Suomen suurimmat PELLET yleisurheilussa!

MaxRenn

Tässä listaa Suomen kautta aikojen epäonnistuneimmista yleisurheilussa, tyyppejä joista on paljon kohkattu ja hypetetty mutta joista ei lopulta ollut muuta kuin naurunaiheeksi.
Aluksi vierastyöläisiä, maamme on yrittänyt kokeilla ulkomaisia urheilijoita huonolla menestyksellä, tässä esimerkkejä: Helle Aro (Viro), Natalia Kilpeläinen (Venäjä) , Eduard Hämäläinen (Venäjä), Franz Kruger (E-Afrikka), Kirwan veljekset Wilson ja Francis (Kenia)...Hämäläisestä ja Krugerista oikein väkisin leivottiin suomalaisia, jotta tulisi menestystä, olivathan herrat pärjänneet jotenkuten...lopputuloksina surkuhupaisia epäonnistumisia. Muistan aina Eetun keihäänheiton jossain arvokisassa...ei ollut asennetta vaan pikkuista sipsuttelua heittopaikalla keihään kanssa ja veltto heitto.
Kotimaan ihmeitä riittääkin sitäkin enemmän: suurin kestävyysjuoksun pelle on Risto Ulmala, tuo "Coloradon Susi"...sallikaa minun nauraa! Paljon puhetta mutta onneton menestys, samaa sarjaa oli myös Markus "paidaton juoksija" Pöyhönen ja Tommi Evilä: "kultaa Pekingissä"...hahhahhaa!
Naisissakin riittää floppeja:"kulttijuoksija" Venla Saarelma dopingista tuttu Minna Lainio, Tuimalan siskokset, Halkoahon siskot, Heli Koivula, Ringa Ropo, keskittyivät enemmänkin vain vähissä vaatteissa keikistelyyn kuin tosikisaamiseen. Ringahan pääsi kansan piikkiin maskotiksi Soulin kisoihin 1988, kun surkea hyppytaso ei riittänyt itse skabaan.
Ottelijat Satu Ruotsalainen ja Elmo Keskitalo..paljon puhetta ja lupauksia mutta tyhjäksi jäi heidänkin tekemisensä.
Annamari Sandell...siinä missä ruotsalainen kilpasisko juoksi iloisella asenteella, oli Sandell aina kuin mikäkin kärsijä....lupaukseksi tämäkin jäi.
Jos lisää nimiä tulee tai mielipiteitä, niin siitä vaan ketjua pystyyn.

7

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinonmarjat

      Taitaa Suomen suurin pelle näkyä kun kurkistat peiliin.

    • Jumalansisko

      En tiedä kuka on kirjoituksesi oikolukenut, mutta noin tyhjäpäiseksi sisällöksi harvinaisen vähän kirjoitusvirheitä, mitä nyt pisteitä viljelet. Mutta jospa vihaisit seuraavat parikymmentä vuotta siellä kotioloissa vaikka sääskiä ja jättäisit ihmiset rauhaan. Sitten aikuisena taas palstoille, jookos?

    • LarsKoistinen

      Aika typerä lista ja typerillä perusteilla tehty. Joukossa MM finalisteja, mitalisteja , pistesijanottaneita ja SE:n haltijoita. Menestys urheilussa on aika suhteellinen käsitys - kaikki eivät voi aina voittaa. Toisilla paremmat geenit - toisilla vitamiinit !

    • tosimies2

      Onhan se kiva, että lahjattomatkin pääsee kisaamaan jossain. Yleisurheilulajit ovat ihan kivoja tapoja harjoitella vaikkapa jalkapalloilijalle. Ketjun aloittaja puhuin yleisurheilun pelleistä. Mielestäni koko yleisurheilu scene on pelleilyä.

      • VilleVattu

        Suomalaisessa jalkapallossahan ei pellejä ja lahjattomia näy - vitsi nykyisin koko Suomalainen jalkapallo. Taitaa jo Färsaaretkin olla Suomen edellä...


    • hxx

      Suomen urheiluliitto on 1970-luvun alusta alkaen ollut lääketieteellisen valmennuksen edelläkävijänä ja tuon liittojohtoisen dopingin pääpellejä ovat kaikki dopingkäryäjät Tuokosta Salomäkeen saakka. Isoimmat pellevillet löytyvät kuularingistä tietenkin.

    • K-ilpeläinen

      Miksi Natalia Kilpeläinen käyttää vielä Kilpeläinen sukunimeä.
      Käyttäisi omaa sukunimeään Kuzina tai Bäck, eikä sitä minkä on teoillaan ja porttoilullaan häpäissyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe