Onko ihme, että nuoret häiriköivät

jarkkojanatuinen

Televiosta ja peleistä ei tule muuta kuin väkivaltaa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhempi.veli

      Kuuluu uuden siionistisen maailmanjärjestyksen sisäänajoon. Kansallisvaltiot pitää hävittää, aluksi mädättämällä kansan moraali sisältäpäin. Seuraavassa osin tähän liittyvää taustaa, osin vähän sen ympäriltä silmien avaamiseksi:
      Vastapudonneen MH17:n jäännöksistä raportoitiin löytyneen heti pudotuksen jälkeen mädäntymistilassa olevia ruumiita. Jo silloin esitin, että kyseessä oli edellisen, hävinneen Malesian koneen matkustajia ja että kone oli kaapattu USA:n sotilastukikohtaan Diego Garcialle matkustajien joukossa olleitten "arvokkaitten" henkilöitten takia. Tavallista bulkkimatkustajaa hävitettiin sittemmin tällä toisella, USA:n toimesta alasammutulla Malesian koneella, jonka rahtitilassa näitä huonosti pakastettuja 1. koneen ruumiita oli.
      Nyt Itävallassa löytyneestä kylmäkuljetusautosta löytyneetmädäntyneet ruumiit kuuluvat samaan Diego Garcialle kaapattuun Malesian koneen matkustajiin. Eli eliitille tarpeettomien matkustajien hävitys on jatkunut tällä tavalla http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1440720303495.html
      Miksi ruumiita sitten hävitetään näin, kun muitakin keinoja on olemassa? Ehkä tarkoituksena on varoittaa maailmaa miten käy, jos valejuutalaisrikollisten suunnitelmia ei toteuteta prikulleen. Itävalta nyt ainakin on kieltäytynyt vastaanottamasta USA:n aloittamaa miehittäjien kansainvaellusta ja Ukrainan itäosassakin kansa nousi venäläisten tuella Ukrainan länsiosan vallanneita USA:n nukkehallituksen joukkoja vastaan.
      Tämä, nyt Suomeenkin levitetty islamistien valtausjoukkojen siirto tapahtuu ulkomaisten luotettaviksi osoittautuneitten lähteitten mukaan USA:n toimesta ja IMF:n omistajien rahoittamana osana meneillään olevaa kolmatta maailmansotaa, jonka tarkoituksena on ensin tuhota keskiluokka (lähes tuhottu, Suomessakin), sitten valkoinen rotu jne uuden siionistisen maailmanjärjestyksen täyteen voimaansaattamiseksi. Naruista vetelee juutalaisiksi itseään nimittävä kasaarieliitti ja likaisinta työtä tekee sen nukkevaltio USA:n sotajoukot eri puolilla maailmaa. Pahimmat vastaan änkyröivät hiljentää USA:n murhaajaryhmä CIA.
      Kaikki maailman terrori- ja vastaavat tapahtumat sopivat täydellisesti tähän kuvioon, mikään ei sodi sitä vastaan. Suomenkin valtamedia papukaijana toistelee omistajansa IMF:n syöttämiä valeita. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Pohjoismaitten johtajat saivat noin vuosi sitten Obamalta suorat käskyt miten toimia WWIII:n kiihtyessä ydiniskujen uhalla. Tästä tapaamisesta oli uutisia, mutta Obaman uhkavaatimuksesta kuten mistään muustakaan tapaamisen sisällöstä ei annettu mitään tietoja. Nyt toteutetaan suunnitelman mukaista Euroopan miehitystä ennen varsinaisen teurastuksen aloitusta.

    • Yksinkertaistajaselvennä

      Aloittaja on viisaasti oikeassa kommentissaan, parilla sanalla. Harhautettu vastaaja kirjoittaa kilometrin oman päänsä sekaisesta sisällöstä. Ymmärtämättä asiasta mitään.

      • Vanhempi.veli

        Ymmärrän täysin, että tekstini oli sinulle liian vaikeaa ymmärrettäväksi. Valitettavasti niitä viisauspillereitä ei ole keksitty, vaan jokaisen pitää pärjätä sillä mitä on saanut. Ahkeralla harjoituksella tosin saa vähän kompensoitua huonoa sijoitustaan. Koetahan silti pärjäillä!


    • Tuhoonvievätodellisuus

      Yeap, se on ihan hemmetin pelottava ajatus mitä siitä seuraa kun ihmisen ajatteluelin turrutetaan väkivallalla. Ei ainakaan mitään hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe