Mies ei halua, että olen yötä pois kotoa

nimetön1234

En ole nähnyt kaukana asuvaa ystävääni aikoihin. Nyt olisi tilaisuus nähdä, mutta mies ei halua, että menen yöksi. Pitkän välimatkan takia on järkevää, että jään yöksi, jolloin minulla on enemmän aikaa vietettävänä ystäväni kanssa.

Mies ei voi kieltää minua menemästä, mutta asia harmittaa. Jos jokin tällainen reissu on tiedossa, saan kuulla siitä päivä-, tai jopa viikkokausia etukäteen, silloin kun olen reissussa, sekä sen jälkeen. Monesti jätän mieluummin reissun väliin, kun kuuntelen hänen valitustaan asiasta.

Mies ei yleisestikään pidä siitä, että käyn illanistujaisissa, baarissa tai muualla jossa viivyn myöhään. Näitä kertoja on todella harvoin, joten harmittaa, että mies ei ”hyväksy” tätä. Itse pidän miehen käytöstä kontrolloivana, ja olen sen hänelle kertonut. Asiasta on muutenkin keskusteltu paljon, mutta mikään ei ole muuttunut. Hän ei ole edes sanonut yrittävänsä muuttaa käytöstään, vaan keskustelut päätyvät aina umpikujaan. En ole koko muutaman vuoden seurustelumme aikana ollut yötä poissa muuten kuin töiden puolesta.

Mietin usein, onko järkeä olla miehen kanssa, joka käyttäytyy tällä tavalla. Hänen käytöksensä vaikuttaa omaan kokemukseeni suhteestamme. Haluaisin kuulla mielipiteitä siitä, miten minun tulisi tämän asian suhteen menetellä.

14

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietäväinen

      Naiset vaan nyt pettää aina tilaisuuden tullen. Se on karu fakta, joten en yhtään ihmettele miehesi reaktiota. Pettäminenkin saadaan käännettyä miehen syyksi. Aina keksitään joku "hyvä" syy. No, mutta naisillahan ei tunnetusti olekaan "munaa" ottaa sitä vastuuta omista teoista. Eipä mulla muuta. Täältä, tähän. Näin.

      • Junttieinarivaimkikä

        Siihen naisen petokseen tarvitaan aina toinen osapuoli ja yleensä se on laisesi "tietäväinen", jonka kaikki tieto on valunut ... Arvaas mihin?


      • IhmeTouhua

        Eli sanot ettei nainen ole vastuussa omista tekemisistä? Viitaten siis viestiin mihin vastasit. Toki miehillä kanssa samalla tavalla, mutta tiedän omista kokemuksista, ettei naiset sano, että he ovat varattuja. Sinkku aikoina näitä tuli vastaan useampikin. Sain selville myöhemmin tai paikan päällä kun naisen kaverit tulee minua syyttämään. Huhhuh, mitä femakko meininkiä.. Et taida olla se porukan välkyin tyyppi.


      • Hoiteleomattouhusivain

        Ja sinä vissiin kuvittelet olevasi. Kommenttisi ei ainakaan välky.


    • Eräsmiekkonenkin

      Itseäni ei häiritse yksittäiset jutut, mutta kyllä nyt alkaa hieman ärsyttämään kun duunikavereiden kanssa pitää käydä 1-2 kertaa viikossa ulkona josta sitten tullaan ma-to joskus 0100 kotiin (itse herään 0630 töihin) ja pe-la tullaan 0500 kotiin... Sitten kun on lomaa niin siitäkin iso osa vietetään työkavereiden kanssa matkustellen mökille tai ulkomaille.

      Ollaan oltu pitkään yhdessä (10 vuotta) ja ehkä sitä on avokkikin jo kyllästynyt tähän meidän arkeen. Yhteisiä harrastuksia ei enää ole, käy lenkillä työkavereiden kanssa, urheilemassa työkavereiden kanssa. Kotona nähdään yleensä sitten myöhään illalla, syödään päivällistä, tiskit, pyykit (ei nyt joka päivä) ja sitten nukkumaan.

      Itsekin nyt kesällä ärähdin kun aikoi lähteä työkavereiden kanssa mökille viettämään ainoata kokonaista viikonloppua kun olemme molemmat lomalla. Sanoin että jos aikoo kesästä viettää kanssani kaksi la-su päivää ja työkavereiden kanssa yhden 5 päivän reissun ja kolme viikonlopun reissua niin ei tarvii olettaa, että olen kotona hetkeen minäkään.

      • Eräsmiekkonenkin

        Ja jotta ei jäisi epäselväksi niin: "kun duunikavereiden kanssa pitää avovaimon käydä 1-2 kertaa viikossa ulkona" ihan vaan että tulee selväksi että hän käy...


    • tuhatviissataatykkäystä

      Yksi mielipide tässä vainen täältä jostain:
      Jos nyt ei jatkuvasti toinen ramppaa (toiset vain ovat seurallisempia , se täytyy muistaa) missä sattuu, niin kyllä sitä pitää aikuisen ihmisen olla vain tyytyväinen että kumppanilla on ystäviä. Ystävän kanssa vietetty aika tekee hyvää ja piristää - kyllä hyvät ystävät ovat aarteita ja ystävyyssuhteita kannattaa ilman muuta hoitaa.
      Onpa sitten kotona kerrottavaa kun palaa että millaista oli reissulla (enkä tosiaan nyt tarkoita epämääräisiä baarireissuja, yms vaan ystävänmoikkauksista).
      Rakkaus on sitä että osaa iloita toisen puolesta.
      Antakaa kumppaneiden pitää kaverinsa, tokko niitä kenelläkään nykyään liikaa on paitsi Facebookissa ehkä jollain.

    • Omapäätäntävalta

      Miksi sinä kysyt lupaa ilmoitusluontoiseen asiaan? Etkö ole aikuinen? Mihin aikuinen tarvitsee luvan? Miksi?

      Unohda miehen, joka ei ole kasvanut aikuiseksi, halut ja toiveet ja toteuta omasi. Jos se ei sovi isolle lapsellesi, niiin ...

    • sinkku40-

      Naiset kelputtaa narsisti miehiää jotka haluaa määräillä naista. Tuollaisesta suhteesta ei tule yhtään mitään, vain paha mieli. Kyllä liitossa pitää saada käydä ulkona ja tavata kavereita.

    • Peräsmies_Markku

      Eihän sinun tarvitse mieheltä lupaa kysyä. Ilmoitat vain että menet silloin ja palaat tällöin. Piste. Mies hyväksyy tai tekee omat johtopäätöksensä asiasta.

      Sairas mies sinulla, liekö jotenkin luonnottoman omistushaluinen ja mustasukkainen. Yleensä nuo ongelmat vain pahenevat ajan myötä. Suosittelen että eroat ja etsit itsellesi normaalin miehen.

    • Enmeneen

      Sama tilanne, mutta toisinpäin.
      En halua, että puoliso ravaa baareissa tai on yötä pois viereltäni.
      En estä sitä mutta olen ihan hermona kun tiedän kuinka paljon ihmiset pettää....
      Hänen paras ystävänsäkin pettää....mistä tiedän vaikka hän ei tiedä minun tietävän...
      Itse en mene mihinkään moisiin ilman puolisoani ja se on oma valintani.
      Jos jokin asia loukkaa puolisoani niin en tee sellaista niin tärkeä hän on minulle.
      Mutta jälleen valinta on omani. Ja riittäähän se OIKEESTI että näkee vain illan/päivän ystävää....yöt on nukkumista varten ja kuulumisia voi vaihtaa puhelimessa lisää...vai kunka?

      • Eihelweetteoletotta

        Mutta eihän se ole sinun puolisosi ongelma, että et luota etkä uskalla etkä anna lupaa. Sulla on ongelma, älä estä puolisoasi elämästä omaa elämäänsä sinun henkilökohtaisten ongelmiesi takia.

        Aikuinen ihminen menee ja matkustaa juuri niin kuin itse haluaa ja parhaaksi näkee eikä aikuinen tarvitse siihen kenenkään lupaa. Ei päiväksi eikä yöksi. Oletko koskaan miettinyt ikääsi, kuulostat keskenkasvuiselta teiniltä.


      • jokurajasuhteissakin

        Juu ei todellakaan riitä pari tuntia hyvän ystävän tapaamiseen jos ei häntä tosiaan ole aikoihin nähnyt. Puhelimessa puhuminen on aivan eri asia kuin oikeasti tapaaminen. Olisiko susta reilua että ajaisit vaikkapa 3 tuntia ystäväsi luo, vietäisit 2 tuntia aikaa hänen kanssaan ja ajat takaisin sen 3 tuntia samana päivänä siksi ettei kumppanisi luota sinuun? En mä kestäisi sellaista elämää..


    • Rasittava_mies_sulla

      Auta armias jos joudut tekemään töitä muualla kuin kotipaikkakunnalla ja joutuisit siis yöpymään työpaikkakunnalla... :D Jos ei suhde kestä edes yhtä yötä erossa tai toisen silloin tällöin yö tai pari poissa kotoa niin mitäpä sitä turhaan jatkaa suhdetta. Etsi itsellesi itsevarmempi ja vähemmän mustasukkaisempi mies.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe