Mies lähtee kotimaahansa viikoiksi

Anastacianannn

Mies on lähdössä ensi kuussa moneksi viikoksi kotimaahansa ja perheen luo. Muuten en olisi niin moksiskaan asiasta..saahan kumppani toki reissata ja ymmärrän perheen tärkeyden..mutta koska tiedän että vanhemmat eivät ensinkään hyväksy vieraan uskonnon tyttöystävää; ja yrittävät saada miehen ottamaan siellä paikallisen vaimon jonka jättäisi sitten vanhempien luo avuksi ym...niin mistäs minä tiedän ettei näin tee. Ei muutenkaan tunnu kovin mukavalta että miesystävä suoraan laukoo tälläistä vaikka totuus on toki hyvä kertoa. Mistään en voi tietää tekeekö näin ja palaa tänne kun mitään ei olisi tapahtunut. Aaargggh

27

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jore4

      Ehei, eihän toki hän mitään sellaista tekisi. Joten voit säilyttää lapsen uskosi ja istua jalat ristissä odottamaan.

    • Etvoitietaa

      Ainakin on ollut rehellinen. On minulla lähipiirissä sellainenkin tapaus että mies meni vaan salaa kotikylässään naimisiin simpsakan 18-vuotiaan tytön kanssa, miehellä jo ikää reippaammin ja suomalainenkin heila matkassa.

      Ethän sinä voi sitä tietääkään, mitä siellä tapahtuu. Ota se eräänlaisena testinä. Jos mies kotiutuu eikä ole avioitunut siellä, niin todennäköisesti hän pystyy vastustamaan perhettään. Jos hän on siellä avioitunut, niin tiedät ainakin oman arvosi miehen silmissä.

      En muutenkaan kehota ottamaan miestä joka on perheensä ikeessä. Ei sellaisen kanssa voi elää. Kannattaa katsella mies joka on riittävän itsenäinen eikä pelkää sanoa perheelleen vastaan.

    • delta

      Onhan näitä tapauksia, että sieltä kotilomalta on tullut se kotimaahan jäänyt, entinen perhe tuliaisina, jännää on kuin ifalla ajo tämä monikulttuuri.
      Vaan kun on unelma ja rikkautta, niin se täytyy vain kestää.

    • Rossalieh

      Moi.Juuri nuin tulee varmaan tapahtumaan.Minä olin monta vuotta suhteessa ulkomaalaiseen mieheen ja luulin että suhteeseemme ei pääse mikään eikä kukaan väliin. Mutta niin vain yks kaks mies kertoi että vaimo on tulossa suomeen. (valehtelua kaikki.rakkaus,ym..plörinä mitä vuosia kuuntelin) Hoh hoi..en voi sanoa tippuneeni edes korkealta.En kertakaikkiaan ole voinut kun pari päivää itkeä ja lopulta nauraa. On tämä niin posketonta touhua kaikkinensa. Ei muuta kun pakolaisia lisää vaan tänne. Ei saatana ne sovellu tälläseen kulttuuriin ikinä. Ai jai että pussaan lujaa kun löydän vielä joskus SUOMALAISEN ihanan miehen.

      • Jsjdjdjjddj

        Kuka ottaisi jonkun muslimipatjan ?


    • yelloman

      Ukkos käy huoras. Se on takuuvarma. Niin kävin minäkin. Halpa ja hyvä hoito.

    • RaakaWatson

      Normaalin ihmisen kanssa moista huolta ei olisi. Sitä saa mitä tilaa. Olet ansainnut kaiken mitä tuleman pitää.

    • Aoufia

      On ihanaa viettää joka kesäloma Pohjois-Afrikassa mieheni perheen luona <3ja tätä on jatkunut lähes 20v .

      • RaakaWatson

        No pohjois-Afrikan maat eivät varsinaisesti ole mitään lomaparatiiseja. Marokko nyt on hieman iisimpi paikka mutta aina pitää muistaa että ovat muslimeja. Muslimit tunnetusti ovat roskasakkia.


    • kyllävaanjoo

      Heh, mulle kävi aloittaja just noin!! sillä erotuksella että tiesin ja arvasin sen etukäteen ;) ja sillä erotuksella että mulle se ilmoitettiin heti kun oli reissuun lähtenyt, että mikä on totuus reissusta. Tunsi olonsa kai hyvinkin rehelliseksi.. Onkohan meillä ollut aloittaja sama mies tai ainakin samansukuinen ;) ?
      Eli suomalainen kelpaa juu ajanvietteeksi, mutta se "vaimo" haetaan sitten suvun valitsema kotomaasta (jota sitten taas kyllä petetään täällä päässä) ja homma on enemmän bisnesdiili kun mitään muuta..
      No onneksi en tippunut korkealta, koska olin kuullut näitä juttuja etukäteen ja tiesin kyllä että minulle jossain määrin valehdellaan. Ja noh, eihän se juttu itsellekään mikään kovin tosi ollut..en odottanut tulevaisuutta, joka tapauksessa.

      • pensselitäti

        Bisnessdiili tai ei, oman maan vaimoa arvostetaan enemmän kuin suomalaista. Moraalittomimmat heitäkin pettävät, mutta kynnys on paljon korkeampi kuin suomalaisen pettämiseen. Ja seksiä sen oman maan vaimon kanssa harrastetaan niin paljon kuin mies ikinä haluaa - ja vaimotkin haluavat ja tekevät kaikkensa ollaakseen houkuttelevia.
        Hyvä että et särkenyt sydäntäsi. Ei se kannata. "Itä on itä ja länsi on länsi - ei kohtaa ne toisiaan." (Rudyard Kipling, "Balladi idästä ja lännestä".)


    • sarandak

      Minustakin kuulostaa pahalta. Saatat tulla vedätetyksi ja pettymään. Noissa kulttuureissa perheensä mielipiteet ja toiveet painaa paljon. Jos mies olisi kanssasi tosissaan, veisi hän sinut kotimaahansa vanhempiansa tapaamaan ja pistäisi näille hanttiin. Tuollainen on inhottavaa että vanhemmat sanelee kaiken, ja se tekee elämästäsi vaikeaa jos hänen kanssaan jäät. Suosittelen ottamaan samaa uskontoa olevan miehen. Säästyt paljolta mielipahalta jos miehen perhe suhtautuu sinuun noin. Mistä maasta mies on kotoisin ?

      • juuannita

        Ei sekään ole tae, vaikka veisikin kotimaahansa tapamaan perhettä. Perhe mukana näissä huijauksissa eli ihan sama vaikka tapaisikin vanhemmat.


    • Miamamma

      Niinpä. Minulle kävi näin. Ja sain totuuden vasta vuosien jälkeen juokse vielä kun voit

      • totuudenetsintä

        Hei. Minua kiinnostaisi tietää, miten totuus tuli ilmi. Olen jo vuosia elänyt mieheni kanssa, mutta jostain syystä en vieläkään oikein luota, koska hän käy pitkillä lomilla kotimaassansa. Joskus mietin, että kuinka pitkään mahdollinen morsian odottaisi...


    • xfgczdfxgc

      No ei hätää, pian hän palaa loisimaan Suomen KELAn palkoille. Tokikaan ei alunperinkään kerro kelalle poistuneensa maasta, ettei tuet katkea.

    • Liian.Rehellinenkö

      Sitä saa mitä tilaa. Mutta olipahan niin ihqun eksoottista. You are damaged goods now.

    • Sjofbnjg

      Muslimimiehellä on oikeus ottaa neljä vaimoa (tähän on kuulemma Allahin lupa). Tiedän afrikkalaisen jolla on kolme, lapsia myös näiden kanssa. Jos tämmöiseen on tottunut kotimaassaan, miten sitten mies ykskaks olisi vain yhden kanssa ja vielä vieraalla maalla?

    • Kskdkdkdj

      Hahahaa. Kyllä naurattaa suvakkihuoruleiden tyhmyys ja onnettomat kohtalot. Kai nyt äpärä on hankittuna ?

    • Ehkä_menee_näin

      Miehen täytyy varmaankin ottaa se paikallinen vaimo, jotta hänen vanhemoansa voivat saada tulevista lapsenlapsista hoitajia.

      Moniavioisuus on monissa maissa sallittua miehille ja lapsia tarvitaan oikeasti töihin ja vanhustenhoitoon. Mitään sosiaalitukia kun ei ole. Oletko valmis jakamaan elämän ja kaikki kustannukset toisen perheen kanssa?

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe