Mielenosoitus pakolaisten karkottamista vastaan

maailmanhalaaja

Hädissään, aivan valtavaa Albanialaista hätää Albaniasta Vaasaan paenneita turvapaikanhakijoita ollaan karkottamassa. Kyse on silkkasta rasismista, sillä yhdellekään albaanihakijalle ei ole myönnetty turvapaikkaa. Hakijat ovat kuitenkin saaneet ja saavat odotusajalta päivärahan, minkä lisäksi ilmaisen charter-lennon takaisin kotimaahansa.


Charter-lento Albaniaan lienee hintahaarukassa 100 000-150 000 euroa. Tuohon vielä päälle muut kustannukset, niin paljonkohan on tuonkin palautuksen hinta? Sillä hinnalla me olisimme voineet pitää heidät täällä!!!

Onneksi eivät saaneet kieltoa saapua Schengen-alueelle, jota pojat pääsevät taas ensi kesänä suomeen anomaan turvapaikkaa uudestaan!!

Ja rahaa riittää, sillä suomalaiset vanhukset saavat vielä jonkinverran asumistukea, sen voisi leikata. Samoin ansiosidonnainen on töysin turhaa, sillä ei sellaista ole Albaniassakaan. Miksi suomalaisella pitäisi asiat olla paremmin?

http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/11-albanialaista-pakolaista-käännytettiin-pohjanmaalta-1.1895850


"11 albanialaista pakolaista käännytettiin Pohjanmaalta
27.08.2015 18:00 (Päivitetty: 28.08.2015 08:07)

Maahanmuuttovirasto on käännyttänyt kaikkiaan 11 Vaasan, Pietarsaaren ja Kristiinankaupungin vastaanottokeskuksissa asunutta albanialaista pakolaista takaisin kotimaahansa.

Käännytettävien pakolaisten bussi lähti kohti Lappeenrannan lentokenttää keskiviikkona. Torstaina käännytettävät jatkoivat Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti kotimaataan.

Lupapalveluiden apulaispoliisipäällikkö Ilkka Hylkilä vahvistaa, että albanialaiset lähtivät matkaan pohjalaispoliisien saattueessa. Poliisit palaavat Suomeen tänään perjantaina.

Päätöksen turvapaikanhakijoiden käännytyksestä tekee Maahanmuuttovirasto. Poliisi taas on vastuussa päätöksen täytäntöönpanosta.

Apulaispoliisipäällikkö Ilkka Hylkilä sanoo, että tässä tapauksessa Helsingin poliisi on pyytänyt Pohjanmaalta virka-apua.

– Tässä ei ole mitään poikkeuksellista. Käännytyksiä tehtiin paljon jo viime vuoden puolella. Käännytyspäätökset ja nämä lennot tulevat varmasti tulevaisuudessa lisääntymään, Hylkilä sanoo ja viittaa kiihtyneisiin pakolaisvirtoihin.

Lue aiheesta lisää perjantain lehdestä!"


Tätä rasismia pitää vastustaa. Mielenosoitus ja ketjulla kiinni lentokentälle, ja jos ei muua auta, niin nälkälakkoon!!!

Kuka tulee mukaan?

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkkkkkkk

      mites se menikään aikonaan ku suomi oli sodassa täältä lähti vain naisia ja lapsia miehet jäivät puolustaan maata taitaa olla nuo karvakourat aika neitejä

      • rasssssistionreppana

        Ei noin saa kirjoittaa. Tuo on selvää rasismia!!!


      • Pakolaisille tulisi saarnata totuus Kristuksesta ja samaan aikaan auttaa heitä.Kirkko ei näytä näin tekevän. Ei kerro varmaan edes kristinuskon alkeita. Oikein kutsuu Jehovantodistajat evl porttokirkoksi, vaikka muuten Jehovantodistajien opetus on päin honkia. Vaikka Mark 16:15 niin käskee, lisäksi muualla sanotaan Filippiläisille 2:11 "ja JOKAISEN kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra." Lisäksi Apostolien teot 4:12 "Eikä ole pelastusta YHDESSÄKÄÄN toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.” Ja Johanneksen evankeliumi 14:6 "Jeesus sanoi hänelle: “Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei KUKAAN tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." Nämä otteet todistavat että vain usko Kristukseen pelastaa, samaa sanoo Joh 3:16 että vain usko pelastaa. Miten muslimit voivat uskoa jos heille ei edes kerrota? Tietenkin heidät pitää ottaa vastaan rakkaudella pitäen heistä, arvostaen heitä, tukien heitä maahanmuuttajia, suojaten myös, mutta kertoa myös totuus Kristuksesta!


    • 56777

      Tämä on kauheaa. Miten me nyt koskaan saamme tietää miltä pizza maistuu kun täällä ei ole albanialaisia sitä tekemässä?

    • kukukumiesaisipiättää

      Kyllä heillä on todellinen hätä ja kiire päästä saamaan jonkin hyvinvointivaltion kansalaisuus. Pian alkaa tyhmimmätkin päättäjät tajuamaan mistä tässä on kysymys, ja alkaa "pakolaisten" käännytys.

      • katso.ja.opi

        YOUTUBE : JARI LEINO SHOW.


    • meilläonunelma

      Eikö todellakaan ole halukkaita osoittamaan mieltä tai menemään nälkälakkoon vaikka hätää pakenevia ihmisiä karkotetaan suoraan takaisin omaan maahansa?
      Mitä jos te hakisitte turvapaikkaa albaniasta, teitä ensin pidettäisiin parinkuukautta jossain vanhassa hotellissa ja sen jälkeen lennätettäisiin kotiin?
      Ei varmaan olisi kivaa!!!!

    • syömälakossa

      Mukana ollaan.

    • tapiolapio

      Voi helvetti, Albaniaa kannattaisi näidenkin alkaa kehittää turistimaaksi. Pientä yritystä siellä jo onkin. Maalla on hieno rannikkoaluekin. Tosin sinnekin saattaa kohta tulla Kreikan kautta maahanmuuttajia...

    • taivaslyötulta

      Albania on kehittyvä maa jolla menee paremmin kuin kreikalla.
      Ajatusmaailmaltaan sairaat mokuttajat ovat luoneet systeemin että sieltä voi käydä lomalla suomessa, suomalaisen veronmaksajan piikkiin.

    • saikolähtöpassit

      Ekö tässä Vöyrin ryöstössä pidätetty yksi albanialainen?

      • jäisuomeen

        Ei ole. On ehtinyt saamaan oleskeluvan.


      • pitäisiolla

        Tehdyillä rikoksilla, jos ne ovat näin "pieniä" ei ole merkitystä turvapaikan saamiseen.


    • PääkaupunkiBurana

      Albanian täytyy olla maailman rikkain maa sillä siellä kaikki ajaa Mersulla. "Tule Albaniaan, Mersusi on jo täällä" kuuluu Albanian valtion matkailutoimiston mainos.

      • Albaniajohtotähti

        Mikäs siinä on ajella mersulla kun lomailla suomi maksaa lomamatkan ja majoituksen sen ajalta VOKissa.


      • Apuasitätarvitsevalle

        Minä olen alkanut keräämään mersun pienoismalleja.
        Lahojoitan sitten niitä Albanialaisille sotalapsille, jotka odottavat turvapaikkaa VOKeissa.


      • maksetaanheilleoikeat
        Apuasitätarvitsevalle kirjoitti:

        Minä olen alkanut keräämään mersun pienoismalleja.
        Lahojoitan sitten niitä Albanialaisille sotalapsille, jotka odottavat turvapaikkaa VOKeissa.

        Heidän on sitten mukava ajaa partaansa katsellen leikkimersuja.


    • nounounounou

      aina kun on puolustuspuhe mamuille ei kirjoittaja ole mamu...vaan,no kyllä te tiedätte ne waildin keräilyerät...pikkuisen keskivartalo lihavat eronneet..liikaa meikkavat ja juovat leidit.joita harvoin me rumiksi ja huonosti käyttäytyviksi näiden samaisten leidien tahoilta haukutut miehet huolimme.koska.....asunto(joka yleensä haisee kissankuselle)johtaa seksii alle 5min(ei huanoa ollenkaa)..aamulla(jos ei aja pois heti aktin jälkeen)..tulee sitten se itku kun on niin huono ihminen ja ruma ym..mutta alkuun palatakseni jos tiskillä notkuu tumma veli..voi että kun tyttö säteilee...ja huom:kirjoittaja ei tod.ole katkera.saan kun haluan,en tietenkään aina enkä voi valita...mutta säälin noita naisia..pysykää tasossa...pitää korvien välissäkin jotain olla

      • hehhehhe

        waildin lihatiski. Sä ainakaan et jaksa vaivaa, mutta mikäs siinä, sama se on mistä sen nappaa, jos saa tuosta noin vaan, meinaan yhden illan iloa.


    • albaanejaeisaakarkottaa

      On niin tärkeä asia, että nostan ylös.

    • Julkisensananneuvostolle

      Miksi pohjalaisesa ei ole juttua Albanien karkottamista vastustavista antirasisteista. Onko Pohjalainen rasistinen julkaisu?

    • Mikäs se kauhea hätä on mitä nämä albanialaiset pakenevat.

    • albaanitkotimajoitukseen

      Suomesta haki turvapaikkaa sadat Albanialaiset. Rasistit eivät ok kiinnostuneet heistä.
      Onneksi pääministeri on luvannut majoittaa myös albaaneja. Sipilä on mies oikealla paikalla!!!!!!

    • aivankauheatarasismia
    • nytriittää

      49 albaania lennätettiin tänään kotiin - "Ehdottomasti halvinta"

      Keskiviikko 9.9.2015 klo 16.05 (päivitetty klo 16.34)

      Helsinki-Vantaan lentokentältä lähti tänään aamulla turvapaikanhakijoiden palautuslento Albaniaan.

      Yksi albaaneista jäi tämän aamun koneesta, sillä hänen passinsa oli hukassa. Passi löytyi, ja hän lähtee seuraavalla palautuslennolla Albaniaan.

      Yksi albaaneista jäi tämän aamun koneesta, sillä hänen passinsa oli hukassa. Passi löytyi, ja hän lähtee seuraavalla palautuslennolla Albaniaan. (LUKIJAN KUVA)

      49 albaania lähettiin tänään palautuslennolla takaisin Albaniaan. Osa matkaajista oli saanut kielteisen päätöksen alkukesästä, osa aivan hiljattain.

      -------------

      Lennättäminen takaisin kotimaahan on Wahlmanin mukaan taloudellisesti järkevämpää kuin vastaanottokeskuksissa pitäminen.

      - Tällainen joukko-operaatio on ehdottomasti edullisin vaihtoehto silloin, kun johonkin maahan palautetaan paljon ihmisiä. Tämänaamuinen lento maksoi saman verran kuin viimeksikin eli selvästi alle 100 000 euroa, mutta kuitenkin kymmeniätuhansia euroja

      Yhden turvapaikanhakijan oleskelu vastaanottokeskuksessa maksaa noin 40 euroa vuorokaudessa eli 15 000 euroa vuodessa.

      Tammi-elokuussa Suomeen tuli 583 albanialaista turvapaikanhakijaa, joista yksikään ei ole toistaiseksi saanut myönteistä turvapaikkapäätöstä. Viime vuonna hakijoita oli 98, joista kaksi sai turvapaikan. Maahanmuuttovirasto määrittelee Albanian yleisen turvallisuustilanteen rauhalliseksi.

    • stattistik

      "Yhden turvapaikanhakijan oleskelu vastaanottokeskuksessa maksaa noin 40 euroa vuorokaudessa eli 15 000 euroa vuodessa."

      Hintaan sis. mm. Fazer Amican tuomat 4 lämmintä ateriaa päivässä ja se muodostaa vain murto osam kokonaishinnasta. Joku mättää kun ei Fazer Amica 40 eurolla tuo suomalaisille vanhuksille herkkujaan.

      • erinomainenloma

        Neljä ateriaa päivässä ja samaan aikaan suomalaisilta viedään leipäjonoista ruuat vastaanottokeskuksiin.

        Toivotytavasti Albanialaisilla oli hauskaa täällä hölmölandiassa.


    • turvapaikkaalbaniasta

      "Näe Albania ja ylläty!
      Hienohiekkaisia, kilometrien mittaisia rantoja, turkoosinsininen meri, rauhallista rantaelämää ja paikallisen satamakaupungin tunnelmaa? Voisitko uskoa, että kuvaus koskee Albanian rannikkoa? Albania on nouseva matkailumaa, jossa erityisesti 2000-luvun kehitys on ollut nopeaa. Nyt Albanian aarteet avautuvat myös suomalaisille matkailijoille.
      Matkailijat lisääntyvät vuosi vuodelta. Siksi Albaniaan kannattaakin matkustaa nyt. Albania on yllättävän kehittynyt, kaunis ja toimiva lomakohde, jossa saa nauttia rauhallisesta rantaelämästä ja Euroopan edullisimmista lomapalveluista"

    • lomalleSuomeeeeen

      Pariinkin otteeseen on tullut Albaniassa kierreltyä, Saranda on hieno mesta ja lähistöllä sijaitseva Syri i kalter/Blue eye spring ihan maaginen. Silloin kierrellessä muistan ajatelleeni että vaikka täällä on näin köyhää niin ei silti ole massoittain lähdetty paremman elämän perään vaan jääty rakentamaan parempaa omaa maata ja autoja pestään urakalla.
      Samanlaista ajatusketjua pohdiskelin taannoisella Armenian matkalla, liekö manasin siinä sitten nekin tänne käymään..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      386
      3911
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      216
      1935
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1444
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1305
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      971
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      950
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      900
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      859
    Aihe