päihdeseurannan hinta yksityisellä?

pentti11

Onko tietoa kuinka paljon maksaa päihdeseuranta yksityisellä puolella Tampereella?

9

4665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soittoakehiinvaan
      • pentti11

        Ei osaa kertoa asiakaspalvelusta hintoja:) ja medfin ei ota huumeseuloja


    • Mielivaltainensysteemi

      #ittu on kyllä ihan perseestä koko vitun huumaus-ainepaska-ajokorttiseuranta systeemi joka perustuu mielivaltaan.

      Koko Druid tutkimuski on pelkkää paskaa, koko tutkimuksessa lukee selvällä Suomella vielä, että tutkittavia ei edes ollut tarpeeksi!

      Lisäksi Usa.ssa, toisin kuin tuolla takapajula "Druid tutkimus" Ruotsissa, niin pikemmin isojen vakuutusyhtiöiden tutkimuksien mukaan ovat liikenne-onnettomuudet todellisuudessa vähentyneet, kuin kasvaneet ja kirjoitan nyt, pelkän kannabiksen osalta.

      Suomessa vain mielivallalla viedään ajokortteja, ihmiset saa älyttömät sanktiot siitä, että satunnaisesti on käyttänyt tai joskus kasvattanut kannabista, siinä sitten menee monen työpaikka mahdollisuudet, perhe ja asumismahdollisuudet, kaikki mihin autoa tarvitsee.

      Samaan aikaan tässä maassa moni kyllä käyttää kuningas alkoholia ja vaikeasti päihdevammaiset kuntoutuksessaan ajaa lääkärien määräämissä pillereissään.

      Puhumattakaan vahvoista muista lääkärien lääkkeistä mitä iso lääketeollisuus määrää, niin siksikin epäloogista ja käsittämätöntä paskaa koko ajokorttilaki pelkän kannabiksen osalta!

      Päihdeseulat on perseestä, varsinkin ilman liikennerikosta.

      Kohtuutonta kiusaamista, kohtuutonta rahastusta, kohtuutonta yleistä pillerin syöttämistä kansalle ja vesistöihin, asti sekä kohtuutonta ihmisten elämien tuhoamista. Miksi kannabis ei ole edes lääkekäytössä vielä Suomessa laillisemmin ja helpommin saatavilla!? Arpa ratkaisi joskus, toivottavasti joskus lääketiede ja järki oikeasti voittaa.

      En Suosi pilvessä ajamista, 24h polttamisesta ei ole enää pilvessä, vaan korkeintaan on ainoastaan kannabiksen hajoamistuotteita veressä, niitä ei ole Eu:n lakikirjoissa liikenteessä kielletty. Ne eivät vaikuta ajokykyyn millään tavalla.

      Vaikka Eu oikeusasteissa sanotaan, että metaboliitteja saa olla liikenteessä jopa EU tasolla, eikä niitä erikseen ole kielletty, niin muutenhan ei varmaan esim. maissa missä kannabis on laillista ei kukaan ajaisi autolla!? Siksikin koko testaus kannabiksen osalta on täysin mielipuolista touhua eikä järjen hiventäkään. Tässä kohtaan päihdelääkärit tarvitsisivat hiukan realismia, kannabiksen päihdetestaukseen" ihan oikeasti.

      Eli toisinsanottuna onhan tässä nyt selvä ristiriita jos EU sanoo saa ajaa kannabismetaboliiteissa autoa ja samaan aikaan määrätään jotain puolenvuoden seuloja kansalaisille huumausainekäyttörikoksesta. Kannabiksen metaboliitihan näkyy kusessa jopa kuukausia riippuen läskistä yms.. eikä tosiaan niitä tutkimalla kyllä selviä yhtään mitään, ei milloin on käytetty, ei kuinka paljon, eikä niillä ole mitään väliä vaikka niitä on veressä ja ajaa autolla edes Eu ajokorttilakien mukaan. Ei mitään jos ei THC ole aktiivinen, eli viimeisestä käytöstä on max noin 24h.

      Ei ihan vastaa siksi ymmärrystäni moisesta testauksesta, ikäänkuin rangaistaan jo kertaalleen maksetun sakon päälle lisärangaistuksia, sekä lisää laskua rikoksesta, mikä ei tosiaan 24h kannabiksen käytön jälkeen haittaa autoilua, ei sitten mitenkään.

      Eikä edes kannabiksen hajoamistuotteet ole kielletty Eu:n kiellettyjen aineiden listalla, ei sieltä löydy mitään muuta kuin laillisia hajoamistuotteita.

      Erään oikeuspäätöksen lukeneena on jätetty tuomitsematta kuljettaja myös huumaantuneena ajamisesta, jos thc ei näy aktiivisena veressä n.24h on yleensä hajoamisaika. Siksi en ymmärrä tuota logiikkaa enää päihdeseuloista ja kannabis, sekä sitä miten se liittyy autoiluihin enää hölkkäsen pöläystä. Näen vain mielivaltaa ja epälogiikaaa sekä syrjintää kannabiksen osalta ajokorttipäihdeseuloissa sekä mielivallassa, mitä nuo ajokortin ottajat voivat harrastaa. :( BUU!

      On täysin kohtuutonta kiusata ihmisiä kaiken maailman vitun seuloilla puolivuosisataa, Suomeksi aivan älyttömän mielivaltainen tai epäsuhteinen ajokortti järjestelmä!

      Iso Buu koko #itun huumetestaukselle!

      Ei kannabiksen metaboliittien osalta nähdä milloin on käyttänyt, kuinka paljon on käyttänyt, eikä tosiaan niistä kannabiksen hajoamistuote metaboliiteista jälkeen 24h.

      Ketään voitaisi edes tuomita huumantuneesta ajosta jos joku on käyttänyt pelkkää kannabista ja aikaa on kulunut käytöstä vaikka muutamia päiviä, ei ole aktiivisena thc, eikä näin kiellettyä liikenteessä, ei edes Eu:ssa.

      • hajmittaaniihitsisti

        Kylläpä sitä nyt pikkuista harmittaa! Ihan varmaankin jalkaa pitää polkea, ja heittää kunnon itkupotkuraivarit. Ehkäpä äiti lohduttaa.


      • Vastaustakysymykseen

        Oisko sulla Mielivaltainensysteemi vastausta tuohon aloittajan esittämään kysymykseen?


      • 7-7-seven-eleven
        Vastaustakysymykseen kirjoitti:

        Oisko sulla Mielivaltainensysteemi vastausta tuohon aloittajan esittämään kysymykseen?

        En ole mielivaltainen systeemi, mutta miksi et kysy hintaa suoraan sieltä, mikä palvelua tarjoaa? Medfin Helsingissä vaikuttaa ainoalta yksityiseltä, joka kertoo hinnan suoraan www-sivuilla (385€). Mehiläiseltä voi kysyä myös. Sen verran harvaan kysytty palvelu, että hinnoissa voi olla aikamoista haarukkaa. Medfin niin ikään kertoo ainoastaan hinnan alkoholipäihdeseurannalle; huumausaineissa voi olla eri hinnoittelu (sori vaan pössyttelijät, mutta kannabis lasketaan huumausaineeksi siinä missä heroiinikin mitä tulee aineen laillisuuteen ja laittomuuteen)


      • senytvaanonniin

        Ihan lyhyesti sulle kommentti tohon asiaan; kannabiksen hajoamistuotteita EI lasketa rikokseksi esimerkiksi mitä tulee ajoneuvolla ajamiseen tai edes syyksi muuntaa YKP tai valvontarangaistus ehdottomaksi kivitalorangaistukseksi.

        Sen sijaan mitä tulee ajokorttiin, meidän systeemi menee niin (olkoon se sitten kenen mielestä oikein ja kenen mielestä väärin), että JOS todetaan henkilön käyttäneen laitonta huumausainetta edes joskus, päihdeseurantaan on määrättävä. Ja siihen taas riittää pelkkä jäännös, käytännössä palanut thc elimistössä.

        Eli, jos olet joskus todistettavasti käyttänyt jotain huumausainetta, vaikka sitä kaikkein lievintä kannabista, päihdeseuranta on vääjäämättä edessä lain mukaan, mikäli mielit ajokortin saada, tai pitää voimassa.


      • trupaduuri
        senytvaanonniin kirjoitti:

        Ihan lyhyesti sulle kommentti tohon asiaan; kannabiksen hajoamistuotteita EI lasketa rikokseksi esimerkiksi mitä tulee ajoneuvolla ajamiseen tai edes syyksi muuntaa YKP tai valvontarangaistus ehdottomaksi kivitalorangaistukseksi.

        Sen sijaan mitä tulee ajokorttiin, meidän systeemi menee niin (olkoon se sitten kenen mielestä oikein ja kenen mielestä väärin), että JOS todetaan henkilön käyttäneen laitonta huumausainetta edes joskus, päihdeseurantaan on määrättävä. Ja siihen taas riittää pelkkä jäännös, käytännössä palanut thc elimistössä.

        Eli, jos olet joskus todistettavasti käyttänyt jotain huumausainetta, vaikka sitä kaikkein lievintä kannabista, päihdeseuranta on vääjäämättä edessä lain mukaan, mikäli mielit ajokortin saada, tai pitää voimassa.

        http://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1465888476747.html
        Aineenvaihduntatuotteita kuuluukin olla veressä.


      • Anonyymi

        Mitenhän itsellä on ihan eriävä kokemus..? Kaksi kertaa saanut tuomion huumausainerikoksesta, toinen törkeä ja toinen perus, molempien mukana käyttörikos, ei niistä kortti lähtenyt saati määrätty päihdeseurantaan. Vasta kun tötteröin ja olin auton ratissa niin, että tikkutestillä näkyi huumeita ja sain rattijuopumus tuomion - kortti lähti ja laitettiin 3kk päihdeseuranta. (?) Ja hyvä että niin kävi, ettei päässyt käymään mitään pahempaa. Se herätti ja pääsin irti siitä helvetistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3548
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      194
      1648
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      863
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      51
      799
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe