Kehitysmaalaiset

rautläjä

Kylläpä Rautavaaran päättäjät teki iso virheen, ottaessaan Mamut kylielle asumaan.Kun valtion tuet loppuu,joudutte kadulle kerjäämään mamut ei töitä tee,eikä ne edes halua vaikka olis tarjolla, sossun tädit pitää huolen siitä ne ohittaa tukia saadessa kaikki paikalliset apua tarvitsevat.Kysykää Lieksan kadunmieheltä miten sossu paapoo mamuja.Niin onko tulijat paperittomat veneilijät, siis elintaso pakolaisia,leireillä oikeat avun tarvitsevat on..

7

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3654

      Turha pelätä pikkupaikkakuntien, kyllä ne häipyy heti kun kynnelle kykenevät. Eivät taatusti viihdy tuppukylissä.

    • ei.voi.käsittää

      Rautavaaran tuppukylässä on harvinaisen tollot päättäjät jos tosiaan lopulta ottavat noita muslimimamuja riesakseen. Noista kun on niin huonoja kokemuksia jo esim. Lieksassa ja ympäri Eurooppaa että täytyy olla umpiossa elänyt jos ei ole tietoinen niiden haitallisuudesta.

    • TuoppiTiilikassa

      Rautavaara on Pohjois-savon RAUNIOPORNOA kauneimmillaan, ikä jakauma pelkkiä kuolevia, kiinteistöt homeessa tai muuten purettavia. Olosuhteet ovat samat kuin maahanmuuttajan lähtömaassa, paitsi että hiekka ja lämminilma puuttuvat. Jos sinne maahanmuuttajan saa vietyä niin ei sieltä enää pois pääse!

    • exvaara

      Lieksa on rasistisin kunta koko maassa, joten sieltä ei kannata tukea asiakeskusteluun hakea. Ne, jotka valtion tukien loppuessa ovat paikkakunnalla, ovat varmaankin työllistyneet. Peräkamaripoikien ja -tyttöjen ei kannata huolestua. Ehkä joku maahanmuuttaja hoitaa teitäkin sitten vanhusten palvelutalossa tms.

      • no.thanks

        Korjaus: Lieksa on isänmaallisin kunta koko Suomessa. Siellä ei veronmaksajien rahoilla loisivia elättimamuja katsota hyvällä. Noita tiettyjä Afrikan sarvesta tulevia laiskureita ja suomalaisten hyväksikäyttäjiä on jo katseltu täällä 25 vuotta ja niiden "hyöty" suomalaiselle yhteiskunnalle kyllä jo tiedetään.


    • exvaara

      Alkuperäinen Lieksalainen, joka on työttömänä, ei ehdi töihin, kun pitää päivystää palstoja maahanmuuton morkkauksessa.
      http://yle.fi/uutiset/lieksalainen_leipomoyrittaja_hammastelee_kun_varma_tyo_ei_tyottomia_kiinnosta__saako_tukia_liian_helposti/8270695

    • tehkääparannus

      Enpä usko, että rötöstely kuuluu kenenkään kulttuuriin. Nyt on sumalaisten näytettävä maailmalle miten eletään ja ollaan eri maalaisten ja rotuisten kanssa. Suomessa on murhattu eli hienommin sanottuna abortoitu lapsia vuodesta 1952 alkaen 800.000...jospa me saamme nyt uutta verta Suomeen näista maahanmuuttajista! Älkää ihmetelkö miksi sairaaloita sujetaan ja vuodeosastoja supistetaan..... kaikki hyvä tulee Jumalalta (myös sairaalat ja terveyskeskukset), joka on tehnyt maan ja meret ja kaikki mitä niissä on ja luonut ihmisen omaksi kuvaksensa....mutta me suomalaiset olemme tehneet elämää rikkovia lakeja(abortti ja suunnitteilla on surmata vanhuksemme /eutanasiaa ajetaan seuraavaksi lakiimme! Sairaalat täyttyvät paljolti itseaiheutetuista sairauksista....viikonlopun ja lomien jälkeen lääkärikeskukset täyttyvät krapulaisista miehistä ja naisista jotka ovat hakemassa vapautusta työstään.... SAIRAUSLOMAA! Ja tämä kansanosa on ilmeisesti sen suurin maahantulijoiden mollaaja! Tulkaa järkiinne jo ennenkuin on liian myöhäistä! Miksi Jumala siunaisi kansaamme enää, ettekö jo näe mihin olemme joutuneet. Jumala on ottamassa siunaavan kätensä kansamme yltä, jos ei parannusta tapahdu, jos tasa-arvoinen avioliittolaki jää voimaan eikä kansalaisaloite tee vaikutusta päättäjiimme, uskon, että kansamme on tuhoon tuomittu. Tasa-arvoinen avioliittolaki(homojen ja lesbojen laki)on isku suoraan Jumalan kasvoihin, lukekaa raamatusta /uusi testamentti Paavalin kirje roomalaisille luku 1 ja sieltä jakeesta 21 eteenpäin! Käykää pistämässä nimenne KANSALAISALOITE ADRESSIIN WWW.AITOAVIOLIITTO.FI, NIMIÄ ON JO LÄHEMMÄS 90-100 TUHATTA, LISÄÄ TARVITAAN ETTÄ SILLÄ ON VAIKUTUSTA PÄÄTTÄJIIMME!

      Kansalaisaloite on avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, MIEHEN JA NAISEN välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta. Sukupuolineutraali avioliitto riistää ADOPTIOLAPSELTA mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuoltaolevista vanhemmista, ISÄSTÄ JA ÄIDISTÄ. Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa.

      Aikaa on syyskuun loppuun asti !!!! ALLEKIRJOITUKSIA NYT PIAN!

      PS. RUOTSALAISIA EMME OLE, VENÄLÄISIKSI EMME TULE , OLKAAMME SIIS SUOMALAISIA....eli fiksuja eikä kyräileviä typeryksiä, jotka kohtottava omaa arvoaa toisen mollaamisella, se ei ole suomalaisuutta vaan sitä löytyy kaikista kansoista se on typeryyttä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe