Olen nuori "metsästäjä" ?

kokemustaon

Heipä hei kaikki, täällä 14v naisenalku.
Minulla on erittän monta paranormaalia kokemusta taustalla. Kaikki alkoi kun joskus kaverin kanssa pelattiin spiritismiä (tosi pentuina, varmaan 7vuotiaina) kaverini ei uskonut siihen mutta minusta se oli mielenkiintoista. Noh kyllähän se sitten alkoi liikkumaan, ja tapahtui jälkeen päin kin kauheita asioita... ÄLKÄÄ SIIS PELATKO JOS ETTE TIEDÄ ESIM. ETTÄ PEILIT PEITETÄÄN. TE JOTKUT LUULETTE OLEVANNE AMMATTILAISIA. Spiritismi on asia jota kadun elämässäni kaikkein eniten. Minua kuitenkin kiinnostaa paranormaali energia, mutta en tee mitään mistä en kunnolla tiedä. Tämä on vaarallista hommaa... Ajattelin nyt kysäistä teiltä viisailta, että mitä otan aavejahtiin mukaan ja joitain vinkkejä. Tulossa on elämäni toinen aavejahti, ja taas olisin yötä "kummitustalossa." Mutta tarvitsen tietoa, muuten en lähde!

Minulla on nyt tulossa mukaan reissuun
-kameroita
-suolaa
-hopeaa
-rautaa
(tarvitsisin sen minkälie mittarin:S)
PS. Olen vasta nuori, mutta sukulaisilta on paljon opittu ja kirjoista. Toivon todella, että minua ei huomioida ikäni takia... Olen varovainen.

17

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bibleistrue

      Spiritismi, tarot kortit, saatananpalvonta ym. ovat todella vaarallista leikkiä demonisten/saatanallisten henkivaltojen kanssa. Ne tulevat pettämään sinut pahemman kerran. Kehotan sinua ensitilassa sanoutumaan irti näistä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jumala on voimakkaampi kuin paholainen ja ala etsimään synnin ja saatanan vallan voittanutta Jumalan poikaa Jeesusta elämääsi. Jeesus rakastaa sinua ja Hänellä on hyvä ja siunattu suunnitelma elämällesi.
      Lisätietoja tai rukouspyyntöjä: [email protected]

      • Valkoinenlintu

        Tarot kortit onkin niin sama asia kuin saatananpalvonta :,D

        Naulaa itsesi siihen ristiin niin saat ehkä järkeä päähän. Nyt ollaan 2000- luvulla. Tätä "pyhää, suojelua tuovaa ristiä" muuten käytettiin aikoinaan kidutus välineenä ennen kuin siitä tuli kristinuskon symboli. Hyvät lähtökohdat tällä niin valoa, rauhaa ja rakkautta tuovalla kristin uskolla.

        Itse en ainakaan halua elää tuollaisissa pelkotiloissa ja epäillä kaikkea pahaksi.


      • täysiperäero

        Hyvä aloittaja, et ole sittenkään vielä viisastunut kun vielä uumoilet pelleillä pimeyden voimien kanssa. Ei niissä ihmisen kokemuksilla, tiedolla ja tahdonvoimilla ole mitään merkitystä, kun saatana saa uhrin koukkuunsa. Pahimmassa tapauksessa menee järki, joutuu ikuiseen pimeyteen, mielenterveys pettää. Vihollisen taktiikka on ottaa uhri otteeseen viekkaasti, välillä siimaa löysäten ja saattaa lopulla iankaikkiseen eroon Jumalasta ja helvettiin.

        Elämä täydellisesti ja ehdoitta Jeesuksen Kristuksen kautta Jumalalle ja kaikki muu vehkeily henkimaailman ja yliluonnollisen kanssa poikki.


      • herätysnko

        "Elämä täydellisesti ja ehdoitta Jeesuksen Kristuksen kautta Jumalalle ja kaikki muu vehkeily henkimaailman ja yliluonnollisen kanssa poikki."

        Et kyllä tiedä henkimaailmasta mitään. Voisitko siirtyä spiritismi ajoista tämän päivän tapahtumiin? Niinkuin 2015 luvulle ja tutustua siihen miten paljon hyvää henkimaailma tekee.


    • kokemustaon

      siis en todellakaan pelaa spiritismiä enää jne! etsiskelen vain menneiden ihmisten henkiä:) Minulla ei ole sen suurempaa uskoa jeesukseen tai jumalaan:)

      • petätitsesi

        Miten voit etsiä ihmisten henkiä. Ei ne täällä maan päällä ole. Jos sellaisia muka löydät tai saat yhteyden, niin todellisuudessa henget ovat riivaajia, vainajiksi tekeytyneitä demoneja, joita Raamattu nimittää vainajahengiksi.


      • naurattaaniin

        Oletko varma? Ei mitään hirveän kivaa puhetta edesmenneistä sukulaisista, lemmikeistä ja ystävistä. Saat kyllä satikutia, kun tapaatte taas. Tietäisitpä miten ohut verho tämän maailman ja henkimaailman välillä on. Raamattu on aika vanhanaikainen tietolähde.


    • Annaapuamuille

      Jos haluat tutustua sellaisiin asioihin mitä nykyään tiedetään henkimaailmasta niin käy tutustumassa Spiritualismiin. ;)

      http://www.henkinenkehitys.fi/

      • vakavaapuhetta

        Voi tietenkin jokainen valita Jumalan tahdon vastaisen tien. Varoitettu teitä kuitenkin on. Itse vastaatte.


      • Annaapuamuille

        SINUN mielestäsi Jumalan vastaisen tien. Olisi hauska tietää kuinka paljon sinä olet elämässäsi auttanut muita ihmisiä vapaaehtoisesti ja uskollasi. Heikolta näyttää kommenttisi perusteella. Kiitos täysin turhista ja tietämättömistä varoituksista. Ja kyllä... Jokainen joutuu vastaamaan valinnoistaan ja teoistaan. Loogisesti..


      • en-tunne-sinua
        Annaapuamuille kirjoitti:

        SINUN mielestäsi Jumalan vastaisen tien. Olisi hauska tietää kuinka paljon sinä olet elämässäsi auttanut muita ihmisiä vapaaehtoisesti ja uskollasi. Heikolta näyttää kommenttisi perusteella. Kiitos täysin turhista ja tietämättömistä varoituksista. Ja kyllä... Jokainen joutuu vastaamaan valinnoistaan ja teoistaan. Loogisesti..

        Ei se muille kuulu, sori nyt vaan, olipa auttanut yhtä tai miljoonaa ihmistä. Huolehdi sinä vaan omista asioistasi, mikä harmittaneekin toisten uskonasioissa.


    • VaiMetsästäjä

      miten voit olla uskomatta Jeesukseen ja Jumalaan jos kerran tiedät että on henkimaailma ja Saatana on totta? olet ilmeisesti liian nuori jahtaamaan henkiä.entä jos demonit alkaa kiusaamaan sua.keneltä pyydät apua kun et kerran sen suuremmin Jeesukseenkaan usko.olen nyt erittäin huolissani sun henkisestä kehityksestä.itse olen jo 34.pelannut lapsena spiritismiä,tapahtui ikäviä asioita joo.nähnyt kummituksen rakkinsa kanssa ja nähnyt kiiluvat silmät.kuullut henkien laulua jne.mun oma syntymä on ennustettu spiritismilaudalla vuosia ennen syntymääni.vanhempani olivat spiritistejä.tutustu ihmeessä spiritismiin mutta ihan tiedoksi sulle että me jotka otamme henkiin yhteyttä uskomme Jeesukseen.ainakin siellä missä mä olen käynyt...

    • edellinentöppäilijä

      nyt mä kirjoitin väärin.en halua että enempää harrastat spiritismiä vaan että tutustut juuri tuohon linkkiin minkä joku jo sulle pisti. henkinen kehitys . olen itse heidän tilaisuutenn menossa monen vuoden tauon jälkeen.mutta en ole ihan varma onko niissä ikäräja.lapsena pääsin kyllä isän seurassa.

      • Annaapuamuille

        Ei noihin tapahtumiin ole ikärajoja :) Ja kysykää siellä rohkeasti asioista tapahtuman järjestäjiltä. Saatte selvyyttä ja vastauksia. Esim. hopea, suola, rauta jne. eivät kyllä auta tai tee mitään rajan toisella puolella oleville ystäville ja sukulaisille.


    • Olen itse luuhannut öisin monissakin autioissa rakennuksissa ja nukkunut öitä hautausmailla. En osaa henkien olemassaolosta sanoa juuta enkä jaata, mutta outoja asioita mainitsemissani paikoissa on kyllä tapahtunut.

      En pysty sanomaan onko öisissä autiotaloissa ollut lisäkseni muitakin ihmisiä. Minulla itselläni on kuitenkin joka kerta niihin mennessäni ollut vahva ja perusteltu luottamus, että olen ollut siellä yksin. Ajoittain, ei suinkaan joka kerta ja joka paikassa, on tapahtunut asioita, joita ei voi selittää muuten kuin jonkun toisen henkilön tai muun entiteetin toiminnalla. Mitkään tietämäni fysikaaliset luonnonilmiöt eivät esimerkiksi vasaroi/moukaroi kellarissa seiniä ilman, että niistä saa muuta havaintoa.

      Hautausmailla tai niiden laidoilla olevilla parkkipaikoilla olen nukkunut autossani useinkin. Tämä on johtunut reissuistani ja olen mieltänyt hautausmaat rauhallisiksi paikoiksi, joissa ei ole nukkumista häiritsevää liikennettä. Joskus olen kuitenkin havahtunut autoani kiertäviin outoihin hahmoihin. Uskoisin olleeni unessa näiden tapahtuessa, mutta unet ovat poikkeuksellisen todentuntuisia. Erään kerran Suomussalmella yksi tällainen hahmo syöksyi päin autoni kylkeä ja havahduin tömähdykseen ja autoni voimakkaaseen heilahdukseen. Mitä ikinä siinä sitten tapahtuikaan, vaihdoin suosiolla nukkumapaikkani muualle.

      Outoja asioita siis tapahtuu, olipa niiden aiheuttaja psykologinen taikka muu luonnollinen tekijä. Ohjeeksi voin nuorelle henkilölle sanoa, ettei missään nimessä pidä mennä yksinään tutkimaan öisin mitään rakennusta. Ei siinä että vaara piilisi tieteelle tuntemattomissa voimissa. Pikemminkin uhka aiheutuu rakennuksessa oleilevista muista hörhöistä, joita Suomessakin riittää moneen autiotupaan ja -tölliin. Kukaan normaali ihminen ei niissä aikaansa vietä.

    • thrthrhttr

      Lapsuuden tuntemukset sitten kaikkoavat aikuisuuden "järkeilyyn".Vanha maatila lapsena tuntui hiukan oudolta kun tuntui väkeä olevan kovastikkin paikalla tuntemuksena kun aikoinaan oli ollut päiväläisiä työssä.Sen ajan vanhuksila vielä perimätieto ja kertomuksissa paikkoja joihin ei rakentaa tai yleensä vältellä ja kylmä kävi läpi kun uteliaana paikkoja tutkimaan.

    • Dean_Van_Halen

      moro! nyt on aluksi pakko kysyä että onko joku piireissä tunnettukin talo , sikäli kun alkaa ns . "aavejahtia" suunnitella, kaluston pakkaaminen luonnollisesti edellyttää sitä mitä ollaan metsästämässä, ja sanon suoraan että unohda hopea, se ei tehoa, ei sitten yhtään ellei itse ole riivattu. tää on ensimmäinen ja brobably viimenen kerta kun foorumeille kirjottelen, oon mieluummin se varjolukija :D mutta jos näet tän vastauksen ja tarvit lisää tietoa niin pistä viestiä ! en sano ettäkö olisin jonki asteinen maisteri tällä alalla mutta jotain tietoa löytyy josta voi olla hyötyä?

      KIK: johnnyrebell.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe