Pargue Cristobal kokemuksia?

Ingles-02-15

Tjäreborgin matka hotellissa Pargue Cristobal Ingelesissä hiihtolomalla. Onko muita siinä hotellissa käyneitä? Millainen on all incl. Vaihtuuko ruokavalikoima vai onko samaa ruokaa koko viikon? Miten lapset viihtyivät kans.välisessä kerhossa?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sara79

      Meillä kokemusta Teneriffan parque cristobalista (samaa hd hotels ketjua), aamiainen oli loistava, paljon vaihtoehtoja. Päivällisellä oli 4-5 päivänä eri teemat, käytiin kolmena päivänä. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja oli riittävästi.lapsille oli oma buffet lisäksi. Kerhossa lapset kävivät muutamana päivänä. Paljon oli erilaista aktiviteettia ja ohjelmaa lähes joka päivä. Ystävällinen henkilökunta. Menisimme uudelleenkin. Hotelliin pääsi kirjautumaan sisään etukäteen netissä jossa sai myös itse valita huoneiston.

      Mukavaa lomaa!

    • Ingles-02-15

      Kiitos Sara79 viestistäsi. Olitteko myös Tjäreborgin matkalla siellä? Varasitteko hotellin sivuilta huoneiston etukäteen?

      Kiva kuulla että viihdyitte ja ruoka oli hyvää.

    • Sara79

      Finnmatkojen kautta oltiin nyt viime keväänä. Juu me valittiin huoneisto etukäteen netistä (oli kartta hotellialueesta mistä näki missä on mitäkin niin helpotti valintaa ), se oli ns. Toive eikä voitu taata 100% juuri sitä huoneistoa mutta me ainakin saatiin juuri se mikä haluttiin. :)

    • PitkäKävelyUlos

      Inglesin parque cristobalissa oltiin alkuvuonna. Kaikille tulee värilliset rannekkeet, josta hotelli tunnistaa. Mukavat rauhalliset omat huoneistot omilla pihoilla. Lapsilla hyvä ympäristö kun on suojaisa. Aidatulta alueelta hirvittävän pitkä kävely alueen sisällä että pääsee ulos riippuen tietenkin mökin sijainnista. Spar lähin kauppa, sinnekin saa aikansa kävellä. Lähistöllä on ravintola Mummola ja Yumbon ostari rantaan päin mennessä.Muulloin kannattaa kävellä pohjoiseen San Fernandon kauppoihin. Sieltä saa Bellavistasta myös kunnon data-simmin 10 eurolla, Orangesta jos passi on mukana. Hotellin oma wifi on aivan surkea mutta toimii uima-altaan vierellä. Kokonaisuutena hyvä auringonottoon ja lapsille. Muuten liian syrjäinen paikka kaikesta. Hotelli vie ilmaiseksi rantaan bussilla päivisin. Siivooja kerberos on koko ajan paikalla aamuisin.

      • ingl

        Oliko teillä all incl. ? Oliko kuinka pitkä matka keskustaan.? Ajelitteko taxilla?


      • EttäSilleen
        ingl kirjoitti:

        Oliko teillä all incl. ? Oliko kuinka pitkä matka keskustaan.? Ajelitteko taxilla?

        Ei ollut AI, vaikka hyvältä näytti, keillä se oli. Automaatista sai juomat jokainen hakea itse, AI-rannekeväri riitti. Inglesin keskusta on ihan kävelymatkan päässä, pieni paikka kun on. Voi sitä taksillakin ajella 3-4 eurolla. San Fernandon ostarille, esim Bellavistaan ja Lidliin mentiin jalan ja ostosten kanssa taksilla takas. Busseilla pääsee edullisesti koko saarella.


      • Pl.ing.-matkaaja

        Hyvät on ruuat Parque Bristobalissa ja bungalovet on siistiä. Useita kertoja olemme olleet. Lyhyt matka keskustaan, kun kävelee tenniskentän reunaa. Grilli-ilta kerran viikossa, joka sisältyy AL-pakettiin. Voin suositella!


      • silliäkullekin

        En ole asunut koskaan, mutta käynyt kolmasti perjantain grilli-illassa. Ihan syötävää ruokaa ja hyviä salaatteja. Myös maustekurkkua, etikkapunajuuriviipaleita, silliä. Hyvät juustot ja jälkiruuat. Tähän asti maksanut 15 €/hlö. Myös ulkopuoliset voivat mennä syömään.
        Jonain päivänä kanarialaista ruokaa.


    • Ingles-02-15

      Onko kellään kokemusta lastenkerhoista? Aurinkomatkoillahan muumikerho siellä mutta meillä tjäreborgin matka. Ottavatkohan mukaan muumikerhoon, jos on tilaa? vaikka eri matkanjärjestäjä? Joku kansainvälinen lastenkerho hotellilla pitäisi olla.

      • Britobalilainen

        Finnmatkoilla on ainakin ollut aikaisimmilla kerroilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe