Rabbi ennustaa tuhoa syntiseen Israeliin.

KTSEiKirj

Rivkah Lambert Adler kirjoitti 26.8.2015 Breaking Israel News –sivustolla 76-vuotiaasta juutalaisesta rabbista, joka varoittaa sodan olevan hyvin lähellä.

Kyseessä on rabbi ja mystikko Amram Vaknin, joka sai varoituksen tuonpuoleisesta ollessaan 3½ tuntia huoneensa lattialla viime lauantaina, 22.8.2015.

Asiasta kertoi rabbin oppilas Gil Nachman, joka kertoi rabbin saaneen lähestyvästä tuhosta sellaisia yksityiskohtia, että muslimit tulevat saastuttamaan veden, hedelmät ja vihannekset sekä vahingoittamaan sähköverkostoa. Israelin kaduille tulee kuolemaan tuhansittain ihmisiä.

Nachman kehottaakin Israelin vesiyhtiöitä, sähköyhtiöitä ja ruoan tuottajia varautumaan näihin hyökkäyksiin.

Miksi näin tapahtuu? Nachmanin mukaan tuho tulee, koska tämän ajan johtajat eivät halua tehdä parannusta (teshuva). Johtajat eivät ole hereillä. Jumala haluaisi johtaa heitä oikealle tielle. Meillä kaikilla on syytä parannuksentekoon.

Oikeat johtajat, kuten Mooses ja Daavid, tekevät itse parannusta eivätkä vain kehota toisia parannuksentekoon.

Nachmanin mukaan Israelia ei auta armeija ei Netanyahu eikä kukaan, vain parannuksenteko.

Parannusta pitää tehdä sekä sisäisistä synneistä, joita muut eivät näe, että kaikkien näkemistä julkisynneistä. On hyvin tärkeää kunnioittaa isää ja äitiä. Ja aina on puhuttava totta ja oltava aitoja. Kaikessa on kyse totuudesta (emet).

Ihan virkistävää että joku sanoo myös Israelia syntiseksi eikä vaan Suomea ja muita maita. Ja tässähän breiviikiä fanittanut tohtor Toope saa uutta fanitettavaa kun Israelia kuritetaan. Automaatio osuu omaan nilkkaan. Joka toiselle kuoppaa kaivaa...

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku_tolkku_vihdoin

      No kyllä israelilaiset todella ovat syntisiä. Jumala ohjasi heidät luvattuun maahan, mutta he kieltävät Jumalan Pojan. Jaa niin, pitäisikö siis israelilaisten kääntyä kristinuskoon?

      Tai sitten he voisivat vain alkaa pohtia sitä, miksi he eivät kykene elämään rauhaisasti muiden kanssa.

      Ja samat sanat palestiinalaisille.

    • Faktatpöytään

      Ei israelilaisia kukaan muu ole synnittömäksi väittänyt kuin suomalaiset vapaan suunnan hihhulit, jotka ovat rumasti sanoen lipitelleet Israelin takamusta. On ollut aika shokeeraavaa seurata näiden hihhuleiden Israel-fanituksia, vaikka tyypit ovat itse kristittyjä. Perustavat koko toiminnan ainoastaan yhteen Vanhan testamentin lauseeseen: "Joka Israelia siunaa, sitä siunataan. Joka sitä kiroaa, sitä kirotaan". Unohtavat pokkana, ettei Israel ole tunnstanut Messiastaan. Elävät jotakin Vanhan testamentin profeettojen aikaa. Eivät näe muualla maailmassa olevia kristittyjä veljiään Israel-innostuksessaan. Alkuunpanijana lienee Leo Meller.

      • KTSEiKirj

        Ja nää kohat tää vippasjengi unohtaa tyystin:

        5. Moos

        28:9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, JOS sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.

        28:15 Mutta JOS sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin kaikki nämä kiroukset tulevat sinun päällesi ja saavuttavat sinut.

        Niinsevaanmenee


      • LuetKuinPiruRaamattua
        KTSEiKirj kirjoitti:

        Ja nää kohat tää vippasjengi unohtaa tyystin:

        5. Moos

        28:9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, JOS sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.

        28:15 Mutta JOS sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin kaikki nämä kiroukset tulevat sinun päällesi ja saavuttavat sinut.

        Niinsevaanmenee

        No joo, eiköhön nuo kiroukset ole tulleet juutalaisten päälle jo tuhansia vuosia ja kertoja erilaisten vainojen, pogromien ja holokaustin muodossa.

        Valikoitse sinäkin joskus niitä Israelia ja juutalaisia siunaavia ja pelastavia kohtia Raamatusta, joita Jumala on sinne kirjoituttanut - Raamattuhan on pullollaan Jumalan rakkauskirjeitä omalle omaisuuskansalleen Israelille, jota Hän ei koskaan hylkää eikä jätä ja kurituksetkin ovat pian ohi...

        Sensijaan israelin ja juutalaisten vihamiehille käy mahdollisimman huonosti lopulta...


      • KTSEiKirj

        Me kristityt luemme koko Raamatun ja huomaamme, että ei taija taaskaan mennä turhislössin kaaliin se että Jumala ei KOSKAAN hylkää liittoaan KENENKÄÄN ihmisen kohdalla eikä kadu kutsumustaan KENENKÄÄN ihmisen kohdalla mutta IHMISELLÄ on oikeus purkaa liitto ja katua kutsumusta.

        26:14 Mutta jos te ette kuule minua ettekä pidä kaikkia näitä käskyjä,

        26:15 vaan hylkäätte halpana minun ohjeeni ja teidän sielunne vieroo minun säädöksiäni, niin ettette pidä kaikkia minun käskyjäni, vaan rikotte minun liittoni,

        26:16 niin minäkin teen teille samoin ja rankaisen teitä hirmuisilla onnettomuuksilla, hivutustaudilla ja kuumeella, jotka sammuttavat teidän silmänne ja näännyttävät sielunne; ja te kylvätte siemenenne turhaan, sillä teidän vihollisenne syövät sen.

        Hebr 9:8

        Sillä he eivät pysyneet minun liitossani, ja niin en minäkään heistä huolinut, sanoo Herra.

        Niin sevaanmeni


    • koettele-kaikki

      Epäilen selälleen lattialle kaatuvaa rabbia joka sanoo olevansa mystikko ja omaavansa saman kyvyn kuin äitinsä ja isoäitinsä eli taivaan salaisuuksien vastaanottokyvyn. Eikö se ole Jumalan Pyhä Henki joka jakaa armolahjojaan kenelle itse tahtoo, ei ne siirry verenperintönä kenellekään! Jokainen meistä uskovista tietää ketkä raamattua lukee mitä lopunajan viimeisinä päivinä tulee tapahtumaan ja sen tietää sielunvihollinenkin.

      Lue juttu itse suoraan täältä: http://www.breakingisraelnews.com/43075/rabbi-receives-heavenly-message-in-the-cave-of-elijah-the-prophet-inspiration/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe