Neljäkymmentä vuotta uskossa ollut kokee

Erk-ki

ja ettei jaksa elää. Koirakin kuoli ja nyt ei ole edes lenkkikaveria.
Uupumus ja yksinäisyys painostaa. Anon lisää uskon kantavaa voimaa elmääni. Ja tietenkin omaa elämänkumppania tai ainakin luotettavaa uskon ystävää.

Erk-ki
http://keskustelu.suomi24.fi/t/uusi/yhteiskunta/uskonnot-ja-uskomukset/kristinusko/yleista-kristinuskosta

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häneihylkää

      Vain koira? Lähimmäinen hukassa? Vai onko elämä eletty vain "itselle", silloin voi yksinäisyys olla läsnä?

      2.Kor.5: 14." Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet; 15. ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut..."

      Jaak.2: 8." Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette; 9. mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia. 10. Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin. 11. Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja. 12. Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva. 13. Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi. 14. Mitä hyötyä, veljeni, siitä on, jos joku sanoo itsellään olevan uskon, mutta hänellä ei ole tekoja? Ei kaiketi usko voi häntä pelastaa? 15. Jos veli tai sisar on alaston ja jokapäiväistä ravintoa vailla 16. ja joku teistä sanoo heille: "Menkää rauhassa, lämmitelkää ja ravitkaa itsenne", mutta ette anna heille ruumiin tarpeita, niin mitä hyötyä siitä on? 17. Samoin uskokin, jos sillä ei ole tekoja, on itsessään kuollut..."

      2.Piet.1: 2. "Armo ja rauha lisääntyköön teille Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen tuntemisen kautta. 3. Koska hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään, 4. joiden kautta hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset, että te niiden kautta tulisitte jumalallisesta luonnosta osallisiksi ja pelastuisitte siitä turmeluksesta, joka maailmassa himojen tähden vallitsee, 5. niin pyrkikää juuri sentähden kaikella ahkeruudella osoittamaan uskossanne avuja, avuissa ymmärtäväisyyttä, 6. ymmärtäväisyydessä itsenne hillitsemistä, itsenne hillitsemisessä kärsivällisyyttä, kärsivällisyydessä jumalisuutta, 7. jumalisuudessa veljellistä rakkautta, veljellisessä rakkaudessa yhteistä rakkautta. 8. Sillä jos teillä on nämä ja ne yhä enenevät, niin ne eivät salli teidän olla toimettomia eikä hedelmättömiä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tuntemisessa. 9. Jolla sitävastoin ei niitä ole, se on sokea, likinäköinen, on unhottanut puhdistuneensa entisistä synneistänsä. 10. Pyrkikää sentähden, veljet, sitä enemmän tekemään kutsumisenne ja valitsemisenne lujaksi; sillä jos sen teette, ette koskaan lankea; 11. sillä näin teille runsain määrin tarjotaan pääsy meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen iankaikkiseen valtakuntaan..."

    • toivon-hyvää

      Toivottavasti ystäviä löytyy, jos niitä tarvitset niin etsi, onhan sanonta: etsivä löytää...!

    • kaikkea-hyvää-sulle

      Voitopalkinnoksi kun jaksat jatkaa, tapaat koirasi siellä taivaassa sitten lopulta, siksi kannattaa myös vaan jaksaa jatkaa, rukoile voimia ja löydä ystäviä!

    • masennuksestavoitoipua

      Rohkeasti otat nyt ne veneesi airot ja soudat eteenpäin-tee vain sitä mistä saat iloa ja voimavaroja,älä suorita mitään :) jätät Herran haltuun :) ja nautit kaikesta siitä kauniista mitä näet,ihmisistä,joita voit vaikka puiston penkillä katsellla,lapsista jotka vasta ihmettelevät alkanutta elämää,menet mukaan johonkin sellaiseen,jossa voit olla hyödyksi jollekulle,vaikka vain kerran kuussa tms. Moni kaipaa juttuseuraa,edes joskus-Suomi on täynnä ystävänikävää-olisitko sinä jollekulle lenkkikaveri? Käy kansalaisopiston kurssi,kysy sprltä,harrasta kevyttä liikuntaa,syö terveellisesti ja innostu elämästä jälleen ilman uskonnollista pakkokaapua ja varmasti sopiva daamikin tulee eteen :) Hyvää vointia ja siunausta!

    • yeskunpääsisitäältä

      Kenties tuo yksinäisyys painostaa eniten. Minä olen alkanut kärttyilemään vasta nyt Jumalalle, vaikka kun tarkemmin ajattelen, elämäni on ollut tosi kurjaa alusta saakka.

      Liekö jotain tulevan vanhuuden kärttyisyyttä ja kun 50 lasissa, se jotenkin alkaa painaa tämä elämä. Toivottavasti tulee kuolema ajoissa, eikä keksitä enää lisää elinaikaa. Kyllä ihmisillä ennen vanhaan oli paremmin, pääsi nopeammin pois täältä. Nyt tämä kestää paljon kauemmin kuin ennen. Ties vaikka eläisin vielä toiset 50 vuotta. Apua! Epäilen lisäksi, että mitä enemmän haluaa pois, sitä kauemmin pidetään...

      • teenäin

        Jos koirasi oli vanha ,saattoi sille olla hyväksi,että pääsi pois.Koirat ei osaa sanoa mikä vaivaa ja kai vanhuus niitäkin alkaa vaivaamaan joskus.Kaikki on katoavaa täällä maan päällä.

        Älä ajattele sitä mitä sinulla ei ole ollut tai ei ole , vaan sitä mitä on ollut ja on.Ei kaikki ole voinut olla kurjaa, on ollut hyvääkin ja on hyvääkin.Älä kuuntele vihollista kun se yrittää saada sinua Jumalaa vastaan.Sinä et vain huomaa sitä ja muista aina mitä hyvää on ja on ollut.Kiitä Herraa,että tästäkin napinasuosta nouset Jeesusksen Kristuksen nimessä.Jumalassa ei ole vääryyttä, eikä kaikkivaltiaassa vääristä oikeutta.Etsi Herraa ja mene vaikka rukouskokoukseen, jotta saat uudistuksen.Ne jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman !


      • yeskunpääsisitäältä

        En ole tuo koiraihminen.

        Ja tämä purkaukseni oli vain hetkellinen tympääntyminen kaikkeen. Toisinaan näin vanhemmiten tosiaan riitelen toisinaan Jumalan kanssa, mutta yleensä nuo hetket eivät kestä kovinkaan kauan. En minä todellakaan jaksa rakkaimmalleni mököttää kovin kauan. Sitä paitsi Herra tietää, etten ole oikeasti vihainen. Hän tuntee minut läpikotaisin, sinä et, vaikka luuletkin niin.


    • minäkin_

      Meitä "Jobeja" on kyllä yllättävän paljon. Harva vain uskaltaa ääneen sanoa....se ihmiseksi tunnustautuminen kun ei ole oikein trendikästä...superuskovaisten seurassa. Voimia sulle tähän päivää ja tuleviin!!!!!

    • kerty

      Eihän siinä uskomisessa tarvitse pinnistellä ja ponnistella, kun asia on Jumalan puolelta hoidettu valmiiksi!
      "Jeesus Kristus sovitti koko maalman synnit!" Raamattu
      Ja ei jäänyt yhtään syntiä sovittamatta!
      Volevätö sen asian kanssa Herrassa Kristusksen sovitustyön turvin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe