyöristä talliin jäänyt,ja jos jäisikin niin sitten ajellaan ja ootellaan parempia aikoja ja myydään sitte enempi ajettuna , vähempi näitä uusia myydään että hyvät käytetyt pitää hintansa.Näitä tinkaajia alkaa kummasti
      kuumottaa ja sitä kiemurtelua kiva seurata.

    • paskamaa

      suomi on perseaukisten kurahaarojen maa, ei täällä mistään saa oikeaa hintaa.

    • RahallaSaaPyörälläPääsee

      No ne, joita kuumottaa, mutta ei ole rahnaa toteuttaa unelmiansa, niin tyytykööt sitten päristelemään olohuoneissaan jollain virtuaalipyörällä pleikkarin kanssa.....

    • mp_tukku2016

      Kyllä kauppa käy, jos hinta ja ostaja kohtaavat. Edelleen on myynnissä ylihintaisia pyöriä, joiden myyjät täällä itkevät kun puhelin ei soi, eikä email kilahda...yli 20v vanhan pyörän hinta alkaa ykkösellä, samoin vanhoista customeista pyydetään järjestään järjettömän kalliita hintoja sen mukaan mitä ITSE on siitä maksanut. Ei se näin mene enään, markkinat määrää hinnan ja saksasta mobile.de ohjaa hintoja myös Suomessa...jos kauppa ei käy, hinta on väärä...

      • ounouagain

        Ei mobile.de mitään täällä ohjaa , ruuvattuja romuja saa ja on aina saanut halvemmalla jos vaan joku itselleen huolii, massa ihan eri luokkaa eli romujakin on riittämiin,suuri osa niistä halvimmista näitä , ja jobbarit täällä sitten ottaa sen siivunsa ja ostajalle jää kalliit korjaukset ja kädenväännöt. no kun halvalla sain.........


      • Niin_muuten

        hinta alkaakin ykkösellä vaikka kyseessä 36 vuotta vanha museorekisteröity pyörä. Ykkösen perään tulee tosin 4 nollaa. Sattuu olemaan aito ja alkuperäinen -79 Möhkö-Kawa jolla ajettu alle 40 tkm. Pyörä ei tosin ole myytävänä mutten malttanut olla kommentoimatta kun mielipiteet täällä ovat vähän pehmeitä teinipoikien juttuja.


    • halpaaon

      Halpoja ovat käytetyt moottoripyörät. Mopon, siis 50cc, hinnalla saa isohkon ihan ok kuntoisen moottoripyörän. Puhumattakaan vanhemmista tai viallisista joita reiskat ostaa ja korjaa. Ainoa ongelma varsinkin näin talvella on kuljetus. Suomi on pitkä maa ja kaikki eivät ole valmiita rahtaukseen vaikka se on nykyisin kuljetusliikkeiden kautta erittäin helppoa, netin kautta hoituu kaikki kuljetukseen liittyvät ns. sopimus ja paperiasiat. Varmaan auttaisi myyntiä jos olisi valmis kuljetukseen.

    • ostaakokukaan

      Ostaako noita pyöriä enää kukaan? Olen itse ostamassa ensimmäistä pyörää, noin 600-750cc luokasta. Olen seurannut iloittelua netissä ja eipä nuo paljon vaihdu. Nettimoton Ilmoituksissa menee ileisesti joku aikaraja umpeen ja sitten ne poistuvat, silloin iso määrä ilmoituksia poistuu kerralla. Vilkastuuko kauppa yleensä kesää kohti mennessä? Pyörät tuntuvat nyt erittäin halvoilta, jopa naurettavan halvoilta.

    • järkihoi

      Halpoja on mutta mielestäni tuo edullisuus kannatta hyödyntää noissa 2010 ja uudemmissa , silloin on rahat tallessa jatkossakin,mitään vanhaa 4-pyttystä ei kannata ottaa risakseen oli hinta mikä hyvää.

      • kokeneenaputarpeen

        Vanhaa pyörää ei tietenkään kannata ostaa jos ei osaa tehdä sille mitään. Joillakin harrastus on korjailu ja entisöintipainotteista mutta osa noista keräilypyöristä on jo aika arvokkaita. Pyttyjen määrä ei ole ongelma. Jos haluaa vain ajaa niin kannattaa tietysti pyrkiä ostamaan mahdiollisimman vähän ajettu ja huoltokirja saisi olla, tietysti uudemmat yleensä varmempia tässä mielessä.


    • orwellsslave

      Taas pitää kuukauden päästä jatkaa myyntihommia. Viimen kesänä ei ollut yhtään kyselijää eikä edes autoa tarjottua vaihdossa. Tarjosin netin halvinta hintaa, mutta mitään kysyntää ei ollut. Nyt kokeilen teipata pyörän erilaiseen kuosiin. jos vaikka vanha vanha Trump-neuvo tepsisi: "If you cannot fix it, put on a new logo on it"

    • menijomopo

      Heh,itse nostin hintaa ja sitten menikin sitten kaupan , eli halvalla ei saa hyvää......

    • kannattaakoehkäei

      Kaveripiiriin on ostettu kuukauden aikana neljä pyörää.

      Pyörillä oli paljon yhteistä, vaikka pyörät oli erillaisia. eri ikäisiä ja -mallisia.

      Kaikki oli alkuperäisessä kunnossa ja siistejä.
      Kaikkien edelliset omistajat oli pitänyt niitä useita vuosia.
      Kaikista löytyi jotain dokumenttiä huolenpidosta.
      Pyörät oli halpoja vastaaviin verrokkeihin verrattuna.
      Kaikki ostettiin alle viikossa ilmoituksen ilmestymisestä.

      Joten kauppa käy, kun tuote on haluttu, kunnossa ja hinta kohdallaan.

      Voihan se olla, että 80 000 ajettu 15 vuotias pikkubandiitti ei mene vaikka hintapyynti olisi 500€

      • kerrolisää

        Missä noita viiden sadan bandiitteja myydään, olen etsimässä edullista bandiittia? Koneen koolla ei niin väliä. 80 000 ei ole tämän päivän koneilla mitään. Tosi kuski ajaa 200 000 km.


      • 500eeroo
        kerrolisää kirjoitti:

        Missä noita viiden sadan bandiitteja myydään, olen etsimässä edullista bandiittia? Koneen koolla ei niin väliä. 80 000 ei ole tämän päivän koneilla mitään. Tosi kuski ajaa 200 000 km.

        viissatasella saa kypärän


      • kannattaakoehkäei
        kerrolisää kirjoitti:

        Missä noita viiden sadan bandiitteja myydään, olen etsimässä edullista bandiittia? Koneen koolla ei niin väliä. 80 000 ei ole tämän päivän koneilla mitään. Tosi kuski ajaa 200 000 km.

        kaveripiirissä on pari pikkubandittia ollut myytävänä ja vaikka se olisi nettimoton halvin, niin ei yhtään ostajaehdokasta. Hintaluokka 1500€
        Saattaisi se mennä 500€ kaupaksi, mutta silloin kannattaa pitää pyörä tallissa, kun ei se seillä ruokaa pyydä.
        Ajatus oli se, että tusinapyörät ei mene kaupaksi, ellei hinta ole todella, siis todella alhaalla.


    • nykinyki

      mitä järkee ostaa joku vanha paljonajettu 4-pyttynen lousku jota saa säädellä koko kesän että pystyisi nykimättä "cruisailee" , jollekin rasvasormelle voi sopiakin muttei nyky uusavuttomille. tuollasissa menee välirahat helposti korjauksiin ja saa vaivat vaan riesakseen ja kaikki laitetut roposet menee kankkulan kaivoon , verkon painoiksi vaan ja uutta ostamaan,kalliimpi on juu ja arvo tippuu mutta saa myös sitten haettua vastinettakin rahoille !

      • Tissiäeisaaliikaa

        Niettä se 2-tissinen vähempi nykii yhellä tissillä? Pitänee harkita...


    • DIY-miehen jäljiltä moni pyörä on saatettu siihen kuntoon ettei niitä huoli kukaan.

      Kannattaa muistaa että päällemaalaukset, katteidenpoistot, "tehoputket", suuttimenvaihdot yms. Modaukset vaikeuttavat pyörän myyntiä ja laskevat sen hintaa. Moni "omistajan silmäterä" ei muutosten jälkeen kelpaa muuhun kuin paaliin.

      Suomi on liian pieni maa, jotta "amerikan chopper"-tyyliset viritykset menestyisivät...

      Parhaiten käy kaupaksi originaali, siisti, huoltohistoria dokumentoituna, oikean hintainen pyörä. Jos kauppa ei käy vaikka, nämä ehdot täyttyvät hinta on liian korkea pyörän kuntoon nähden.

      Jo huonot renkaat maksavat sen 500e uusittuna, ketjurataspaketti 300e, jarrupalat, etupään stefat, akku ja lataus satasia... Kulutusosien hinta voi nousta yllättävän suureksi, kun aletaan sitä "helmeä/löytöä" laittamaan ajokuntoon...

      Moni autoa ostaessaan vaatii täydellisen huoltokirjan leimoineen, miksi monesti samanhintaiselle tai jopa kalliimmalle moottoripyörälle ei vaadita samanlaista huolto dokumentointia?

    • egonomicustomi

      Ei parane vaihtamalla. Vanhalla sotaratsulla edullista ajoa. Jos haluaa aina ajella uudenkarhealla väliraha pitää maksaa ja menneitä hintoja et takaisin saa.

    • mopoilukesä

      Kyllä nuo uusien hinnat taas kohta pompsahtaa yläspäin ,on nuo käytettyjenkin hinnoittelu pysynyt kovana vaikka kilsija kertyy vuosvuodelta enempi mittariin .
      kymmenluvulla rekisteröintimäärät romahtanu joten uudemmista käytetyistä voi tulla
      tarjonnan pulaa .

    • Vanhempipyörä

      Toimivaa ja itselle sopivaa kelpo kumppania on turha lähteä vaihtamaan. Riittävän iäkkäällä kulkurilla on edulliset vakuutusmaksut, varaosia piisaa, eikä lastentaudit vaivaa. Jos itsetunto on pyörän koosta tai vuosimallista kiinni, on ehkä väärän harrastuksen parissa. Uusien pyörien hinnat hirvittää jo nyt ja jos niitä vielä nostetaan loppuu moottoripyöräily suomesta....

      • gs.ssä

        minä kun ostin äskettäin pyörän niin en ostanut sitä myytäväksi kun uuden ostaa niin ei sitä tarvitse vaihtaa ajaa vaikka maailman tappiin asti eikä tarte näpit paskassa olla ajaa vaan.


      • Anonyymi
        gs.ssä kirjoitti:

        minä kun ostin äskettäin pyörän niin en ostanut sitä myytäväksi kun uuden ostaa niin ei sitä tarvitse vaihtaa ajaa vaikka maailman tappiin asti eikä tarte näpit paskassa olla ajaa vaan.

        No uuden ostaminen onkin järkevämpää nykyisten käytettyjen hinnoilla.


    • Anonyymi

      Mulla joutais vaikka saksaan myydä -80vm. R80/7 BMW. Ummikkona en tiedä kontakteja. Miten toimin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe