Joudutko toipumaan huipusta elokuvasta?

Kylmät_kädet___

Vaikka paljon elokuvia katsonkin, niin joskus törmää tasokkaisiin elokuviin, joista en pääse yli. Ehkä se suurimmaksi osaksi johtuu siitä, että se loppui, yleensä siinä kahden tunnin kohdalla, kun olisi toivonut, että se jatkuu ikuisesti.

Olisi myös tosi mielenkiintoista kuulla mielipiteenne, jos ette pitäneetkään elokuvasta, jota esim. itse pidän aivan mahtavana. Eli dissaava kritiikki olisi mulle tosi tärkeätä, aloitetaan esimerkiksi tällä huipulla, josta en vieläkään ole toipunut, myöhemmin teen pitkän listan huipuista elokuvista, joista voit vapaasti valita ja kirjoittaa, miksi et pitänyt siitä. Kritiikkisi on todella tärkeä, kunhan se ei ole vain tyyliin: "vitu paska".

Prisoners (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1392214/

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Patuviska

      Vitu paska

    • kokemusopettaa

      Jake Gyllenhaal tähditti tätäkin elokuaa http://www.imdb.com/title/tt0388795/?ref_=nm_flmg_act_21 , josta en päässyt helpolla yli.
      Itse elokuvan aikana en kyynelehtinyt vaikka tarinaan vahvasti eläydyinkin, mutta parin viikon ajan elokuvassa käynnin jälkeen heräsin öisin/aamuisin kyynelehtien. Koin varmaankin jonkin laisen "romahduksen"/40-kympin kriisin, jonka tämä elokuvan katsomiskokemus laukaisi. Itkiessäni käsittääkseni surin mennyttä elämääni, tehtyjä ja tekemättömiä asioita, elämättä jääneitä kokemuksia tms. Sen kriisin jälkeen teinkin joitakin suuria muutoksia elämässäni. Tämän jälkeen kenenkään ei tarvitse tulla sanomaan minulle etteivätkö elouvat, kirjat ja kaikenlainen taide ja niistä aiheutuvat tuntemukset, kokemukset tai elämykset olisi merkityksellisiä!

      • Kylmät_kädet___

        Jake Gyllenhaal kuuluu tosiaan aivan tähtikaaren TOP -osastolle tällä hetkellä. Brokeback Mountain on huippu, mutta siitä pääsi yli, todettua vain, että olipa hyvä elokuva.

        Tässä toinen Jaken tähdittämä elokuva PRISONERSin ohella, josta en päässyt yli, eli negatiivinen palaute olisi mielenkiintoista kuulla, että miksi et pitänyt. Tyyppi on tavallaan anti-sankari tässä huipussa leffassa, ja loppupuolella ei käykkään niin, kuin alkumetreillä aavistelin.

        Jake aivan parhaimmillaan:
        Nightcrawler (2014)
        http://www.imdb.com/title/tt2872718/


    • kumipääkottarainen

      Musta toi Prisoners oli tylsyydessään ahdistava vaikka Hugh onkin aivan korskea uros. Hughin leffoista parhaat on Wolverine ja Real Steel. Myös X Men leffat menee varsinkin viimeisin esitetty eli Days of the Future Past. Oikeastaan vois kysyä mikä Hugh Jackmanin leffa olis pitänyt jättää tekemättä? Ehkä Van Helsing mutta sillekin varmaan löytyy katsojia alle 14 vuotiaista.

      Donnie Darko tulee aina mieleen fiilistelyleffoista ja ensimmäinen Alien. Indiana Jones silloin muinoin leffateatterissa ensi kertaa nähtynä oli myös TÄH MITÄ Mä JUST NÄIN!!! Spielberg oli vielä iskussa tuolloin. Myös Million Ways to Die In West oli korniudessaan aivan mahtava.
      Jatketaan listaa myöhemmin myös täältä käsin.

      • Kylmät_kädet___

        Elokuvan synkkyyden inhoaminen vielä menisi, mutta että TYLSÄ?! No, makuasioista ei voi kiistellä, itse en kyennyt edes kusitaukoa pitämään, kun katsoin PRISONERS-leffan. Hugh Jackmanin ehdottomasti paras roolisuoritus, hakkaa jopa Jaken.

        Saakeli kun se saa sen raivokohtauksen siinä Jaken(detective Loki) autossa, niin aivan leuka loksahtaa.


      • kokemusopettaa

        Siis mitä, onko Hugh Jackman tuossa Prisoners-elokussa?? Toinen mun ehdoton top-huippu-fanituksen kohde näyttelijä! Täytyypi hankkia siis tuo leffa, kiitos vinkistä :).


      • Kylmät_kädet___
        kokemusopettaa kirjoitti:

        Siis mitä, onko Hugh Jackman tuossa Prisoners-elokussa?? Toinen mun ehdoton top-huippu-fanituksen kohde näyttelijä! Täytyypi hankkia siis tuo leffa, kiitos vinkistä :).

        On, pääosassa, yhdessä Jaken kanssa. Mielestäni paras Jackmanin roolisuoritus ikinä, kun ne Wolverine-roolit on aina vain pelkkää kovan ilmeen pitämistä, niin tässä se jopa itkee vuolaasti ja saa sellaisia raivokohtauksia, että oksat pois.

        En edes pidä etsivä-elokuvista, mutta PRISONERS on aivan huippu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe