En saa yläjalkoja kiinteiksi millään!!

antakaaneuvoja

Olen harrastanut juoksemista pari kertaa viikossa, sen lisäksi kuntopyöräilyä ja erilaisia aerobic videoita yms,jo aika kauan. Reisiin kyllä tulee lihasta kuntopyörällä mutta ongelma on ettei se vaikuta ollenkaan YLÄreisiin, eli juuri niiihin alueisiiin jotka on jalkojen ja lantion yhteyskohdissa. Sisäyläreidet, pakarat, etuyläreidet jne. Nämä alueet suoraan sanoen inhottaa mua! Hyllyvää löllöä joka ei kiinteydy millään, edes lihasta siellä ei ole!!
Uinti olisi hyvä, mutta eri syistä en pääse uimaan.
Olen tehnyt noita jalkojen nostoliikkeitä kyljellään maaten, yms. painojen kanssa askel juttuja, ei auta, ainakaan kovin paljon. Tai pitäiskö niitä tehä paljon paljon enemmän että alkaisi näkyä?? HUOM: mitään muskelijalkoja en halua, niitä kyllä saa kuntopyörällä. Antakaa tehokkaita neuvoja ja liikkeitä????

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vm43

      Nilkkapainoilla, rekillä riippuen, jalkojen nostoja suorina nilkat rekkiin!
      Leuanvetoja kulmariipunnassa!
      Pitkien lankkujen pitoja!

      Ainakin minulla, kun masuli väsyy, alkaa kuormitus tuntumaan yläreisissä.

    • hyllyväpylly

      Pakaroihin saat tuntumaa askelkyykyllä.

    • afw

      Läskit lähtee laihduttamalla eikä tekemällä ns täsmäliikkeitä.

    • 220

      Hyllyvä löllö on läskiä. Läski lähtee laihduttamalla. Kiinteys tulee lihaksista. Lihakset kasvaa harjoittamalla niitä ja saamalla ravintoa.

    • 66767474747

      painan n.60 kiloa ja olen ihan normaalipainoinen nainen ,joten EN AIO laihduttaa yhtään grammaa enempää, suurin syy on se että se elämä menee jatkuvaksi ruuan ympärillä pyörimiseksi ja ruuan ajatteluksi, ja gramman laskelmiseksi, eikä energiaa ole yhtään mihinkään, koko ajan urheilun jälkeen on sitten aivan puhki ja poikki ja se jopa keski-ikäisellä oikesti alkaa näkyä naamasta kun naamakin rupsahtaa liiasta laihuudesta ja urheilusta! joten läskistä ei ole kyse, naisilla kun niitä lihaksia on huomatavasti vähemmän jo ruumiinkoostumuksen takia, mikäs se teillä miehillä on kun lihasta tulee, ja rasva häviää vaan testosteronin takia ilmaiseksi. Naisilla kun on rasvaa ja pysyy tietyn verran joka tapauksessa.

    • dtmyn

      > EN AIO laihduttaa yhtään grammaa enempää

      Kun aloitat tehokkaan voimabodaustreenin, niin kokonaismassasi voi hyvinkin pysyä aloillaan, liha kasvaa ja läski kutistuu. Gramman tarkkuudella ei eikä sinulla oikeasti kuitenkaan ole viiden numeron vaakaa!

      Kyllä nää neuvot on niin monta kertaa annettu. Tarvitset lisää lihasta ja voimaa, sitä saa toistoalueella 1-15. Aerobinen kerta pari viikossa alle 0,7*maksimisyke on ihan ok. Kyllä ne yläreidetkin siitä kasvavat. Kyykkyä, maastavetoa, lantionnostoa, jalkaprässiä, polvenkoukistusta ja -ojennusta, siinä näitä liikkeitä.

      > naisilla kun niitä lihaksia on huomatavasti vähemmän jo ruumiinkoostumuksen takia

      Jaa, mitä lihaksia naisilta puuttuu? Kyse lienee jostain lantionseudun lihaksista. Väitän että yksilölliset variaatiot ovat runsaslukuisempia kuin sukupuoleen liittyvät. Lihasta kun ei ole aina helppo määritellä.

      > mikäs se teillä miehillä on kun lihasta tulee, ja rasva häviää vaan testosteronin takia ilmaiseksi.

      Sulla on nyt vähän liian yksinkertainen käsitys todellisuudesta, mutta mä ymmärrän sua, koska ihminen mielellään takertuu yksinkertaisiin totuuksiin, koska ajatteleminen on vaikeaa.

      > eikä energiaa ole yhtään mihinkään, koko ajan urheilun jälkeen on sitten aivan puhki ja poikki

      Näin se on mutta...

      > elämä menee jatkuvaksi ruuan ympärillä pyörimiseksi ja ruuan ajatteluksi, ja gramman laskelmiseksi

      ...nykyihminen on ihan poispilattu kun on tehnyt ruoan hankkimisen niin helpoksi. Kaikki muut lajit käyttävät käytännössä kaiken valveillaoloaikansa pelkästään ruoan hankkimiseen ja syömiseen (no mitä nyt kaatopaikkalokit vähän laiskottelevat). Nyt vähän taas nöyryyttä! Seuraavan kerran kun lausut ruokarukouksen niin tee se wallahisti. Jos joudut pari minuuttia laskemaan ruokia niin se on oikeasti todella pieni vaiva ja se kehittää aivoja kun ne joutuvat opettelemaan uutta. Väsymys tietysti vituttaa, mutta pitääkö elämän olla aina yhtä juhlaa. Väsymys on jopa terveellistä, koska väsynyt ihminen nukkuu paremmin.

      • MistäNäitäSikiääPerkele

        "Kun aloitat tehokkaan voimabodaustreenin, niin kokonaismassasi voi hyvinkin pysyä aloillaan, liha kasvaa ja läski kutistuu"

        Facepalm x 10000000000000000000000000000000000000000000000.


    • Mitähän sä sitten kuvittelet sen "hyllyvän löllön" olevan, jos ei läskiä? Läskiä voi olla alipainoisellakin naisella, jos lihasta ei juurikaan ole. Harjoittelusi on niin kestävyystyyppistä, että painostasi ei kovin iso osa voi olla lihasta.

      Voi toki olla, että ne viimeiset läskit kropassasi on juuri siellä reisissä (naisilla usein on), eikä muualla kropassa ole tarvetta laihduttaa. Ikävä tosiasia kuitenkin on (kuten moni täällä jo kertoikin), että ne viimeisimmätkin läskit lähtee vain laihduttamalla. Millään täsmäliikkeillä et voi vaikuttaa siihen, mistä se läski lähtee.

      Lihasta kasvattamalla saat lisää painoa (jos siis olet jo alipainon rajoilla etkä siksi halua laihduttaa).

    • spaceri

      Kyllä se taitaa olla evoluutioon liittyvä tosiasia, että naisilla on keskimäärin enemmän rasvaa kehossaan kuin miehillä. Liittyy varman suvun jatkamiseen. Tottakai yksilölliset erot ovat suuria. Yksilölliset erot aineenvaihdunnan suhteen taitavat olla paljon suurempia, kuin yleensä ajatellaan. Siksi yksioikoiset neuvot ovat vähän hakuammuntaa
      Minulle miehenä kerääntyy kyllä rasvaa välillä, mutta se myös lähtee helposti. Hiilihydraattien määrää säätelemällä sen mukaan miten paljon tulee harrastettua aerobista liikuntaa, ja pitämällä yksittäiset ateriat kohtuullisina ja ravintoainetiheinä.
      Olen myös huomannut että vauhtileikittelyt ja intervallit hävittävät rasvaa aika tehokkaasti. Tämä on tuntemukseni, en ole sitä erityisemmin miettinyt, koska se rasva ei ole ongelmani.
      Ymmärsin että se on ollut vähän sellaista kotikuntoilua tähän asti. Eihän sen kuntosalikortin hankkiminen mitään takaa, mutta perinteinen kuntosaliharjoittelu voisi olla ainakin kokeilemisen arvoista. Jalkaprässi, askelkyykky, maastaveto. ym
      Jos ei kuntosaliharjoittelu, niin sitten voisit kokeilla intervallistyyppistä harjoitusta, tabat, hiit. Porrasharjoitus muuttuu väkisinkin intervalliharjoitukseksi, samoin sauvarinne. Mäkiä yleensä löytyy Suomesta, ja myös portaita.

      Tuo väittely siitä, että voiko paikallisesti polttaa rasvaa vai ei, on aika tyhjänpäiväistä ainakin tässä tapauksessa. Jos voimistat pakaralihaksia ja etureittä, niin on sillä hyvä vaikutus kehon toimintaan joka tapauksessa, ehkä myös hormonitoimintaan ja kehon koostumukseen.
      Hanki sellainen aerobinen harjoitus, josta nautit, tuskin maltat odottaa että pääset lenkille. Sen lajin sisällä voi sitten harjoitella vaihtelevasti, peruskestävyyttä, vauhtikestävyyttä, intervallia ym. Juoksu, hiihto. Kehity ja nauti siitä lajista, varmaan se näkyy ennen pitkää myös ulkomuodossa. Kestävyysjuoksijat ovat vähän sellaisia ajokoiran näköisiä mutta eivät ihminä useinkaan erityisen onnettomia. Käsitykset omasta ruumiista muuttuvat myös ajan mittaan, ikääntymisen mukana on myös mielen joustettava.
      Tässä vaiheessa pikareseptinä suosittelisin että vaihdat sen pyöräilyn ylämäki/porras- ja intervalliharjoituksiin, tai ainakin osan siitä. Pitkällä tähtäimellä suosittelen että alat vähitellen ujuttamaan enemmän nautinnollisia hetkiä ja harjoituksia siihen kuntoiluusi.
      Kaiken kaikkiaan liikunnasta pitää voida nauttia, ei se voi olla mitään itsensä rankaisemista. Vähän leppoisampi asennoituminen ruokaan, voi myös tuoda parempia tuloksia.

      • justobserving

        Kun ns. tavallinen nainen hankkii kuntosalikortin, hän menee jumppiin ja vetkuttaa joskus pienillä painoilla laitteissa. Lihaksia ei tällä tavoin saa. Harvoin näkee naista mavessa, penassa tai edes kyykkäämässä. Ja jos näkee, painot ovat mitättömät. Eipä ihme, ettei tuloksia tule.
        Olen treenannut vuosia vapailla painoilla ja lihasta on, mutta myös läskiä. Olen hyväksynyt tämän koska en viitsi kituuttaa jollain 1200 kcl:n dieetillä loppuelämääni. Kyse on valinnoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe