Kontaktissa olleet?

UteliasElias

Miten läheltä olette nähneet ufon, oikeen ufon siis eli ei mitää valoja taivaalla vaan, että voi haistaa taikka koskettaa?

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alienHuoneessani

      Mä en oo nähnyt ufoa mutta humanoidi kävi luonani.heräsin tunteeseen että joku tuijottaa jakäännyin katsomaan ja siinä se mun sohvalla istui.neon vihreä isosilmäinen alien.katsoin sitä vähän aikaa sitten se sanoi mulle telepaattisesti että :älä katso . ja mä vastasin sille kanssa telepaattisesti että :okei.käänsin pääni ja nukahdin uudelleen.en voi vannoa että tämä on totta koska voihan todentuntuisia uniakin olla mutta kyllä oli tosi todentuntuista.mutta koska oin sängyllä koko ajan niin en voi olla varma mitä tapahtui mutta ...niin...

    • En ole nähnyt minkäänlaista noteerattavaa tunnistamatonta tai merkillistä.

    • tämä-on-tosi

      Olen itse ET joten revi siitä.

      • sun.Mutsi

        mistä nurkasta... että: Avataan tästä?


      • äänet-rappukäytävässä
        sun.Mutsi kirjoitti:

        mistä nurkasta... että: Avataan tästä?

        5D -nurkasta.

        Otapa hieman lisää kannabista ja varo koko yö ja huomiseen aamuun ettemme kolkuta ovellesi.

        Terveisin Teemun kaapanneet miehet mustissa...


      • ufoinenpariskunta

        Aijaa onko kyseessä se Teme joka oli Andron kanssa suhteessa?


      • tuhlaajaPooka

        mutsi... ja faijjakkin... teijjän ei pitäny tietään tästä mun harrastuksesta?


      • ufokkitutkija
        äänet-rappukäytävässä kirjoitti:

        5D -nurkasta.

        Otapa hieman lisää kannabista ja varo koko yö ja huomiseen aamuun ettemme kolkuta ovellesi.

        Terveisin Teemun kaapanneet miehet mustissa...

        otan ton Einä... pissi vaikka housuus mun puolesta


    • granderoitu

      28.8.2015 klo 04:32 energiakehoni oli n. 1.2 metrin etäisyydellä andromedalaisesta
      saarnaajahumanoidista , mutta tämä ehti vain lausua: "Teidän Maan asukkaiden tulee
      parantaa ...", kun James Randin energiakeho ryntäsi paikalle, jolloin teleportaatioyhteys katkesi välittömästi.
      Herätessäni vuoteestani sain nauttia melkoisen määrän Granderin ihmevettä, ennen kuin sain mieleni balanssiin.

      • ihmetteleväEinari

        Ei voi sanoa muuta, kun että ufotutkimuksen maailma on ihmeiden maailma !


    • tän.aloittaja

      niin varmaan aatteli

    • warp9.1

      komppaa itteeni:

      tai teitä oikeesti, että Vähän meinaskiin, ettei kovin ole... juttuja niiku, Oikeita semmosi. Näillä meet sitten.

      • vastaavamestari

        Hei. Yhteys "Matti" lähetti koodin. 228 silja basso kofeiinimyrkytys routaeristys. Ota yhteys rautakauppaan. Saat ohjeet.


    • nisy

      Joskus noin 20 vuotta sitten heräsin pyöreästä hopeanvärisestä huoneesta keskellä yötä, kun minun piti olla nukkumassa omassa sängyssäni. Joka puolella surisi sähköinen surina ja olin lamautettu niin että en pystynyt liikuttamaan muuta kun silmiäni. Makasin mahallani jollain tutkimuspöydällä, ja tunsin/havaitsin hahmoja ympärilläni. Tyypit operoivat selkääni, kuului hirveää surinaa ja paineen tunnetta selässäni. Välillä menetin tajuntani ja pyörryin, taas palasin tilanteeseen. Sumuisia hahmoja näin, kun en kyennyt selkeästi kohdistamaan katsettani mihinkään, ja koko kehoni oli lamaannutettu, en pystynyt muuta tekemään kun silmiäni liikuttamaan, se oli kauhea tilanne. Näkökenttä välillä sumeni ja välillä kirkastui. Menetin sitten lopulta tajuntani kokonaan, ja heräsin omassa sängyssäni iltapäivällä, olin todella uupunut. Selkä oli kipeä, ja on siitä lähtien ollut kipeä. Selkäni myös kuvattiin, ja sieltä löytyi jotain outoja rappeumamuutoksia ja jotain paksuuntumia. Ja ylimääräistä massaa. Noille ei ole pystytty tekemään mitään, vain kipulääkettä olen saanut. Selän keskiosassa on kummallinen tummentunut pigmentti ihossa, kohta on täysin tunnoton, jota lääkärikin ihmetteli. Jotain mulle on kai tehty...olis kiva tietää että mitä!

      • valehtelet

        älä valehtele!!!


      • Kiitollinenparannettu

        Minulta parantui epilepsia ja paniikkihäiriö vierailun yhteydessä. Toimenpide kesti noin 15 sekuntia ja se tapahtui omassa makuuhuoneessani. Ikuisesti kiitollinen.


      • hitkijax2
        valehtelet kirjoitti:

        älä valehtele!!!

        tostas saitte... sitten; tutkijat ja muutkiin.


      • Kontaktori_Komelius

        Kokemuksesi on kiistaton todistus ufokontaktien todellisuudesta.


      • Ufo.hutkija

        Hei. Ufohutkija Umppu tässä. Laadin seuraavan teorian.

        Selässäsi on saattanut olla jo aiemmin rappeumamuutoksia, joita ufoisat puolivalo-olennot koettivat parantaa unihalvaustilassa. Unihalvaustilaa pidetään sopivana fyysiseenkin parantamiseen, koska siinä parannettava on kehossa, mutta unihalvauksessa. Hei eivät onnistuneet ilmeisesti parantamaan rappeumaasi kokonaan, vaan saivat aikaan muistikuvia, joita nyt muistelet vuosien päästä.


      • dimensionisti

        Juuri näin !
        Oletan, että täydellinen parantuminen estyi sillä, että
        Granderin ihmevesijuoman moodi unohdettiin siirtää 4:stä
        dimensiosta fyysiseen, siis 3:teen.


    • JosEtOleJediOletKuollut

      ME KAIKKI ollan humanoideja..

    • muutamakymmenenkertaa

      niin läheltä kuin sen voi... sisällä

    • Hybridx

      Olen ollut todella lähellä selittämätöntä valopalloa. Asia jonka koin lapsena ja joka ei millään tavalla ole sinänsä haitannut elämääni. Mutta muistissa ja mielessä se on aina.

      Uskon, että tyypit jotka meille ilmestyvät ns ufoina ja muina paranormaaleina ilmiöinä ovat haikuja omasta tulevaisuudestamme. Niin surulliseen tilaan on ihmiselämä päässyt, että näytämme rumilta harmailta tulevaisuudessa.
      Motiivimme ottaa yhteyttä meihin menneisyyden ihmisiin on luultavimmin kiinnostus tunteisiin joita meillä vielä on vähän jäljellä. Ei tosin kovin kauaa.
      Koska nykyisin sellainen kuin aspergerin-oireyhtymä on ainakin amerikoissa otettu pois sairausluokituksista, niin voinen ihan vapaasti spekuloide, että tietynlainen aspergerius viittaa vahvasti hybridihenkilöihin. Ihmiskunta alkaa menettää tunteitaa n kiihtyvällä vauhdilla. Yhteiskunta järjestelmällistyy hetki hetkeltä ja ihminen robotistuu.

      Kun maksat laskusi maitokaupassa robotille, niin ajan myötä robotistut itsekin.
      Jos minulta kysytään, niin vain hullu alistuu käyttämään kassarobotteja. Laiskuus lienee useimman selitys.

      Tekoäly tosiaankin voittaa ihmiskunnan jo ihan lähiaikoina. Ufot ovat vierailijoita tulevaisuudesta ja "aspergerit" niitä epäonnistuneita hybridejä joilla täysin autistinen ihmiskunta yrittää saada paluulipun takaisin tuntevien ihmisten pariin.

      Meitä tuntevia ihmisiä on nykyään todella vähän jäljellä. Katsele vaikka ympärillesi; Sosiaalisesti pärjääviä on kaikkialla, mutta useimpien kohdalla on pakko todeta, että käytös on ulkoaopittua ja jollain lailla harjoiteltua.

      Ihmisten ulkoinen kunnollisuus nykyään on pelkästää huolestuttavaa.
      Viinan juonti ja tupakointi on vähentynyt radikaalisti parina viime vuonna, toisaalta huumeidenkäyttö suomessa on lisääntynyt maksimaalisesti.

      Mitä siitä pitäisi ajatella?

      • käypä-koulusi-ensin

        Tietämättömyytesi Aspergerin syndooman omaavista ihmisistä ja harhaluulosi heidän tunteistaan tai niiden muka puuttumisesta on jotakin todella mykistävää. Myöskään robotteja tai "robotistuneita" he eivät ole.

        Terv. Asp.


      • Korjaus-sun-juttuun

        Aspergerit ovat erittäin tuntevia ihmisiä mutta he viestivät eritavalla. Hän ei useinkaan näytä kertovan tunteistaan eikä käytä välttämättä sanallisia tunneilmaisuja, siksi voi syntyä harhaluulo tunteiden puuttumisesta. Tunteet voivat olla hienostuneita ja hienovaraisia, siksi niistä ei paljon riitä reposteltavaksi. Tyypillinen tutkijapersoona voi olla asperger.


    • nohyb

      Kenttäpsykiatrit ovat kyllä pistäneet merkille, että muutos on tapahtumassa ihmisen perimässä. Mutta tälläistä infoa ei yksikään johtavassa asemassa oleva kerro vaikka varmasti asian myös havaitsee.
      Kukaan elämästään tykkäävä ei tule kertomaan asiaa joka olisi jokaisen havaittavissa jos niin vain haluaa.

      Ei vielä suurin osa, mutta iso osaihmiskunnasta on hybridejä joita tavalliset ihmiset tottelee.

    • nodrugsmorebier

      Ihmisten kunnollisuus on tosiaan outoa nykyään.
      Vielä alle 10vuotta sitten kaikki oli toisin.
      Näki ihmisiä inhimillisissä tilanteissa, pääsi osallistumaan inhimillisiin tapahtumiin, näki heikkouksiakin ja kaikenmailman tunteita.
      Nykyään tunteita ei näe missään. Ihmiset on eristäytyneitä toisistaan,
      Kukaan ei käy tupakilla, kukaan ei juttele ja juorua kuten ennen. Kaikki istuvat aamusta iltaan homeisissa tiloissaan ja paheksuvat niitä jotka nauttivat tupakkataukojen autuudesta. Ja autuutta ne tosiaan on jos se pakotettu sosiaalisuus on yksi vaihtoehto.

      Jossain oli taas joku humpuugiuutinen, että Suomessa nuorten alkon käyttö on vähentynyt hirveesti. Toisaalta taas huumeitten käyttö on jotain hoteista hoteinta juuri nyt. Kun taas muualla maailmassa trendi on jo laskeva.

      Tämmöisiä vaan todetaan, tuosta vaan, mutta mitään faktaa ei taaskaan ole esittää.

      • Kylmää-totuutta

        "Jossain oli taas joku humpuugiuutinen, että Suomessa nuorten alkon käyttö on vähentynyt hirveesti. Toisaalta taas huumeitten käyttö on jotain hoteista hoteinta juuri nyt. Kun taas muualla maailmassa trendi on jo laskeva."

        Polttavat pilveä. En mitenkään puolustele päihteiden käyttöä mutta pilvi on vähemmän vaarallista kun liuottimet, tosin en suosittele sitä nuorisolle joiden aivot eivät ole vielä kehittyneet valmiiksi. En usko että kovien huumeiden (suonensisäisten) käyttö ole lisääntynyt kuin narkkareilla jotka ovat marginaaliryhmä. Vihervasemmiston idiootit nuuskaa taasen kokaiinia joka näkyy heidän käytöksessään> ovat vieraantuneet reaalimaailmasta ja haluavat hajoittaa ja lahjoittaa toimivan länsimaisen elämäntavan kehitysmaiden apinoille. On vaan niin mediaseksikästä olla maailmanparantaja ja pelastaja. Kun tämä on tehty, ihmettelvät huuli pyöreänä että mistäs meidän toimeentulo nyt tulee kun ei ole enää veronmaksajia ja rikkaat (eivät tosin enää maksa juurikaan veroja) ovat paenneet suojattuihin luksuspaikkoihin joihin apinat eivät pääse.


    • humanx

      Suomesta puuttuu inhimillisyys.

    • ufomieskaikenties

      todistimme 2000 luvun vaihteessa selittämätöntä tapahtumaa eteläisessä suomessa kolmen henkilön läsnäollessa. ilmiö kesti noin 20 minuuttia jonka aikana oli etäisyys lähimmillään noin 10 metriä. metallihohteista valoa loistanut kananmunan muotoinen halkaisijaltaan 3 metrinen äänetön "peilipallo" seurasi autoamme ja pysähdyttyämme siirtyi välittömään läheisyyteemme jonka aikana etäisyys siis vaihteli. on jäänyt epäselväksi mikä oli tämän kontaktin tarkoitus. jätin aikoinani ilmoituksen niin ilmailuhallintoon kuin muihinkin asiasta kiinnostuneisiin tutkintaelimiin. tutka ja lentotietoja vertaamalla ei selvinnyt muuta kuin että 10 minuuttia ennen ja jälkeen tapahtuman ei ole ollut lentoliikennettä ko alueeella. kuva on syöpynyt tiukasti muistiini ja oli osaltaan vaikuttamassa päätöksiini jotka sittemmin johtivat minut tielleni jossa nykyään taaperran. kiitos.

      • kekko123nen

        Niuva on hoitanut monta hullua ufonäkijää takaisin terveiden kirjoihin. Terve ihminen ei ufoja näe.


      • Terveihminen

        No jaa. Minä näin lapsena Ufon yhden kerran enkä koskaan sen jälkeen. Nyt olen 53-vuotias enkä edelleenkään tiedä mitä silloin lapsena näin.
        Suhtautumiseni asiaan on todella ristiriitainen.
        Tiedän että kohtalotovereita paljonkin joitten sana ei tietenkään mitään paina kun faktoista puhutaan. Mutta harvoin nykyään tapaa yhtä ehdotonta vapisijaa kuin henkilö jolle tämä vastaus on osoitettu: "Niuva on hoitanut monta hullua ufonäkijää takaisin terveiden kirjoihin. Terve ihminen ei ufoja näe."

        Olen vilpittömän iloinen, että kommentoija pitää nimenomaan Itseään Terveenä ihmisenä. Koko luomakunnan ja maapallon sekä maailmankaikkeuden terveimpänä ihmisyksilönä. Ehkä peräti terveimpänä humanoidina.
        Hän on mitä luultavimmin myöskin onnellisin ihminen.
        Ihminen jolla on itselleen vastaus valmiina jos vaikka jotain vähän outoa sattuu.
        Typerä ihminen.
        ;D


      • kontaktimies
        kekko123nen kirjoitti:

        Niuva on hoitanut monta hullua ufonäkijää takaisin terveiden kirjoihin. Terve ihminen ei ufoja näe.

        Mutta kontaktoinnin kontaktimiehet kontaktoi vaikka kontallaan!


    • Kontaktihenkilö

      Noin 60 metrin päästä -90 luvun alussa. Ollaan myös tavattu ja juteltu muutamia kertoja. Nämä toisista maailmoista tulleet ovat olleet Nordiceja.

    • Se ettei ole täysin "sopeutunut" tähän realimaailmaan/yhteiskuntaan, on minusta osoitus psyykkisestä terveydestä, kuin myös "reagoiminen" vallitseviin olosuhteisiin on luonnollista, ei niinkään merkkinä sairaudesta.
      Kaiken tämän on kuitenkin lääkebisnes nähnyt diagnosoitavaksi ja sitä kautta hyvinkin tuottoisaksi.

      • Meinasin alkaa kirjoittaa ja sitten tajusin että se kaikki oli jo valmiina Juicen biisissä koskien tasapäistämistä:
        Hänet auto tuo uuden kodin luo.
        Taivas vettä valuttaa.
        Kapuloiduin suin, ilmein masennetuin,
        häntä pitää taluttaa

        Väkivalloin viedään noihin
        ihmiskunnan arkistoihin
        kylähullu viimeinen.

        Hän oli tärkeä mies, hän arvonsa ties,
        mies täynnä tarmoa.
        Aina ketä vaan riensi auttamaan,
        eikä kerjännyt armoa.

        Aina kaikkensa hän antoi,
        lumet loi ja postit kantoi
        Kylähullu viimeinen.

        Nyt on valtio kylään tullu,
        ja on siellä kuin kotonaan.
        Ja viimeinen kylähullu
        pois hoidetaan.

        Kylän kahvilaan illoin istumaan
        hän saapui kaskuineen.
        Ja yhtenään, hyvää hyvyyttään,
        toiset kiusas laskuineen.

        Ehkä oli hän liian viisas,
        se ihmisille piisas.
        Hän on kylähullu viimeinen.

        Mutta kylään uus saapui arvokkuus
        viran sosiaalisen.
        Otti kohteekseen hullun vanhenneen,
        siitä sekosi kaali sen.

        Kun maailma tasapäistyy,
        niin persoonat sivuun väistyy.
        Hän on kylähullu viimeinen.

        Joskus paikka tää tulvi elämää,
        mut se kaatui paperisotiin.
        Se autioituu, kuolee puistossa puu,
        väki viedään hoitokotiin.

        Missä syy on moiseen vainoon,
        näin päästään tasapainoon,
        pois viedään kylähullu viimeinen.


      • ei_selviä_ei

      • reilunkaupankahvit
        hellakoukku67 kirjoitti:

        Meinasin alkaa kirjoittaa ja sitten tajusin että se kaikki oli jo valmiina Juicen biisissä koskien tasapäistämistä:
        Hänet auto tuo uuden kodin luo.
        Taivas vettä valuttaa.
        Kapuloiduin suin, ilmein masennetuin,
        häntä pitää taluttaa

        Väkivalloin viedään noihin
        ihmiskunnan arkistoihin
        kylähullu viimeinen.

        Hän oli tärkeä mies, hän arvonsa ties,
        mies täynnä tarmoa.
        Aina ketä vaan riensi auttamaan,
        eikä kerjännyt armoa.

        Aina kaikkensa hän antoi,
        lumet loi ja postit kantoi
        Kylähullu viimeinen.

        Nyt on valtio kylään tullu,
        ja on siellä kuin kotonaan.
        Ja viimeinen kylähullu
        pois hoidetaan.

        Kylän kahvilaan illoin istumaan
        hän saapui kaskuineen.
        Ja yhtenään, hyvää hyvyyttään,
        toiset kiusas laskuineen.

        Ehkä oli hän liian viisas,
        se ihmisille piisas.
        Hän on kylähullu viimeinen.

        Mutta kylään uus saapui arvokkuus
        viran sosiaalisen.
        Otti kohteekseen hullun vanhenneen,
        siitä sekosi kaali sen.

        Kun maailma tasapäistyy,
        niin persoonat sivuun väistyy.
        Hän on kylähullu viimeinen.

        Joskus paikka tää tulvi elämää,
        mut se kaatui paperisotiin.
        Se autioituu, kuolee puistossa puu,
        väki viedään hoitokotiin.

        Missä syy on moiseen vainoon,
        näin päästään tasapainoon,
        pois viedään kylähullu viimeinen.

        Niin, biisihän kertoo ufotutkimuksen kuolemasta, kun viimeinenkin "ufologi" eli kylähullu kuskataan lukkojen taakse.


      • HermanGöring
        reilunkaupankahvit kirjoitti:

        Niin, biisihän kertoo ufotutkimuksen kuolemasta, kun viimeinenkin "ufologi" eli kylähullu kuskataan lukkojen taakse.

        Joo keskitysleiriin vaan ja kaasutetaan ne Zyklonilla. Terveet kun ei ufoja nää ja hulluilla ei ole oikeutta elämään.


      • Simon.W
        HermanGöring kirjoitti:

        Joo keskitysleiriin vaan ja kaasutetaan ne Zyklonilla. Terveet kun ei ufoja nää ja hulluilla ei ole oikeutta elämään.

        Luuletko että loppuunkuluneen natsikortin käyttö parantaa enää uskottavuuttasi?


      • inhimillinenvaihtoehto
        Simon.W kirjoitti:

        Luuletko että loppuunkuluneen natsikortin käyttö parantaa enää uskottavuuttasi?

        No Niuvaan sitten. Sitä linkkiähän sä jakelit vuosikaudet täällä. Sähköshokkeja hulluille ja lobotomia.


    • stealtheMode.NA

      v****, että te ootte muuten aivan sekasin tyypit... tosin niin sekasin, ko mä oon... likelle jah Ihan hyvä yritys... siinä mitään. Kyttään teitä O.O

      • ephesos

        上下 旦好 女 子 l 林 明 休 人木 日 月 人 月 人 月 人 上下 旦好 女 子 l 林 明 休 人木 日 月 人 月 人 月 人 人 上下 旦好 女 子 l 林 明 休 人木 日 月 人 月 人


      • sosehpe

        Лампа маркн омеропера паркради оспортт еатрiур анiфакт


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe