Pakolaisia kiuruvedelle

Tosihuolestunut

Mielestäni pakolaisia, ym, maahanmuuttajia tulisi ottaa kiuruvedelle runsaasti, jo rodunjalostuksellisista syistä.
Jo vuosisatojen ajan on paikkakuntalaista ihmisrotua jalostettu seuraavalla tavalla; Tyhmin poikalapsi on jäänyt tilalle viljelemään peltoja ja hoitamaan lehmiä, kun taas välkympi muu sisarusparvi on muuttanut työn, ym perässä muualle. Nyt tämä tilalle jäänyt isopäinen ryhmykoura on avioitunut paikkakunnalle jääneen serkkunsa kanssa ja sitä rataa.
Kun tällaista sukulaisten välistä pariutumista on harjoitettu jo satojen vuosien ajan, niin jokainenhan ymmärtää että siinä ei hyvä heilu.
Tilanne on nähtävissä jokapäiväisessä katukuvassa, kun nuoret miehet roimasti ylipainoisina painattelevat lippa vinossa, naisista puhumattakaan. Näyttää jopa siltä että kiuruvetinen on kuoriutunut munasta, eikä syntynyt normaalilla tavalla, senverran pallonmuotoisia ovat jo paikkakunnan nuoretkin naisihmiset.
Paikkakunnalla sitkeästi asuvaan henkiseen köyhyyteen, synkkyyteen ja ahdasmielisyyteen, joka vaikuttaisi olevan myötäsyntyistä jo nuorissakin, en tässä yhteydessä puutu enempää.
Siksipä paikkunnalle tarvitaan kiireesti muutamia tuhansia pakolaisia jo ihan verenvaihdon takia, luonnollisen sulautumisen takia kantaväestön, niin fyysinen, kuin psyykkinenkin terveydentila vähitellen kohenisi. Vanhat kantasuvut saisivat uusia, kipeästi kaivattuja geenejä degeneroituneeseen perimäänsä.
Myöskin olisi ilo silmälle katsoa aitanpolulla astelevaa hoikkaa ja tummahipiäistä emäntää. Kuin myös olisi hupaisaa seurata maan kääntymistä syyskyntöjen aikaan, Watussiheimon jälkeläisen ohjastaessa traktoria varmoin ottein, valkoisten hampaitten vain välkehtiessä massikan hytistä.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OtaNaapuriksesi

      Vaan sitten kun niitä tulee, muista ilmoittaa viranomaisille lähiosoitteesi, että tiedetään sijoittaa tulokkaat sinun lähinaapuriksesi. Saattavat siinä joutenoloa lopetellessaan jalostaa sinunkin sukusi degeneroitunutta perimää, ja mitä todennäköisimmin perheesi naisväkeen sekaantumisen kautta.

      Esimerkkiä on hyvä näyttää, kun keksii mielestään niin hyviä visioita, että alkaa niitä noinkin pitkinä rimpsuina muiden toteutettavaksi ehdottaa.

    • OmaApuParas

      Joo, kyllä aloittaja voi soveltaa oppiaan oman taantuneen sukunsa jalostamiseen, kun näyttää sanomaansa näinkin vahvasti asiaansa uskovan. Aihetta ainakin näyttäisi olevan. Saattaa se Watussiheímon edustaja aloittajankin sukua kummasti jalostaa ja ehkäpä häntä seuraava sukupolvi ei enää tuota vastaavia aivopieruja muiden luettavaksi.

      Tällä sivustolla näyttää muutenkin vallitsevan omituinen vinoutuma, että nimimerkit tuottavat toinen toistaan erikoisempia ehdotuksia, joita sitten maanviljelijöiden pitäisi toteuttaa. Voihan näitä kuluttajan saamaan maataloustukeen, vaihtotaseeseen, sukunsa degeneroitumiseen ym. liittyviä huolenaiheita parantaa ihan omatoimisestikin. Maanviljelijöillä on näinä aikoina ihan tarpeeksi muutakin tekemistä.

    • EiPidäYleistää

      Koska perustelut puuttuvat, aloittaja kuvannee teksteissään oman sukunsa taantunutta kehityskulkua ja sen syitä. Ilmeisesti myös kuvaus henkilöiden habituksesta on myös kuvaus avaajasta itsestään ja hänen omista perheenjäsenistään.

      Jos olette kuvatun näköistä porukka, mitä ei hengentuotteen perusteella liene syytä epäillä, ei sen pohjalta pidä lähteä yleistämään ja koko pitäjän väkeä leimaamaan.

    • hyvämaanviljelijät

      Tyhjänpäiväistä puhetta, ei maanviljelys kaikilta suju.....minusta tyhmät ovat menneet kaupunkeihin lukeneet asianajajiksi tai juristeiksi. Kaupungissa on vain kaulusköyhälistöä ja tyhmää sellaista! Minulla ei ole mitää eri rotuisia vastaan ihminen on ihminen oli se musta, valkoinen tai keltainen.....minä en tunne yhtää keljua mustaa mutta tunne perkelleellisen valkoisen ja hänen asianajajansa! Möllömpää ja ilkeenpää tuskin löytyy muualta kuin he ovat!

    • tukijussi

      Mutta heti pitää opettaa, mikä on kepu, ja tukijaiset

    • exkiurvetinen

      Koljonvirran mielisairaala pitää siirtää kiuruvedelle kun potilaatkin on pääasiassa kiuruvetisiä ja katkaisuhoito myös.pulleat pallukat kiurveellä sekoilee ja lihoo.

      • kiuruilija

        Tuo on loisto idea.laihdutus ryhmä pitäisi myös saada.


    • jeremius

      Täällä on työtä ja toimeentuloa tarjolla.tulisi verotuloja kaupungille.olisi todellinen piristysruiske saada pakolaisia tänne Kiuruvedelle.

    • luziankara

      Mutta Kiuruvenen sukurutsat pelkäävät että maahanmuuttajat syövät heidän sossurahat
      Ei ihme ettei teillä ole pahemmin teollisuutta
      hähähääää

    • etnistä.värinää

      Joo varsinkin muslimeita (erityisesti somaleja, irakilaisia, afgaaneja ja syyrialaisia) kannattaa ottaa. Ovat ainakin ammattitaitoisia ja ahkeria älypuhelimen näprääjiä ja sossun raha juoksee. Jokaisen hinta veronmaksajalle n. 45 e per päivä.

      https://www.youtube.com/results?search_query=muslims in sweden

      • Kynekolooki

        Ja ne poijjaat pistävät kaikki ay-hiehot tiineeksi.


    • löysiä.puheita

      Kerropas ketjun aloittaja miten muslimi menee naimisiin kristityn maatilan isännän kanssa?? Nuo kaikki pakolaisethan ovat vielä kaikenlisäksi muslimiMIEHIÄ :D

    • Ketkunaloittaja

      Ei kai tässä naimisiinmenosta ole kukaan puhunut? ei kai siihen rodunjaostukseen papin aamenta tarvita ja jos miehiä tuleekin niin saavatpahan ainakin emännät kerrankin suureen tarpeeseensa.

      • NäytähäneEsimerkkiä

        Sovella aloittaja vain tätä rodunjalostusoppiasi oman sukusi jalostukseen ja aloita mieluummin perheesi emäntäväen "suurten tarpeen" tyydyttämisestä. Ei tähänkään oivallukseen tarvitse maanviljelijöitä mukaan vetää.

        Ja jos homma näyttää toimivalta ja nämä perheesi naisväen synnyttämät tummahipiäiset ja kyömynokkaiset jälkeläiset hyviltä rodunjalostuksen tuotteilta, saattaa keksimällesi menettelylle löytyä samanhenkisestä lähipiiristäsi seuraajiakin. Viljelijöistä heitä tosin on turha odottaa.


      • Enpuutuenkätoukau

        Eihän tähänkään hommaan ole erikseen viljelijöitä nimetty, näyttää vain, notta toisilla on herkempi nahka.


    • alajadd

      http://www.punkalaitumensanomat.fi/etusivu/jutut/03_09_2015_naiset_kokeneet_hairintaa_keskipitajalla

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe