Keskiyö kiltti

Indii

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Indii

      Nostan keskiyölle

    • Hei

      sinä itse olet aito tunneihminen ja uskot rakkauteen. raha ja rakkaus eivät aina kulje käsi kädessä, minusta tässä on jotakin taloudellista vaikeutta, mikä hämmentää asioita.
      näen tämän miehen aivan avoimena tulevaisuuden suhteen, että hänellä ei olisi vielä minkäänlaisia tarkkoja suunnitelmia. elääkö hän päivä kerrallaan?
      kotipaikassa hänellä on asiat kunnossa, mutta ihmettelen tätä tyhjää näkymää hänen edessään. minusta hän rakastaa työtä ja elää sille. en osaa sanoa onko tämä vanhempi nainen hänen äitinsä, mutta kuitenkin vanhempi nainen on vieressä ja mukana hänen elämässään.

      minusta tässä tilanteessa on nyt "hiiriä" nakertamassa, mies ei enää tunnu samalta kuin viime kerralla kun kirjoitin. ei hän katso toista naista kohti, vaan tavallaan tyhjään ilmaan, en ymmärrä mitä tämä on, pahoittelen.
      kannattaisikohan sinun nyt ajatella itseäsi ja tehdä päätös omasta puolestasi, taitaisi olla parempi niin jos mies ei ota askelta mihinkään suuntaan. ehkä hän sitten herää?

      t. Keskiyö

    • Indii

      Kiitos Tuntijasi. Koko kesä ollaan oltu erillään ja pitämättä yhteyttä. Se oli minun valintani enemmänkin. Olin sitä mieltä, että kaikki tai ei mitään. Nyt olemme soitelleet ja nähneet taas. Hivuttauduttu taas toistemme elämään. Hän tekee todella paljon töitä olosuhteiden pakosta ja on itse asiassa tehnyt koko kesän lomaa pitämättä. Äiti hänellä on ainakin elämässään ja auttamassa maatilalla. Muutakin työtä hän kovasti tekee yrittäjänä ja siellä on todella tiukkaa ja stressiä aiheuttaa hänelle. Yhteisiä työkuvioita meillä on ollut molempien töiden puolesta vähän ja olen häntä hieman auttanut omissa työasioissaan lähinnä käyttämällä hyväkseni omaa verkostoani. Hän todellakin elää päivän kerrallaan, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Hän tietää, mitä haluaisi tehdä, mutta vaihtoehdot ovat aika vähissä sen suhteen. On vain pyörittävä oravanpyörässä.

      Hän tietää tunteeni ja haluni, mutta nyt olen tarkoituksella ollut etäinen. Rakastan häntä silti ja olen ajatellut asian niin, että voin rakastaa häntä ja olla tukena riippumatta siitä, mitä hän minua kohtaan tuntee.

      Yhteisestä tulevasta edelleen haaveileen perheineen kaikkineen. Hänkin on perhettä halunnut, mutta nyt taitaa työ olla vienyt kaikki mehut. Joskus aikoja sitten sanoit hänestä, että saa sähköiskun ja yhteisen kodin. Ja että minulla on kaikki avaimet käsissäni. En vain tiedä enää mitkä ja mitä niillä tehdä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe