Aulanko Camping

esimerkkierkki

Ei taida parannusta kurjuuten olla luvassa. Kaupunkia ei kiinnosta panostaa alueeseen ja yrittäjä suunnittelee lähtöä. Alue on hienolla paikalla ja täynnä mahdollisuuksia, mutta Hämeenlinna ei taida kaivata leirintämatkailijoiden rahoja.

Linkki aihetta käsittelevään lehtijuttuun.
http://aijaa.com/vTVQs4

14

1203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • autovaanari

      Alueiden yrittäjien on vaikea parantaa palveluita, kun kaupungit ei tee vuokrasopimuksia kuin vuodeksi kerrallaan. Tiedän monta yrittäjää jotka on kertoneet näin.

    • Suunnitelma_

      Aulangon tapauksessa kaupunki antanee leirintäalueen kurjistua riittävästi, sitten se voidaankin kaavoittaa rantatonteiksi.

    • miesiemete

      Eikai yrittäjä voi odottaa,että kaupunki laittaisi paikat viimesen päälle, sit yrittäjä kaapii rahat? Matkailijat pääsääntöisesti haluaa puhdasta,hyvin hoidettua leiriä.Luksusta haluavat eivät yleensä kulje kuttaperka laatikolla.

      Aulanko on kuitenkin sikolätti, jota ei tämänkään yrittäjän toimesta huolleta eikä hoideta. Hinnotellaan kyllä korkeesti.

      Useamman vuoden aikana olen käynnyt paikassa,kammottavaa.......
      En edelleenkään suosittele.Toivon että yrittäjä ymmärtäisi jättää tämänkin bisneksen,koska se ei oikein onnistu häneltä.Niitä onnistumattomia yrityksiä hänellä on jo muutamalta alalta.
      Toivottavasti Aulanko saa joskus, yrittäjän jolla on intoa ja taitoa, nyt niin ei
      ole.

    • ökymöky

      Eiköhän kyse ole siitä että kaupunki ei tee kuin niin lyhyitä vuokrasopimuksia että yrittäjän ei kannata paikkaan sijoittaa kun kaupunki voi korjauksien jälkeen sanoa että vuokrasopimus on loppu nyt. Tai että paikka on nyt niin hyvässä kunnossa että vuokra pompsahti.
      Yrittäjä ei siis käsittääkseni ole vaatinut että kaupunki laittaa kuntoon vaan pidempää vuokrasopimusta että sinne kannattaa yrittäjän laittaa omia ropojaan kiinni.

    • AulankoCampingLopettaa
    • Purtu

      NO. Kait se on lähtökohtasesti outoa yrittämistä,kuten tässä jo on tullut esille.kaupunki laittaisi paikat kuntoon ja yrittäjä vain käärisi rahat.Aulangon historiaa ajatellen on hyvä että nyt kaupunki lähtee itse kehittämään koko Aulangon alueen matkailua.Yrittäjän joka vain odottaa helppoa rahaa on mitättömällä motivaatiolla toimijana.Viimevuodet on osoittanut sen,vaikka Aulanko on kaunista seutua,matkailijat odottavat alueelta perusasioita,niin että retkeily asuntovaunulla tai teltalla onnistuu,pelkkä alueen historia,korkea hintainen, pusikoitunut parkkipaikka ei riitä.Leirintäalueen pito yrittäjältä vaatii nöyryyttä kuulla ja kuunnella asiakkaitaan,herkälläkorvalla.Yksikin suututettu asiakas voi saada sadan matkailian miettimään onko alueelle halua mennä.Näin on viimevuosina käynnyt Aulangon Campinalueelle.Yrittäjä syyttä ilmoja ja matkailun vähenemistä,vaikka maine on mennyt asiakkaiden kohtelun myötä.Karavaanarit jakaa mielellään kokemuksia alueista,ei sade,tuisku tai muu luonnonilmiö saa karavaanareita pysähtymään.
      Jään mielenkiinnolla odottamaan, kaupungin matkailun kehittymistä,jota seuraan aitiopaikalta.Toivottavasti jatkossa ei Aulangon taholta purra syöttävää kättä,eli asiakkaita.

      • Asuinalueeksi

        Huhut kertoo että Campingalue on luvattu jo jollekin rakennusliikkeelle. Samanlaisia rivitaloja tulee alue täyteen, kuin leirintäalueen läheisyydessä sijaitsevalle entisen vaneritehtaan alueelle on tehty.


    • Tiedän.tämän

      Huhut on huhuja.Kaupungin hallitus ei tämän tasoista päätöstä ole tehnyt,eikä edes keskusteltu.Historiallinen alue tulee jatkossakin olemaan matkailijoiden käytössä.
      Se huhu ei myöskään pidä paikkaansa,että alueen yrittäjän kanssa olisi tehty vain vuoden vuokrasopimus.Sopimus oli 5 2, eli 7 vuotta,mutta aluetta ei hoidettu tai kunnostettu,joka voi olla syy ettei Hämeenlinnan kaupunki ollut halukas jatkamaan sopimusta.Se jos yrittäjä tekee huonon sopimuksen,ja odotti kaupungin kunnostavan yritystoiminnän hänelle,jolloin yrittäjälle jäisi vain rahastaminen,on kyllä erikoinen dilema.Kyllä alueen asiakkaat on kadonneet kehnosti hoidetun alueen vuoksi.
      Onneksi alueelle laitetaan lappu luukulle ainakin toistaiseksi.

    • Vapaa_vyöhyke
    • Katajistonranta

      Jälleen on jättimäinen 50000 hengen tapahtuma Hämeenlinnassa ja moni heistä kaipaa leirintäaluetta majoittuakseen. Katajistonranta odottaa uutta yrittäjäänsä edelleen ja aika alkaa kohta käydä vähiin. Lienee täysin selvää, ettei juuri mikään ehdi uudistua kesäksi 2017, vaikka yrittäjä löytyisikin.
      Campingalueena jos Aulankoa vertaa moneen muuhun, niin toimintoja ja luontoelämyksiä on lähettyvillä. Kylpylä ja keilahalli sekä hotellin ravintolapalvelut kävelymatkan päässä. Samoin kaksi golfkenttää. Puistometsän polut näkötorneineen ja kahviloineen myös. Lisäksi hotellin vieressä on seikkailupuisto, minigolfrata ja tenniskentät. Tekosaarille voi mennä grillailemaan kodalle.
      Hieno järvimaisema ja kunnostusta kaipaava uimaranta. Majoittujalle on rauha, sillä isompia teitä ei kulje lähettyvillä.

      • aul

    • Läpiajokaupunki

      Karavaanareita ja muita leirintäaluematkailijoita ei siis kaivata Hämeenlinnaan. Tästä lähtien saa ajaa moottoritietä pysähtymättä kaupungin ohi vaikkapa Tampereelle, josta leirintäalue löytyy.

    • Steinbec

      Oikein kivat muistot jäi Aulangolla yöpymisestä 2014. Kävin tornissakin.
      Sääli, kaunis paikka oli. Fillarilla matkustaessa reitti keskustasta jätti paikan hyvin mieleen.
      Stadista kun lähtee fillarilla kohti pohjoista, niin Hämeenlinna on ollut sellainen sopiva etappi.
      Keskustan Cumulus on vähän tyyris. Sielläkin on tullut oltua.
      Urjalan leirintäalue on toinen mukava, sellainen aulankomainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe