Lapualle tiistenjoelle sopii pakolaisia.

JAMBOH

Turvapaikanhakijoiden määrä kolminkertaistui – Suomi valmistautuu tänä vuonna jopa 15 000 tulijaan.Lapua vois ottaa muutaman sadan.

73

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikätästäseuraa

      Eiköhän niitä tuu pian ilman ottamattakin ja väkisten, ihmiskunta on pikkuhiljaa ajautumassa siihen raamatulliseen aikaan jota sanotaan kielten sekaantumiseksi !

      • Allaha

        Eikä aina pidä ajatella vain omasta näkökulmasta, vaan myös mikä olisi pientä elämän parannusta noille pakolaisille. Nyt lapua vois ottaa sadan verran.


    • inhimmillisyytä

      Täällä Lapualla on p a l j o n tyhjiä taloja ja tiloja. Varmasti tekisi hyvää meille kaikille oppia tuntemaan myös muita kansallisuuksia kuin lapualaisuus. Maailma laajenisi ja saisimme uusia ajatuksia! Joten TERVETULOA Lapualle, te hädässä olevat. Täältä on paljon ihmisiä, jotka hyväsydämessyydessään ja lähimmäisenrakkaudesta ottavat vastaan!

      • Jeejeee11111222

        Kyllä, sekä maksetaan tietenkin kaikki kulut, sosiaaliturvat ym. Tänne pakolaisia haalimalla maailma pelastuu. Oispa kaikki lähi-idän ihmiset suomessa, niin kellään ei olisi enää paha olla!


      • kymmenenmiljuunaasuome

        Eipä se mielen paremmaksi täälläkään muutuisi, samaa huutoa ja mekastusta mitä kulttuuriin kuuluu, tietysti vähän paremmile oksille pitäisi päästä mitä kantaväestö, se voisi vähäsen ahdistusta helpata.


      • Herääny

        Voi mitä naivismia....


      • kaanaanlineskäyttöön

        Hädässä?
        ”Erikoishinnat ryhmille ja perheille”. ”Palvelussamme on ruuhkaa, pyydämme kärsivällisyyttä”. ”Tammikuussa matkansa varaaville ilmaiset lennot ja hotelli viikoksi Saksassa”.

        Nämä sitaatit eivät ole poimintoja Finnairin äkkilähtötarjouksista. Ne ovat peräisin arabiankieliseltä ”Matkusta ja hae turvapaikkaa Ruotsista”-Facebook-sivustolta, jolla on peräti 34 000 tykkääjää. Ammattimaisesti toteutettu sivusto tarjoaa turvapaikkapalveluita varsin avoimesti.

        – Hanki viisumi, jolla pääset Beirutista Ruotsiin. Saat viisumin lailliselta turistimatkoja järjestävältä yritykseltä. Ensin haastattelu suurlähetystössä, sen kahden ja puolen kuukauden odotusaika. Kun saat viisumin, voit matkustaa sillä Ruotsiin. Kun olet perillä, voit hakea turvapaikkaa välittömästi. Hinta: 15 000 dollaria, sivusto lupaa.

        Sama taho järjestää myös matkoja Istanbulista Ruotsiin, Norjaan tai Tanskaan. Tarpeelliset matkustusasiakirjat maksavat 10 000 euroa. Hollantiin tai Saksaan pääsee 9 500 eurolla, Ranskaan tai Itävaltaan 9 000 eurolla.

        – Istanbulista Italiaan: 6 000 dollaria. Lapset puoleen hintaan. Lähdöt perjantaina tai lauantaina.

        – Hae vuoden määräaikaista työpaikkaa unkarilaisesta tai puolalaisesta suuryrityksestä. Mahdollisuus matkustaa junalla Saksaan ja hakea siellä turvapaikkaa. 10 000 euroa. Laivalla Turkin Mersin kaupungista Kreikkaan. Ei matkatavaroita mukaan. 7 000 dollaria.

        Matkakauppiaat avustavat asiakkaitaan ja lupaavat heille neuvoja rajanylitystilanteisiin, jotta valvovien viranomaisten epäilykset eivät heräisi.

        Sivuston ylläpito pyytää, että vain tosissaan liikkeellä olevat ottaisivat yhteyttä koska heillä on niin paljon ruuhkaa. Ylläpito ilmoittaa myös, että he saavat päivittäin 500 yhteydenottoa.

        Reteästi Välimeren reittiä

        – Eurooppa odottaa sinua, lupailee toinen Facebook-sivusto.

        Sivustolla tarjotaan Libyasta lähteviä venematkoja Eurooppaan. Unelmia herätellään luksusjahtien valokuvilla ja hymyilevän, passeja pitelevän pariskunnan valokuvilla. Reitti lähtee joko Libyan pääkaupungista Tripolista tai pienemmästä Bengasin kaupungista. ”Tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi. Tavoitteemme on Sinun turvallisuutesi!”

        jahti1

        Jos mainoskuvaa on uskominen, matka taittuu reteästi ökyjahdin kannella. Ja vaikka kulkuvälineisiin ei oikeasti olisikaan panostettu, niin mainoskuviin on. Hienoilla valokuvilla maalataan kuvaa seesteisen ja vauraan pohjoisen yltäkylläisyydestä.

        Kissaa ja hiirtä somessa

        Facebook tai muut sosiaalisen median jätit eivät ole innostuneita tarjoamaan verkkopalveluita järjestäytyneille rikollisille. Niinpä ihmissalakuljettajien sivustoja poistetaan verkosta sitä mukaa kun niitä sinne ilmestyy. Uusia ilmestyy kuitenkin nopeasti poistettujen tilalle.

        Monilla sivustoilla ylläpitäjät vaativat, että kaikki yhteydenotot tehtäisiin pelkästään facebook-viestein eikä julkisin kommentein. Tämän takia suuri osa turvapaikkaturismin ympärillä käytävästä verkkokeskustelusta jää piiloon. Mutta senkin perusteella mitä on julkisesti näkyvillä, voidaan saada käsitystä ilmiön massiivisesta mittakaavasta.

        Silja Linen laivoilla Pohjolan paratiisiin

        Hämmästyttävää markkinointiosaamista on myös sen sivustolla, jossa tarjotaan ylellisiä ihmissalakuljetuspalveluita kaikille suomalaisille tutulla Silja Serenadella. Sivusto on sittemmin poistettu Facebookista, mutta kuva on edelleen tallella Guardian-lehden ihmissalakuljetusta käsittelevässä artikkelissa.

        serenade

        Muitakin suuria seilaajia on valjastettu mielikuvamyyntiin.

        https://www.suomenuutiset.fi/ei-ihme-etta-valimerella-kay-kuhina-laitonta-maahanmuuttoa-pyorittaa-ammattimainen-markkinointikoneisto/


      • lue.nössö

        YOUTUBE : JARI LEINO SHOW.


    • kuustaa

      Tiistenjo en vanhustetalolle mahtuisi ainakin parikymmentä pakolaista

      • Lavehkoamieltä

        Joo pas joo kyllä kotouttajat riemastuisivat opetustyöstä ja sitä piisaisi ja muuta virkamieskuntaa, 5000egtä/kk palkalla ja lomakorvaukset päälle, kunnan päätäjät nyt nopeasti eduskuntaan asianajoon, -4400 henkilöä on eilenkin pelastettu välimereltä, ettei näitä muut vie.


      • LRIKKA

        Lapualla on useita kouluja tyhjänä ja sinne vois sijoittaa.


      • 1111111222222333
        LRIKKA kirjoitti:

        Lapualla on useita kouluja tyhjänä ja sinne vois sijoittaa.

        Parempi paikka olis sun kotis. Miksi sä haluat laittaa pakolaiset muitten riesaksi? ota ne kotias ja hyysää niitä omilla rahoillas niin palajo kun sielu sietää.

        Onko niin notta toisten rahoja on kivempi jakaa?


      • ihmisiäkaikki
        LRIKKA kirjoitti:

        Lapualla on useita kouluja tyhjänä ja sinne vois sijoittaa.

        Jos kouluulle voi pakolaasia laittaa kai niissä opettajakki voi työskennellä_


      • juhau

        Eihän niille mikään koulumajoitus kelepaa. Täällä varmaan rakennetaas ihan uusi kerrostalo niitä varten.


      • juhannushumu

        Kaikkiin vanhusten taloihin sopisi paljon pakolaisia, ajakaa vanhukset pellolle ne muutenkin kohta kuolee. Arabimaista tulee nuorta miestä kuin meren mutaa. Vaimot ja muut perheen jäsenet tulee sitten myöhemmin.


      • Näin_on
        Lavehkoamieltä kirjoitti:

        Joo pas joo kyllä kotouttajat riemastuisivat opetustyöstä ja sitä piisaisi ja muuta virkamieskuntaa, 5000egtä/kk palkalla ja lomakorvaukset päälle, kunnan päätäjät nyt nopeasti eduskuntaan asianajoon, -4400 henkilöä on eilenkin pelastettu välimereltä, ettei näitä muut vie.

        5000 egeä kyllä on skeidaa. Ota siitä pari tonnia pois, niin on lähellä totuutta. Ja, kuten tapana on, pyri ja mene yliopistoon viideksi- kuudeksi vuodeksi vain huomataksesi että työpaikan löytäminen ei niin selvää olekaan. Älkää valittako vaan äänestäkää jaloillanne. Siis opin tielle.


    • Kansalaisiltamanitelatuk

      Kuntalaisethan sen katraan elättäisivät sitten tulevaisuudessa, mitenkähän se luonnistuisi, kun kouluistakin on luovuttu lämmituskustannuksien takia periaatteessa, 10-20%-veroja lishää joka kantturalle.

    • kdiodkdi

      Sitte olis pelekona jotta niistä tulis lapualaasia lapualaasia on munmiälestä jo liikaakin

      • Mustamanne

        Sen verran hyvin saavat, että kannattaa muuttaa tänne Afrikasta hölmöjen Suomalaisten elätettäväksi. Moniko täkäläinen työtön voi käydä taxilla lidelissä ostoksilla ja nuokkua yökaudet ravintoloissa


    • elämäämaalle

      Väriä tiistenjo en kyläkuvasn. Kauppa uudestaan auki
      Samoin Tarina kuten Ahdin aikana

    • DeerenJohn

      Meille vois rengiksi tulla pari pakolaista. Ruokapalkalla olisivat ja nukkua voisivat
      rengintuvassa tai näin kesällä vaikkapa tallin ylisillä.

    • YÖNTIMOO

      Kuinka paljon palveluista voitaisiin karsia pois? Että tärkeämpää auttaa pakolaisia? Maksuton kouluruoka pois? Hoitotakuu 6 kk:sta vuoteen? Psykiatristen sairaalapaikkojen karsiminen puoleen? Lääkkeiden Kela-korvaus pois?Asumistuki pois.

      • kotikonnulta

        Aivan tärkeintä auttaa pakolaisia, kaikki yöntimooo ehdotukset on hyviä. Ainoastaan psykiatristen sairaalapaikkoja pitäisi saada 100 kertaisesti, nämä pakolaiset potevat traumaa ja saavat traumoja jo suomalaisten katselemisesta. Ei niitä voi lähettää ISIS joukkoihin, jos ne ei, ensi saa sairaala hoitoa. Sitten kun ne palaavat pakolaisille Kela-korvaus ja ilmainen lääkärin hoito.


      • KannattaakoTilata

      • SINKKKKU

        Miksei turvapaikkoja jaeta ensimmäiseksi naisille ja lapsille?


      • näinsemenee

        Naiset ja lapset ovat kotona. Turvapaikkaa hakevat vain yksin tullet lapsokaiset, joilla on vaimo kotona.


    • rahaa.kyllä.on

      Kerrankin lapualla on mahdollisuus kasvattaa kunnolla väkilukuaan.
      Simpsiön metsiin mahtuu paljon hottentotteja, sekä vapaisiin navettoihin monta perhettä.
      Virkiä saisi paljon vahvistuksia viestijuoksuihinsa.

    • rakasta

      Tätäkö on lapualaisuus???

      • realisti-nen

        Parempi näin, sinisilmä! Tulijoista ei loppua ole eikä kaltaisesi uskalla laittaa rajoja - ennen nääntymistään.


    • arjjjalainen

      Suomi ei ole enää entisensä, sinisilmäisten kalpeanaamojen maa.

    • eikesäkissoja

      Tämä pakolaisasia ei saa olla mitään kesäkissatoimintaa. Hetken huumaa ja sitten se onkin ongelmia.

      • HyväVertaus

        Englanninkielessä on kuvaava ilmaisu "bleeding heart liberals" juuri noille, joitten sydän vuotaa verta vähäosaisten puolesta ja jotka naiivisti uskovat ihmisen luonnolliseen hyvyyteen (the natural goodness of humans).

        Kesäkissatoiminnan sijasta turvapaikanhakijoihin ja pakolaisiin on sitouduttava vuosiksi ja vuosikymmeniksi. Esimerkiksi Ranskassa nyt radikalisoituneet maahanmuuttajanuoret (esim. Charlie Hebdon-tapaus) ovat tavallisesti TOISEN polven maahammuuttosukupolvea. Siitä voi päätellä, että ns. auttaminen ja ongelmat eivät ole ohi hyvin, hyvin pitkään aikaan.


      • katsellannyt

        Ruotsissa TOISEN polven maahanmuuttaja nuorukaiset poltelevat autoja harva se yö, kivittävät poliiseja. 90 prosenttisesti väkivallatn teot ja ryöstöt on maahan muuttajien tekemiä. Ongelmat ei pääty tähän.


      • Vastaalkumetreilläollaan

        Lisää näitä on tulossa sinne ja tänne, ongelmat paisuu yhtä varmasti, kuin valtion velka.


    • Paljonko

      Lisääntykää ja täyttäkää maa. Näin sanotaan Sanassa. Se mitä ei sanota, vaan on ilmeisesti jätetty meidän ihmisten päätettäväksi, on se koska on riittävästi.
      Jokainen omalta kohdaltaan. Näin maailma pelastuu.

    • Landeman

      Navetat ladot kelpaa pakolaisille olihan ennen vanhaa mustalaiset ja kelpasivat hyvin.

      • toisetne

      • Näinsenytvainon

        Muuttaahan se ilman pakolaiskeskustakin. Jos et ole kuullut valtion budjettileikkauksista, niin nyt kuulet. Ei ole mitään järkeä pitää runsaan 20 km päässä Seinäjoen poliisiasemasta Lapuan asemaa.


      • pelinpaikka

        Miksei Pöntinen tee mitään


      • hommaa
        pelinpaikka kirjoitti:

        Miksei Pöntinen tee mitään

        Sillon hommia patsahan kans


      • eräseversti
        toisetne kirjoitti:

        Kattokaa etehennä : Lähde ja Salo lobbaa vielä poliisiaseman Kauhavalle.
        http://www.komiatlehti.fi/uutiset/online-uutiset/vastaanottokeskus-on-peruste-poliisin-toimipisteelle-kauhavalla-1.1899472
        Kuuleman mukahan lapuan poliisilla vuokrasopimus umpeutumassa

        Voi että te ootta lapualaiset nössöjä. Piti oikeen ettiä tämä ketju., Kattokaa päivän iltalehti ja Ilkka. Kauhavan kaupungin johtaja sanoo niinkun tuas Komian linkis sanotahan jotta poliisi pitää saara. lapualaaset ne vaan pystejä laitteloo. Olisko tärkiempää puolustaa oma poliisiasemaa mitä.


      • jasalopoliisi

      • seuraanmielenkiinnolla

        onko suomen ykköslobbarilta ostettu palveluksia? lapuan tuppukyläs taitaa agendan täyttää parhaillaan erään patsaan julkistustilaisuus ......................


      • antakaamullepystykorva
        pelinpaikka kirjoitti:

        Miksei Pöntinen tee mitään

        Tekee se, on aivan innolla haalimassa mamuja joka jumalan kylään.


    • joopajoo55

      Ota kotiis vaan ne.. Provo, mut kuitenkin..

    • Kapitalisti

      Ei tässä mitään hauskaa olekkaan. Yritän suojella Suomalaisuutta, Ruotsi on menny jo aivan pilalle suvaitsevaisuuden takia, samoin Saksa. Pitää olla mahdollisuus mielipiteeseen joka puolustaa kansaamme. Pakolaisongelmaan ratkaisun pitää löytyä paikanpäältä esim. Syyriasta, ei täältä, nuoret miehet taistelemaan maansa puolesta eikä maanpakoon eurooppaan. Ja on aivan eri asia tuoda pakolaisia vaikka naapurimaista kuin vieraasta kulttuurista arabimaista.

      • ExodusNyt

        Suomalaisuutta et suojele ehdottamalla keskitysleireihin paikkaa pakolaisille. Keskitysleirit olivat tuhoamista varten, joten ainoa minkä teet, on että yhdistät puujalkavitseillä itsesi natseihin ja tuhoamiseen. Onpa ihailtavaa suomalaisuutta.

        Pakolaisongelman ratkaisuun pyrkimisestä paikanpäällä olen samaa mieltä. Uskon myös, että internet, älypuhelimet ja sitä kautta leviävä ja tahallisesti levitetty tieto (kulkenee samalla kuin välittäjät myyvät netissä luxusmatkoina uppoavia kumivenekyytejä) Suomen hyvästä sosiaaliturvasta tuo tänne väkeä kiihtyvässä määrin.


    • Kapitalisti

      Ei ollut mitään vitsejä, valmiita kiinteistöjä heidän VÄLIAIKAISSIJOITTAMISEEN! Eivät voi eurooppaan jäädä pysyvästi. En ole puhunut keskitysleireistä. Käyhän siihen vaikka Norjan saariston saarien leirit. Aineellinen apu ja varustaminen sodassa on paljon parempi idea kuin tuoda niitä tänne. Mutta kuten tiedätte, luonto huolehtii viime kädessä ylikansoittumisesta. Suomi on arjalaisen rodun tyyssija ja saa pysyä semmoisena, pääosa kansasta on sitä mieltä.

      • OtaVastuu

        Yrität nyt päästä pälkähästä ja väistää vastuun puheistasi. Kirjoitat arjalaisista (vink, vink) ja vanhoista leireistä museokäytössä, verkkoaidatkin valmiina (vink, vink). Todisteet itsesi antamana:

        "Saksassa ja Puolassa on vanhoja leireijä museokäytössä, maahanmuuttajat voisivat itse kunnostaa ja asuttaa tiloja, viedään sinne heille vaikka lankkua sahalta. Verkkoaidatkin olisi valmiina. Eikö olekkin mainio ja huomaavainen ajatus?" "Suomi on arjalaisen rodun tyyssija..."


      • heilarjalaiset

        Väittäessäsi Suomen olevan arjalaisen rodun tyyssija, et ole perillä edes alkeista. Suomalaisia eivät edes natsit lukeneet arjalaisiksi kuin ehkä teennäisesti ja sotataktisista syistä. Tuosta linkistä voisit aloittaa opiskelun: https://fi.wikipedia.org/wiki/Arjalaiset


    • Kapitalisti

      En yritä päästä pälkähästä, tänne ei vain voi mitä sattuu kirjoitella. Kukkahattutädit muuttavat mielipiteensä sitten kun muslimit ovat raiskanneet paikallisia tyttöjä ja poikia. Miksi nuoret miehet tulevat tänne, eikö pitäisi puolustaa kotimaataan? Lapset ja naiset jotenkin ymmärtäisi, tietty takas kotiinsa kun tilanne on rauhoittunut. Tilannetta on turha verrata Suomen sodankäyntiin ja ruotsiin lähetettyihin lapsiin, miehet menivät sotimaan ja naiset jäivät hoitamaan muita töitä. Työväkeä täällä on tarpeeksi, eli paljon työttömiä, sosiaalietuuksia karsimalla saadaan kaikki terveet töihin.

    • jätähattuun
      • ponnistkaapienuudestanne

        Laittakaa fokus tärkeimpiin asioihin: niitä ovat ihmisyys ja se että maakunta jossa asumme, menestyisi , Tulevaisuuden johtajia ovat ne, jotka pystyvät yhdistämään nämä kestävällä tavalla Siitä näkyy jo viitteitä , kiitän Herraa joka katsoo armollisesti näitä lakeuksia .


    • Coole

      Tiisteelle nuarisoseuralle sopii kyllä ainakin 40 ihimistä. Pakkohan niitä on auttaa. Tuloovat sodan jaloosta. Missä teidän ihmisarvot on?

    • tankua

      Eikö siälä ookkaan enää sunnuntaisin tanssia

      • Tiistenjokeenvoiottaa

        Jos me suomalaiset käännämme tällaiselle hädälle selkämme, me emme enää noudata länsimaisia ja kristillisiä arvoja. Hädänalaisia ihmisiä on autettava kansallisuuteen, ihonväriin ja uskontoon katsomatta.


      • 94949

        Mikä hätä noilla on? Vain muutama prosentti tulijoista on Syyriasta. Somalia on melko turvallinen maa nykyään, joutuipa jopa Ruotsissa asunut ja toimittajana työskennellyt somalinainen muuttamaan takaisin sinne kun joutui Ruotsissa "vihapuheen" takia ahdistelluksi suvakkien taholta, vain totuuden sanottuaan.

        Mitäs luulet, arvostavatko nuo muslimit kristillisiä arvoja ja länsimaista yhteiskuntaa? He tulevat tänne kuin valtiaat ilmaisen rahan perässä. Koraanissakin sanotaan että vääräuskoisten tulee maksaa veroa muslimeille ja sossuraha käy hyvin siitä.

        Sitä paitsi me pystyisimme auttamaan kymmenkertaista määrää samalla rahalla jos auttaisimme noita siellä pakolaisleireillä. Mitä niitä tänne raahata. Töitä täällä ei ole kouluttamattomalle ja kielitaidottomalle ulkomaalaiselle.


    • Lukusuositus
    • Värikäs

      Oikeastikko Lapualle mahtuu näin paljon sivistymätöntä porukkaa, miten täälä ei osata keskustella asioista?

      Tässä on kyse hädässä olevista ihmisistä. Ihmisistä jotka pakenevat sotaa. Tuntuu, että monien mielessä nämä sotaa pakenevat ihmiset ovat muuttuneet suomen naisten ja lapsien raiskareiksi. Ihanko oikeasti pystytään vetää tällaisia yleistyksiä? Tilastoja lukiessa täytyy aina olla kriittinen, sillä paljon on rikoksia joita ei koskaan raportoida, esimerkiksi jos raiskauksen on suorittanut joku tuttu. Ihmiset hyvät muistakaa olla kriittisiä kun luette ihan mitä tahansa tilastoja/uutisia.

      Kaikki ei ole niin mustavalkoista.

      • TosiasiaaJokaTapaukses

        Joka tapauksessa todellista faktaa on, että Suomessa maahanmuuttajat ovat määräänsä nähden yliedustettuina vankiloissa ja rikostilastoissa. Pietarsaaressa, jossa on paljon maahanmuuttajaporukkaa, poliisi sanoo, että siellä ei tapahdu rähinää eikä rikoksia, joissa ei maahanmuuttajia olisi osallisena. Ja Pietarsaaressa niitä tapahtuu pieneksi paikkakunnaksi paljon. Tosiasiat on myös tunnustettava.


      • 949494

        Aika pieni porukka noista tuntuu olevan hätää kärsiviä kun katselee millaista porukkaa on tähän mennessä tullut ja mistä tullut. Jos minä olisin perheellinen ja heidän asemassaan tekisin kaikkeni että naiset ja lapset pääsisivät ennen minua turvaan.

        Mitä taas raiskauksiin tulee, niin jokainen joka on yhtään tutustunut muslimien kulttuuriin tietää mikä naisen asema on siellä. Jos nainen menee siellä valittamaan raiskauksesta ilman neljää miestodistajaa hän saa itse syytteen niskaansa ja vähintään raipparangaistuksen. Ja muslimien uskonnon mukaan, profeetan esimerkkiä seuraten, kaikki yli yhdeksänvuotiaat ovat laillista riistaa.


    • Esikuva

      Eikös se kepulaisten esikuva Sipilä näyttänyt mallia kuinka pakolaisia autetaan, nyt sitten kaikki tiistelääset kepulaaset ottaa vähintään kaksi pakolaisperhettä kotiinsa asumaan ei kai te voi poiketa esikuvan esimerkistä

    • Sipilävaihtoonjapian

      Kaikki höynät uskovaiset meitä johtavat ja lupaavat näille juoksijoille kämpänsä mihkähän tämä touhu oikein johtaa, ollan pian koko kansa HOLHOUSLAUTAKUNNAN ALLA JA NÄITTEN USKONVOUHOTTAJIEN.

    • Tiistenteikarittarkkoja

      Ei maahanmuutajia piisaa tiistenjoelle pääministerimme majoittaa näistä suurimman osan ja naapurit kauhistelevat koska mopo karkaa joo.

    • Tahtipuikkomuualla

      Maahan muuto on suomen trendi, pian määräävät kaikista jutuista, pääministerikin luopuu asunnostaan joo.

    • eieieieieieiyhtäkään

      Ei kiitos tiistelle yhtäkään loiseläjää !

      • loisielävä

        Eiks se Tiiste ole jo täynnä ennestäänkin maataloustuilla eläviä loiseläjiä?


    • SiberiaKutsuu

      Koska täydellinen nainen Susanna Koski ja aikoinaan näistä sosiaalipummijutuista huudellut Lapuan Liikkeen nykyinen isäntä Kai Pöntinen avaa sanaisen arkkunsa? ... itse asiassa oli juuri päivittänyt Facebookia... vittu mitä paskaa tosiaan!

    • Muistakaa1917

      Voi että, on ihanaa... tästä kehkeytyy toivottavasti pieni sisällissota, aiai, kansa herää vihdoinkin ja lopettaa pöhöttymisen. Isisin juonia prkl. Tuala ylempänä kapitalisti kyselöö notta miksi nuoret miähet tulevat tänne?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe