Poikaystäväni ihastus

Binanana

Eilen illalla poikaystäväni kertoi, että hänellä on ihastus yhteen toiseen tyttöön, jonka vuoksi ei ole jutellut kanssani niin paljon. Hän kertoi, että tytöllä on pahoja itsetunto-ongelmia ja hän on itsetuhoinen ja on yrittänyt itsemurhaa, jonka vuoksi poikaystäväni juttelee hänelle jatkuvasti ja lopulta ihastui hänenn. Ymmärrän täysin itsetuhoisen tytön auttamisen, mutta minua pelottaa, että menetän poikaystäväni. Mikä avuksi? Rakastan poikaystävääni, enkä halua missään nimessä menettää häntä! Pelkään että uusi tyttö viehättää poikaystävääni enemmän ja hän jättää minut.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Darasaur-

      Jos sinä poikaystäväsi tässä tilanteessa menetät, niin merkkasitko hänelle niin paljoa muutenkaan? Teidän kannattaa puhua asiasta ja miettiä yhdessä joku rationaalinen ratkaisu. Ihastukset voivat olla väliaikaisia. Kaikki voi vielä olla ratkaistavissa.

    • yhteen

      Mene auttamaan tyttöä yhdessä poikaystäväsi kanssa

    • Puhu, puhu ja puhu. Puhumalla ja keskustelemalla kasvotusten asiat hoituu varmimmin. Tossa nyt kuitenkin on sinänsä asiat vielä aika hyvin, jos sun poikaystävä on tullu ite tollasista asioista juttelemaan. Luulenpa, et toi on myös sun poikaystävälle tosi hankala ja ikävä tilanne. Hän haluaa vaan olla hyvä ystävä tolle tytölle, johon on nyt mennyt ihastumaan - ja luultavasti ihan vahingossa. Ehkä sun poikaystävän kannattais miettiä, mikä sussa on sitä mihin hän sillon joskus ihastu. Tehkää kaikkea pientä, arkista ja kivaa yhdessä. Menkää vaikka kattelemaan tähtiä illalla ulos, tehkää safkaa yhessä, mitä vaan. Sellanen vois lähentää teitä ja muistuttaa siitä parisuhteest ja rakkaudesta molemmille taas. Molemmille, sulle ja sun poikaystävälle tsemppii! :)

    • Binanana

      Kiitos paljon ihanista neuvoista! Mutta tänään hän kertoi, ettei hänellä ole minuun enää tunteita ja erosimme....Nyt tuntuu pahalle, tahtoisin vain oksentaa

      • Vakkari94

        Se on sietämätön tunne, kun tulee jätetyksi. Sitä tuntee vaan tyhjyyttä. Mutta voin omasta kokemuksesta kertoa, että aika parantaa. Joillakin nopeammin, joillakin hitaammin. Itsellä meni kuukausi toipua kunnolla.


    • miumiu1

      Musertavaan oloon ei löydy ulkopuoliselta juuri apuja, mutta sinussa piilee valtavasti voimaa.

      Sinun oma herkkyys, aitous ja täysillä tunteminen tuo sinulle upeamman elämän ja täydemmät tunteet, kuin voisit ikinä toivoa! !!

      Suru on tuskallisen hidas vieras, johon lopulta tottuu. Ja juuri kun sen sietää, se häipyy ja tilalle tulee pakahduttava onni. Kaikkea hyvää sinulle! !!! Tulet saamaan vielä ihania, ihania asioita elämääsi!

    • 1999

      Oho :o enks ookkaa ainoo tyttö jolle on käyny noin. Et joku muija on ollu itsetuhone yms masentunu. ja jätkä on kaverina eka auttanu, ja sit ihastunu. Mun poikaystävä jätti mut just tollases tapauksessa. Mut toivottavasti sun suhde kestää :) Tsemppiä!! <3

      • kröhöm

        Etkö lukenu ap:n poikaystävä jätti sen?


    • Binanana

      Hei kiitos kaikki, jotka kirjoititte ihanasti ja tsemppasitte. Oon nyt itkeny tän ja eilisen, mut jospa helpottais. Ihan hirveetä, kun toisaalta on niin ikävä, mutta ehkä näin oli paras. Parempi tämä, kuin olla suhteessa, joka on liian yksipuolinen. Tämä on kaiken lisäksi ensimmäinen poikaystäväni, ketä olen rakastanut, joten suru ja ikävä on järkyttävä, mutta tästä vielä sitten noustaan...

      Ja sinä, jolle oli käynyt samantapaisesti; niin kuin kerroin, hänkin minut jätti. Ehkä kamalin tunne ikinä, kun tietää, että toisella on jo joku muu. Toivottavasti sulla on kuitenkin kaikki hyvin :)

    • miumiu1

      Ihana aloittaja, kun viitsit vielä vastata ja jopa kiittää kommaajia!

      Tulee hieman helpottuneempi olo, kun jaksat kertoa fiiliksistäsi ja tunnut suhtautuvan todella kypsästi ja lempeydellä!!!

      Edelleen: Sinun tyylinen ihminen löytää elämäänsä paljon hyvää. Aina!

      • Binanana

        Ääh, tuli heti parempi mieli, kun luin tämän :D Kiitos vielä erityisesti sinulle, yleensä netissä tulee vastaan vain niitä kaiken mailman ''yhyy oot pasqa huora XDDD'' -trolleja, ihanaa kun ihmiset osaa olla asiallisia (en odottanut näin hyvää vastaanottoa).


    • PaljonJaksamisia

      Olisiko niin, että poikaystävälläsi on jonkinasteinen hoivavietti, jota tämä itsetuhoinen tyttö sitten käyttää hyväksi? Naisillahan tämä on yleisempää, ja ilmeisen tunnustettu fakta, mutta kaipa sitä miestenkin kohdalla voi esiintyä. Tunnetusti hiukan avuton nainen ja auttava ritari ovat kautta maailman olleet saduissa esiintyviä arkkityyppejä.

      Epäilen, ettei tyttö poikaystävääsi viehätä, mutta voi olla, että heidän välillään todellakin syntymässä suhde, tosin enemmän riippuvuussuhde kuin mikään normaali ihmissuhde.

      Eräs tuttuni aikoinaan tapasi netistä tällaisen itsetuhoisen tapauksen; tapaus ilmoitti tappavansa itsensä, jos tuttavani hänen luotaan lähtee. Sitä "suhdetta" kesti kuukausia, kunnes tuttuni eräälle terveydenhuoltoalan henkilölle asiasta avauduttuaan sai vastaukseksi, että se ei ole sinun vastuullasi, mitä joku puolituntematon tuollaisessa tilanteessa tekee.

      Ei tappanut itseään, vaan ilmeisesti vaanii nyt muita hyväuskoisia netissä, eli puhdasta vallankäyttöä. Ikävää, jos menetit poikaystäväsi tällaiselle tapaukselle, mutta eiköhän hän aikanaan tule näkemään, mitä menetti - ja sai tilalle....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe