Miten miehelle viesti perille?

Nokkost

Miten menee paksukalloiselle miehelle perille, että en ole kiinnostunut hänestä?
Olemme tavannet pari kertaa ja mies ihastui niin älyttömästi, että ei halua hyväksyä asiaa, että emme ole pari eikä meistä tule paria.
Lähettää vain viestejä, että on varannut meille matkan ja odottaa yhteistä matkaa kanssani.
Kun vastasin, etten ole varma saanko edes töistä lomaa, niin aivan kiristää, että on jo maksanut molempien matkan. Tämä kiristäminen ja lahjominen on tappanut viimeisenkin kiinnostuksen häneen, mutta tyyppi ei vaan usko ystävällistä puhetta.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet-ihana

      Kuule meidän matka on jo varattu, että alappa kulta vaan pakkaamaan :) Kyllä meistä pari vielä tulee ;)

    • "En (edelleenkään) ole kiinnostunut sinusta. Ikävää, jos olet jo maksanut varausmaksuja matkasta, mutta en missään vaiheessa lupautunut lähtemään mukaasi. Toivon sinulle kaikkea hyvää, mutta tämän jälkeen en enää aio vastata yhteydenottoihisi (voit lisätä myös maininnan filttereistä, jotka ohjaavat ne roskapostiin tai blokkaavat kokonaan, tilanteesta riippuen). Toivottavasti löydät etsimäsi."

      Ja tuon jälkeen et ihan oikeasti vastaa enää mitään täysin riippumatta siitä, oletko oikeasti blokannut hänen viestinsä vai et.

    • sanoisit.suoraan

      "Kun vastasin, etten ole varma saanko edes töistä lomaa..."

      Täh? Miksi sinä noin vastaat, jos et ole miehestä kiinnostunut? Olisit sanonut suoraan ettet ole millään matkalle hänen kanssaan lähdössä. Miksi täytyy kierrellä ja kaarrella ja piiloutua jonkun tekosyyn taakse?

      • poikkivaanheti

        Sitä minäkin ihmettelin??? Ei se ole ystävällistä roikottaa toista toiveessa. Tuskinpa tuo on oikeasti mitään matkoja edes varannut, kunhan yrittää sillä konstilla vielä koukuttaa.
        Jätä kylmästi vastaamatta mihinkään mutta säilytä ihmeessä miehen viestejä jos niitä vielä paljon tulee, jos vaikka tarvitset todisteita myöhemmin (stalkkerista).


    • halvinta

      Kerrro sille rehellisesti, että ot netissä, vaikka eliittittikumppaneissa.

    • Nokkost

      Kiitti vastauksista, pitää ottaa tiukempi linja. Ärsyttävää, kun haluan kuitenkin olla ystävällinen ihmisille, mutta hänestä ei varmaankaan pääse eroon loukkaamatta häntä.
      Hänellä on joku ongelma itsensä kanssa, ei kukaan voi pakolla yrittää saada toista rakastumaan itseensä.

      • Ajattele niin, että mitä nopeammin kerrot asian hänelle, sitä parempi se on hänen itsensä kannalta vaikka hän loukkaantuukin. Jokainen päivä, jonka hän kuluttaa kuvittelemalla suhdetta teidän välillenne on ajan tuhlaamista ja estää häntä siirtymästä eteenpäin. Ystävällinen mutta jämäkkä viesti eikä sen jälkeen enää selittelyjä, se on kaikkein helpointa teidän molempien kannalta.


      • Nokkost

        No tottakai olen hänelle kertonut sekä puh. että s-p keskusteluissa, että en ole hänestä kiinnostunut enkä halua häntä enää tavata. Hän vaan jatkaa pommittamista kielloistani ja perusteluistani huolimatta.


      • selkeyttähommaan
        Nokkost kirjoitti:

        No tottakai olen hänelle kertonut sekä puh. että s-p keskusteluissa, että en ole hänestä kiinnostunut enkä halua häntä enää tavata. Hän vaan jatkaa pommittamista kielloistani ja perusteluistani huolimatta.

        Asian ydin on tässä: "Kun vastasin, etten ole varma saanko edes töistä lomaa, niin aivan kiristää, että on jo maksanut molempien matkan. "

        Tuon kun sisäistää niin ongelmat helpottuvat huomattavasti. Itseäni ei stressaa vaikka joku jossain varaa "meille" Valkoisen talon, kuumatkan ja kirkon häille. Itse pitää tietä kuka on ja missä, ja tehdä se selväksi toisille.
        Et ole ensimmäinen tai edes ensimmäinen kymmenes nainen joka valittaa miehistä vastaavaa ja tarkemmin kysyessä aina sama toimintamalli. Osa miehistä jaksaa yrittää niin kauan kuin on toivoa näkyvissä (kts lainattu kohta lomamatkan osalta...) ja iso syy siihen on markkinatilanne sekä se että se myös oikeasti toimii monen naisen kohdalla, väsytystaistelu on kalastuksesta tuttu termi.

        Hulut ovat erikseen, ja heille lähetysmiskieltokin voi ollla yhtä hyvin ilmaa kuin kehoitus yrittää kovemmin...


    • Kilttis

      Miten mies on maksanut ja varannut matkan ilman sun henkilöllisyys tietoja. Eikös passikin tarvita. Tietenkin menit antamaan sille henkkarit ja kaikki.

      • Nokkost

        Ai että olisin hänelle passini tai henkkarini antanut? Annatko sinä ne jollekin puolitutulle deitille?


      • Taaskojännämies

        No miten se matka sitten saatin varattua, vai onko kyseessä jännämies? Heillä on keinonsa...


      • Nokkost

        Mikä on jännämies, joku julkkis yms?


      • Kilttis
        Nokkost kirjoitti:

        Ai että olisin hänelle passini tai henkkarini antanut? Annatko sinä ne jollekin puolitutulle deitille?

        En mä anna mitään koska en pääse edes treffeille. Mutta naiset sellaisia jännämieheiä aina tapailee. Jännmies on narsisti joka kohtelee naista huonosti eli juuri tuollainen vänkääjä joka ottaa naisen väkisin matkalle.


      • jännäämiestä
        Nokkost kirjoitti:

        Mikä on jännämies, joku julkkis yms?

        Jännämies on naisen polvet veteliksi saava alfauros joka pukeutuu resuiseen paitaan ja käyttäytyy rumasti. Nainen näkee kaikki huonot puolet heti mutta ei halua tiedostaa niitä. Jännämies vie lopulta hermot ja vedättää. Jännämies on kalpean normilössykän vastakohta.


    • Sano suoraan miten asiat on se on se paras tapa. Älä luo turhaa toivoa hänelle

    • ebun

      Kannattaa ens kerralla kunnollisia miehiä ottaa eikä vaa näitä "jännämiehiä";-)

    • Nokkost

      Heh ihmeellisä kommentteja täällä. En ole luonut hänelle turhaa toivoa. Olemme tutustuneet ja olen hänet havainnut itselleni sopimattomaksi ja olemme siitä aikuisten oikeesti keskustelleet.
      Hän vain taitaa olla sellainen ressukka, joka ihastuu keneen tahaansa eikä sitten pääse asiasta yli, jos realistisesti ei ole mahdollisuuksia onnistua.
      Mitkään perässävedettävät asiat tai ihmiset ei sovi mulle.

      • Edwardo_syyspirskahdus

        Välillä vastaan vaan tulee kajahtaneita, eikä sille voi oikein mitään, kun osaavat kuitenkin hetken vaikuttaa melkosen selväjärkisiltä. Täällä olikin jo annettu hyviä toimitapoja tilanteen varalle. Viimenen virhe on alkaa vänkäämään mielenvikaisten kanssa.

        Eikä toki kannata olla niin kiva.


      • selkeyttähommaan

        Pointti edelleen tässä: "kun vastasin, etten ole varma saanko edes töistä lomaa, niin aivan kiristää, että on jo maksanut molempien matkan."

        Eli rautalangasta vääntämällä: tämän voi tulkita ilman harhojakin että olisit lähtenyt mutta et ole varma saatko töistä lomaa. Jos tuota ei vieläkään ymmärrä, niin tulet kohtaamaan samanlaisia tilanteita niin kauan kuin miehiä kohtaat. Ihan samalla tavalla vo paras ystävä vastata toiselle kun tämä kysyy äkkilähdöllä lomareissulle....Viesti tuotta ei ole se että En Halua lähteä juuri Sinun Kanssa, vaan etten juuri tuona ajankohtana ehkä pääse. Tähän sisältyy looginen johtopäätös että jos olisit saanut töistä lomaa niin olisit lähtenyt. Tästä taas kyseinen ihminen ajattelee että olisit lähtenyt hänen kanssaan. Ja tästä että olet kiinnostunut hänestä tai ainakin että hänellä on edelleen mahdollisuus.

        No, ehkä sanat ilmaan turhaan. Naiset voivat toimia päinvastaisessa tilanteessa täysin kuvatulla tavalla....

        Elämä olisi liian helppoa jos ihmiset ilmaisisivat itseään selkeästi, etenkin kun sillä on suurempi merkitys kuin arkitilanteessa esim tutun kanssa.

        Mielenvikaiset ihmiset -miehet ja naiset- ovat ihan osa sarjansa ja silloin se ein huutaminen, soitonestot etc eivät ehkä riitä.
        Tykkäätykkään (mutta köhköh. ei kiitos kyllä joo) oot kiva on itsensä hepolla päästämistä ja mukavuudenhalua.


      • jhdi

        Juuri noin. Jos vastaa epämääräisesti, toisen ei tarvi olla mielenvikainen tulkitakseen tilanteen itselleen edulliseen suuntaan. Kun ihminen on ihastunut, toisinaan toivoo suotuisaa lopputulosta niin paljon että pyrkii kääntämään kaiken positiivisiksi kiinnostuksen osoituksiksi.

        Tärkeää tuollaisissa tapauksissa on olla todella selkeä ja välttää antamasta ristiriitaisia tai monimerkityksisesti tulkittavissa olevia viestejä. On hyvä huolehtia että myös käyttäytyminen on sanojen kanssa linjassa.


    • Miehen kiinnostus loppuu tasan sitten, kun aikaa kuluu sen verran, että hän ei enää pidä sinua kiinnostavana.

      Mitkään naisen torjumiset eivät takertumaan taipuvaisen miehen kiinnostusta lopeta, vaan vasta se, kun mies itse toteaa ettei kyseinen nainen enää kiinnosta.

    • yhäipän_kertomaa

      Aika normaali käytöksinen mies sokkodeiteiltä. Tavoittelee paljon enemmin kuin tarvitsee. Muistan hauskan miehen joka tuli treffeille ISON matkalaukun kanssa ? Mikäs tää on ? Siinä minun tavaroita kotoa, me ollan nyt perhe. Ei tullut miehelle mieleen et oli ulkonäöltä ei kiinnostava sorttia. Tää on tapahtunut sitten oikeasti.

      • eikösjuu

        Hyvän näköset naisetkin voisivat tulla matkalaukun kanssa. Vähän uhitella anttilan t paidassa ja verkkareissa viihtyvälle miehelle. Nyt ollaan perhe. Mut ei kun vaan miehet jotuu laittaa kaikensa peliin liika innokuudella tai menee nainen nopeeta läpi käsien. Tää on totta.


    • aaaaaaaaaaassssssssssss

      keksit siis vain tekosyitä etkä voi sanoa suoraan. tyypillinen nainen. ei me olla mitään ajatuksenlukioita vaikka kuin te naiset niin haluaisitte.

    • varoituksensanaa

      Vaikuttaisi, että olet puoliksi narsistin uhri. Juuri tuollaisia narsistit metsästävät. Jos et osaa suoraan sanoa asioita, niin sinun on vaarallista olla netissä.
      Sano EI selvästi. Typerys se kuka ei sitä ymmärrä. EI KIINNOSTA PÄTKÄÄKÄÄN SUN SEURAS `??
      Jos et opi netissä ilmaisemaan asiaasi, olet lirissä ja sitten tulet itkemään kurjuuttasi, kun törmäät näihin petoihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe