Sato-asunnot turussa, hometta asunnoissa!

HomettaKeuhkoihin

Älkää hyvät ihmiset muuttako Sukkulakujalle! Ainakin Sukkulakuja 2, Saton omistamissa, asunnoissa hometta ja selkeää kosteusvauriota asunnoissa!! Maalit irtoilee katoista, kosteustiloissa sekä osalla asukkaista keittiöissä hometta. Koko talo on aikanaan rakennettu jämäosista, tietysti samalla tavalla jatkavat sen "kunnostusta"! Rakenteet ovat jo vuosikymmenet imeneet kosteutta, siihen lisäksi vielä hyödytön automaattinen ilmastointi, joten itiöt pääsevät oikein bilettämään.. "emme ota vastuuta aikaisemman vuokran-antajan asioihin". Luotettavasta lähteestä kuultua; mitä ilmeisimmin talo joudutaan purkaamaan, ja jollei pureta, on edessä vähintäänkin koko talon putkistosaneeraus! Tämä rahareikä on nimittäin rakennettu vanhan huoltoasemaalueen päälle ja maaperämittaus alueella tehtiin vasta muutama kuukausi sitten. (Tämän mittauksen olisi tietysti vastuullinen rakentaja tehnyt jo ennen talon pystytystä..). Mittaustuloksia jne tietoa ei asukkaille varmastikaan ole tulossa, ja Saton tapaan varmasti vain tippuu ilmoitus postiluukusta, "putkistosaneeraus alkaa kahden viikon kuluttua, emme ole vastuussa vuokranmaksajan asuinkustannuksista saneerauksen ajalta.." Niin juu, tähän tietysti hyvänä lisäyksenä vielä, Satollahan on ollut näppinsä pelissä jo kyseisen talon rakennuksessa... :D

8

3333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viihdytään_muualla

      Vai että semmosta on Satolla.. En ihmettele; asuimme vuosia kyseisessä talossa ja kaikilla perheessämme oli alituiseen oireita silmissä sekä hengitysteissä! Pari vuotta sitten vettä tuli sisään talon katosta syksyllä ja talvella, mitään ei vuokranantaja tehnyt asialle. Sain vintillä sijaitsevasta häkkivarastostamme äkkiä siirtää tavaramme, jotteivät menisi pilalle vuotavan katon takia.. Silloin mietinkin, että nyt rakenteet saavat mukavasti kostutusta ja parissa vuodessa löytyy hometta. Muistelen, että alimmissa asukaskerroksissa on ollut usempaan otteeseen jo minunkin asuinaikana (reilu 5v) putkistoongelmia, vesi pulpunnut ylös lattiakaivoista ja lavuaareista asuntoihin.. Kosteusmittauksia eivät suostuneet tekemään, tämän saisi asukas itse omaan piikkiin tehdä, niin halutessaan. Asiakaspalvelu on ylimielistä ja törkeää, ja itse yritys kusettaa asukkaitaan. Remonttia luvataan, vanhoille asukkaille tietysti vasta siten, että muuttavat ensin pois asunnostaan tai vaihtavat saton sisällä asuntoa. Eli uusi asukas saa rempatun asunnon, mutta vanhalla siihen ei ole saton mukaan oikeutta. Syyksi antoivat, että heidän remppamiehensä eivät "tykkää tehdä remppaa jos asukas on paikalla". Ja sanottakoon vielä, että kuukausi sitten rempatussa asunnossa kahvilla käyneenä, ei remontin tuloksesta ole hyvää mainittava. Listat olivat jättäneet liian lyhyiksi, rakoja jätetty sinne tänne, työt venynyt aikatauluista jne. Toisin sanottuna vanha asukas joutuu maksamaan heidän juutalaishintojaan peruskuntoisista (home)asunnoista, vailla oikeuksia ja ne jotka rempattuun asuntoon muuttaa, saavat soitella perään lisäkorjauksia. Yleiset tilat ovat pahemman näköisiä kun itä-turun asunnoissa; nuuskat kuivuneena katoissa, maalit kulahtaneet, seinät muutenkin täynnä halkeamia ja likaa. Lamppujen vaihto ja toimivuus yleisissä tiloissa vaihtelevaa, tulitikut sai taskussa olla mukana että näki kulkea roskia viemän talon läpi.. Mukavana yllärinä, muuton aikana huomasimme, että vanhasta asunnostamme Sukkulakujalta oli tullut ikäviä vieraita matkaan, nimittäin ruskoturkiskuoriaisia! Tämä kaveri on kotoisin afrikasta, myös tavattu moskovassa, että siinä voi sitten kukin itse puntaroida minkälaisia asukkaita talo pitää muuten sisällään ;) Nyt jo kyseisestä luukusta poismuuttaneena voi näin jälkikäteen hymyillä, mutta ei paljoa naurattanut maksaa maltaita asunnon tuomista haitoista.. "Sato- viihdytään kotona", tämä on todistettu valheeksi!

      Välttäkää Satoa!! Suosittelen oman asunnon ostamista, koska noilla vuokrahinnoilla sen maksaa kevyesti ja hommat toimii kuten pitää :)

    • veijovalistaja
    • Prinsessa3

      Onkohan tää totta?

      • SATO:lla maksat 1,5 kertaista vuokraa verrattuna yksityisiin vuokranantajiin. Asuntojen kunto voi olla mitä sattuu eikä vuokralaista kunnoiteta. Eli unohda suosiolla SATO:n vuokra-asunnot, ykstyisellä puolella asut halvemmin ja paljon laadukkaammin!


    • talous_tutkija
    • byebyesato

      Ei yhtään ihme kun on satosta kyse. Kehoitan ihmisiä lukemaan tarkkaan mihin nimensä laittavat. Luottamus kyseiseen yhtiöön on mennyt ongelmien vuoksi ja ei koskaan enää kyselemään sieltä edes koiralle koppia!.
      Nyt mainostavat "omalla asiakaspalvelijalla"..hohhohhohoo..!. Kun hyvä jos jonkun saa langan päähän, ja sitten jos saa niin tämä "suuren myyntineuvottelijan" kanssa käyty "tarpeiden kartoitus" on "tee hakemus".

    • eihyvältänäytäei
    • satopaskapulju

      Olen sairastunut vakavasti saton homeasunnosta. Teettivät "tutkimukset" hämärän oloisella tyypillä ja kaikki näytteet olivat yllättäen PUHTAITA vaikka verikokeet ja keuhkolääkärit ovat eri mieltä ja nimenomaan sukkulakuja 2 turku.

      En kyllä jätä asiaa tähän ja valehtelevat työntekijät löytävät vielä henkilökohtaisesti edestään sen minkä taakse jättivät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe