Persut kiemurtelee

xpersu

Persujen tiedotustilaisuudessa Immonen selitteli ja ilmoitti eronneensa eduskuntaryhmästä, kahdeksi kuukaudeksi.
Persujen ryhmäjohtajaTerho kiltäytyi kommentoimasta ryhmän ulkopuolisen tekemisiä. Näin persut odottavat Immosen mokan unohtuvan.
Immonen ei sanojensa mukaan, ollut kirjoituksessaan tarkoittanut mitään, eikä valokuvassa tuntenut ketään.
Soini oli ULKOMINISTERINÄ, eikä osallistunut kokoukseen.
Kusetusta kaikki tyynni.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wqreeytjynh

      Persut hallituksessa, mutujen määrä suomessa kymmenkertaistuu........niinpä odotellaan valistuneita selityksiä niin kuin jytkyn hytkyn

    • swyhpj

      Vastaan vielä kerran aloittamaani ettei ketju kuivu kasaan, camoon.

    • xypersu

      Immonen oli joutunut outoon porukkaan.

    • siissäälittävää

      Sällittävää on tuo persujen touhu.

      • Lars602

        Persut eivät "touhua". Persut tekevät.


    • HäpeänPersuja

      Näkeehän tuon sokea Reettakin että koko persujen järjestämä näytelmä eilen oli surkea farssi. Kuinkahan moni kajahtanut uskoo että Immonen ihan itse halusi eroon eduskuntaryhmästä pariksi kuukaudeksi? Päätös oli Soinin ja Terhon junailema, tällä vältyttiin käsittelemästä asiaa eduskuntaryhmässä. Siellä puolue olisi jakaantunut näkyvästi ja tätähän Soini eniten pelkää.

      Immonenhan ei eilenkään myöntänyt mitään vaan syytti persujen tapaan mediaa. Olen nähnyt politiikassa pitkän elämäni aikana monenlaista hörhöä. Työmies-(raiskauksesta tuomion saanut) Matti Putkonen on kuitenkin oma lukunsa. Eilinen esiintyminen oli häneltäkin pohjanoteeraus, voiko alemmaksi enää mennä. Joku nimilistojen laatiminen ei ole nykypäivää vaan osoitus pimenevästä päästä.

      Uskon, että Terhon ilmeestä päätellen hänkin häpesi Putkosen meuhkaamista. Samoin Soini perunakellarissaan (Soinillehan ei nykyisin kuulu mitkään persujen ikävät asia) taatusti hikoili ja odotti että Putkonen lopettaisi saarnansa. Aiemmin kunnioittamani Terhokin menetti munansa siinä vaiheessa kun virnuili toimittajille etteiväthän he voi mitenkään rankaista Immosta kun se ei kuulu edes heidän tyhmäänsä. Säälittävää ja läpinäkyvää pelaamista.

      Persujen kannattaisi muistaa historiasta se tosiasia että mediaan kannattaa pitää välit kunnossa. Media voi nostaa puolueen ylös mutta äkkiä se voi sen pudottaa kanveesiinkin.

    • juoristi

      Lokakuun lopussa palaamme, viimeistään asiaan, kun Soinilla on ministerin pesti loppunut.

    • juoristi

      Lokakuun lopussa palaamme, viimeistään asiaan, kun Soinilla on ministerin pesti loppunut.

    • MunatonSoini

      Jos tuossa junttipuolueessa olisi tajua yhtään miten hommat hoidetaan niin mitään kohua ei edes olisi ikinä tullut. Jos tehdään virhe, kuten Immonen teki, ensimmäinen asia on myöntää se heti. Perunakellareihin meno on turhaa, media saa aina lopulta saaliinsa.

      Toinen vaihe on erittäin nöyrä anteeksipyyntö koko median edessä ja katuminen. Kolmas vaihe on oppia virheistään ja parantaa tapansa jatkossa.

      Tämä taito näyttää puuttuvan erityisesti persuilta. Naurettavaa syyttää mediaa omista töpeistä ja vielä laatia jotain mustaa listaa niistä jotka ovat heistä täyden totuuden kirjoittaneet.

      Jos Soinilta löytyisi munat sieltä läskimahan alta niin hän olisi tullut esiin heti ja potkinut Immosen pellolle. Sitähän Soini ei uskaltanut tehdä koska puolue nauttii natsi-rasistien kannatusta ja heillä on asema puolueessa. Soini on itsekin piilorasisti joka tippa silmäkulmassa puhuu muka kameroiden edessä uskonnonvapaudesta ja ihmisarvosta jos katolisesta kirkosta on kyse. Samalla on hymyilee sianhampaillaan kulman takana kun puolueen rasistisiipi möläyttelee sairaita ajatuksiaan julki.

    • ratsi-nasisti

      No mikä siinä soinissa nuita lievekommunisteja närästää.

      Hyvä mieshän Soin on. Paras puolue. Älykkäät kansanedustajat heillä lähes kaikki.

      • tuossaniistäesimerkki

        Taidat olla kannattaja, kun et tyhmyyttäsi sitä kykene hahmottamaan.


    • HaistaSoini

      Totuus sattui sinuun taas niin lujaa. Takinkääntäjä-persut riistävät köyhiä.

    • ratsi-nasisti

      - Ahvenanmaa on Suomen rikkain ja etuoikeutetuin maakunta ja saa siitä huolimatta suurimmat valtionosuudet. Ahvenanmaalle voidaan sijoittaa nämä 15 000 moniosaajaa ja kirvesmiestä, jotka ovat tulossa Suomeen, hän kirjoittaa.

      Hakkaraisen mukaan näiden "kulttuurinrikastuttajien" asuttaminen saarimaakuntaan johtaisi säästöihin manner-Suomen maksamissa valtionosuuksissa. Sijoituspaikkana voisi hänen mukaansa olla vaikka Kreikan malli, jossa iso risteilyalus toimii yhtenä vastaanottokeskuksena.

      "Satoja puheluita"

      - Köyhät Pohjois-Karjala ja Lappi eivät saa läheskään niin isoja valtionosuuksia kuin rikkain Ahvenanmaa, Hakkarainen sanoo Iltalehdelle.

      - Nyt, kun ruotsalainen kansanpuolue ei enää ole sanelemassa ehtoja, Ahvenanmaakin joutuisi ottamaan vastuuta.

      Hakkarainen kertoo saavansa päivittäin "kymmeniä, jopa satoja puheluita" ihmisiltä, jotka yli puoluerajojen ("lukuunottamatta punakaartia ja vihreitä") ovat pahalla päällä siitä, että mitään ei tehdä asialle.

      - Tavallinen kansalainen joutuu lähtemään karkuun sieltä, mihin tulee vastaanottokeskus. Me kantasuomalaiset joudumme kohta reservaattiin, kuten aikanaan Amerikan intiaanit.

      Hakkarainen vaatii nopeita ja radikaaleja toimia, jotta tilanne ei riistäytyisi täysin käsistä. Hänen mukaansa ei tarvitse mennä Ruotsin Malmötä edemmäs, kun tilanteelle ei enää voida mitään.

      - Paikallinen laki ei enää ulotu sinne. Siellä on ihan omat säännöt. Paikka näyttää enempi Libanonilta kuin Ruotsilta.

      Esiin eduskunnassa

      Hakkarainen paheksuu myös pakolaisten sukupuolijakaumaa.

      - Valtaosa tulijoista on nuoria miehiä. Mitä jos meillä 1940-luvulla nuorukaiset olisivat karanneet Ruotsiin ja jättäneet naiset ja lapset tänne, mitä siitä olisi tullut!

    • TeuvoTeuvoKovanOnnenLaps

      Hakkaraisen aivopierut senkut jatkavat elämäänsä. Asioilla on monta puolta jotka Hakkarainen yksisilmäisyydessään ja rasistien miellyttämispyrkimyksissään ohittaa tietysti tyystin.

      Miksi tulijoissa on nuoria miehiä "joiden pitäisi olla rintamalla?" Teuvo-rukka, kerron sinulle pari syytä. Ihmettelen ettei kansanedustajalla ole lukutaitoa eikä luetun ymmärtämistä tuon enempää. Sieltä mistä näitä nuoria miehiä tulee Suomeen ei ole sotaa maiden välillä vaan ne ovat pääasiassa sisällissotia. Samassa maassa saattaa olla useampia ryhmittymiä jotka kaikki taistelevat valta-asemasta. Hyvänä esimerkkinä vaikkapa Syyria, Al-Assadin joukot, oppositio, ISIS ja kurdit. Nuoret miehet teloitetaan välittömästi jos he joutuvat esim. ISIS:n vangiksi. Sota on koko ajan läsnä, rintamalinjoja ei ole. Jos et halua sotia joukoissa, olet automaattisesti vihollinen.

      Puolueettomatkin nuoret meihet teloitetaan varmuuden vuoksi jotta he eivät tulevaisuudessa taistele vastustajan puolella. Jäisikö Teuvo odottelemaan luotia takaraivoonsa jos asuisi kyseisellä seudulla?

      Toinen asia on että varsinkin merireittejä pitkin selviävät paremmin nuoret hyväkuntoiset miehet. He yrittävät saada turvapaikan Euroopasta jotta voisivat saada myöhemmin perheensä Suomeen. Jos Teuvolla olisi verkot Pörsäjärvellä pyynnissä niin laittaisiko hän vaimonsa ja pienen lapsensa kovassa myrskyssä kokemaan ne vai menisikö Teuvo ihan ite?

      Ainoa asia missä olen samaa mieltä on tuo Ahvenanmaan vastuu. Heillä pitäisi olla samanlainen velvollisuus ottaa pakolaisia kuin manner-Suomessallakin on. Asuuko siellä saarella sitten muutama varakas porvarisperhe jotka estävät sen hankkeen, luulen näin. Eipä niitä pakolaisia Rovaniemelläkään näy Katajarannassa eikä rikkaammissa kaupunginosissa tietyistä syistä.

    • Al-Assad

      No mikä siinä Teukassa nuita lievekommunisteja närästää.

      Hyvä mieshän Teukka on. Paras puolue. Älykkäät kansanedustajat heillä lähes kaikki.

    • Oudotonkoukerot

      Mikä hyypiö se tämä "yllätysrakastelija" Matti Putkonen oikein on? Kahdeksan kuukauden vankeustuomion saanut ja kymppitonnin korvauksiin tuomittu hyypiö pyörii persuissa kuin persekärpänen ilman mitään asemaa.

      Putkonen ei ole kansanedustaja mutta tuntuu pitävän kovaa meteliä ja tekee iltapuhteiksi nimilistoja vihaamistaan henkilöistä. "Työmies" titteli on aika irvokas kun Putkosesta puhutaan. Onko asia sitten taas niin että jos Putkonen möläyttää jotain paskaa niin Timppa saa taas pestä kätensä ja sanoa että ei tunne koko miestä? Ei nyt ihan heti tule muista puolueista vastaavaa toimijaa mieleen.

    • Prutkonen

      No mikä siinä Matissa nuita lievekommunisteja närästää.

      Hyvä mieshän Mattia on. Paras puolue. Älykkäät kansanedustajat heillä lähes kaikki.

    • PääsiäinenOnNyt

      Taas uusi osoitus persujen moraalista. Tuskin on muste kuivunut edellisestä virkanimityksestä kun uutta pukkaa. Tätäkö se on se uusi poliittinen kulttuuri mitä persut lupasivat tuoda Suomeen:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820257493_uu.shtml

      Tällä kertaa suhmuroimassa Hanna Mäntylä & Matti Putkonen. Todella härskiä toimintaa!

      • SeppoSäätiöstäpäivää

        Putkonen vaimoineen ovat mukana tasaamassa kannatusta ettei puoluetuli nouse liian korkeaksi... Joutuis Timppa käymään pankissa avaamaan säätiölleen toisen tilin kun entinen tulis täyteen.


    • syököötpersutniitä

      Persut tarjoaa aina tilaisuuksissaan Kivikylä nakkeja, me ei persut emme osta Kivikylän nakkeja, vaan muiden valmistajien nakkeja.

    • Hellä-aho

      No mikä siinä Jussissa nuita lievekommunisteja närästää.

      Hyvä mieshän Jussi on. Paras puolue. Älykkäät kansanedustajat heillä lähes kaikki.

    • Hyvinmeneemuilla

      Perheillä on ongelma. Kyseessä on puolue joka on syönyt kaikki vaalilupauksensa kolmessa kuukaudessa. Äänestäjät on peitetty ja kannatus laskee.

      Mikä neuvoksi? Ai niin, onhan teillä se rasismi. Nyt persutrollit joka palstalle kirjoittamaan valheellisia tietoja lisää. Tyhmä kansanosa voi jopa uskoa joitain hatusta vedettynä lukuja.

      Ps. Demarit ja Vihreät ovat jo tasoissa kanssanne gallupeissa.

    • surkimukset

      Vaalilupausten syömisen välissä pistelevät niitä nakkeja poskeensa, sopii jotenkin se nakin syönti persuille. Soini kyllä vetelee pitsaa ja muuta roskaruokaa sen kuin kerkiää, kaljan lisäksi.

      • AhahVaiNiin

        Niinkköö?


    • persujenjutut

      On se surkuhupaisaa seurata persujen touhuja, ei niistä minkään tekijöiksi, kunhan selvittelevät itse aiheuttamiaan kohuja töykseen. Osa tomppeleista aiheuttaa aina niitä kohuja, ja toinen osa yrittää niitä selitellä muiden syyksi. Siinä se persujen aika kuluu, Soinille taas ei kuulu mikään, se on olevinaan niin isoa pomoa, että sille ei persujen tekemiset kuulu lainkaan. Se vissiin pistelee vaan niitä nakkeja, on ainaskin raakasti ylipainoinen.

    • voipersu

      Soini on poliitikon irvikuva. On niin polleaa, kun on ministeri. Sillä ei ole mitään periaatteita eikä, näemmä, tavoitteitakaan. Kokoomus ja kepu käyttää tietysti tätä hallituskiimaa hyväkseen.

    • voikepupettäätaas

      Sipilä on poliitikon irvikuva. On niin polleaa, kun on ministeri. Sillä ei ole mitään periaatteita eikä, näemmä, tavoitteitakaan. Kokoomus ja oppositio käyttää tietysti tätä hallituskiimaa hyväkseen.

    • Persupettääaina

      Soini on syönyt nakkeja varmaan paljon, ulkonäöstä päätellen. Nyt se possu loikki alaskaan pingviinejä kättelemään kun leikkauslistat tuli julki. Raukka petturihan se on, näin son poijjaat.

    • Kepulestalaisuus

      Näin on, Sipilän leikkauslistat, Sipilän.

    • Persupettääaina

      Soini kurittaa köyhiä eläkeläisiä, hävetköön ylensyönyt porsas.

    • lgbog

      Sipilä kiskoo eläkeläisiltä viimeisetkin rovot!

    • PersuPettääAina

      Olen kaiken nähnyt elämssäni kun näin Timo Soinin "rokkaamassa" puoluejuhlassaan. Hitaammassa versisossa rasvapallolla heilui toinen käsi pikkuisen ja oikein nopeassa rokissa molemmat kädet heiluivat ihan pikkuisen. Muu ruumis (en voi käyttää tässä tapauksessa vartalo-sanaa) sitten olikin paikallaan.

      Persut on kuoleva puolue ja hyvä niin, kansa kiittää.

      • KepuPettääAina

        Kepulle tulee veret seisauttava vaalitappio seuraavissa vaaleissa kaikkien leikkauksien takia.


      • veretpersujenperseestä
        KepuPettääAina kirjoitti:

        Kepulle tulee veret seisauttava vaalitappio seuraavissa vaaleissa kaikkien leikkauksien takia.

        Mitäs luulet persuille sitten tulevan, ne jos ketkä on äänestäjiä kusettaneet.


    • Ryillkjggff

      Näinhän se on, persaukset eivät vain tajua sitä. Hallituksessa joko ollaan tai ei olla, hallituspuolueet ovat aina kaikki vastuussa. Jos persaukset eivät hyväksyisi leikkauksia, niin nostaa sitten kytkintä.

      Persuilla on puheiden ja tekojen käsittämätön ristiriita. Kyseessä on asiantuntijoiden mukaan jopa vuosisadan tärkein vaalihuijaus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe