Pridemarssi Evitskogiin?

pridEvitskog

Nyt järjestämään kunnon pridemarssia evitskogiin. Uudetkin tulijat on hyvä totuttaa pridearvoihin ja saattaisihan pojatkin innostua marssimaan sateenkaarilippujen alla. Nyt äkkiä kirkkonummen vihreät marssia järjestämään.

32

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TantBerg

      Olen ehdottomasti samaa mieltä, nyt oikein kunnon Pride-marssi tuon vastaanottokeskuksen edestä ja takaa!

      Se pitää heti tehdä selväksi turvapaikanhakijoille, että täällä suvaitaan!

      Ällötti ja kauhistutti jo, kun tietenkin sairaan Ruotsin vaikuttamana Ahvenanmaa pakotti Tammisaaren (alle 15-vuotiaat) kantamaan Pride-lippua ruotsinkielisten lasten vuotuisessa kivassa urheilutapahtumassa, Stafettkarnelavenissa.

      Eihn alaikäisten kanssa saa harrastaa seksiäkään, miksi siis pakotetaan alaikäisille tätä sairasta Pride-aatetta?

      Mutta kai sillä on tarkoituksensa, näin valmistellaan lapsia siihen, että yllätysseksiä voi tulla koska tahansa, ja siihen ajatukseen on vain pakko tottua!

      • Allekirjoitusta

    • Burkhaman

      Kunnon suvaitsevat pukeutuvat tietenkin marssille burkhaan. Mikä sen suvaitsevampaa kuin suomalainen mies burkhassa heilutamassa sateenkaarilippua!

    • KattoKassinen-

      Löytyykö Evitsgokista tarpeeksi korkeaa rakennusta, josta muslimi-asukit voivat heittää paikallisia homo-Pettereitä katoilta alas, kun kuntopyörän polkeminen alkaa kyllästyttää??

    • Junamuodostelma

      Koska pääsee marssimaan?

      • NeHaluuTätä

        Ei kovin kaukaa haettu idea:
        http://ranneliike.net/teema/seta-mukana-meilla-on-unelma-mielenosoituksessa?aid=11915


    • Hähähäää

      Tuo on todella hyvä idea koska uskonto kieltää käteenvetämisen

    • PerseAhmetti

      Nyt äkkiä pojille homolehtiä ja homo-oppaita että saavat keskenään halunsa tyydytettyä ja 14-vuotiaat kantasuomalaiset voivat liikkua ilman pelkoa rikastuksesta.

    • nytliikkeelle

      Kirkkonummen Vihreät ja RKP voisivat yhteistuumin järjestää kunnon pridemarssin seksuaalivähemmistöjen oikeuksien kunnioittamiseksi ja ottaa mukaan mm. Aavarannan ja Evitskogin vastaanottokeskusten asukkaat. Monikulttuurisuus on rikkaus ja mielestäni tätäkin ajatusta myötäillen marssiin tulisi saada mukaan kaikki tahot. Eli kantasuomalaiset ja tulevat kirkkonummelaiset pakolaiset. Pridemarssilla voitaisiin samalla muistuttaa muidenkin vähemmistöjen oikeuksien tärkeyttä eli nostaa pakolaisten tilannetta esille julkisuuteen, kuinka turvatonta heidän elämänsä on väkivaltaisten suomalaisten ympäröimänä. Marssilla voitaisiin siis samalla tuomita ne miljoonat tavalliset suomalaiset jotka ylläpitävät tätä julmaa väkivallasta elävää yhteiskuntaamme ja kulttuuriamme. Tuomitaan kaikki suomalaiset perheelliset ja perheettömät miehet jotka jatkuvasti alistavat naisia ja kohdistavat heihin julmaa ja vastenmielistä seksuaalista väkivaltaansa. Marssitaan oikein kunnolla, niin että saapasrivistöjen kumina jylisee koko kunnassa! Heilutetaan sateenkaarilippuja suurella ylpeydellä! Nyt kaikki sisaret ja pakolaismiehet mukaan tähän suureen ylpeyden marssiin!

      • minnahanna

        Hyvä ehdotus!! Oon ehdottomasti mukana!


      • tätiimmeinen

        Jee mäkin!


      • Lycka_till
        minnahanna kirjoitti:

        Hyvä ehdotus!! Oon ehdottomasti mukana!

        Olet mukana pride marssilla?


    • ylpeysensin

      Turkissa ei poliisi ole hyvällä katsotunut homoparaateja. Mutta Suomessa tilanne on tietysti ihan toinen. Meillä on vapaa ja ennakkoluuloton yhteiskunta joka ottaa mielellään mukaan kaikenuskoiset ja kulttuuritaustaiset ihmiset. Kaikki mukaan ylpeään marssiin, kristityt ja muslimit, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

      Police attack Muslim world's largest gay pride parade

      http://www.cbsnews.com/news/gay-pride-parade-istanbul-attacked-by-police/

    • PojilleHelpotusta

      Voisiko joku vihreitä edustava mies mennä Evitskogiin opettamaan kädestä pitäen pojille homoilua ja ristiinvemppausta. Pojilla on kovat seksuaaliset paineet eikä mitään tapaa laukaista niitä. Nyt joku hyväsydäminen mies äkkiä opettamaan poikia.

      • SPRkerjäämään

        Ja SPR keräämään pojille pumpattavia miesbarbaroita ja GayAnal2000 tekopeppuja. Nyt vaan lipaskeräys pystyyn ja pojille kunnon tyydyttimet pimeneviin iltoihin.


    • Pyhäyksinkertaisuus

      AP. Taidat olla aika sekaisin. Kirkkonummi kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.

    • päivämarssille

      Moi me ollaan ryhmä naisasialiikkeen aktiiveja pohjoiselta Kirkkonummelta. Ollaan otettu koppi tästä ideasta järjestää pridemarssi yhdessä turvapaikanhakijoiden kanssa. Meillä on ensi viikolla eka suunnittelupalaveri ja ajatus ottaa myös yhteyksiä marssin suunnittelua varten vokkeihin. Lähdetään yhdessä marssimaan naisten, seksuaalivähemmistöjen ja turvapaikanhakijoiden oikeuksien puolesta! Alustava puhe on ollut marssia Veikkolan torilta Evitskogin ja Aavarannan kautta aina kunnantalon edustalle jossa järjestetään mielenosoitus suomalaisten miesten harjoittamaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Tuomitaan siis jyrkästi tavalliset suomalaiset miehet niiden kauheuksien takia mitä meitä naisia, seksuaalivähemmistöjä ja turvapaikanhakijoita vastaan on tehty! Olisi mahtavaa jos kirkkonummelaiset poliittiset tahot esim. vihreät, vasemmistolaiset ja RKP osallistuisi suunnitteluun ja toteutukseen. Meille voi pistää sähköpostia osoitteese

      • 1Mimmi

        Hei ei olisi mitään ongelmia, jos nuo muslimimatut osaisivat käyttäytyä yhtä hyvin kuin suomalaiset miehet.


      • 2mimmi

        Niin. 10 raiskausepäilyä vastaan 100 kantasuomalaisen tekemää. Prosenteissa tietysti muslimimatut vievät voiton, mutta kantasuomalaiset kyllä määrässä.


    • SuomalainenNainen50

      Tuo marssijuttu on toivottavasti vain huono läppä, ei totta.

    • valoisatulevaisuusko

      Kyllä on lihaa syövän suomalaisen heteromiehen elämä tehty vaikeaksi. Tulee rikollinen olo pelkästään kauppareissulla käydessä kun kaikki kyyläävät ja katselevat pahasti. Vastakkaiselle sukupuolelle ei uskalla sanoa mitään ja varsinkin itseään nuorempia ei uskalla katsoakaan, ettei saa jo syytettä ahdistelusta. Paras jäädä neljän seinän sisälle yksin, kittaamaan kaljaa ja syrjäytymään. Tätä tukee sekin että työttömyys iskee juuri pahiten meihin miehiin ja vielä erityisesti nuoriin miehiin.

      • Vihreävalta

        Onneksi tulee vantteria poikia kalut tanassa pyörimään pusikoissa niin ei tarvitse naisten kärsiä puutteesta.


      • heteromiestä_viedään

      • AlistettuNainen

        Suomalainen mies on maailman sovinistisin ja naista sortavin olento koko maailmassa. Suomen naiset ovat jo saaneet tarpeeksi sorrostaan ja katkovat kahleitaan turvapaikanhakijoita avustamalla. Hyvä naiset, sortoon ei tarvitse alistua!!!


      • suomimiäs

        Käyppäs alistettu nainen kulttuurimatkalla Lähi-Idän maissa. Voit yllättyä ja näkemyksesi suomimiehistä ja naisten asemasta voi muuttua?


      • NainenSuomesta

        Ei tarvitse lähteä kulttuurimatkalle kovin kauas. Riittää, kun menee kävelylle lähelle sellaista VOK:ia, jossa on ainoastaan useita satoja miehiä. Osaa taas sen kokemuksen jälkeen arvostaa suomalaista miestä.


      • luuletkoitsestäs
        AlistettuNainen kirjoitti:

        Suomalainen mies on maailman sovinistisin ja naista sortavin olento koko maailmassa. Suomen naiset ovat jo saaneet tarpeeksi sorrostaan ja katkovat kahleitaan turvapaikanhakijoita avustamalla. Hyvä naiset, sortoon ei tarvitse alistua!!!

        taidatkin olla aika yksinkertainen tai sitten trolli.


    • slutpride

      Eikö olisi samaan marssiin hyvä yhdistää lutkamarssi. Menisi siinä samassa. Haluatte kuitenkin.

    • lähi-itä

      Nää arabipojathan ovat tätä "Pride"-hommaa harrastaneet jo kotimaassaan, siellä kun nämä asiat on harjoiteltava poikaporukassa. Siellähän on talon tapa, että alaikäiset pojat seurustelevat keskenään. Ei ole tyttöjen kanssa saaneet vehdata..

    • PerseileväSuomalainen

      Nyt vaan kaikki munasillaan marssimaan. Saa kai suomessa vielä suomalaisetkin perseillä vai onko perseily varattu vain matuille?

    • Evbo

      Pohjanmaalla on nähty naisia VOK:in läheisyydessä etsimässä seksiä.
      Evitskogissa on nähty miesten hakevan autolla näitä partavauvoja.
      Liikenne on melko vilkasta. Onko kyseessä gay seksi?

    • Gaymarssija

      Järjestääkö SPR homomarssin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe