On tämä perkele, jää menemättä

JattaSuski

Aiemmin on aina ilmoitettu ketä Pro-bodareita on tulossa lahden Expoon. Nyt ei ole mitään tietoa ulkomaalaisista kilpailijoista ja tämähän ei voi tarkoittaa muuta kuin sitä, että ulkomaalaiset kovemmat nimet eivät ole tulossa. Jos olisivat niin totta niitä mainostettaisiin. Jää nyt sitten tänä vuonna käymättä tuo keikka, koska vain suurempien nimien narkomaniesittelyn takia siellä olen käynyt.

37

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nordicpro

      Tiedot kilpailijoista eivät ole pitäneet kertaakaan paikkaansa, joten miksi ilmoitella mitään, kun ei tiedoilla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

      Mutta joo turha odotella mitään nimimiehiä siellä on varmaan Hourama itse line upissa.

    • strhsthsthstshshs

      Hohhoijaa.. eipä pahemmin nappaa lähteä katselemaan roinalla turvotettuja, raskaana olevia rantapalloja. Seksikkyyski aika saatanan kaukana. Niin kaukana ettei varmasti ota eteen. Tuo laji, sen kilpailuhaara, ainakin tuolla tasolla tulee kuolemaan.

    • LLPPNN

      Nordic Pro Bodybuilding kilpailusta on tulossa tasokkain kilpailu tähän saakka. Julkistamme nyt viisi nimeä, jotka ovat mukana 100 % lavalla. Paljastamme sitä myöten kilpailijoiden nimiä kun saamme sopimuksia allekirjoitettuina. Tällä hetkellä listalla on jo paljon kovia nimiä!

      http://www.bodylehti.fi/?p=9547

    • SADGDSAGADS
    • PPOOAAZZ
    • PPZZMM

      Nordic Pro -kilpailuun saadaan hieno taistelupari, kun lavalle nousevat Mr. Olympiassa 7. sijalle sijoittunut Roelly Winklaar ja kilpailussa kahdeksanneksi sijoittunut William Bonac.

      http://www.bodylehti.fi/?p=10019

    • OKKMZZ

      Nordic Pro -kilpailuun osallistuu ennätysmäärä kilpailijoita ja suurimpina tähtinä tietysti ovat 3 x Bikini Olympia Ashley Kaltwasser, Mr. Olympiassa 7. sijoittunut ja 2-kertainen Nordic Pro -voittaja Roelly Winklaar, Mr. Olympa 8. William Bonac, kovaa comebackia tekevä Ronny Rockel ja koko kisan mahdollinen yllättäjä (mikäli kunnossa) Venäjän Alexander Fedorov!

      Tässä tämän hetkinen Nordic Pro -osanottajaluettelo, jossa melkein 50 kilpailijaa. Odotamme täydennystä ensi- ja seuraavan viikonlopun kilpailujen jälkeen (Arnold Classic Europe & Prague Pro).

      Tule kannustamaan suomalaisia tämän suureen kilpailuun, jossa mukana Sara Back, Anna Virmajoki, Kati Alander, Tiina Vaskkelainen, Mari Päkkilä, Piia Pajunen, Timo Honkala ja Jerry Ossi!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10104

    • LLVVMM

      Cedric McMillan

      Nyt suomalaisilla Pro Bodybuilding –faneilla on mahdollisuus nähdä tämä yksi maailman kovimmista kehonrakentajista Nordic Pro –kisassa! Cedric on vielä tänään Arnold Classicissa Madridissa SciTecin osastolla, mutta maanantaina hän palaa kotiin Yhdysvaltoihin, treenaa siellä 7-10 päivää ja palaa Nordic Pro –kisaan yhtenä voittajasuosikkina ja varsinaisena yllätysnimenä monille!

      Cedric on 185-senttinen ja kilpailupaino on hänellä 120 kiloa, joten kyse on todella suuresta kehonrakentajasta, jolla on yhdet alan hienoimmista kehonlinjoista. Cedric saa vastaansa kaksi kertaa Nordic Pro –kilpailun voittaneen ja Olympia 7. Sijalle sijoittuneen Roelly Winklaarin ja supermassiivisen Olympiassa kahdeksanneksi sijoittuneen Willian Bonacin. Koskaan ei Nordic Pro –kilpailun taso ole ollut näin kova ja kun tähän lisätään muut syksyn Olympiassa kilpailleet Ronny Rockelin ja Robert Piotrkowizchin, niin tämä on Olympia ja Arnold Classic poissulkien yksi vuoden parhaimmista ammattilaiskilpailuista!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10218

    • JääTulematta

      Täysin turha mennä kun sinne ole kuitenkaan ketään muita tulossa kuin Winklaar ja se nyt on niin nähty. Ois kandennu pitää kiinni niistä kilpailijalistoista mitä aikaisempina vuosina julkaistu/luvattu, ei voi luottaa enää, ikävä kyllä.

    • PMEDSFG

      Tulossa kaikkien aikojen kovin Nordic Fitness Expo!

      Viikonloppuna Nordic Fitness Expossa kilpailee yli 500 kilpailijaa SM-kilpailuissa, Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa ja Nicole Wilkins Fitness Championships –kisassa sekä tietysti Nordic Pro –kilpailussa, jossa Olympiasta tuttuja huippunimiä kuten Ashley Kaltwasser, Justine Munro, Christina Fjaere, Tawna Eubans, Regiane Da Silva sekä tietysti Suomen kovat nimet Sara Back, Anna Virmajoki, Kati Alander, Tiina Vaskelainen, Mari Päkkilä ja Piia Pajunen.

      Miesten puolella tämän vuoden Olympia –kilpailijoita on myös ennätysmäärä: Roelly Winklaar, William Bonac, Cedric McMillan, Rocky Rockel, Robert Piotrkowicz ja Venäjän kovat nimet Alexander Fedorov ja Alexey Lesukov sekä tietysti suomalaiset Timo Honkala ja Jerry Ossi.

      http://www.bodylehti.fi/?p=10231

    • vbnmbvnfgjgfj

      Englantilainen massamonsteri Zack “King” Khan ilmoittautui mukaan Nordic Pro -kilpailuun.

      Zackilla oli aluksi hyvä alku ammattilaisena, mutta ennen kuin hän ehti kilpailemaan Pro-kisoissa, hän loukkaantui ja joutui ottamaan iisisti monta vuotta. Zack kisasi Arnold Classic Europessa, mutta hänet jätettiin toiseksi viimeiseksi kovassa seurassa. Vaikka hän tuskin ihan kärkeä järisyttää, niin hänen most muscular -poseeraus on yksi lajin rankimpia!

      2015 Nordic Pro Bodybuilding kilpailijat:

      William Bonac, Netherlands
      Alexander Federov, Russia
      Roman Fritz, Germany
      Dalibor Hajek, Czech Republic
      Timo Honkala, Finland
      Kiss Jeno, Hungary
      Alexey Lesukov, Russia
      Tomas Kaspar, Czech Republic
      Michael Kefalianos, Greece
      Zack Khan, United Kingdom
      Cedric McMillan, USA
      Marek Olejniczak, Poland
      Jerry Ossi, Finland
      Robert Piotrkowicz, Poland
      Ronny Rockel, Germany
      Rastislav Solar, Slovakia
      Mario Van Steenberghe, Belgium
      Roelly Winklaar, Curacao
      Miha Zupan, Slovenia

      http://www.bodylehti.fi/?p=10238

      • AlponEno

        Ossi ja Honkala varmaan tulee, muut peruu viimehetkellä.


    • PAIADSFJG

      Nordic Fitness Expo on tänä vuonna isompi ja laajempi kuin koskaan aikaisemmin. NFE:n kilpailuihin on myyty jo paljon lippuja ja varsinkin Nordic Pro –kilpailun kautta aikojen kovin line up näyttää kiinnostavat katsojia, sillä onhan lavalla lähes 10 Olympia-kilpailijaa.

      http://www.bodylehti.fi/?p=10265

    • juttajasuperkuurit

      Onko tulevaisuuden lupaus Jari Bull Mentula lavalla?

    • CVBDSFHDSF

      Superkova Nordic Pro

      Maailman tähtiä mukana enemmän kuin aikaisempina vuosina! 3-kertainen Bikini Olympia-voittaja Ashley Kaltwasser, Roelly Winklaar, William Bonac, Cedric McMillan, Ronny Rockell, Justine Munro, Regiane Da Silva, Ryan Grabell… yli kymmenen Olympia-kilpailijaa ja kaikkiaan 55 kilpailijaa lavalla! Mukana suomalaiset ammattilaiset kuten Sara Back, Kati Alander, Anna Virmajoki, Jerry Ossi, Tiina Vaskelainen, Mari Päkkilä, Timo Honkala ja Piia Pajunen lavalla maailman huippujen kanssa. Koskaan aikaisemmin ei missään ammattilaiskilpailussa ole ollut kahdeksaa suomalaista Pro-kilpailijaa. Tule kannustamaan suomalaisia ja myös maailman huipputähtiä!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10329

      Nordic Pro on tällä hetkellä todella kuuma kilpailu, sillä sen kaikkien neljän kilpailun osanottajat ovat huippuluokkaa sekä lisäksi mukana on paljon suomalaisia kilpailijoita, joita monet tulevat kannustamaan sankoin joukoin. Nordic Pro -lippu kannattaa ostaa ennakkoon siksi, että lauantaina messuilla on paljon ulkomaalaisia vieraita, jotka ostavat lippunsa vasta paikan päällä. Vieraita tulee erityisen paljon kaikista Pohjoismaista, koska NFE:ssä pidetään Pohjoismaiden mestaruuskilpailut fitnssurheilussa ja kehonrakennuksessa. Myös Venäjältä on tulossa paljon Nordic Pro -kilapiluun tulevia katsojia, koska kilpailussa mukana suurimmat venäläiset ammattilaistähdet!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10344

    • ncvhdsfhdfsh

      Eilen pidetyssä kilpailussa IFBB Pro Jerry Ossi sijoittui 212-luokassa 11. sijalle, joka varmasti Jerryn mielestä on pettymys, mutta se vain kuvastaa kuinka kovasta lajista on kyse. Jerry on ollut Suomen ammattilaiskehonrakennuksen kulmakivi jo muutaman vuoden ja hyviä sijoituksia on tullut jatkuvasti.

      Toissavuotinen Prague Pro ei mennyt Jerryltä hyvin, mutta nyt hän oli saanut itsensä parempaan kuntoon ja se on varma, että Jerry haluaa näyttää parhaan kuntonsa Nordic Pro -kilpailun lavalla. Jerryn tavoite ei ole voittaa kisaa eikä ehkä olla finaaliviisikossa, mutta kovia päänahkoja tämä kuopiolainen ammattimies voi sieltä ottaa. Jerryä vastaan kun pitää olla kunnossa.

      Jokaisen suomalaisen itseään kunnioittavan Pro Bodybuilding -fanin on noustava barrikaadeille ja kannustettava häntä, sillä tämä voi hyvinkin olla hänen viimeinen Pro -kisansa… aika näytää!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10353

      Etkö ole vielä hankkinut lippua Nordic Fitness Expon kilpailuihin? Ei hätää, sillä sinulla on vielä rutkasti aikaa ostaa pääsylippuennakkoon Lippupalvelusta, sillä kilpailuihin ei ole numeroituja paikkoja ja voit hyvinkin saada huippupaikan itsellesi!

      Koska kilpailuissa vaihtuu yleisö, niin numeroidut paikat olisivat harmillisia, sillä jos joku tuli katsomaan vaikkapa päivän ensimmäistä kilpailua ja sen ensimmäisiä sarjoja, niin paikka olisi varattu koko päivän. Nyt sen sijaan katsoja saa valita paikan itse ja tietysti myös kilpailun sekä sarjan jonka aikoo katsoa. katsojat kiertävät ja se taas tarkoittaa, että hyviä paikkoja on tarjolla jokaiselle!

      http://www.bodylehti.fi/?p=10350

      • kaapelitehtaaltavoimaa

        Onko täällä Suomessa tällä hetkellä edes jollain lailla vakavissaan otettavia ammattikehonrakentajia muitakin kuin Jerry Ossi? Ja oliskohan Jerrylläkin jotain pieniä terveysongelmia kun ei ihan se paras kunto meinaa löytyä?


    • fgjfgjsdfj
      • Winklaar

        On tämä karua luettavaa.


      • vallilanvasara

        Jerry Ossi noista ainoa jolla jotain meriittejä. Gozilla ja Mentula eivät ole ammattilaisuutta nähneetkään.


    • jfgjdjf

      Lauantaina kello 17:00 pidettävässä Nordic Pro –kilpailussa on neljä eri divisioonaa eli Men’s Open Bodybuilding, Pro Bikini, Pro Figure ja Pro Fitness. Mukana melkein kaikki suomalaisammattilaiset, kuten Sara Back, Anna Virmajoki, Kati Alander, Tiina Vaskelainen, Mari Päkkilä, Piia Pajunen, Jerry Ossi ja Timo Honkala.
      Kilpailuun tulee jokaiseen sarjaan kovempi line up mitä kilpailun historiassa on kolmen vuoden aikana ollut! Kärkiviisikko tulee olemaan tosi tiukka, rankempi kuin koskaan! Viime vuoden voittaja Roelly Winklaar saa vastaan nälkäisen ja koko ajan sijoituksia nostavan Euroopan parhaan ammattilaiskehonrakentajan William Bonacin. USA:ssa Olympian jälkeen tiukasti treenannut supermallikas ja massiivinen Cedric McMillan tulee joukkoon mustana hevosena ja antaa Winklaarille ja Bonacille tiukan vastuksen!

      Entä sitten tankkimaisen massiivinen 10 vuoden takainen supernimi Alexander Fedorov, jonka esiintyminen viikon takaisessa Arnold Classicissa oli mieluista katsottavaa kaikille supermassiivisen bodyn ystäville. Lisäksi kisaan on tulossa Ronny Rockel, Robert Piotrkowicz, Elimilio De’Uomo ja lähes kymmenen muuta kisaajaa!

      https://pakkotoisto.com/etusivu/?p=1878

    • sagxbcbxc

      Jerry Ossi kirjoitti Facebookissa 26. syyskuuta:

      "Viikko vielä Prahan kisaan, Kaksi viikkoa Nordic Pro-kisaan. Sitten eläkkeelle kisaamisesta. 100 lasissa loppuun asti. Ensi viikolla kuivatellaan vielä lisää säikeitä esiin ja tankkaillaan lihaksia pyöreemmiksi."

      https://www.facebook.com/OssiJerry

      • aikayleistä

        Toivottavasti Jerryllä ei ole mitään pahoja terveysongelmia.


    • fsdagsagsags

      Roelly Winklaar arrived last night about 01:00 to Sokos Hotel Lahden Seurahuone with NFE all-around-man Samuli Kasurinen.

      https://www.facebook.com/NordicFitnessExpo/photos/a.486585041386141.117812.453462661365046/1022006044510702/?type=3

      The new pictures of IFBB Pro Timo Honkala who will compete at the Nordic Pro! And he is over 50 year old!!!!

      https://www.facebook.com/NordicFitnessExpo/posts/1022448867799753

      William Bonac is here!!!!!

      https://www.facebook.com/NordicFitnessExpo/photos/a.942487095795931.1073741844.453462661365046/1022489337795706/?type=3

    • hdfshdfshdshsh

      Nicole Wilkins Fitness Championships

      Over all- vertailu ei olisi voinut paremmin päättyä ainakaan suomalaisten näkökulmasta, sillä Nicole Wilkins ojensi over all- laatan Jaana Malytchevalle, josta samalla tuli tuore IFBB ammattilainen!

      Tämän vuoden viimeinen NWFC- vertailu eli body fitnessin over all- vertailu merkitsi lisää suomalaisjuhlia, sillä Iina Levanoja löi ennakkosuosikit ja ansaitsi nimensä eteen IFBB pro statuksen.

      http://www.bodylehti.fi/?p=10542

    • dfhdsfhfdshdsfhds
    • gsadgasgas
    • sdgsagasg

      Huikea päivä Lahden messukeskuksessa päätettiin jo perinteeksi muodostuneeseen tyyliin ammattilaistunnelmilla eli Nordic Pro- kilpailulla. Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Kati Alander, joka teki kerrassaan fantastisen suorituksen, voitti koko kilpailun ja samalla varmisti paikkansa ensi vuoden Olympiaan! Ammattilaisdebyytissään upeasti viihtynyt Pia Pajunen oli kolmas Saksan Regiane Da Silvan voittaessa kilpailun fitnessin puolella. Bikini- sarjaa hallitsi puolestaan odotetusti moninkertainen Olympia- voittaja Ashley Kaltwasser. Miesten kehonrakennuksessa Roelly Winklaar ei onnistunut enää uusimaan voittoaan toistamiseen, vaan William Bonacista kruunattiin uusi Nordic Pro Champ!

      Pro fitness

      1. Regiane Da Silva, Germany
      2. Ryall Graber, Canada
      3. Pia Pajunen, Finland
      4. Giorgia Foroni, Italy
      5. Aurika Tyrgale, Russia

      Pro Figure

      1. Kati Alander, Finland
      2. Veronica Gallego, Spain
      3. Adela Ondrejovicova, Slovakia
      4. Anniken Froyslie, Norway
      5. Elena Kirshchina, Russia

      Pro bikini

      1. Ashley Kaltwasser, USA
      2. Justine Munro, USA
      3. Tawna Eubanks, USA
      4. Nina Ross, United Kindom
      5. Alla Semenova, Ukraine

      Men’s open bodybuilding

      1. William Bonac, The Netherlands
      2. Roelly Winklaar, Curacao
      3. Cedric McMillan, USA
      4. Ronny Rockel, Germany
      5. Robert Piotrkowicz, Poland

      http://www.bodylehti.fi/?p=10584

      Kuvia:

      http://body.pictures.fi/kuvat/2015 Nordic Fitness Expo

    • pakkiksenpojat

      Monesko Bull Mentula oli?

    • orangeteam

      Kaani oli ihan kauhian näkönen. Hyi vittu. Mentulaki jää kakkoseksi tuolle. Vajaakuntoinen vajukki. Musklefoorum ainesta ois.
      Ryssänpoika Lesukoovi ei TAASKAAN saanu itteään tarpeeksi tiukaksi eikä varsinkaan kuivaksi.
      Ronni Rokkeli ja Jerry olivat molemmat helvettivettivettivetin hyvässä kunnossa.
      Bonacille ois voinu antaa palkinnoksi bloukkia ja rimmausta. Niin tseksikkään näkönen kaveri.

    • dfhshdshfs
    • fgujfdgjfdjfdjd
    • dhcvn
    • fshfdb
    • bloukkitiimi

      Kaani oli ihan kauhian näkönen. Hyi vittu. Mentulaki jää kakkoseksi tuolle. Vajaakuntoinen vajukki. Musklefoorum ainesta ois.

      Ryssänpoika Lesukoovi ei TAASKAAN saanu itteään tarpeeksi tiukaksi eikä varsinkaan kuivaksi.

      Ronni Rokkeli ja Jerry olivat molemmat helvettivettivettivetin hyvässä kunnossa.

      Bonacille ois voinu antaa palkinnoksi bloukkia ja rimmausta. Niin tseksikkään näkönen kaveri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe