MUFON:n uskottavuus

Muikkari

Hehee jopas on tuo MUFONIN uskottavuus huipussaan. Maakohtaiseksi johtajaksi pääsisi pelkästään ilmottautumalla pestiin. Hohhoijaa. Taidan kääntyä paikallistoimistomme puoleen. Kuka tietää minkälaista porukkaa tuossakin sakissa on,jos ei minkäänlaista seulaa tehdä jäseniä haalittaessa. Pitäisihän se nyt joku järjestys olla.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässäsetulookaapista

      Näin on asia! Sen sijaan Skepsiksen esikuvan, skeptikkojärjestö CSICOP:n valkeapartainen perustajajäsen on asettanut skeptismin riman sellaiselle tasolle että moni ei siihen kykene edes Pekingin olympialaisissa. Väkivahva tieteen ja oikeudenmukaisuuden sanansaattaja tuo velho.
      Tässä noin sata vuotta sitten kuvatussa tosi-tv:ssä Randi tulee kassakaapista ulos kohdassa 6:12. Lieneekö symbolinen ele?
      https://www.youtube.com/watch?v=9O_LOvZoTLk

    • Hazzer

      No on kai siel jokunen onneton suomalainenki mukana. Musta tuo uskottavuus ei ole koskaan ollut niin sanotusti huipulla. Taitaa olla niin ufomyönteinen pulju ettei mitään rajaa!

    • Äärimmäinen ufovastaisuus sen sijaan on tervehenkisyyden merkki ufojärjestössä kuin järjestössä. Lähtökohtainen kieltäminen ja tutkimatta jättäminen on upea alku mille tahansa puolueettomalle tutkimukselle.
      Suorittamattomaankin tutkimukseen saadaan näin pontevat mielipiteet jotka tukevat ennakkopäätöstä.
      Toistenkaan suorittamaan tutkimukseen ei ole mitään syytä tutustua, koska tutkimukseen tutustuminen on hirmuisen raskasta ja pitkästyttävää ja saattaisi uhata ennakkoon päätettyä loppupäätelmää, jonka sisältämät sukkeluudet ja solvaukset menisivät siinä samalla osittain tai kokonaan hukkaan.
      Kaikenlaisiin tutkimuksiin ja järjestöjen toimintoihin tutustuminen ylipäätään on täysin turhaa silloin kun itsellä tai kaverilla on jo aiheesta varma tieto ja käsitys.
      Näin helppoa on skeptismi. Isona minustakin tulee skeptikko sitten kun en enää jaksa tai pysty lukemaan enkä kuulemaan mitään. Jään siihen tilaan sitten tyytyväisenä ja kaikkitietävänä.

      • Sole88

        Missäs niin sanotaan että maakohtaiseksi johtajaksi pääsee ilmoittautumalla?


    • pre.Ufo-Toimittaja

      yhdistystyrkkyjä, näytätte kaikki joltain niiku sossutantoilta tai... ai niin: Se uus yhdistys ja nee uudet nettisivutkiin... ja sen keskustelupalsta, tappelette sen päällisiä sitten seuraavaks... äälliöt :D

      Onks jäsenmaksuu muutens ja jos, ni tulee joku pamfletti postiluukusta ilmasex?

    • Kun iso MUFONin iso pamppu väittää, että Malaysia Airline 370:n kaappasivat alienit, niin kyseisen puljun uskottavuus menee kyllä reilusti nollan alapuolelle.

      http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1103807

      Onhan se toki maailman suurin ufouskonnon harjoittaja, mutta asiallisella ufotutkimuksella ja MUFONilla ei taida kyllä olla mitään tekemistä keskenään. Ei ainakaan niin kauan kun tuollaisia uutisia saa lukea.

      • Tuollaiset "uutisoinnit" ovat turhaa skeposontaa. Siinä mainiosti yleistettiin yhden ainoan ihmisen spekulaatiot koskemaan tyypilliseen skeptiseen tyyliin koko "ufoyhteisöä", kuten tuo smart ass toimittaja asian ilmaisi, ja kertoi että tässä on "tyypillinen esimerkki" miten hulluja ufouskovaiset ovat.
        Näsäviisas skeptikkotoimittaja ei unohtanut myöskään rinnastaa ufoja pääsiäispupuun, keijukaisiin, tonttuihin ja menninkäisiin, joihin hänen mukaansa ufouskovaisten pitää uskoa myös.
        Täysin jonninjoutavan tyypillistä skepopaskaa, surkeaa, asenteellista, herjaavaa uutisointia ja ihan paska artikkeli. Uutinen kertoi enemmänkin skeptikkoyhteisön asenteellisuudesta kuin MUFONin pampun spekulaatioista.


      • että.tuo.jaksaa

        Älä länkytä nasse-nassuttaja, keksi jotain muuta tekemistä.


      • vastuupoismulta
        että.tuo.jaksaa kirjoitti:

        Älä länkytä nasse-nassuttaja, keksi jotain muuta tekemistä.

        Nasse-nassuttajan mielestä syy sille, että lentävät lautaset ovat samalla viivalla pääsiäispupujen, keijukaisten, tonttujen ja menninkäisten kanssa, löytyy tiedemaailman ja skeptikoiden ja skeptikkotoimittajien salaliitosta.

        Eikä tietenkään siitä että kukaan ei ole kyennyt esittämään yhtäkään oikeata todistetta sellaisten olemassaolosta.


      • vastuupoismulta kirjoitti:

        Nasse-nassuttajan mielestä syy sille, että lentävät lautaset ovat samalla viivalla pääsiäispupujen, keijukaisten, tonttujen ja menninkäisten kanssa, löytyy tiedemaailman ja skeptikoiden ja skeptikkotoimittajien salaliitosta.

        Eikä tietenkään siitä että kukaan ei ole kyennyt esittämään yhtäkään oikeata todistetta sellaisten olemassaolosta.

        Et sitten huomannut että nimimerkki "että tuo jaksaa" vastasi varasimpanssille? Pseudoskeptikot ovat täydellisen merkityksettömiä otuksia ja ei teidän juttuja kukaan ota vakavasti. Tieteellänne ei ole minkäänlaisia keinoja selittää tiettyä osaa ufoilmiöstä joten siihen vetoaminen ja sen jankuttaminen on täysin turhaa.
        Oikea todiste on housussasi siellä takapuolen puolella ja se on ruskea että vetelä.


      • voipoikapoloista

        Noh noh sontis, älä nyt taas ala purkamaan kakkafantasioitasi kaiken kansan nähden. Homojuttusihan jo jouduit jättämään vähemmälle kun tuli osoitetuksi että projisoit niihin salattuja tuntojasi.

        Siinä olet kyllä oikeassa, että tieteellä ei ole keinoja selittää satuja ja fantasioita, tietenkään muuten kuin uskontotieteen ja psykologian, ja pitkälle päässeissä kaltaisissasi tapauksissa, psykiatrian kautta.


      • ylilyöntivaraus

        Noh noh multikapasi-tanssi tai varaktori etc., älä nyt taas ala purkamaan itseäsi noin julkisesti.


      • voipoikapoloista

        Alahan minä länkyttämään poika poloinen kun en ole saanut persettä hellikseltä.


    • Sain eilen MUFONilta tutkittavaksi kaksikin ufohavaintoa Suomesta. Toisen pystyin ratkaisemaan heti. Toinen jäi tunnistamatta.
      Siinä yhteydessä tuli mieleen huomauttaa että MUFONissa, kuten SUTissakin, on jäseniä laidasta laitaan.
      En minäkään aina ole samaa mieltä MUFONin kanssa kaikissa asioissa.
      USA:ssa on 52 osavaltiota ja jokaisessa MUFONilla on osavaltiojohtaja.
      Tuo John Ventre on Pennsylvanian osavaltion johtaja.
      Hurjalta kuulostaa kyllä nuo väitteet että muukalaiset olisivat siepanneet tuon lentokoneen.
      Toisaalta niin sen jälkeen kuin itse jätin SUTin johtotehtävät niin nykyisin myös SUT on liukumassa kovaa tahtia enemmän ja enemmän hörhöpuolelle.
      Sen näkee siitäkin että nimimerkki " Andromeda" on enemmän tai vähemmän valloittanut SUTin foorumin.

      • Eriasia

        Foorumi on vain foorumi.


      • hellis-on-pelle

        Eihän sitä voi nauramatta lukea miten Andromeda ja TSTS kinaavat kumman kanavoinnit ovat niitä oikeita. :)

        http://fufora.fi/foorumi/viewtopic.php?f=10&t=5205&sid=32e2cd8afba6d2b79744f138d338d844

        Kyseessä on kuitenkin vain keskustelufoorumi joka ei edusta SUT:in virallista kantaa. Toisaalta kun MUFONin osavaltiojohtaja esiintyy lehdessä, niin sen voi hyvin ajatella edustavan kyseisen puljun virallista linjaa ja hyvin se sitä edustaakin.


      • Krönberg

        Onneksi jätit. Siellä näyttää nyt tapahtuvan.


      • Ei_Hyvältä_Näytä
        Krönberg kirjoitti:

        Onneksi jätit. Siellä näyttää nyt tapahtuvan.

        Joo. Ja yhdistyksen näyteikkunalla eli foorumillakin tapahtuu. Floodataan täydellä höyryllä kanavasontaa, politikoidaan ja huudetaan magneettimestaria apuun... Andromeda, tuo yhden miehen heinäsirkkalauma.

        Mitä veikkaatte, kauanko vielä menee että viesteissään syy maailman tilaan löytyy taas juutalaisten salaliitosta ja jo feikiksi todistetusta "siionin viisaiden pöytäkirjoista"...


      • Näin-meillä-suti-käy

        http://www.fufora.fi/foorumi/viewtopic.php?f=10&t=919&sid=e5078848db86877b43bf7fda62978fa5

        Niin. Auttaakohan grandervesi (15€/litra) fysiikan ja kosmologian opinnoissa ja tenteissä?

        Samalta hepulta jolta Voyager- luotainkin karkasi koko galaksistamme, saamme nyt lukea että galaksimme kiertääkin galaksia ja on menossa galaksista lävitse, ja että valovuosi on ajan mitta...

        Toisaalta kanavoivotteluissakin kehutaan värähtelytasojen taas kohta muuttuvan (viimeksi2012) jolloin fysiikan laitkin kuulemma menevät uusiksi.

        Mikä olisikin kiireellisesti tarpeen Uuden Androfysiikan- ja kosmologian mahdollistamiseksi!


      • Facepalmer
        Krönberg kirjoitti:

        Onneksi jätit. Siellä näyttää nyt tapahtuvan.

        Tapahtuu, juu, mutta se mikä näkyy julkisuuteen on lähinnä yhdistyksen foorumitapahtumat. Ironista sinänsä että juuri Borg, joka ei itse uskonut siihen että nykyisenä nettiaikana juuri foorumi on yhdistyksen julkisivu, tai näyteikkuna kuten edellä mainittiin, toimii nyt foorumilla juurikin viimeisinä järjen ääninä yrittäen oikoa hörhelöiden täyspällejä horinoita joissa fysiikan laitkin saavat ihan uudenlaista kyytiä...

        Ja tosiaan, minkälaisen kuvan saa yhdistyksestä jonka sivuilla kaksi hullua tappelee siitä kumman harhat ovat oikeampia, kuten nytkin tapahtuu kanavatulvan ohessa?


      • Krönberg

        Foorumi on kaikille vapaa. Kyllä sinne mahtuu. Tervetuloa vain. Koko homma oli kuihtumassa kasaan entisen pj:n käsissä.


      • eihyväämainosta
        Krönberg kirjoitti:

        Foorumi on kaikille vapaa. Kyllä sinne mahtuu. Tervetuloa vain. Koko homma oli kuihtumassa kasaan entisen pj:n käsissä.

        Kaikille vapaa toki. Mutta kyse onkin siitä että juuri kukaan ei halua kaiken politikoinnin ja kanavasotkun sekaan itseänsä tunkea.

        Tiettävästi yhdistyksen ja foorumin alkuperäinen aihe oli joskus UFO:t?


      • sukisuki-sukisuki
        Krönberg kirjoitti:

        Foorumi on kaikille vapaa. Kyllä sinne mahtuu. Tervetuloa vain. Koko homma oli kuihtumassa kasaan entisen pj:n käsissä.

        Olisko SUKT oikeampi nimi yhdistykselle? Suomen Kanavatutkijat.


      • narsisti-tutkija

        "Toisaalta niin sen jälkeen kuin itse jätin SUTin johtotehtävät niin nykyisin myös SUT on liukumassa kovaa tahtia enemmän ja enemmän hörhöpuolelle."
        Juuri tämän takia SUT oli kuolemassa, koska maksavia jäseniä tai toimintaa ei enää ollut. Koko touhu oli muutaman eläkeläisukon kahvikerho hotelli artturissa jonka johdossa herra pääsi loistamaan.

        "Sain eilen MUFONilta tutkittavaksi kaksikin ufohavaintoa Suomesta. Toisen pystyin ratkaisemaan heti. Toinen jäi tunnistamatta."
        Tähän toteamukseen pelkistyy koko BB.n ajan SUT, eli narsistinen yhden eläkeläisen show ja jota ei kompannut kuin eräs tiikeri ja joka on vieläkin erittäin katkera kun joutui luopumaan siitä ykkös perskärpäsen roolista. Vieläkin ulisee palstalla tätä menetystään.


      • Narsismin-uusi-tuleminen

        "Toisaalta niin sen jälkeen kuin itse jätin SUTin johtotehtävät niin nykyisin myös SUT on liukumassa kovaa tahtia enemmän ja enemmän hörhöpuolelle"

        Kerjäät näköjään lopullisa fuduja SUT:a kun arvostelet julkisesti NYKYISTÄ Puh.johtajaa ja hallitusta. Lueppa vaari säännöt. Olet itse samasta asiasta meuhkannut aikanaan, joten niin se takki kääntyy kuin soinilla ikään. Ja et itse eronnut itse vaan sinut potkaistiin pois ja nyt itket katkeraa vuodatusta TAAS täällä.


    • Ilmoitin jo maaliskuussa 2015 SUT ry:n hallitukselle että suunnittelen eroavani SUT ry:n johtotehtävistä tietyistä syistä.
      Lopullisen eroilmoituksen jätin huhtikuussa 2015.
      Tässä vaiheessa totesin että minulle oli kasaantunut yht.25 eri tehtävää SUT ry:ssä.
      Ei sen takia että olisin niitä haalinut itselleni vaan sen takia ettei kukaan muu niitä viitsinyt hoitaa.
      Esim. Uforaporttikirjoille etsin vuosikausia toimittajaa siinä onnistumatta.

      • sallimunnauraa

        Minkähän takia, katsoppas vähän peiliin. Itket ettei kukaan muu sitä ja tätä ja samaan hengenvetoon arvostelet muita MITEN hommat pitäisi mennä.Ahneella on yleensä paskanen loppu,sanotaan.


      • itke-vaan
        sallimunnauraa kirjoitti:

        Minkähän takia, katsoppas vähän peiliin. Itket ettei kukaan muu sitä ja tätä ja samaan hengenvetoon arvostelet muita MITEN hommat pitäisi mennä.Ahneella on yleensä paskanen loppu,sanotaan.

        Taidat olla vain kateellinen pikku paskiainen. Oletko edes itse osallistunut mihinkään minkä tahansa seuran toimintaan aktiivisesti?


      • sallimunnauraa

        Minä olen sentään ollut Amerikan presidentti ja Kuun varakuningas entäs sä?! Et mitään!!!


      • Heheh-Heheh

        Saahan täällä joskus nauraakin.


    • ghfhfsdfasfadf

      suurin ja kaunein cia:n soluttama ufo järjestö=mufon

    • argbd

      Saat 80 Ilmaista mahdollisuutta
      tulla miljonääriksi ja voittaa yli 11
      miljoonaa euroa!
      Klikkaa tästä!
      http://bit.ly/jattipotti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe