SPR perseestä

V_ituttaa

Vuokraako SPR taas kohta Varsavuoren hotellin näille iphone elintasoturisteille?

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halvalla_menee

      Tietenkin. Eikä siinä vielä kaikki: SPR säästää työntekijäkustannuksissa, kun lähtee pyörittää touhua 9 euron työkokeilijoilla ja kuntouttavan työtoiminnan ihmisillä. Kaupunki antaa siunauksen.

    • Jaanuska54

      Kohta päästää halailemaa ja pullakahvittelee kärsiviä pakolaisia.

    • sinisol

      jesssssssssssss!!!!

    • Ei-pakolaisille
    • khylstubutietää

      Mutta stubu sanoi että me hyödymme tästä. Tuli jotenkin dejavu siitä tienaamisesta Kreikkalainalla.
      En vaan vielä ole älynnyt että miten me hyödymme.

    • Juuuupajoki
    • paskavalta

      Siintä eka kerrasta on tarpeeksi muistoja. Jos ne kerran tänne tunkevat ja varsinkin parhaassa iässä olevat jätkät ni järjestetään niille pakolaisleiri johonkin korpeen, sillä meillä on tyhjiä vankiloita, kasarmeja, koulukeskuksia ympäri korpia joten sinne voisi luoda pakolaisleiritunnelman helposti ja vielä kunnon vaartioinnin että pysyvät siellä. Nää nykysetkin elintasopummit jo ottaa päähän kun niitä edes vilaukselta näkee kun itse raataa perse ruvella että saa niille taatelia suuhun. Ottakaa päättäjät jo vähitellen järki käteen ja tehkää asialle jotain, tuntus edes vähän mielenkiintoisemmalta lähteä joka aamu raatamaan.

    • Mestarimasteri

      Minä taas en aio enää laittaa tikkuakaan ristiin tämän paskalandian vuoksi. Päinvastoin aion soskupummailla niin paljon kuin vain ehdin. Työkkäristä yrittivät pakottaa ilmaiseksi töihin ekotorille ja pakkohan se oli nauraen kieltäydyttävä ja sanoin sille vitun tärkeelle virkamiehelle(oikeesti nainen) että selvä, nyt alkoi valtion maksukausi. Nyt maksaa sosku kaikki menot. Oon käynyt ihan keksimällä keksimässä kaikkea sairautta ja vaivaa, joihin tarttee lääkkeitäkin ja arvaatte varmasti kuka nekin maksaa lääkärikulujen lisäksi. Tässä maassa eliitti leikkii teidän lammaslauman kanssa niin että rikkaiden navat ruskavat, mutta näköjään soskupummi eli minä olen se joka parhaiten ja viimeiseksi nauraa. Ihan helvetin hyvin pärjää kun tietää mitä tekee ja tekee sen tarpeeksi röyhkeästi. Parasta tässä on aika. Toisinsanoen ikuinen loma. Valtio voi haistaa pitkän vitun!

      • tervemenoa

        Tekosyitä aina löytyy omaa laiskuuttaan puolustamaan. Mikset vaihtaisi hiippakuntaa parempaan maahan?


      • Mestarimasteri

        Miksi helvetissä menisin tekemään jotain niin tyhmää, että muuttaisin toiseen maahan kun olen jo ottanut Suomen systeemin haltuun ja voin lomailla vaan.

        Onko mielestäsi väärin taistella orjuuttamista vastaan? Nyt valitsivat väärän kohteen pompoteltavaksi ja kas kummaa nyt lypsän valtiolta sellaisiakin euroja, joita en edes tarvitsisi kuten mm. soskun maksamat turhat lääkkeet ja lääkärikulut. Pitäisköhän mennä vielä tihrustaa itkua "huonosta" elämästäni terapeutille? Lasku valtiolle siitäkin paskanjauhamisesta taitaa olla pitkälti toistasataa/kerta.

        Suosittelen kaikille joita kyykytetään ottamaan systeemin haltuun ja siirtymään itse kyykyttäjän paikalle.

        Sinulle toivotan tervemenoa orjahommiin, kun kerran tuntuu löytyvän ymmärrystä valtion sairaisiin leikkeihin.


      • Kaikki_ilmaukset

        joita Mestarimaisteri käyttää, ovat juuri samoja kuin mitä olen vapaamuurarisolvaaja Pia Raskin nähnyt käyttävän muissakin yhteyksissä. Sopisi työkkärin virkailijoiden lukea musiikin maisterin tekstejä niin koko kusetuksensa paljastuisi. No, onhan kommari-Raskilla kuuluisa Aspergerinsa jonka piikkiin kaiken voi laittaa.


    • järkikehiin

      Nyt haistakaa jo ja enkä sano mikä. Eiköhän elättejä ole jo tarpeeksi.

    • hallitussaunantaakse

      Jouduin toistaiseksi lomautetuksi, vaimo on ollut välillä pätkätöissä, meillä on yksi lapsi. Jouduimme hakemaan toimeentulotukea, mutta siellä kun selvisi että minulla on luottokortti mitä voisin vinguttaa 3000€ niin se 3000 laskettiin meidän tuloiksi emmekä saaneet mitään... Tällainen on Suomalaisen veronmaksajan kohtalo. Niin että tulkaa kysymään vituttaako nämä elintasopakolaiset.. Joillakin on oikeasti hätä ja niitä pitää kylla auttaa kotimaassaan mutta 40.000 pakolaista lisää vuoden sisällä niin hölmönäkö pidätte??

    • paskavalta

      Samalla tavalla se pakolainenkin sitä korttia vinguttaa ja jos ei ole katetta/luottoa niin sitten pikavippi ja sitten kun se raukka ei saa maksettua, ei muuta ku velka anteeks ja ne sitten maksaa jotka pystyy vaikka ei haluais eli loppupelissä veronmaksat. Ei sosku auta rehellistä työtätekevää suomalaista jos se väliaikaisesti pulassa olisikin. Mutta siihenkin löytyy keino, eli hävitä omaisuutesi eroa avioliitosta ja varmuudenvuoksi tee vielä avioton lapsi niin johan apua rupee tulemaan ja täysillä. Onkohan systeemissä jokin vialla kysyn vaan ?. Jos nyt sosku ekaks auttas vaikka ihmisiä jotka on väliaikaisessa ahdingossa niin rahat tulisi ainakin vähintääkin tuplana takas. Kun ihminen on sellanen nisäkäs että sehän tuntee mielihyvää kun sitä auttaa hädässä ja haluaa tehdä vastapalveluksen (maksaa velkansa) eli silloin päänuppi on täysillä mukana. Olen törmännyt aina tähän ihmeellisyyteen että sitten vasta sosku auttaa kun omaisuus ja luottotiedot on menny. No eihän sitten viitsi enää mitään yrittää mistä veroja yhteiskunnalle pitää maksaa. Siellä on soskun hoteissa porukkaa jotka omaavat ihan kivan omaisuuden mutta lainvoimalla saavat sen pitää piilossa. Eihän epäkohtiin kannata puuttua vaan helpomman kautta, autetaan niitä joiden päänuppi ei ole kunnossa vrt. kiero mieli, pääsee helpommalla eikä tartte paljon tehdä taustatutkintaa autettavan varallisuuteeen tai takaisin maksuun. Tämä kun yleistyy tarpeeksi niin ihmettelen mistä enää apurahaa löytyy kun ei enää veronmaksajia ole. Eli unohdetaan nyt heti kaikki uudet pakolaiset kun entisissåkin rahanmenoa riittää loppuelämäksi. Keskitytään auttamaan todellisia avuntarvitsijoita eikä kylvetä rahaa kreikantuuliin. Vaikka rasisti en olekkaan niin autetaan ensin kotimaisia apua tarvitsijoita koska tiedän sen että sieltä löytyy monta ihmistä joilla asiat ovat huonommin kuin esim. Jätkillä jotka kotimaastaan pakoon luikkivat ja meidän elätettäväksi tulevat. Näillä toimilla saadaan edes joskus verotuloja eikä ajatella että valtio maksaa meille pakolaisten kulut sillä valtio on sinä ja minä eli ne jotka veroja maksavat. Miksi pitää mennä metrien korkuisien aitojen yli kun kumartumatta alikin pääsee. En halveksu enää niitä ihmisiä yhtään jotka ei viitsi tikkua ristiin laittaa kun me heidät elätämme. Muistakaa että tähän kaikkeen on syyllinen tämä nykyinen hieno yhteiskunta.

    • Hallintoalamainen

      Parhaiten Suomessa pärjää se, joka osaa hyödyntää järjestelmää - oli sitten kantasuomalainen tai uusasukki. Valitettavasti suomalaisena ei voi heittää passia menemään ja hakea turvastatuksia työvoimatoimiston ja kelan vainoamanakaan. Asunto on muutettava rahaksi ja laskut jätettävä maksamatta ennenkuin jotakin irtoaa. En viitsi edes puhua työpaikoista, joita ei yksinkertaisesti ole. Siinä ei auta vaikka on useampi ammatti hankittuna, työkokemusta ja kielitaitoa. Mikäli vielä 56 olisi töissä niin voi olla täysin varma, että saneerataan ulos ennenkuin eläkepykälät laukeavat. Tulee näet yhtiölle edullisemmaksi.

      Tällä hetkellä alkavat elykeskusten työllistämisrahat olla loppu ja ennenpitkää loppuvat ansiosidonnaistenkin maksut tällä menolla. Minne Suomi on oikein menossa? Velkaa otetaan vähintään sen verran vuosittain lisää kuin ulkomailta työvoimapulaa paikkaamaan hankitut tulevat meille maksamaan vuositasolla. Tämä haalinta ulkomailta toimi vielä 50-luvun Saksassa ja 60-luvun Ruotsissa. Taitaa olla vielä vanhaa dementiaa valtakunnan päätösportaassa, joka elää henkisesti ajastaan jäljessä edellisellä vuosisadalla tämän vuosisadan palkoillaan.

    • dilhgs

      Spr pitäisi julistaa rikollisjärjestöksi. Yksikään liivijengi ei ole niin paljon tuhoa aiheuttanut Suomelle, kuin Spr:n liivijengi. Harmi kun vertakaan ei voi luovuttaa, kun Spr käyttää veripalvelun rahatkin Suomen tuhoamiseen...

    • khhk

      Keuruulla ollaan ottamassa varuskunta pakolaisten käyttöön. Eikös Karkialammella ole ihan samanlaisia tyhjiä rakennuksia monen komppanian tarpeisiin? Sinne mahtuisi iso joukko.

      Muistelen, että tupaan sijoitettiin kymmenen, joukkueessa oli 40 ja komppanian vahvuus 160. Kaikki tarvittavat huoltotilat löytyvät myös: keittiö, ruokala, sauna, sotku. Mainio paikka.

      Näillä palstoilla kiehuu persujen nostattama viha pakolaisia kohtaan. Koko puolue kuitenkin perustuu pakolaisten ja heidän jälkeläistensä kannatukseen. Karjalasta tuli puoli miljoonaa pakolaista, joita ryssiksi haukuttiin. Veikko Vennamo sai heidän asuttamisestaan kannatuksensa. Nyt nuorempi polvi kusee Vennamon haudalle. Inhottavaa. Vastenmielistä. Järjenköyhää.

      • pyöräteline

        Voit lopettaa tuon vikinäsi alkuunsa. Kyllä me voidaan ottaa niitä pakolaisia vieläkin Suomeen, mutta me suomalaiset haluaisimme äänestää mistä maasta niitä pakolaisia otetaan.


    • SPR-rikolliset

      Ei kyllä tipahda SPR:n keräyslippaisiin yhtään rahaa minulta. Maine mennyt kyseiseltä järjestöltä.

    • paskavalta

      Tämmösenä yksinkertasena ihmisenä kysyisin että mitäköhän tapahtuisi pakolaisvirralle jos nää "pakolaiset" jätkät parhaassa iässään jäisivät puolustamaan kotimaataan? Eikä luikkisi korvat luimussa pakoon. Mistäköhan johtuu että Suomalaisia pakolaisia ei ole olemassa, vaikka aina ei hiton kivaa ja helppoa olekkaan?. Suomalainen kun on pikkasen itsepäinen ja sisukas luonne mennään vaikka kiven läpi vaikka sen voisi kiertääkkin, sen verran se kotimaastaan tykkää että ei ongelmia pakene. Uskoisin että näihin kysymyksiin osaa parhaiten vastata sotaveteraanimme.

      • Veräjäkiinni

        Juu, vois ottaa vain naisia ja lapsia, mut ekana on tulossa työikäiset miehet...se ei oo miusta oikein.


    • ettäsiittääteille

      Kuvissa esiintyy Fahad Firas. Juha Sipilän mukaan 17-vuotias pakolainen joka itse televisiossa väittää isänsä tulleen tapetuksi ja itsensä tulleen siepatuksi. Kuvat on otettu aikavälillä 29.6-5.9 Eli reilussa parissa kuukaudessa tämä pakolais "lapsi" on kiertänyt enemmän maailmaa, kuin moni suomalainen. Nämä valokuvat on kun katsoisi parhaimmankin maailmanmatkaajan lomakuvia, ei todellakaan minkään helvetin pakolaisressukan kuvilta. Pitää jakaa! Oulussa nyt tarkkana!

    • rgrgg

      Kukaan vanhempi ihminen ei halua näitä kännykkätaistelijoita maahamme. Kysykää isovanhemmiltanne.

      • paskavalta

        Rautaa rajoille !!! ja äkkiä.


    • khhk

      Siis voi h-vetti sentään. Täällä ollaan kateellisia siitä, että jollain pakolaisella on kännykkä. No haloo!

      Kännykkä on tarpeen siinä, että ollaan yhteyksissä omaisiin. Halutaan tietoa tilanteesta.

      Lähettäkää lapsi interreilille ja sanokaa, ettei kännykkää missään tapauksessa saa ottaa mukaan. Tavataan sitten kuukauden päästä, jos tavataan. Näinkö se menee?

    • taliaivo

      Mitä vi-tun haloota!!! Kännykkätaistelija oli vain synonyymi elintasopakolaiselle, joita alkaa kohta virtaamaan maahamme.

      • paskavalta

        Eihän kaikki voi järjellisiä asioita käsittää vaikka ne väännettäisiin piikilangasta tai orjantappurasta.


    • lukutaitoinen

      Jos itse suomalaisena joutuisit pakenemaan Suomesta sodan jaloista, etkö muka ottaisi kännykkääsi mukaan?
      Eihän Syyria tai Irak sellaisia takapajuloita ole, joissa ei ihmisillä ole puhelimia.
      Aika kummallisia nuo kännykkäkommentit.

      Ja eri medioissa on kyllä selvitetty, miksi nuoria miehiä tulee enemmän kuin naisia ja lapsia.
      Ja myös se, miksi sinne ei ole jääty taistelemaan.
      Jos se jolle kulle on epäselvää, voin linkittää tai kertoa

      • ÄläKerroVAAN

        Link


      • paskavalta

        En luikkisi pakoon koskaan ja vielä vihon viimeiseksi syöttäisin kännykän viholliselle. Tietenkin omansa.


    • hyväntekeväisyyttä
    • nuorimiehenalku

      Yksi kysymys arvon mamuttaja, mihin vittuun pitäisi muka lähteä jos täällä Suomessa alkaisi sota? Synnyin tähän maahan ja kuolen tässä maassa, tavalla tai toisella mutta elävänä en lähde pakoloisimaan vaikka tulisivat hakemaan. Voitko vastata?

      • paskavalta

        KIITOS on ihana kuulla että joillakin vielä järki toimii ja ihan kiitettävällä tavalla.


      • Ruotsiin_

        Tiukan paikan tullen voisi mennä Ruotsiin selkkauksia pakoon. Ruotsihan on aiemminkin ottanut vastaan suomalaisia pakolaisia kymmeniä tuhansia.
        Ruotsalaisilla riittäisi ymmärrystä suomalaisille. Myös Tanska on melko varma pakopaikka, heillä on myös kokemuksia suomalaisista pakolaisista menneinä aikoina.


      • ghjkkkk
        Ruotsiin_ kirjoitti:

        Tiukan paikan tullen voisi mennä Ruotsiin selkkauksia pakoon. Ruotsihan on aiemminkin ottanut vastaan suomalaisia pakolaisia kymmeniä tuhansia.
        Ruotsalaisilla riittäisi ymmärrystä suomalaisille. Myös Tanska on melko varma pakopaikka, heillä on myös kokemuksia suomalaisista pakolaisista menneinä aikoina.

        Ruotsiin ja Tanskaan otettiin pieniä lapsia turvaan ,eikä taatusti ollut kysymys mistään kymmenistä tuhansista. suomeen tulevat on nuoria miehiä jotka vähät välittää vaikka naiset ja lapset jää kärsimään. En ymmärrä sitä joka näitä loisia puolustaa.


      • paskavalta

        Annetaan vaan katto päänpäälle ja ruokaa. Silloin on tehty tarvittava. Kun ei anneta rahaa eikä muitakaan kulutustuotteita niin huijaripakolaiset jatkavat matkaansa eivätkä jää loisimaan tänne. Ne jotka sitten jäävät on niitä jotka apua tarvitsevat.


    • KohtaSota

      Suvakeille tiedoksi et suuri isiksen ujuttama aselasti tänne ujuttautuneille "pakolaisille" jääny kiinni välimerellä ni Mikkeliikii halutaa sit kanssa laajamittasta sotaa noitten musujen kanssa.

    • nowaygohomerefugees
    • nuorimiehenalku

      Niin, montako täysi-ikäistä Suomalaista miestä Ruotsi otti pakolaisena Suomen sotavuosina?? mamusuvakki, voitko nyt vastata tähän ja edelliseen kysymykseeni? Odottelen.

    • EikunJuhlatPystyyn

      Nyt näitä "uljaita" allahin sotureita valuu pohjoisesta junassa pitkin etelään aiheuttaen sekasortoa ja muuta mellakointia junissa ni järjestetään vaan suuria kansanjuhlia näille kirkkopuistossa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe