Keuruun uusi mahdollisuus!

Sosialisti

Haluan onnitella Keuruun kaupunkia ja sen asukkaita uudesta hankkeesta
pakolaisten vastaanottamiseksi.



Yhdessä veljespuolueittemme vihreiden sekä vas.liiton kanssa olemme samaa
mieltä että suomi tarvitsee uusia käsiä ja aivoja uuden nokian
perustamiseen.



Odotukset ovat hankkeesta kovat. Teknologian ja varsinkin cleantech sektorin
kansanivälistä vientiä edistävää työllistävää toimintaa odotamme jo
alkusyksystä varsinki hightech ja cleantech aloilla. Nämä alat ovat nyt
trendi maailmalla ja tunnuslukuja tulemme saamaan vientivetoisesta kasvusta
erittäin nopeasti.



Itse henkilökohtaisesti sekä puolueena uskon tämän olevan valtava
piristysruiske keskisuomalaiselle vienti sektorille. Varsinkin keuruun
teollisuuteen tämä positiivinen hankeokonaisuus on loisto uutinen.



En näe hankkeessa mitään negatiivista vaan värikäs monikulttuuri antaa väriä
tulevaan talveen keuruun seudulle.



Ainut mistä olen huolissaan on Isis järjestöä kohtaan käytyä keskustelua
joka YK:n rauhansopimuksen, EU:n komission päätöksen sekä suomen
lainsäädännön mukaan täyttää kaikki vihapuheen kriteerit.



Toivoisin keuruulaisten olevan fiksumpia tämän suhteen sillä niin Isis kun
BOKO HARAM eivät varsinaisesti ole terrori järjestöjä ja heitä pitää
kohdella niinkuin kohtelemme tovereitamme.



Dramatisointi isis ja bokoharam jäsenistä pakolaisten keskuudessa on turhaan
sillä tutkitusti siellä ei ole prosentuaalisesti kun alle 15 prosenttia. se
ei noin 5000 henkilöstä ole kovin paljon joten pelko on turhaa.



Ne ovat järjestöjä siinä missä metsästys ja urheiluseuratkin ovat.



Me SDP:ssä olemme toivoneet monikultuurista kasvuhanketta ja nyt olemme sen
saamassa. En näe mitään syytä etteikö tämä olisi menestystarina



PS: Vihdoinkin oppositio taistelee hallituksen ahdasmielisyyttä vastaan. Kiitos SDP,RKP,Vas ja Vihreät.

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottatuokin

      Kaikki paskantaa yli laidan niin kuin itämerellä ja kohta on vesi ruskeaa keurusselälläkin.

    • Sosialisti

      Pyydän pitämään keskustelun asiallisena. Se on meillä sosiaalidemokraateilla ollut aina tapana. En hyväksy keskusteluun rasistisia kommentteja eri järjestöjä ( isis ym) vastaan.

      • UuttaKansanperinnettä

        Keuruun lakritsi saa ihan uuden merkityksen kansan keskellä.


      • Sosialisti

        Kyllä. Tämän voi myös kääntää yhteisön eduksi. Esim: Poistetaan keuruun lakritsi yksityisestä omistuksesta, keuruun kaupungille tai valtiolle. Tämä siksi että SDP ssä. Emme usko yksityiseen omistukseen vaan sosialistiseen järjestelmään.
        Sitten yhdessä tovereittemme kesken markkinoimme "uutta keuruun lakritsaa" mahdolliset voitot sijoitetaan uusien tulokkaidemme hyvin vointiin. Tämä voisi olla myös pilotti hanke 5% kilpailuetu loikalle joka nyt porvareiden takia meni pieleen.
        Työvoimana voisimme mahdollisesti pitää osaa tulokkaistamme vaikka uskon että näiden osaaminen on aika paljon korkeammalla tasolla kuin pelkkänä duunarina oleminen. Voisivat samalla näyttää mallia keski-suomalaisille yrittäjille miten menestytään.

        Minulla on unelma...


      • LIITTORAHA

        Komppaan sosialistia siinä mielessä että mielestäniesim.keuruulaiset yrittäjät eivät ole pystyneet pitämään talouden rattaita ja työllisyyttä yllä vaan valtion/kaupungin on jatkuvasti puututtava toimintaan. SDP on omalta osaltaan kyllä luonut puitteet toiminnalle esim.yhteisövero alella ja lisäksi jakanut suklaata jne.. ja yrittänyt luoda yhdessä tekemisen meinikiä mutta olen kuullu pelkkää valitusta. Paras olisi jos keuruulaiset yksityis yritykset paikkaisivat tämän epäonnistumisensa ja jakaisivat näille tulokkailletyöpaikkoja vähintään 2v irtisanomis suojalla jajakaisivat suoraa rahallista tukea tälle pakolaishankkeelle. NYT ON OMISTAJIEN VUORO KANTAA VASTUU. Meillä ainakin SDP:ssä on mitta täynnä!!!


      • TasainenPlaneetta
        Sosialisti kirjoitti:

        Kyllä. Tämän voi myös kääntää yhteisön eduksi. Esim: Poistetaan keuruun lakritsi yksityisestä omistuksesta, keuruun kaupungille tai valtiolle. Tämä siksi että SDP ssä. Emme usko yksityiseen omistukseen vaan sosialistiseen järjestelmään.
        Sitten yhdessä tovereittemme kesken markkinoimme "uutta keuruun lakritsaa" mahdolliset voitot sijoitetaan uusien tulokkaidemme hyvin vointiin. Tämä voisi olla myös pilotti hanke 5% kilpailuetu loikalle joka nyt porvareiden takia meni pieleen.
        Työvoimana voisimme mahdollisesti pitää osaa tulokkaistamme vaikka uskon että näiden osaaminen on aika paljon korkeammalla tasolla kuin pelkkänä duunarina oleminen. Voisivat samalla näyttää mallia keski-suomalaisille yrittäjille miten menestytään.

        Minulla on unelma...

        Tämä Keuruun hanke on siksikin hyvä, että jos ISIS-sotureita saadaan, niin nämä ovat tottuneet voimankäyttöön. Nämä voidaan siis työllistää Suomen Armeijan tai EU:n nopean toiminnan joukkoihin.

        Tarve on suuri, sillä esimerkiksi Keuruun seudulla elää paljon ihmisiä periferiassa, luonnon keskellä, jopa ihan yksin.

        Tämä on YK:n uuden ohjelman (Agenda 2030 joka paljon monivaikutteisempana korvaa Suomen hallituksen ratifioiman Agenda 21 -ohjelman maaseudun rauhoittamisesta luonnolle) mukaista, sillä on selvää että rasistiset ja impivaaralaiset vanhukset ja puolivanhukset eivät vapaaehtoisesti jätä synnyinseurujaan.

        Kodinturvajoukot tulevat siirtämään koteihinsa kiintyneet henkilöt asutuskeskuksiin, ja uudisrakentaminen tuleekin osaltaan työllistämään mm. insinöörejä seuraavien vuosikymmenien aikana.

        Koska media on joutunut puolustautumaan jatkuvasti mamutus-vastustajilta, ei Agenda-2030 ole vielä kerrottu kansalaisille.

        Tässä kuitenkin lyhyt kuvaus siitä miten YK ja Suomi tulevat pelastamaan luonnon ihmisiltä

        Tämä on YK:n virallinen sivu. Laitan perään salaliittoteoreetikkojen sivun linkin, jotta voit verrata sisältöä, sen asiapitoisuutta ja laatua:

        http://www.yk.fi/node/479 Kuva: Post 2015 -kehitystavoitteiden suunnittelussa oli mukana monta eri toimijaa (Beyond2015.org)

        http://www.ykliitto.fi/yk70v/yk/kehitys/post-2015

        http://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/

        Impivaaralaisten vastustajien näkökanta. Huomaa miten nämä kommentoivat YK:n suunnitelman pykälää 12. Eikö olekin hienoa että Suomeen tuodaan paljon arabeja sekä afrikkalaisia, näin suuri määrä ihmisiä saa kokea ja oppia miten pienennetään hiilijalanjälkiä, ja voivat sitten viedä tätä tietoa kotimaihinsa!:

        http://intellectualconservative.com/agenda-21-soon-to-become-the-2030-agenda/

        "..11. Make cities and human settlements inclusive, safe, resilient and sustainable.
        Once again, the megacities that the globalists envision for the populations of the world, they feel they know better where we should live, and force people into specific areas so that the rest of the land would return to nature.
        12. Ensure sustainable consumption and production patterns.
        The UN is using it “wisdom” to control consumption, which would include oil, food, and anything else they feel is not sustainable. I do not think the American people are ready to abide by rules on what they can eat drink, or virtually anything they do to the reach of globalists...


    • Tzäänssi

      Afrikan sarvesta ja Lähi-idästä saapuvista nuorukasista saadaan sopivasti halpatyövoimaa rakennettaessa käsityönä Keuruu-Pori -junarataa, vai mitä Kepu ja PLO?

      "Suomi kuuluu jokaiselle asuinpaikasta, elämäntilanteesta, äidinkielestä tai etnisestä taustasta riippumatta." (Hallitusohjelma 15.4.2007)

    • Ihmeinen

      En pidä tyylistä arvioida että turvapaikan hakijoilla ei olisi hätää. Mielestäni on nyt syytä kustantaa loputkin perheen jäsenet maahamme. Nyt olisi tärkeää saada paikat niin hyvään kuntoon että loputkin saadaan asianmukaisesti siirrettyä tänne ja sitten asutettua. Meidän on syytä opetella heidän uskontonsa ja kulttuuri jotta voimme rakentaa palvelut niiden ehdoilla.
      Nyt keuruu on aika muutokseen. Tämä on se mahdollisuus joka tulee vain kerran. Saamme osaamisen kun vain rakennamme puitteet ja annamme harjoittaa rauhassa omaa uskontoaan ja kulttuuriaan.

      Nämä hankkeet ovat olleet menestys Ruotsissa. Uutisointi on vain ajoittain ollut rasistista.

      • sosialisti

        Juuri näin.

        Kiitos ymmärryksestäsi. Jaat ajatuksillasi puolueemme arvot. SDP


    • Keuruu

      Miten voit verrata metsästys seuroja terroristeihin.. Uskomaton ajatuksen kulku.

      • Sosialisti

        Meille Sosiaalidemokraateille kaikki on yhden vertaisia. Eli koemme että järjestö kuin järjestö on yhden vertainen.
        Tilanne on kuitenkin niin, että metsästys seuroissa on enemmän aseita kuin täällä toimivilla esim. Islamisti yhteisöillä. Jotta tasa arvo toteutuisi on metsästys seurat riisuttava aseista tai sitten islamisteille lisättävä aseet.

        Jokainen käyttäköön aseitaan järjestössä parhaaksi katsomallaan tavalla.

        Valtio voisi myös tukea Hankinnoissa heikoimmassa tilanteessa olevia järjestöjä, Keuruulla voisi esim antaa aseen käsittely ja taistelu koulutusta uusille tulokkaille, koska puitteet ovat vieressä. Kokematon aseen käsittelijä voi vahingossa aiheuttaa vaaratilanteita.

        Niin kuin metsästys seuroista saamme välillä lukea, tapahtuu huolimaton aseen käsittely, joka vuosi tavallisille ihmisille vahinkoa.

        Ruotsissa on syrjitty maahanmuuttajia ja ei olla keskitytty heidän kiinnostuksen kohteisiin joka on hyvin pitkälle ase harrastus. Tämän vuoksi on kranatit ja aseet lauenneet kaduilla ja vastaanotto keskuksissa. Tästä voi kantaväestö syyttää omaa asennettaan.


      • Huolissaan1

        Voiko kukaan henkilö tai puolue ajatella näin hullusti.. Pakolaiskeskusta tullaan vastustamaan viimeiseen asti ja jos toteutuu siitä on pelkkää HARMIA!!!
        Rikollisuus,sairaudet,turvattomuus... Näitä on luvassa.


      • Sosialisti

        Olet ilmeisesti rasisti, kun et halua auttaa muita ihmisiä. Suomessa ihmiset on erittäin eriarvoisessa asemassa ja kaltaisesi ajattelu lisää sitä. Perussuomalaisille tyypillistä ajattelua.. Pelätään vieraita kulttureja ja halutaan vain elää suomalaisten ehdoilla. Levitetään huhuja, että pakolaisista ja maahanmuuttajista olisi ongelmia.
        Meille Sosiaalidemokraateille on ainakin selvää, että juuri maahanmuuttajat ja pakolaiskeskukset ovat avain meidän yhteiskunnallisiin ongelmiin, sekä talouskasvuun. Keuruun tapaisia keskuksia vain lisää, niin saadaan aivoja ja käsiä nostamaan Suomi jaloilleen. Meidän pitää vain turvata heille mahdollisuus harjoittaa omaakulttuuria ja hyvä toimeen tulo. Olisi syytä tarkastella muutenkin heille annettavaa rahamäärää ylös päin.

        KEURUU HERÄTYS nyt on se mahdollisuus. Tämän kun Keuruu hoitaa hyvin on kaupungin negatiivinen muuttoliike ja talous huolet historiaa. Kun näiden perheet yhdistetään saadaan muuttoliike periaatteessa luonnollisella tavalla positiiviseksi ja osaaminen uudelle tasolle.


      • Mehtuu-ukko

        Sekä metsästys-seurojen aktiiviharrastajat, että terroristit osaavat tappamisen jalon taidon. Maahan saapuvista isis-taistelijoista saadaan uusia jäseniä paikallisiin metsästys-seuroihin, riistapäälliköitä yms..


    • MartinLKing

      Täytyy ihmetellä ihmisten kapeakatseisuutta. Keuruulla on kerrankin mahdollisuus saada 500 uutta veromaksajaa ja tätä loistavaa mahdollisuutta moni ei huomaa. SPR palkkaa välittömästi merkittävän määrän paikallisia ihmisiä töihin. Toisessa aallossa saamme osaavia ihmisiä eri tehtäviin mm. rakennusalan osaajia, tulkkausosaajia, insinööritaitoja eri aloilta jne… Näiden avulla paikankunnan osaaminen lisääntyy merkittävästi ja saamme aikaan huipputuotteita viennin tueksi. Samoin matkailuelinkeino saa aivan uuden piristysruiskeen, jos perustamme esim. käsityöalueen ns. kalustorantaan. Monikultturinen käsityötaito voidaan markkinoida ulkomaille ja näin saamme sitä kautta mittavat turistivirrat (esim. Amerikasta) nauttimaan Keurusselän puhtaasta ja kirkkaasta vesistöstä!

      • takaisin

        Ennenkuin nämä alkavat maksamaan veroja,on Keurusselän vesi vaihtunut muutamaan kertaan.Paremmin tuntuvat tykkäävän elää veronmaksajien kustannuksella.Lähtisivät ottamaan kotimaansa takaisin ja loisisivat toimivan yhteiskunnan sinne.Mistäs heille niitä työpaikkoja mahtaa löytyä kun omillekaan löydy???


    • Sosialisti

      Olen positiivisesti yllättynyt: Nimittäin tämän keskustelu forumin perusteella Keuruulaiset ovat innokkaasti ottamassa vastaan uudet asukkaat. Ideoita satelee ja ilmapiiri on erittäin hyväksyvä. Luulen että Keuruulaiset ymmärtävät, että vaikka suurin osa tulijoista on islamisteja ja osa jopa radikaaleja on Keuruun kaupungilla ja ennen kaikkea asukkailla halu ja ymmärrys muuntaa elin ympäristönsä näille tulijoille sopivaksi. Demari väki on ollut huolissaan että tasa-arvo ja suvaitsevaisuus viesti ei mene läpi, mutta tässä tapauksessa rohkenen olla erimieltä. Demari kärpänen on toden teolla nyt puraissut keuruuta. Väitän että asenteet muuttuu vieläkin paremmiksi, kun saadaan toiminta käyntiin ja todetaan kaikki positiiviset vaikutukset.
      Kiitos SDP puolue johdolle, Keuruulle ja tietenkin uusille asukkaille.

    • persoonahärö

      Kiitos että vastailet itse itsellesi.

      • sosialisti

        Miten tämä liittyy pakolaiskeskukseen ja sen tuomaan mahdollisuuksiin.?
        Tämmöisen asenteen takia suomen tilanne on mikä on.


    • MartiLKing

      Ensimmäiset rekrytoinnit ovat jo alkamassa. Juuri nämä ovat niitä uutisia, joita nyt kaivataan nykysuomessa. Jos EK ja teollisuusjohtajat ei pysty mukautumaan nykytilanteeseen, niin oppia pitää hakea tästäkin projektista, joka polkaistaan käyntiin alta aika yksikön. Ja jos vähänkään pystyn ennustamaan, niin ennen vuodenvaihdetta yli 90% maahanmuuttajista on työllistynyt tai perustaneet jo omia yrityksiä.

      www.suurkeuruu.fi/Uutiset/1194995131704/artikkeli/spr rekrytoi pikaisesti kun vastaanottokeskus keuruulle varmistuu.html

    • Mielenosoitus

      Järjestäkää nyt ihmeessä mielenosoitus kaupungintalon eteen loppuviikosta virka-aikaan. Tulis ainakin selväksi kaupungintalon väelle että mitä mieltä kansa on.

    • MartiLKing

      Suunta vasempaan-askel parempaan!

      • ProgressiivistaMeininkiä

        Lenin Tykkää!


    • NoThanks

      Että ei tarvitse vetää heti sitä rasisti korttia esiin, niin voinpa kertoa heti olevani nainen ja naimisissa islamin uskoisen kanssa. Osa on hyvää porukkaa, osa täysiä sikoja. Ei vain tiedä mikä arpa milloinkin osuu kohdalle. En todellakaan toivoisi 500 enimmäkseen mies pakolaisen muuttavan lähistölle. Kai nyt jotain itsesuojelu vaistoa saa olla ! En todellakaan toivo tulevani raiskatuksi/ahdistelluksi. Ei toivo miehenikään sitä minulle.

      • Sodialisti

        Kyllä tämä täyttää rasismin tunnusmerkit. Voit seurata SDP : n linjaa rasismista ja vihapuheesta.
        Keuruu kaipaa näitä osaajia ja piristystä elinkeinoelämään. Keuruun yksityisetyrittäjät eivät saa pidettyä työllisyyttä kunnossa.

        Nyt tähän syrjintään on saatava loppu.


      • anttiJAheinis

        Juuri tämä avoin keskustelu maahamuuton mahdollisuuksista sekä kättä päälle sopiminen antavat viennillemme sen kaipaaman rakettimaisen nousun


    • Kannustaja

      Keuruulaisille vakiasukkaille koittaa nyt entistäkin paremmat ajat. Sotaväki saatiin poistumaan takavasemmalle häiritsemästä kunnon ihmisten rauhaa niillä ammunnoillaan ja nyt saamme vastaanottaa nälkää, heinäsirkkoja, vihaisia naapureita jne. taakseen jättäneitä nuoria koneinsinöörejä. Vaikka heidän tutkintotodistuksensa jäivätkin kaikessa lähtökiireessä sinne kotiseudulle, niin taidothan eivät ole kadonneet mihinkään. Näin ollen saamme heistä taitavia ja korkeasti koulutettuja yrittäjiä ja muita johtajia, jotka nostavat ja johtavat Keuruun uuteen kukoistukseen. Olkaamme kiitollisia EU:lle, Suomen valtiolle, Spr:lle ja Sarakallion Kiinteistöille tästä mahdollisuudesta. Toivottavasti keuruulaiset ymmärtävät seuraavissa vaaleissa äänestää oikein ja nostavat Vihreät, sosialistit, kommunistit ja muut suvaitsevuutta edistävät edistykselliset piirit Keuruun johtoon. Näin turvaamme tulevaisuutemme yhtenä Suomen menestyneimpänä kaupunkina yhdessä kaukaisten vieraittemme kanssa. Eläköön internationalistinen toveruus ja muistakaapa keurulaiset työskennellä ahkerasti, jotta emme tuottaisi pettymystä vieraillemme, jotka ovat vaivojaan kaihtamatta saapumassa kaupunkiimme.

    • Iiiiikk

      Keuruulla ei ole edes poliisilaitosta !

      • Paremminvointia

        Eikä Tule! Nämä sotilaat mitä Keuruulle tuodaan, voidaan työllistää kodinturvajoukoiksi, ja YK:n Agenda-2030 -ohjelman mukaisesti pelastaa periferiassa pelon, susien ja harhojen parissa elävät asuinlähiöihin naapureiden luo turvaan ja sosiaaliseen yhteisöön viihtymään.

        Tulijoista riittää myös vartijoita jotka varmistavat että ihmiset eivät enää loukkaa luontoa mm. metsästämällä.

        Arabit ja Afrikkalaiset tietävät myös miten elää niukoista resursseista, joten tulemme oppimaan heiltä paljon tässä suhteessa. Suorastaan rikastutaan.

        Kaiken kaikkiaan ihan hyvältä näyttää.

        Vielä yksi lisäasia uuden YK-agendan tiimoilta, kerran yksityisautoilu kielletään, on siinäkin syytä lähteä ihmisten ja sivistyksen pariin.

        Vastuulliset suuryhtiöt tulevat järjestämään asumisen ettei ihmisten tarvitse stressata suurten asuntolainojen yms. hankaluuksien kanssa. Maahantulijoiden asuttaminen isoihin rakennuksiin on ensimmäinen askel kohti tiiviimmän asumisen idean siedättämistä kansalaisille:


        Goal 8 Promote sustained, inclusive and sustainable economic growth, full and productive employment and decent work for all
        Goal 9 Build resilient infrastructure, promote inclusive and sustainable industrialization and foster innovation
        Goal 12 Ensure sustainable consumption and production patterns
        Goal 13 Take urgent action to combat climate change and its impacts*
        Goal 15 Protect, restore and promote sustainable use of terrestrial ecosystems, sustainably manage forests, combat desertification, and halt and reverse land degradation and halt biodiversity loss..

        http://www.prisonplanet.com/in-september-2015-agenda-21-will-be-transformed-into-the-2030-agenda.html


    • Kuntalaisaloite
    • eyrry

      Haluatko voittaa yli 12 miljoonaa euroa?
      Rekisteröidy ilmaiseksi ja ole mukana arvonnassa.
      Annamme jokaiselle 1000€ bonuksen.
      Klikkaa tästä:
      http://bit.ly/kasino-voitto

    • pisnesidea

      niin kyllähän tuota hi tekekki tekniikkaa varmaan löytyy aarnimetsän tulijoista! perustetaan varuskunnan kuntotalolle "teknologia" keskus
      tilataan apinan persnahkoja ja amma ukot punomaan viidakko rumpuja
      niitävoisi myydä paikallisliikkeissä tai sitten euroopan laajuiseen markkiointiin toisiin pakolaiskeskuksiin!! olisi tuttu "kone" millä soitella
      entiseen kotimaahan

    • Sosialisti

      Tässä vielä muistutus kaikille mahdollisuuksista. Paremmassa muodossa kuin aikaisemmin puhelimella laitettu..



      Haluan onnitella Keuruun kaupunkia ja sen asukkaita uudesta hankkeesta
      pakolaisten vastaanottamiseksi.



      Yhdessä veljespuolueittemme vihreiden sekä vas.liiton kanssa olemme samaa
      mieltä että suomi tarvitsee uusia käsiä ja aivoja uuden nokian
      perustamiseen.



      Odotukset ovat hankkeesta kovat. Teknologian ja varsinkin cleantech sektorin
      kansanivälistä vientiä edistävää työllistävää toimintaa odotamme jo
      alkusyksystä varsinki hightech ja cleantech aloilla. Nämä alat ovat nyt
      trendi maailmalla ja tunnuslukuja tulemme saamaan vientivetoisesta kasvusta
      erittäin nopeasti.



      Itse henkilökohtaisesti sekä puolueena uskon tämän olevan valtava
      piristysruiske keskisuomalaiselle vienti sektorille. Varsinkin keuruun
      teollisuuteen tämä positiivinen hankeokonaisuus on loisto uutinen.



      En näe hankkeessa mitään negatiivista vaan värikäs monikulttuuri antaa väriä
      tulevaan talveen keuruun seudulle.



      Ainut mistä olen huolissaan on Isis järjestöä kohtaan käytyä keskustelua
      joka YK:n rauhansopimuksen, EU:n komission päätöksen sekä suomen
      lainsäädännön mukaan täyttää kaikki vihapuheen kriteerit.



      Toivoisin keuruulaisten olevan fiksumpia tämän suhteen sillä niin Isis kun
      BOKO HARAM eivät varsinaisesti ole terrori järjestöjä ja heitä pitää
      kohdella niinkuin kohtelemme tovereitamme.



      Dramatisointi isis ja bokoharam jäsenistä pakolaisten keskuudessa on turhaan
      sillä tutkitusti siellä ei ole prosentuaalisesti kun alle 15 prosenttia. se
      ei noin 5000 henkilöstä ole kovin paljon joten pelko on turhaa.



      Ne ovat järjestöjä siinä missä metsästys ja urheiluseuratkin ovat.



      Me SDP:ssä olemme toivoneet monikultuurista kasvuhanketta ja nyt olemme sen
      saamassa. En näe mitään syytä etteikö tämä olisi menestystarina

    • LeninSetä

      Hienoa sosialisti demokraatit! Te ja veljespuolueenne vihreät ja muuvihervasemmisto teette suuren palveluksen isänmaallemme!

      • Mattenero

        Mutta yltiömamutus räjähti nyt käsiin kun mainitsemasi puolueet ovat pois hallituksesta.

        Mikä tässä yhtälössä ei täsmää?


      • Kättäpäälle

        Juuri niin! Nykyhallitus EI ymmärrä suurenmoista mahdollisuutta, jonka maahanmuutto avaa. Suunta vasempaan-Askel parempaan!


      • Sosialisti
        Mattenero kirjoitti:

        Mutta yltiömamutus räjähti nyt käsiin kun mainitsemasi puolueet ovat pois hallituksesta.

        Mikä tässä yhtälössä ei täsmää?

        Tämä on hyvä huomio ja osoitus siitä että suomalaisen vahvan vasemmiston ajatukset on todellisuudessa otettu nyt käyttöön. Kyllä persuilla takki kääntyi nopeasti. Pääsivät hallitukseen ja puolessa vuodessa rikotaan ennätys tukipaketeissa, sekä pakolaisissa. Mielestäni muutos on kuitenkin positiivinen ja juuri sitä mitä SDP: ssä haluamme. Nyt pitäisi vielä lisätä verotusta yrityksiltä ja omistavalta taholta.


    • 98765iuyt

      zulu raiskaajia kylä täynnä kohta eikä eis poliisia.

    • keuruulainen

      Minä ainakin tykkään kun saadaan Keuruun harmaaseen arkeen uusia ihmisiä. Varmasti ovat tanssitaitoisia ja tanssin jälkeinen asia hoituu kun ovat komeita nuoria miehiä. Jos 500 tulee niin varmaan riittää seuraa illan pimeisiin iltoihin. Voivat varmasti pitää tanssikursseja ja kaikkea muuta kulttuuriin liittyvää.

      • Maailmanmatti

        Ei huolta jokainen romeo nuolee vaikka valilihan kunhan nousua ja hilloa unelmissa, ensin livotaan myohemmin karjutaan, totta on olen seurannut pitkaan eri kulttuureja maailmalla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe