Nuoleeko hetskunaiset miestensä peppua

Bi27

Bimies täällä kyselee kun aihe kiihottaa... Eli heterojätkät, nuoleeko teidän naiset peppureikää? Itse touhunnut tämmösiä vain miesten kesken, tuntuu ettei naiset halua. Ulkonäöstä ei oo ainakaan kiinni... Se vaan olis niin mahtavan kiihottavaa, tykkään kun jätkä nuolee ja haluisin kokea naisenkin kans samaa :)

20

366

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N17

      Itse en, mutta tunnen miehen jonka nainen tekee sitä ja tykkää siitä. Kyllä niitäkin löytyy :)

      • Jaettikyrpae

        Annica Porvoosta?


    • fghhdgf

      Harvassa ovat.

    • Heteromies

      Ei naiset nuole, ei vakisuhteessa eikä yhden yön jutuissa. Ehkä yksi tuhannasta on mun veikkaus. Pyllyn nuoleminen on homojen ja heteromiesten hommaa, ei naisten.

    • Etelänmimmi

      Heipähei, täällä suhteessa elävä nainen, ja oon kai yks niistä tuhannesta.. nuolisin enemmän kun mielelläni miestäni, mutta hän ei tahdo. Turhauttavaa.

      • Karikarikari30

        Etelänmimmi haluaisitko kyntää kielelläsi minun pyllyvakoa.Ei olisi ensimmäinen kokemus minulle sillä eräs tuttava nainen teki sitä kerran minulle ihan ex temporee.Tykkäsin kovasti.


      • iuhhio

        Hetero nainen olen, ja tottakai nuolen jos mies haluaa. Haluaisin dildottaakin, mutta hän ei ole siihen vielä valmis. Etenen pikkuhiljaa ;)


    • ddfgghh

      Hyi jumalauta näitä possuja nuolkaa samalla paskaset reikänne ja piereskelkää toistenne nokkaan

    • bivaimo69

      Minä ainakin tykkään nuolla mieheni puhdasta peppua ja peppureikää. Meiilä kumpikin tykkää siitä kun saa nuolla peppua ja nauttii siitä kun saa olla nuoltavana.
      Tietenkin imen mieheni kulliakin ja hän nuolee mun pillua tosi ihanasti. Ja on meillä ollut joskus vieras mieskin mukana leikeissä ja sekin on tosi ihanaa.

      • SikojaOvat

        Valitettavasti miesten siisteyskäsitykset tuntien yksi sadasta pebasta on oikeasti siisti...


    • Kaijanainen

      Nuolen jos mies siitä tykkää.

    • N26

      Anteeksi, että vastaan naisena, vaikka pyysit kommentteja juurikin miehiltä. Mutta laitan sinulle kuitenkin vastausta naisnäkökulmasta. Olen siis 26-vuotias ja en ikinä ennen tätä nykyistä suhdetta ollut nuollut pyllyä, koska aikaisemmassa suhteessa olin todella pitkään (ihan yläasteesta lähtien) ja mies oli vain tavallisen, tylsän seksin kannattaja, vaikka useasti hänelle silloin ilmaisin haluni kokeilla leikkiä hänen pyllyllään.

      Kyllä minä mielelläni nuoleskelen miesystäväni pyllyvakoa ja kiihotunkin kovasti siitä. Tai kovasti on aika lievästi ilmaistu, tulen melkein hulluksi siitä. Välillä harmittaa vaan se, että miehen mahan ollessa sekaisin ei hän tätä halua, enkä kyllä ihmettele yhtään. Ostin strap onin ja suunnitelmissa olisi sitäkin kokeilla kunhan seuraavan kerran nähdään. Jotenkin ajatus siitä, että saa työntyä toiseen, kiihottaa kovasti. Voi samalla tavallaan paremmin ehkä näyttää toiselle, mistä itse tykkää. Ja salaisissa fantasioissani, kuvittelen että miestä pantaisiin samalla kun minä ottaisin häneltä suihin mutta minua pelottaa minun itseni mustasukkaisuus ja olen muutenkin enemmän ehkä ns. tavallisen parisuhteen kannattaja. Tai siis sen tylsän ja turvallisen.

      Meitä on moneen junaan ja se, mikä on toisten mielestä kiihottavaa, voi olla toisten mielestä inhottavaa. Mutta tosiaan, minulle se on erittäin kiihottavaa ja vielä kiihottavampaa se on, kun toinenkin siitä tykkää.

      • HETEROseksiä

        Oi N26... Olisipa kaltaisiasi Naisia enemmänkin... Olet aivan asian ytimessä... seksi kun on paljon muutakin kun vain pimeässä peiton alla, lauantaisaunan jälkeen... :)

        Itse olen haaveillut mm. sellaisesta, että toinen Nainen nai mua sträpillä samaan aikaan kun itse nuolen toisen Naisen pillua...


      • hjhjhjhj

        Aikaisemmassa suhteessa nainen nuoli pyllyäni aina kun pyysin ja se oli mahtavaa. Siirtyi siitä sitten kalua imemään. On hienoa nähdä että on paljon naisia jotka tekevät näin miehilleen.
        N26 kertoisitko joko olet kokeillut tuota strap onia ja miltä teistä tuntui sen käyttö? Meilläkin on strapon käytössä aina silloin tällöin. Useimmiten käytetään kuitenkin jotain tappeja ja dildoja pepussa.
        Kaikille sanoisin että kokeilkaa rohkeasti kaikkea mahdollista, sillä tavalla löytyy uusia kivoja juttuja. Ei kannata välittää löylykauhastakaan, joka kommentoi joka asiaa. Hän on löytänyt oman juttunsa, josta pitää yli kaiken.


    • aaadd

      Edes mennyt vaimoni nuoli pyllyni reikää humalapäissään aina ja hartaasti, tiesin sen ja pesin aina kakkosen hyvin, kun vaimo oli päissään.

      • Jaettikyrpae

        Menehtyikö hän saastaisesta perseestäsi saatuun tautiin?


    • PeppuOnNautinto

      Täällä on eräs nainen, joka pitää miehensä pepusta todella hyvää huolta. Nautin paljon pepun nuolemisesta ja kaikenlaisesta muusta leikkimisestä. Sormetus, tapitus, sauvalla hierominen ym. on vaan niin ihanaa. Upotan kieltäni ja latkin kunnolla. Kynteni pureutuvat pakaroihin ja avaavat peppua paremmin minun nautittavakseni. Myös minä saan samanlaista käsittelyä pepulleni. Olen onnellinen, sillä me molemmat nautimme seksistä myös tässä asiassa samalla tavalla.

      • kusiperse

        hyi helevetti mitä paskaa!


      • tkfktkfksk

        Jos siitä tykkäät niin leiki vaan...


    • puhdasperse

      Mullakin on nuori rakastaja joka on valmis hulluihinkin juttuihin,nuolee ja sormettaa kyrpää imiessään todella mielellään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe