Jeesus on totuus Jumalasta kaikille ihmisille!

Kaikille_ihmisille

Pelastuksemme tie on Raamatussa kerrottu ja täysin juutalaisuutta Jumalasta!

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satujahve

      5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

      Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.

      • se-viimeinen-silloin

        Jeesus oli se viimeinen uhri.


      • satujahve

        Eli palvot jumalaolentoa joka mässäili verellä ja uhreilla... kuvottavaa.

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhassa testamentissa mellastaa uhreilla ja verellä mässäilevä jumalaolento. Onkin hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä olisiko ikuinen jumalaolento näin narsistinen, sadistinen ja kammottava... entäs olisiko paimentolaismiehen keksimä jumala?


      • Smokeris

        Taidat ittekin olla vähintään vegetaristi, mitä sää valitat? Vai oletko itse paastonnut vielä edes vuorokautta elämäsi aikana? "Pahat henget ajetaan ihmisestä pois paastolla ja tupakkilakoilla"


      • satujahve

        Se vaan on päivänselvää että jumalaolennon joka vaati synnyttämisestä karitsan uhrattavaksi omalle alttarilleen keksi paimentolaismies.

        Ei jahve toki ollut yksin. Kaikki tämän ajan keksityt jumalaolennot, jahven paha vastustaja molokki mukaanlukien vaativat verta ja uhrilihaa alttarilleen.


      • uskotooon

        Jeesus on korviesi välissä!


    • Rakkaus_Jumalassa

      Jumalan tahto on vaikuttaa hyvää ja totuudellista rakkautta ihmisten keskuudessa juuri siten, kuin Jeesus on meitä rakastanut ja rakastaa edelleen ja Jumalan armo antaa ihmiselle mahdollisuuden tehdä parannuksen ja näin pyhittyä totuudessa ja totuudellinen rakkaus on hyvän hedelmän tärkein tuntomerkki, samoin kaikenlainen hyvä kuten Jeesus sitä teki ihmisten keskuudessa.

      Jeesus kantoi ristinsä ja voitti maailman, ja tähän kutsutaan myös jokaista ihmistä Jumalassa evankeliumin kautta ja elävää vettä ja Pyhän Hengen voimaa tarvitaan totuudelliseen rakkauteen ihmisten keskuudessa. Vain Jumalassa ja Jeesuksessa voimme päästä Jumalan tahdon tuntemiseen ja tekemiseen totuudellisesti.

      • satujahve

        3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta. Tämä laki koskee naista, joka on synnyttänyt lapsen, joko pojan tai tytön.

        Tämä raamatussa temmeltävä jumalaolento oli niin narsistinen, moraaliton ja kuvottava että vaati synnyttämisestä eläinuhrin ja verta alttarilleen. Olisiko ikuinen jumalaolento näin kammottava ja takapajuinen sadisti? Entäs olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento? ... vastaus on selvä.


      • Karhunenä

        ÖÖ, ihan normaalia eloonjäämiskamppailua, ei ihmiseselle kelvannut kauan olla vegataristi, hedelmiä ja siemeniä, vaikka monet ovat palanneet paratiisiin, ilman pedon merkkiä, lihan syöntiä, muuta todellisesti pedon merkkiä tuskin on vieläkään, SIllä ole kauheasti merkitystä kai, otamme tatuointeja, tai rupeammeko joskus kyborgeiksi, mutta Mooses kielsi piirtämstä ihoonsa mitään kuvioita.


      • satujahve

        "ÖÖ, ihan normaalia eloonjäämiskamppailua"

        Mitä tekemistä eloonjäämiskamppailulla on sen kanssa että joku jumalaolento vaatii uhrilihaa ja verta alttarilleen synnyttämisestä?

        Jos mietit hetken.. kumpi on todennäköisempää... ajaton ja ikuinen jumalaolento vaatii verta ja lihaa alttarilleen? ... paimentolaismiehen keksimä jumalaolento vaatii verta ja lihaa alttarilleen?


    • Jeesuksen_liitossa

      Israelin temppelijumalanpalveluksen aika on ohi ollut jo noin kaksi vuosituhatta vaikka tietysti aivan sama on Israelin Herra ollut alusta asti, ja Mooseksen kautta Israelin Herra antoi opetuksensa ja ohjauksensa, kuten on hyvää ollut Israelin yhteiskunnalle, kun se oikein ymmärretään ja hengellisesti toimitaan, eikä siis ihmisen lihan mielen turmelluksen mukaan.

      Myös Jeesuksen opetukset on jokaisen ihmisen hyvä ymmärtää Herran Hengen tahdon mukaan, eikä turmeltuneen ihmisen lihan mielen mukaan, ja aina tietysti on vajavaista ihmisen tieto asioista maan päällä, vaikka toki voi olla totuudellista suurimmaksi osaksi ja laajastikin, mutta samoin on vaarana harhaan mennä ja väärin tulkita asioita jotka Jeesus on sanoillaan ilmoittanut apostoleilleen, ja meille edelleen annettu Raamatun kautta ja käännettynä suomeksi osaltaan.

      Jeesuksen teoissa nähdään Jumalan rakkaus, kuten Raamatusta voimme niistä lukea ja sanoissaan on Henki ja Totuus ja Elämä, kun niiden mukaan uudistumme elävän veden ja Pyhän Hengen voimassa ja siunauksessa, ja aina ihmisen uskonnollinen mieli voi sijaa taas saada ja näin voi jälleen väärinkin ymmärtää asioita Raamatustakin tai siihen sanomaan liittyvistä asioista, ja näemme ihmisten uskonnollisuuden tuotoksia paljonkin myös Raamatun ilmoituksen ympärillä.

      Jokainen ihmisenä saamme kilvoitella Jumalassa parhaamme mukaan, ja hyvä ymmärtää että vain Jumalan Hengessä onnistuu hyvää hedelmää Jeesuksessa ihminen tuottamaan, eikä kenelläkään ihmisellä ole mitään kerskaamista vaan varjelemista huonosta on osallisuutensa tässä maailmassa, eikä kannata itseään verrata toisiin lainkaan vaan saa itse kukin Jumalassa parhaansa mukaan kilvoitella, ja pyrkiä pyhitykseen ja rakkauteen ja armoliiton hyvän hedelmän tuottamiseen.

      Jokaisen ihmisen hyvä on katseensa nostaa taivasta kohti, ja kiittää Luojaa Jeesuksen nimessä, ja pyrkiä tekemään siten kuin Jeesus on opettanut ja näin voi siunausta tuoda kirouksen sijaan ihmisten keskuuteen, eikä muutoin voi onnistuakaan, toki ihan hyvän elämän ihmisten mielestä voi ihminen elää ilman Jeesuksen Henkeäkin omasta mielestään, mutta Jumala tahtoo ristimme kantamista ja Herran siunauksen tuottamista, vaikka ahdistusta tuottaisikin maailmassa ja vainojakin saisi kokea kuten apostolitkin ja profeetat ja pyhät ovat aina kokeneet myös tässä maailmassa aika ajoittain, ja lähitulevassa myös mahdollista, mutta rauhaan kutsutaan kaikkien kanssa Jeesuksessa, kun vain mahdollista.

      • satujahve

        Palvot siis jumalaolentoa joka MÄSSÄILI ELÄINUHREILLA sekä VERELLÄ. Tällainen olento on yksiselitteisesti moraaliton, sadistinen, narsistinen ja läpeensä paha. Tämä uhreilla mässäily onkin mitä parhain todiste siitä että tämä olento on paimentolaismiehen keksintö.

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.


      • Laki-aki

        No, Mooses ei ole siis Jumalasi:-) EIhän hänen alkukertomuskaan kelpaa kuin osittain ewokeille, jotka syövät kohta itse sikaa ja nautaa.... Pyhä Henki Mooses silti sinullekin on.


      • Laki-aki

        "Älä sanoo turhaan, Herran, Jumalasi nimeä", vaikka jos senkin nimen sanoo turhaan, myös se Herra käyttää sinua turhissa asioissa. Jos kiroilette, niin voittepa joskus joutua näkemään ja kohtaamaan senkin dinon.... VAAN: "Rakasta veljeäsi, kuin Hän olisi Minä"(Jeesus). Jos nyt jostain syystä ei omaa veljeään silti parempana pidä kuin Jesseään haukkumassa hauskasti huonoa elämäämme.


      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Eläinuhreja, verta, murhaamista, ryöstelyä ja raiskaamista. Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin sadistinen, narsistinen, paha ja moraaliton? Entäs olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento? ... vastaus on selvä.


    • Vanhannuorehko

      Jo Mooses kertoi Jumalolennosta, nimeltään "Jesurun", jo ehkä 1800 eKr, vai milloinka se oli....JMyös Jesaja mainitsi saman nimen, 500 vuotta myöhemmin, Jeesus oli siis samankaltainen enkeli tuolloin, kuin on nykyään televisiokuvamme, ja radiokuunnelmamme, mutta Jeesuksella on silti aika-ajoin ollut materiaruumiskin, kuten meillä kaikilla, vanhoja ahdistaa, että kukaan ei ollutkaan kovinkaan erilainen... Jeesuskaan ei Taivaassa, ennen ihmisyyttään, vielä ymmärtänyt ihmisen valitusta, ruumiinsa rikkimenemisestä, koska ei Taivaan olennoilla ole kai kipuja....Kivut ja tuskat ovat vastenmielisin asia maailmassa, vaikka niillä voi leuhkiakin hetken, ja sitten sekin paikka ruumissamme rikki. Mix menemme rikki? Kysy se eilen syömältäsi kananmunalta?

    • fda

      Mihin versioon Jeesuksesta uskot? Ilmeisesti Suomessa herätyspiireissä valloilla olevan tulkinnan olet valinnut. Ei sinänsä ihme, tuskin olet itse laajalti asiaasi tutkinut jota sokealla uskolla saarnaat.

      • Laki-aki

        Jeesus on Messiassieluentiteetin pää. Mitä se nyt sitten tarkoittaa.?Jeesus vapahtaa synneistä, ja opettaa kaikenlaista. Hän on Elämän Herra, satunnaisuuden järjestely, etenkin sosiaalisissa suhteissanne. EI kenelläkään ole voittamisesta hyötyä, jos saa vain vihamiehiä. Jeesus muuten elää, koeta kuvitella hänet, mutta se muuttuu niin helposti vain antikristukseksi, jos et muista ainuttakaan sanaa, mitä tuo henkilö sanoi....


    • Janotaan_hyvää

      Janotaan hyvää Jumalalta Jeesuksen nimessä, ja annetaan hyvää anoville nimessään ja Hengessään.

      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja paha jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.


      • Rakastetaan_hyvää

        Rakastetaan hyvää eikä langeta huonoon.


      • satujahve

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.


    • Raamatussa_evankeliumi

      Tästä syystä on Raamattu myös tärkein kirja jokaiselle ihmiselle, joka tahtoo Jumalaa tuntea Jeesuksessa eikä ole ketään toista Luojaa, joka on maan ja taivaan ja kaiken niissä olevan luonut, ja tietysti maa käsittää myös meret ja maapallon syvyydet.

      • satujahve

        4. Moos. 31:17. Niin surmatkaa siis kaikki poikalapset ja surmatkaa myös jokainen vaimo, joka on yhtynyt mieheen. 18. Mutta jokainen tyttö, joka ei ole yhtynyt mieheen, jättäkää itsellenne henkiin.

        Raamatun tarinoissa tämä ihmisen keksimä jumalaolento kehottaa murhaamaan naisia, lapsia ja poikavauvoja. Tyttölapset sai ottaa vangiksi ja raiskata.


    • Hyvä_totuus

      Jeesus on hyvä ja Raamatussa hyvät sanansa uskoaksemme ja tehdäksemme niiden mukaan.

      • satujahve

        11 "Mitään Herralle tuotavaa ruokauhria ei saa valmistaa hapantaikinasta. Mitään, missä on käytetty hapatetta tai hunajaa, ei saa polttaa tuliuhrina Herralle"

        Millainen jumalaolento ei siedä hapantaikinasta valmistettua uhria? Siis, oikeasti? Tämä jumalaolento kirjoitutti pyhään opukseensa miten hän inhosi hapantaikinaa?

        Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento niin typerä että ei sietäisi hapantaikinaa? Olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento näin typerä?

        Vastaus on selvä, lamppu syttyy ja kilinä käy :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe