Tienaa 126.75 € päivässä tekemättä paljon mitään

xzxc

Nykyään ei tarvi olla paria kymppiä enempää rahaa taskussa etä saa oman verkkokaupan pystyyn ja voi alkaa heti ansaitsemaan jatkuvaa tuloa. Vaatii puoli tuntia aikaa joka ilta. Kokeilkaa vaikka tuolla laskurilla paljonko voisitte tienata (vihje, klikkaa värikkäitä naamoja niin laskuri antaa sinulle valmiita arvioita):

http://aloitaoma.yolasite.com/#calc

Tienaat esim. Päivässä 126.75 €, Viikossa 887.25 €, Kuukaudessa 3802.5 €

25

2729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1080

      Älä jaksa.

    • 1910

      Mistä tuollainen epätoivo kumpuaa.

      • nbm

        Suomessa on virallisesti 280.000 työtöntä, go figure out... eiköhän kaikki ideat ole tässä tilanteessa tarpeen.


      • nytjärkikäteenjo
        nbm kirjoitti:

        Suomessa on virallisesti 280.000 työtöntä, go figure out... eiköhän kaikki ideat ole tässä tilanteessa tarpeen.

        Ne 280 tuhatta työtöntä ei kykene ostamaan sieltä verkkokaupasta sitä kiinaroinaa vaikka kuinka maksaisi vain muutaman euron. Alkaako kuva selvitä? Kansainväliset jätit hallitsee tuotantoa ja jakelua, ihan turha kuvitella jonkun perälamarinpojan kykenevän tekemään siinä mitään huomattavaa bisnestä kotoa käsin. Toiveajattelua.


      • 2232

        Eli silloin yrityksiä ei tarvita eikä kannata edes miettiä yrittävänsä, parempi jos ollaan kaikki kotona työttöminä ja valitetaan? Niinkö?
        Etkai vain sortunut perähikiä-ajatteluun että 'meidän markkinamme voi maksimissaan olla vain ja ainoastaan kotimaa', koska eihän me nyt osata mitään englantia saatikka myydä johonkin ulkomaille?
        Ja nimenomaan kansainväliset jätit eivät hallitse tämän roinan jakelua. Kun tuo kiinalaisten kopio-sekunda on niin luokatonta että kukaan järkevä firma ei koske niihin tikullakaan, paitsi toki e-ville jonka moraalilla myydään mitä tahansa myrkyllistä pas**a, jonkalaisille dropshippaus trokareille jää jäljelle pienet markkinat.


    • 1131

      Eikö ole hyvä, että annetaan hyviä liikeideoita? Tuota tapaa moni pieni nettikauppias noudattaa.

      • Occams_Razor

        Uskonpa että tuo "omamainostaminen" taitaa olla se maan vallitseva tapa, eihän pienillä verkkokaupoilla mitään mainosrahoja ole, joten kiusaus hieman venyttää sääntöjä on aivan liian suuri, varsinkin kun puskaradiot ja hintaseurannat mahdollistaa tämän! Hölmöhän pitää olla että maksaisi mainostamisesta kun sen voi tehdä ilmaiseksikin. Yleensä yksinkertaisin selitys on kuitenkin se oikea...


    • HeikZ

      Veikkaanpa että valitettavasti Suomalaiset on niin läpeensä laiskoja ja negatiivisia että vaikka näin selkeästi väännetään rautalangasta selkeät kohta-kohdalta ohjeet niin juuri ne jotka tällaisen perustamisesta hyötyisivät eniten pelkäävät kaikkea uutta (vaikka se olisi lähes ilmaistakin kuten tämä), epäröivät liikaa ja mielummin tyytyvät oleilemaan ja miettimään enemmän pikavippejä yms. tapoja selvitä. Ei yrittäjävastaisuuteen kasvatetulle kansalle helposti sitä asennetta saa muutettua. Tarvitaan muutama rohkea jotka vain aloittavat ja ovat positiivinen esimerkki muille. Näissäkin hommissa ensiksi aloittavat nappaavat markkinat ja tahkovat eniten voittoa.

    • Teemu4

      Täällä taitaa isin ja äidin täyttämästä jääkaapista syövät nulikat kirjoitella! Tuolla parilla kympilla ei saa kuin ehkä nettitikun maksettua kuukaudeksi.

      Aikuisilta ihmisiltä loppuu sosiaaliturva siihen paikkaan kun alkaa yrittäjäksi. Jos taas olet palkkatöissä, niin työnantajat harvemmin katsoo hyvällä työntejöiden liiketoimintaa, kun tuppaa ne työnantajan työt jäämään taka-alalle ja hoidetaan firman asioita työajalla.

      • 26257

        Jos olisit kiimaltasi malttanut lukea aloittajan linkin sivun läpi niin olisit huomannut että ei siinä ryhdytä yrittäjäksi. Tärkeämpää ilmeisesti on huudella mielipiteitään ilman että tietää asiasta mitään?


      • Teemu4

        Heh! Selitäpä työkkärille, kelalle ja verottajalle, että et ole yrittäjä, vaikka käytkin kauppaa kiinaroinalla!


      • Teemu4

        Lisään vielä, että tuon Paypal-tili on Amerikkalainen finanssialan yhtiö ja meidän verottajalla on Amerikkalaisten kanssa tietojenvaihtosopimus. Tuo voi siis jonkin aikaa pyöriä, mutta kun Suomen verottaja saa tiedot Paypal-tilistäsi, niin olet kusessa!

        Tuossa aiemmin jo mainitsinkin mahdollisen työnantajan suhtautumisesta tällaiseen puuhaan.


      • 26257

        Hehe, montaks miljardia dollaria pitää PayPal tilillä olla että suomen verottajalla ja poliisilla on aikaa/kiinnostusta/resursseja alkaa tutkinmaan jokun PayPal tiliä? Saatikka onko joku kuullut että historiassa tällaista olisi koskaan tapahtunut. Saahan sitä uhota ja pelotella poliisilla mutta ei se suomi ihan sellainen poliisivaltio ole kuin taidat luulla. ; )


      • Teemu4

        Ihan muutaman kymppitonnin tienistit riittää siihen, että olet kusessa. Jos et satu tietämään, niin kansainvälisen rahaliikenteen valvonta on tiukkaa, johtuen terrorismin, huumekauppiaiden ja muiden rikollisten valvonnasta.


      • 26257

        Suomen verottaja ei osaa/pysty/tajua/viitsi/älyä selvittämään isompiakaan veronkiertäjiä niin pitäisikö minun ihan aikuisten oikeasti alkaa pelkäämään verottajaa muutaman tonnin takia! xD

        Selittäisikö joku muu, joka jaksaa, Teemulle vähän tätä... verottajalla ei nyt vain ole resursseja, piste.

        Lisäksi en usko että minun PayPal tilille ehtii kertyä niin paljoa voittoa, kun olen myös kova tuhlaamaan.


    • Hullunytliikaatöitätekee

      Perisuomalaisesta poliisilla pelottelusta huolimatta itse en jaksa uskoa että verottaja kiinnostuu ellei joku naapurisi/kaverisi ilmianna sinua. Ei ne nyt ihan satasten perässä jaksa juosta, heillä on sentään suojatyöpaikka ja pitkät kahvitauot, hulluhan sitä nyt jokaisen nettitrokaajan perässä juoksee kun saman palkan saa leppoisalla kahvinjuonnillakin ja iltiksen lukemisella.

    • lljlhk

      "Heh! Selitäpä työkkärille, kelalle ja verottajalle, että et ole yrittäjä, vaikka käytkin kauppaa kiinaroinalla!", mistä ihmeestä verottaja tuollaisen saa selville, kertokaahan joku asiaa paremmin tunteva.

      • Teemu4

        Kyllä sitä ulkomaista rahaliikennettä seurataan jo ihan kansantalouden tilinpidon vuoksi. Nämä tiedot ovat luonnollisesti myös tullin, verottajan yms. käytössä.

        Itse olen nostanut rahaa valuuttakaupankäyntitililtä, niin pankista soitetaan, että sinulle on tulossa rahaa ulkomailta ja kysytään mistä tämä raha tulee. Ja kaikki tiedot täytyy selvittää tai muuten rahat jäädytetään.

        Oma PayPal -tilini on SEB (skandinaviska enskilda banken) -pankissa ja se on ruotsalainen pankki. Ja sieltä kyllä verottaja yms. saa tiliotteesi, jos on veropetos- tai etuuspetosepäily!


    • Nordcart

      Tee itse helposti verkkokauppa :)
      Täältä: www.nordcart.fi

    • VerkkokauppaKuollut

      Kuka paskaa kiinanroinaa ostasi ?

      Tonneja menee kaupan perustamiseen, googlemainontaa saa uppoamaan helposti 20000 vuodessa.. ehei roinaa on jo kaupat täynnä, on puljua, -vilkasta, deltaa, 1000 muuta sekopäätä samalla apajalla.

    • Kiinnostunutttt

      Mitä ootte mieltä? Pitäsikö tätä kokeilla? Olisko euroopan sisällä mitään dropshipping-toimittajaa, jotta välttyisi tulleilta yms?

    • Anonyymi

      Tarviiko laittaa mihinkään yritys rekisteriin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe