sh/kätilöksi hakevat metropolia ja laurea S/2015

vaillemotivaatiota

Hei
Alle 10 päivää jäljellä yhteishaun alkua ja huh huh jännittää ja toisaalta motivaatio ihan nollassa, kun en päässyt kevään yhteishaussa. =( Aion hakea syksyn yhteishaussa uudestaan metropoliaan kätilöksi ja sh:ksi. Olen yrittänyt nyt paneutua enemmän kirjalliseen osioon, miten muilla menee lukeminen? Heepreaa jotenkin tuo kemia fysiikka osio en vain ymmärrä mitään. =(
Voisi myös varmaan yrittää Laureaan hakea sh:ksi. Minkälainen pääsykoe sinne on? Näköjään nyt kevään haussa oli sosiaalibarometri materiaalina.
Voimia, lykkyä tykö vaan kaikille!!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfjklhopdsf

      Mä haen röntgeniin ja bioanalytiikkaan, mietin kyllä myös tota sh:a, mutta en oikein tiedä miten ehtisin töiltä lukea sitä kirjaa. Tai siis tiedän että en ehtisi...

      Uskomatonta, ettei hakuohjeita oo vieläkään tullut Metropolian sivuille, vaikka hakuaika alkaa ihan kohta! Ärsyttävää :D Haluaisin myös nähdä jotain tilastoja kevään hausta, niin sais ees jotain tietoa millasilla pisteillä on päässyt kokeisiin. Mulla ei oo siis edes se varmaa, kun saan niin vähän lähtöpisteitä. Sikälikin mietityttää toi sh-haku, jos lukisin hikipäässä kirjoja enkä saisi edes kutsua kokeeseen, kyllä kiukuttaisi! Eli joudun siis ehkä jättämään sen välistä.

    • vaillemotivaatiota

      Eikös niihin päde sama kirja ainakin kätilö ja sh niillä on sama materiaali luettavana metropoliassa. Uskon että röntgeniin ja bioanalytiikkaan on korkeimmatpistemäärät kuin tuohon sh:ksi. Luultavasti siinä 29-31p välillähän ne vaihtelee. Onnea lukemiseen kaikki me sitä kaipaamme huh!

      • ajföoalisgja

        On sama kirja joo, se anatomia & fysiikka.
        Keväällähän muuttui hakusysteemit, myös lähtöpisteiden määrät yms, joten noita vuotta ja sitä vanhempia tilastoja ei kannata katsella. Haluaisin tietää, miten on rajat muuttuneet. Varmasti on kyllä bioanalytiikkaan ja röntgeniin korkeammat pisteet, tosin ei yhtä korkeat kuin kätilöksi!


    • LukemattaLaureaan

      HAMK:in monimuotokoulutukseen ei näytä olevan kirjaa ollenkaan. Samalla kokeella voi siis hakea myös Laureaan, koska se on FUAS ja niillä on pääsykoeyhteistyö? Onko näin, että voi päästä Laureaan ilman että joutuu lukemaan pääsykoekirjaa?

      • slöksdölgjs

        Laureaan ei oo nyt syksyn haussa ollenkaan ennakkomateriaalia, eli kyllä ainaski nyt voi onnistua. Vaikka en kyllä tiedä mitä toi FUAS tarkoittaa enkä jaksa nyt googlettaa.


      • Lyhyestinäin
        slöksdölgjs kirjoitti:

        Laureaan ei oo nyt syksyn haussa ollenkaan ennakkomateriaalia, eli kyllä ainaski nyt voi onnistua. Vaikka en kyllä tiedä mitä toi FUAS tarkoittaa enkä jaksa nyt googlettaa.

        FUAS on joku lyhenne. En muista jus mistä sanoista se tulee, mutta käytännössä tarkoittaa että HAMK. LAMK ja Laurea on kimpassa ja jos opiskelet jossain niistä, niin voit ottaa kursseja myös niistä muista.


    • hnsku

      Tietääkö joku jo aiemmin hakenut, että mikä oli viime vuoden alin todistus pistemäärä (lukio) millä sh kokeeseen pääsi Metropoliassa? :) Niitä ei löydy netistä.. :(

      • Sisäpiirintieto

        8,54


    • Vaillemotivaatiota

      En tiedä yhtään pisterajat sh oli 47 ja kätilöksi muistaakseni 54. Mä sain todistuksen perusteella 28 tai 30 pistettä. Uskon että sh pääsykokeeseen pääsee 25 pisteellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe