KERTOKAA ennustajat hyvät...

Lakattu-varpaankynsi

... kuinka kauan vielä mun elämäni tulee olemaan vaan yhtä kitumista ja pettymyksiä? Kertokaa enkö ansaitse hyvää? Onnea,rauhaa, rakkautta,kolmatta lasta? Onko munulle näköpiirissä mitään muuta kuin kyyneleitä ja kipua?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • queen_of_hearts

      Osunko oikeaan? Olet tummatukkainen nainen, olet impulsiivinen ja käytännön läheinen, miehesi on myös ruskeatukkainen, hän on saman luontoinen kuin sinä.

      Suhteenne taakkana on suru ja liekkinne on sammumassa.

      Ongelmasi on se, että olet laittattanut lisääntymisen miehesi edelle. Tämä aiheuttaa paljon riitaa teille. Olet unohtanut rakkauden. Olet tässä asiassa itsekäs, uskot saavasi onnen vasta kun teette miehesi kanssa uuden vauvan. Asia ei ole näin. Sinun täytyy löytää rakkautesi miestäsi kohtaan jotta olette molemmat valmiita perheenlisäykseen. Kärsit ristiriitaisuudesta, päättämättömyydestä, etsit elämääsi merkittäviä käännekohtia joiden toteuduttua uskot hyötyväsi.

      Miehesi taas odottaa elämästään enemmän. Tällä hetkellä hänellä ei ole tilaa hengittää. Miehesi havittelee uusia tuulia, hän tahtoo elämässään enemmän rahaa ja kunniaa jonka tavoitteluun hän juuri nyt haluaa keskittyä. Näiden tavoitteiden saavuttaminen on mahdotonta jos on luvassa perheenlisäystä sekä painostava suhde.
      Hänenkin rakkautensa on laantunut, joka on hyvin varoittava merkki; rakkautta voi löytää muualtakin kuin kotoa...

      Teidän molempien tulisi juuri nyt keskittyä arkisiin asioihin, työhön ja ammattiin. Ei ole hyvä tehdä hätiköityjä päätöksiä miettimättä seurauksia sen kummemmin.Ottakaa etäisyyttä "perheenlisäys-aiheeseen" ja tehkää yhdessä asioita mistä nautitte, muistakaa viettää perheenne kanssa yhteisiä hetkiä. Näiden asioiden toteuttamisen myötä tulette löytämään unohdetut tunteenne. Rakkaudellanne on siis mahdollisuus kukoistaa jälleen!

      Toiveesi voi siis toteutua, mutta se ei tapahdu hetkessä. Tarvitsette molemmat aikaa ja itsetutkiskelua, elämästä nauttimista. elämänne risteyskohta on tässä, ja voitte ainoastaan yhdessä vaikuttaa lopputulokseen.

    • Onk sul massii? Mie ennustan luotettavasti, että menetät rahaa, mutta en ilmaseksi.

    • Lakattu-varpaankynsi

      queen_of_hearts... et osunut oikeaan missään kohtaa tuota sepustustasi! Kiitos kun yritit mutta eikö täällä ole KETÄÄN joka OSAISI tän? T. kysyjä

    • Lakattu-varpaankynsi

      UniJukka! Osaatko sinä? Näetkö mulle? En jaksa kauaa tätä epätietoisuutta ja surua,kaipuuta?

    • Unijukka15

      Katsotaan miten onnistutaan! Sen nyt taas sanon, että ei korteista katsomisella voi vaikuttaa asioihin suoraan koskaan, ne näyttävät tietyt mahdollisuudet elämässä ...

      (1.tämänhetkinen tilanne 2.suhteesi asiaan/ongelmaa/ihmiseen 3.asian/ongelman syy/merkitys tai miten toinen osapuoli näkee sinut (kysymyksestä riippuen) 4.neuvo asian ratkaisemiksi/ näkymä tulevaan).

      1.maljojen lähetti: Tietty surusi (pettymyksen tunne) on kenties lähtöisin siitä, että elämästäsi puuttuu nyt henkinen puoli. Älä odota liikaa vain sitä, että asiat järjestyisivät itsekseen, näe mahdollisuudet joiden avulla voit saada toivomiasi asioita elämääsi. Lopulta moni asia onkin kiinni itsestäsi ja omasta aloitekyvystäsi eri tilanteissa. Et ole koskaan liian vanha taikka liian nuori joihinkin asioihin, jokainen hetki jolloin pyrit parempaan on lopulta oikea. Nauti elämän eri puolista, asiat eivät etene murehtimalla. Mieti reaktioitasi eri ihmisiin, milloin jokin on toisille parhaaksi? Pyri edistämään rauhaa niin saavutat paremmin tasapainosi.

      2maailmankaikkeus: Sinä voit täydentyä, kohota kohtaamaan surusi. Saata loppuun tietyt asiat elämässäsi niin uusi vaihe on valmis alkamaan. Mieti milloin tunnet sopusointua maailmaa kohtaan, mitkä asiat ovat sinulle parhaaksi. Toimi niin että edistät tuota hyvänolontunnetta itsessäsi. Myös henkistä puolta elämässä kannattaa ajatella. Uskalla päästää vanhasta niin luot paremmin tilaa uudelle.

      3.maagikko: Sinussa on mahdollisuus sopusointuun itsesi kanssa. Mieti mitkä asiat sinua lopulta alitajuisesti vaivaavat ja pyri ratkaisemaan ne yksi kerrallaan. Onko joidenkin ihmisten kanssa vaikeampi kommunikoida kuin toisten? Pyri myöskin siihen että ympärilläsi olisi ihmisiä jotka paremmin ymmärtävät sinua. Tarvitset ehkä nyt keskustelukumppania ja hyvää neuvonantajaakin. Anna tunteillesi tilaa, älä mieti että vain tietyt tunteet olisivat sallittuja. Jokaisessa päivässä on uudet mahdollisuutensa, mieti miten noita mahdollisuuksia jokaisena päivänä voit käyttää.

      4.miekkojen ässä: Miekkojen ässä kertoo, että tilanteella on mahdollisuudet selkeytyä. Se vaatii kuitenkin sinussa tiettyä älyn ja tunteitten tasapainoa. Pyri siihen, että sinulla olisi mahdollisimman selkeä kuva eri asioista elämässäsi. Mieti myöskin onko elämässäsi tiettyjä asioita, jotka saattavat sinut pois tasapainosta. Elämässä on hyvin tärkeää löytää tasapaino itsestään. Haet nyt tuota tasapainoa, haluat olla enemmän "itsesi herra". Olet levoton koska sinusta tuntuu, että et voi joillekin asioille mitään. Löydä elämääsi kekseliäisyyttä ja luovuutta niin mahdollisuutesi nousta elämäsi herraksi ovat paremmat. Jotain uutta on mahdollisesti elämässäsi alkamassa.

      • Lakattu-varpaankynsi

        Kiitos UniJukka :) oon nyt lukenut viestisi kolmasti. ja luen ainakin kolmasti sen vieläkin...tuntuu että olet oikeilla jäljillä, viestistäsi tulee hyvä olo. Kiitos ja oikein hyvää syksyä :)


    • Unijukka15

      Hyvää syksyä sinullekin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe