politiikon ei pitäisi liioitella

PikkuSielu

liioittelu saatetaan ymmärtää väärin. Esim taannoin yksi demari oli huolissaan maineestaan, kun oli mennyt lupaamaan minimissäänkin 700 uutta työpaikkaa uuteen automyymälään syntyvän. Hän arveli että jos työpaikkoja syntyykin vain 690 alkaa hirvittävä someraivo ja syyttely valehtelusta. Hei, ihan oikeasti ei ala. Kuka nyt kymmenestä työpaikasta viittii vittuilla?

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fvfffffffffb

      omat agitaattorit taisivat puukottaa..

    • Floridasta_putkaan

      Voi olla, että kyseisen herran tie käy vielä Floridaan, missä ex-esimies jo on valmiiksi passissa. Siellä onkin hyvä kerrata yhtiön kokouksien pöytäkirjoja ennen paluuta takaisin Suomeen ja poliisien kuulusteluihin.

    • ViskiVetoa

      Eipäs nyt liioitella!

      • Karirules

        Sinun Iisakki ei kannata lyödä vetoa mistään alkoholipulloista, koska näytät häviävän vetosi. Kari vei sinua 100-0 SCC:tä koskevassa vedonlyönnissä. SCC jäi rakentamatta ja hävisit siis vetosi.


      • KarinPahaMoks

        Vedon hävisi mutta liikemies Kari tuki scc hanketta kaupunginelimissä loppuun saakka.


      • ngngfdn

        sosiaalidemokraattisen puolueen ja sen sisarpuolueen vassareiden eli entisten kommunistien ainoa tarkoitus on valheen ylläpitäminen. säälittäviä pellejä.


    • ei_vastuuta_mistään

      Kukas poliitikko tuollaisia työntekijämääriä on lupaillut paikkakunnalle? Onpas aika vastuuttomia lupauksia. Sitäpaitsi poliitikko ei milloinkaan voi luvata työpaikkaa kenellekään, koska talous ei ole politiikkaa.

      Sensijaan poliitikko voi luvata yrittää tehdä parhaansa niiden edellytysten hyväksi, jotta joku voisi luvata työllistää jonkun.

      Täällä on vähän kaikki asiat menneet katolleen ja nurinniskoin - virkailijat ja viranhaltijat ovatkin pikkupoliitikkoja ja korttelipoliitikot puolestaan lupailevat satamäärin työpaikkoja.

      Täysin edesvastuutonta.

      • Irtisanomissuoja

        Helppoa toisten rahoilla.


      • Iisakin_seikkailut_osa1

        Se taisi olla meidän Iisakki, joka on lupaillut paljon muutakin kuin SCC työpaikkoja. Iisakki oli mukana kaupungin edustajana yhtiön hallituksessa, joka toimi ainakin pöytälaatikossa, ei todellisuudessa. Huijari Ritaluoma antoi Iisakille monenlaisia lupauksia ja selityksiä ja sai hänet uskomaan SCC projektin toteutumiseen ihan aikuisten oikeasti. Vahvassa SCC uskossaan Iisakki toisti huijarin päivittäin vaihtelevia valheita kaupunkilaisille mm. syntyvien työpaikkojen määrästä yms. ja oli todella käärmeissään, jos joku uskalsi edes epäillä hankkeen onnistumista. Minkä ihmeen takia kaupunki halusi mennä osaomistajaksi SCC:iin?? Kaupungin pitää pysyä helkatin etäällä kaikenlaisista koijareista ja heidän yritystoiminnastaan.


      • SelityksiäKari

        Liikemies Kari on oikea henkilö vastaamaan kun tuki scc Hanketta elikkä liikemies Ritakuoman bissnesstä.


      • OnIlmasiaLuonaita

        Tuki mutta vallan pyyteettöömästi.


      • gzrgzf

        parempi kysyä asiantuntijalta eli valeliikemies Kupru-Kiemungilta.


      • Aataminomenah

        Luulisi iisakilla olevan vastuu tekemistään ja firmansa tekemättä jättämisistä.


    • KariHuvitteliPöntöillä

      Totta kai minäkin tuen lapseni uskoa joulupukkiin, vaikken siihen itse uskoisikaan. Siinä Kari ehkä teki virheen, että ehkä hän ajatteli liikaa että homma on sinänsä harmitonta puuhastelua, tulihan se lopulta kalliiksi ja yrittihän Kari viheltää pelin poikkikin jo monta kertaa, mutta vastalauseet nuijittiin typeränä persuvastustuksena maan rakoon ja aina tuli jatkoaikaa niin kuin väärää rahaa Sambiasta. Osa neroista uskoo Ritaluomaan vieläkin, ainakin lausunnoista päätellen. Kuulemma myös Ritaluoma saa ostaa edelleen oman tonttinsa, mutta nyt ei enää lupaukset kuulemma riitä maksuksi. Koventunut on linja mutta tontti taitaa olla nyt juridisestikin Ritaluoman, kunhan nyt pari vuotta vielä jaksaa ottaa aurinkoa Floridassa.

      • ValheenJäljet

        Yritti viheltää pelin poikki mutta nuijittiin maan rakoon! Hehehehhehh. Päivän perxiikkivalhe. Missä ja milloin yritti ja mitä ? Voitko kertoa valhejoulupuggi.


    • NäinSeMeni

      Kesäkuussa -14 Ritaluoma esitteli talousrikollinen Yli-Saunamäen kanssa valtuustolle Sambian kuninkaalliset, koko valtuusto puolsi ja hurrasi onnellisena kokouksen päätteeksi koska luvattujen rahojen piti nyt siis varmasti saapua viimeistään 1.7. Syksyn kokouksessa Ritaluoma pyysi edelleen jatkoaikaa, koska oli joutunut huijatuksi nigerialaisittain, persut halusivat viheltää pelin poikki ikiajoiksi(myös Ilkkala) mm. Isosuo ja Rautio kuitenkin puolsivat edelleen jatkoajan antamista, se annettiin varmaan äänin 7-4 tai jotain. Ritaluoma kuitenkin pelasi vielä jatkoaikaa ja lähetteli luultavasti täysin tekaistuja sähköposteja, joissa mainitaan persujen haitanteko hanketta kohtaan. Aikapeli kannatti, aikarajat haastaa maksamattomista veloista meni ohi ja lopuksi hän pakeni "liikematkalle" hakemaan jälleen uutta rahoitusta uudesta maanosasta aivan vapaasti tietäen, että oli juuri koijannut ilmaisen tontin Hämeenlinnalta. Hämeenlinnan päättäjät olivat aivan uskomattoman hölmöjä alusta loppuun asti, paitsi persut.

      • ilmaisetlounaatt

        Liikemies Kari todella vastusti scc hanketta elokuussa 2014 mutta hanke kaatui jo keväällä. Miksi tuki on yhä tutkimatta !


    • HäikäiseeköPäivänvalo

      Ei se haastaminen Yhdysvalloista normaalisti ole noin vaikeaa, mahtaa olla jotain kiusallista juttua salattavana, kun kestää.

      • maksun_aika

        Ritaluoma saattaa tehdä vielä sellaisia paljastuksia, että Hämeenlinnan kok-sd ryhmän tietyillä jäsenillä voi tulla yllättäviä vetäytymisiä päivän politiikasta, tyyliin mylläri masu.
        Huijarin lasista on voinut joskus ottaa ryypyn jos toisenkin, mutta maksun aika voi tulla vielä myöhemmin näille tyypeille.


      • Hallintoalennuksella

        Finkman vetäytyi jo.


      • PääpotinSaa

        Perziikki Finkmann jo vetäytyi ja lisää tulee tapahtumaan kun liikemies ritakuoma kertoo scc hankkeen tukiasta liikemies karista.


    • dfgrdfgdgd

      Outoa ettei paikkakunnalla kukaan tunnu miettivän juuri muuta kuin koijauksia ja koplauksia. Rehellinen bisnes ja työnteko on varmaan paikallisten mielissä "likaista" ja tuomittavaa.

      • UlkoaJohdetut

        No, pääasiassahan tässä on kyse siitä, kun huijarit käyttävät meidän noloja päättäjiä hyväkseen vuodesta toiseen ja hankkivat hyviä itselleen mutta turhia kaupunkilaisille hankkeita ja rakennusurakoita jolla laskuttavat kaupunkilaisten rahat taskuihinsa. Viimeisenä nyt tuo Tapahtumapuisto. Olen kovasti hämmästellyt mm Elenia-areenaa myös, eikös noin kalliiseen halliin olisi voitu sijoittaa muutakin kuin lentopallokenttä samalla myös sisäyleisurheiluratakin, mutta ilmeisesti rakennuttaja odottaa vesi kielellä koska sille "tulee tarvetta". Pesiskenttä tosin on vuorossa seuraavaksi vaikka eikös se Paukku just pudonnut sarjasta. Centraa pukkaa myös paikkaan, josta pääsevät hyötymään kaupunkilaisten rahoista miltei kaikki suuret alan kartellit, sähkölinjojakin "joudutaan" siirtämään, on likaista maata, teidensiirtoa ja rakennusta, ai että sitä rahastusta, varmaan on Isosuota jo saunoteltu vuosia että päästäisiin vihdoin asiaan ja rakentamaan erittäin tärkeää rautakaupan keskusta, jonne tulisi kaikki maailman toimijat ja tuhansia uusia työpaikkoja. Viimeinen lause oli sitten jo aika kulunut vitsi.


      • Fsrgfhgddf

        Ihmetellä tulee miksi Kari ei ole tehnyt rikosilmotuksia. Kai poliisiviranomaiset saa myös pimeäärahaa.


    • ei_kerrottu_kenelle

      Canpakin piti tuoda 150 työpaikkaa, toikin mutta itä-eurooppalaisille sloboille !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4674
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1894
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      225
      1445
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe