en osaa hyväksyy että pidän tytöistä

entiiämitätehdä

tunnen vetoo vaan naisiin/tyttöihin. En osaa ihastua poikiin, en pidä pojista samal tavalla kuin tytöistä. Mutta en osaa hyväksyy sitä.

Ekan kerran kun 10v? ihastuin tyttöön mulle tuli tosi epätodellinen ja todella todella outo olo. Sellanen etten oo koskaan ketää kohtaa tuntenu samanlaista. Sillon aloin miettimään mun seksuaalisuutta mut en tajunnu kuitenkaa koko hommaa pariin vuoteen. Työnsin ne ajatukset vaan syrjään. En kuitenkaa oo koskaan kunnolla tai vastaavalla tavalla poikiin ihastunu kuin oon tyttöihin.

Joo, ainakin tunnustan sen että ihastun oikeestaan vaan tyttöihin, mutten hyväksy omaa seksuaalisuuttani. En osaa hyväksyy mun tunteita enkä näyttää niitä. Itken ja haluisin olla hetero, koska tunnen että oon sairas ja jotenki viallinen, vääräl tavalla kasvanu tai vääränlaises ympäristös ja mietin miks musta on tullu tällänen. En haluu olla sairas tai ihminen jonka aivot on vialliset.

En osaa kui kieltää mun tunteet, masennun kun ajattelen sitä että mun kaveritkaan ei hyväksy mun kaltasii ihmisii, kutsuu meitä sairaiks, en siis oo tullu kaapista. Onko mahollisuutta muuttua? En osaa elää näin. Masennun ja itken enkä enää pysty tekee mitää koska muhun sattuu enkä haluu satuttaa ketään tällä. Tuntuu kui olisin ihan yksin. Kelaan vaan kokoajan kuinka hirvee oon ja ''jumala'' ja kaikki vihaa mua, tykkään väärästä sukupuolesta.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yougogirl

      Olen joskus ajatellut vähän samalla tavalla, että tytöistä tykkääminen on "väärin" ja että en ikinä kertoisi kenellekään saatikka tekisi lähestymisyrityksiä.
      Mutta kuitenkin meillä kaikilla on vain tämä yksi elämä ja se saattaa päättyä vaikka seuraavalla henkäyksellä! ELI ELÄ hyvä ihminen. Vaikka se pelottaisi, etsi uudet kaverit ja ota vastuu vain omasta elämästäsi. Olen oikeasti ajatellut näitä juttuja paljon ja välillä tuntuu yhä pahalta mutta se on ohimenevää.

      Elää, elää, elää!
      Elää raivokkaasti elämän korkea hetki,
      terälehdet äärimmilleen auenneina,
      elää ihanasti kukkien,
      tuoksustansa, auringosta hourien -
      huumaavasti, täyteläästi elää!

      Mitä siitä, että kuolema tulee!
      Mitä siitä, että monivärinen ihanuus
      värisee kuihtuneena maahan.
      Onhan kukittu kerta!
      On paistanut aurinko,
      taivaan suuri ja polttava rakkaus,
      suoraan kukkasydämiin,
      olemusten värisevään pohjaan asti!

      Katri Vala (Kaukainen puutarha, 1924)

    • Foxxy-

      Aivot ovat vialliset.. Hei sä osaat ihastua ihmisiin, naisiin. Mitä viallista siinä on? Olisin erittäin huolestunut, jos et olisi ikinä ihastunut kehenkään.
      Itsensä hyväksymiseen menee aikansa. Joillakin pari vuotta, toisilla koko elämä.
      En tiedä millä paikkakunnalla asut, mutta kannattaa osallistua Setan toimintoihin tai ryhmiin mukaan. On ryhmiä nuorille ja vanhemmille, jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä.
      Jos et halua Setan ryhmiin mukaan, etsi joku luotettava kaveri, joka ei ole tuomitseva ja osaa kuunnella.

    • Stemppiätaisteluun

      Kun minä kerroin porukoilleni että tykkään tytöistä, he olivat ihan fine asian kans ja sanoivatkin että "kyllä me vähän arvattiin"

      Silti minulle jäi semmoinen paha olo että ei olisi pitänyt kertoa.. Jotenkin ällötti.. Tiesin että lesboudessa ole mitään vikaa ja että porukoillani ei ollut mitään sitä vastaan.. Mutta silti minulla oli jotenkin likainen olo.

      Kai minä jossa syvällä tunsin pelkoa että mitä jos olen heille pieni pettymys kun olen lesbo tai että he ajattelevat että ei mikään ihme että tuo on lesbo kun se on aina ollut vähän vaikea lapsi eikä ole sellainen kiltti ja kaunis (minulla pieniä itsetunto-ongelmia..)

      Ja jossain mielen perukoilla ällötti se että mitä jos porukkani ajattelevat minun harrastavat seksiä tytön kanssa, mitä jos he ajattelevat että se on vastenmielistä ja pitävät minua vähän saastaisena jne.

      No tälläisiä ajatuksen poikasia siis vain vilahteli mieleni perukoilla vaikka niillä ei ollut mitään todellisuuspohjaa. Hetken vaan tuntui siltä että kadutti että kerroin lesboudestani.

      Se tuntui vähän samalta kuin silloin kun kerroin että minulla alkoi kuukautiset, niistä kertominen on yhtää tärkeää kuin kaapista tulo että äiti tietää missä mennään ja osaa vaikka ostaa siteitä sinullekin jne, kuukautisista pitää voida kertoa kotona ja tiesin sen, mutta..

      Silti tuli likainen olo kun kerroin kuukautisista.. Vaikka se on ihan normaalia. Ällötti se että mitä jos äiti miettii että nyt tollakin vuotaa verta ja senkin pitää tunkea tamponeja itseensä ja se on nyt biologisesti nainen ja ajatus oli minusta vain niin vastenmielinen että kai tunsin siksi että se olisi sitä myös vanhempien mielestä..

      Hyi

      No pääsin molemmista asioista yli, menkoista puhumisesta tuli normaalia ja samoin homoudestani että saatoin tuua tyttöystäviä kotiin ihan normaalista ja puhua sydänsuruista jne ja keskusteltiin eikä minua enää ällöttänyt tai kaduttanut että kerroin. Totuin asiaan ja siitä tuli normaalia.

      En tiedä mistä se johtuu.. Homoseksuaalisuudesta ei kerrota kouluissa, kotona eikä mediassa tarpeeksi. Ehkä meidän siksi on vaikea tulla kaapista vanhemmille.. Hävetään ehkä sitä että ollaan erilaisia ja peltään että ollaanko pettymys.

      Homoseksuaalisuudesta on lukion oppikirjoissa ainakin kerrottu muutamalla lauseella, mitään muuta ei kuitenkaan kerrota.. Ei anneta homonuorille seksivalistusta niinkuin heteroille, homojen seksistä ei kerrota mitään, se on tabu. Sateenkaari nuoria ei valmisteta hyväksymään itseään missään eikä heille tai heidän vanhemmilleen koskaan anneta keinoja puhua asiasta kotona

      Heterous on yhä normi, siksi homot ja bi ja trans jne nuoret saavat pärjätä omillaan, yksin kerätä rohkeutta ja ottaa yksin selvää asioista, joihin he tarvitsisivat neuvoja. Ei ihme että sateenkaarinuorilla on paineita ja erilaisuuden tunne ja pelko

      Kotona pitäisi lasta aina tukea ja alusta asti valistaa asioista ja puhua KAIKESTA avoimesti

      Samoin kaikki seksuaalisuuteen ja nuoreksi kasvamiseen liittyvä on niin arka aihe, kouluissa kerrotaan niin vähän eikä anneta neuvoja tai keinoja käsitellä asioita tarpeeksi

      Sinulle sanon vaan sen että toivon että ajan kanssa alat olemaan sujut suuntautumisesi kanssa ja hyväksyt sen, alat elämään sen kanssa. Jos ystäväsi hylkäävät sinut sen takia, he eivät ole oikeita ystäviäsi, vaan sinun on löydettävä parempia.. Sellasia tyyppejä jotka hyväksyvät sinut kaikkineen

      Ei mikään ihme että asenteesi on tuollainen jos kaverisi puhuvat homoista pahaan sävyyn, omaksut na ajatukset vaikka ne sattuvat. Etsi parempaa seuraa sanon minä

      Nämä ovat niitä haasteita joita sateenkaainuorten on kohdattava yksin.. Jos kaverit hylkäävät, koulussa kiusataan, vanhemmat eivät hyväksy jne.

      Älä puhu luonnottomiudesta kun se on nähty että homous on todella luonnollinen asia, se tulee luonnostaan kuten itsekin sanoin että nuorena jo ihastuit tyttöön ja se tunne oli ainutta laatuaan.. Et voi sille mitään vaan se kumpuaa sisältä.

      En tiedä mikä homoudelle on selitys mutta sitä esiintyy niin suurella osalla eläinlajeista eikä ihminen ole poikkeus että se ei voi olla luonnotonta.. Sitä ei voi kukaan estää vaikka kuinka leikkisi että homous on sairaus ja syntiä ja mitä vielä..

      Että stemppiä vaan

      • Mitässittentehdään

        Kirjoititpa kauniisti ja kannustavasti.


    • alottajahei

      Ens vuonna kun vaan pääsen pois täältä ihmisten luota, yritän kyl ystävystyä. Oon luvannu sen ittelleni.

    • Samaa olen minä kelannut koko pitkän elämäni. Onneksi tästä maasta pääsee pois, vielä ainakin, maihin, joissa ihmiset omaavat vähän avarammat näkökulmat elämään. Ei se kuitenkaan ikinä poista omia tuntemuksia siitä, että on vähän vinksahtaneeksi syntynyt. Deicide laulaakin hyvin: "I have no problem coping with my life, it is this world that condemns me to die". Jos olet nuori, pane harkintaan se, että muutat jonnekin ulkomaille tai ainakin matkustelet laajasti. Soita tämä biisi niille, jotka tekevät sun elämäsi hankalaksi: https://www.youtube.com/watch?v=zlO7RvbNZFY

    • loveislove
    • heijoo

      kiitti, ootte ihania. :,)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe