Kylmäfuusiolaite

tarjotkaatte

Haluaisin ostaa tuollaisen vehkeen. En tiedä missä niitä myydään, mutta
olis melko kannattava vehje omakotitaloon. Joku italiaano on kehitellyt salkunkokosen laitteen, millä lämmittelee koko kylän ilmaiseksi.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä samainen italiaano taitaa viettää aikaansa nyt valtion lämmittämässä yksiössä. Jos muistan oikein ja kyseessä sama hemmo, niin yritti huijata Pentagonia tällä ikiliikkujakeksinnöllään.

      Ei mennyt läpi.

      • Ei ole Rossi missään valtion hotellissa. Kannattaa tosiaan tutustua asiaan uudemman kerran.


    • Freeenergy

      Kovasti tuntuu asia kuitenkin olevan jatkuvasti esillä. Oli Rossi sitten missä hyvänsä nykyään. Hyvin arvovaltaisiakin laitoksia on asiaa tutkineet, vaikka en ole kuullut tuloksista. Olisko tämä se varsinainen öljyteollisuuden salaliittoteoria vapaan energian pimittämiseksi?

      http://kylmafuusio.fi/
      http://ecat.com/

      Ja googlettamalla löytyy lisää asiaa niin paljon kuin sielu sietää.

    • myös-apteekeista

      Luulisin, että niitä on saatavana kaikista taloustavarakaupoista, joista saa myös peikkojen karkoituspulveria (huom! tarkista voimassaolo-pvm) ja vasemman käden kahvikuppeja. Kysy myyjältä.

      • Left-handed

        Äläpä vinoile vasenkätisille, kahvikupeistakaan! Lontoon Sohossa on kauppa, jossa kaikenlaista kamaa vain vasenkätisille. Ostin sieltä sarjan mukeja, joiden korva on sopivasti koverrettu vasempaan käteen sopivaksi. Koetapa oikeakätisenä leikata Fiskarsin saksilla käyttäen vasenta kättä, niin ehkä ymmärrät.
        Kylmäfuusiolaitteita ei tietääkseni ole valmistettu vasenkätisille. Tiedä sitten, mikä fuusio syntyy, jos höyrypäät panevat pollansa pakastimeen.


      • Heath_econonist

        Kyllä sieltä pakastimesta höyryä tussahtaa, jos pää on tarpeeksi kuuma. Vaikka höyrypäitä on paljonkin, ei taida taloudellisesti oikein riittää kannattavan voimalan perustamiseen. Terveystaloudellisessa mielessä pollan pakastinkäsittely voisi kyllä olla kannattavaa.


      • myös-apteekeista
        Left-handed kirjoitti:

        Äläpä vinoile vasenkätisille, kahvikupeistakaan! Lontoon Sohossa on kauppa, jossa kaikenlaista kamaa vain vasenkätisille. Ostin sieltä sarjan mukeja, joiden korva on sopivasti koverrettu vasempaan käteen sopivaksi. Koetapa oikeakätisenä leikata Fiskarsin saksilla käyttäen vasenta kättä, niin ehkä ymmärrät.
        Kylmäfuusiolaitteita ei tietääkseni ole valmistettu vasenkätisille. Tiedä sitten, mikä fuusio syntyy, jos höyrypäät panevat pollansa pakastimeen.

        Oikea kateni ei toimi, koska olen aivoverenvuodon takia menettänyt sen hallinnan. Siksi teen asiat vasemmalla. Ei tullut silti mieleeni, että olisin loukannut jotakuta. Anteeksi!


    • mene_kauppaan

      Kylmäfuusiolaitteita myydään samoissa kaupoissa joissa myydään ikiliikkujalaitteita.
      Jos et vielä tiedä kaupan osoitetta voit yrittää kysyä sitä ministeriöistä joissa piirrellään Suomen talouden prosessikaavioita "a la SSS-hallitus".

    • gkdöflkgdöflg

      Kesämökille aivan mainio vehje. Kandee panna se perunakuoppaan, kun se tarvii olla kylmässä. Eipähän tarvii maksella sähkölaskuja sitten.

    • hyötyvärkki

      Clas Olsonilla on jokunen pienempi malli tarjolla.

    • mikä_avuksi

      Mitä nyt teen? Rakensin tuollaisen kylmäfuusiolaitteen mutta en saa sitä toimimaan koska Windowsini väittää ettei saa yhteyttä ( ei lue) kylmäfuusiolaitteen järjestelmätietoihin?
      Päivityskään ei tuota tulosta. Kylmäfuusiolaitteen kokoonpano-ohjeet eivät puhu mitään tietokoneen käyttöjärjestelmän versiosta.
      Vai onko se kylmäfuusiolaite deletoinut omat aktivointi- ja lisenssiehtonsa?

    • ostahetinytpois

      Juu kyllähän se italiaano jotain salkunkokoista laitetta huuteli. Taidetaan tuntea paremmin nimellä muutanan salkku. Kyllä joka sellasen ostaa niin sellasen ansaitseekin.

    • Lockheed Martinin laite ei taida perustua kylmäfuusioon ainakaan linkittämäsi artikkelin mukaan. Silti jotain mullistavaa ryhmällä täytyy olla taskussaan, jos fuusioreaktoria suunnitellaan noinkin kompaktiin kokoon.

    • Kyseessähän ei ole fuusio sen varsinaisessa mielessä, mutta vuoden testailun ja useiden kolmannen osapuolen tutkimuksien mukaan alkaa viisari näyttämään siihen suuntaan, että E-Cat ja E-Cat X ovat ihan todellisia laitteita ja toimivat kuten on kuvailtu. Kannattaa tosiaan lukea tuoreimpia uutisia aiheesta. Olisi noloa, jos homma olisikin täysin legitti ja Suomessa ei otettaisi tätä asiaa huomioonkaan vain sen takia, että Rossi oli vähän kummien juttujen äärellä vuosia sitten. Ainakin Venäjällä on saatu sama reaktio aikaan ilman Rossia vaikuttamassa mihinkään. Myös Ruotissa muutamat vahvasti tätä asiaa vastaan "sotineet" tutkijat ovat joutuneet pyörtämään sanojansa.

    • rakenna_se_itse

      Näitähän pystyy rakentamaan jokainen osaava tee-se-itse mies autotallissaan.
      Microsoft ja Googlekin sai alkunsa autotallista.
      Hyvään ideaan tarvitaan vain innovaatiokykyä.

      Tyhmimmät luulee, että kaikki täytyy ostaa valmiina. Tosin itse en ole kiinnostunut kylmäfuusiosta tai kyläfuusiosta kun on muita ideoita aivan riittämiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe