Parveke tupakointi

tupakointionsyvältä

Vituttaa naapurin kessuttelu monta kertaa yönkin aikana. Savu tulee tietenkin ylöspäin ja siitä asuntooni. Ei voi ikkunoita tai ovea auki pitää sen takia.

Ehkä pitäisi kaataa joku kerta sangollisen vettä niskaan, niin ainakin tupakka sammuisi sillä kertaa.

No, keukosyöpä korjaa hänetkin aikanaan...

45

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkeauttaisvarmaan

      Kärsitkö pahoistakin unihäiriöistä, kun et yöllä saa nukuttua. Vai ihanko vaan kyttäät jos joku naapuri sattuisi tupakoimaan.

    • toinenkärsivä

      Ei siinä mitään kyttäämisiä tarvitse harrastaa, kun se kaamea tupakanhaju leviää ympäristöön, omaan makuuhuoneeseen, ja alkaa yskittää. Kesäisin olisi mukava nukkua ikkuna auki.

      On se merkillistä, että tällaista, muita ihmisiä terrorisoivaa käytöstä puolustetaan. Tällaiset melu- ja hajuhäiriköt ovat aina suosittelemassa muut, rauhaarakastavat ihmiset muuttamaan johonkin metsän keskelle. Mikseivät nämä häirikot itse, jotka eivät osaa asua sivistyneesti muiden ihmisten kanssa, painu johonkin korpeen, missä voisivat vapaasti huutaa, mesoa ja vedellä vaikka jatkuvasti sitä kaameanhajuista tupakkaansa missä ja milloin haluavat.

    • 6.kerros

      Et kai pidä ikkunoita auki?
      Se kun on vastoin talyhtiön ohjeistusta.
      Ilmastoinnin säätö menee pielee ja se imee tupakan savun ulkoa makuuhuoneeseen.
      Pidä ikkunat kiinni.

    • Röökionhyvänhajusta

      Ole elämääs kyllästyny ilonen että polttavat tupakkaa eikä sun asuntoa :DD Sunkin pitäis vähän hiljempaa rakastella tyttöäsi iltasin että sais hiljasuus aikana rauhan kun pidemmän päälle korvatulpatkin alkaa hiertää!

      • keltasormet

        Tästä nyt sitten pitäisi olla onnellinen, kun nämä asosiaaliset tyypit eivät polta toisen asuntoa, vaan muuten terrorisoivat lähiympäristöään jatkuvasti.


    • iaöisgdfiugdsifgdsi

      Siinä kirjoittaa yksi kateellinen, joka ei ole koskaan päässyt rakastelemaan.

    • Äläoletyhmä

      Kannattaa pitää ikkunat ja parvekkeen ovi kiinni, jos tupakan savu niin kovasti häiritsee. Yhtälailla parvekkeen sekä ikkunan kautta voi vaikka viemäri hajut tulla asuntoon.
      Ehkä kannattaisi ostaa hajusuolaa ja laittaa sitä nenään, loppuisi se jatkuva valittaminen ;)

      • ikkunatjaoviauki

        Ehkä sinun kannattaisi muuttaa syvimpään korpeen, niin saisit siellä rauhassa kiskoa savua keuhkoihisi häiritsemättä muita.
        Eikä savuttomien tarvitsisi täällä lukea ääliömäisiä neuvojasi.


      • menkääkoloihinne

        Milloin loppuu tuo häiriköiden jatkuva ymmärtäminen ja hyysääminen? Meluaminen ja haiseminen kuuluvat näiden typerysten jokapäiväisen käyttäytymiseen. Se on heille niin luontaista, että katsotaan sellaisen käyttäytymisen kuuluvan luonnollisena osana heidän kansallisiin oikeuksiinsa. Mitään velvollisuuksiahan heillä ei tietenkään ole esim. muiden ihmisten huomioonottamisessa.


    • oikeu

      On se kyl jännä ilmiö tässä maassa,kuinka täällä jaksetaan puolustella pahantekijöitä......on se nyt kumma asia jos tupakoimaton ihminen haluaa pitää kotinsa raittiina,se on todella vaikeata ymmärtää näitten tuholaisten!Ei tarvitse mennä kauas ajassa kun tupakointi oli vielä sille kuuluvalla paikalla ja sinne se joutaa takaisin!Maailma jamaailmalliset ihmiset ovat todella sekaisin,eivät osaa erottaa oikeaa väärästä......vinoutuneita törkyturpia,jotka tarvitsisis isän kädestä ja kunnolla!

    • piiputpiiloon

      Mistähän johtuu, että tupakoitsijat eivät voi olla edes kahta tuntia polttamatta?

      Onko heillä muiden huumeidenkäyttäjien tavoin tullut riippuvaisuus tupakointiin?

      • vaatteethaisee

        Hampaat ja sormet keltaisina, iho harmaana, ja kun suunsa avaavat, järkyttävän kaameanhajuinen hengitys pöllähtää ympäristöön. Kylmänä vuodenaikana värjötellään tupakka huulessa työpaikan seinän vierustoilla, kuin surkeimmatkin narkkarit.


      • vilustuu
        vaatteethaisee kirjoitti:

        Hampaat ja sormet keltaisina, iho harmaana, ja kun suunsa avaavat, järkyttävän kaameanhajuinen hengitys pöllähtää ympäristöön. Kylmänä vuodenaikana värjötellään tupakka huulessa työpaikan seinän vierustoilla, kuin surkeimmatkin narkkarit.

        Kyllä tuolla säälin tunteella antaisit tupakoida ihmisten sisällä.


      • vilustukoot

        Ymmärsit väärin. Ei tippaakaan ole mukana sääliä vaan pelkkää faktaa ja realismia.


      • Tupakoivat naiset pitävät itseään muita naisia jännittävämpinä ja seksikkäämpinä. En oikein muutenkaan ymmärrä miehiä, mutta onko se tosiaan niin jännittävää paneskella yskivää savupiippua, vaikka sillä olisikin blondatut hiukset ja raskas meikki peittämässä harmaata ihoa?


      • eiedesrahalla
        UhkolanLissu kirjoitti:

        Tupakoivat naiset pitävät itseään muita naisia jännittävämpinä ja seksikkäämpinä. En oikein muutenkaan ymmärrä miehiä, mutta onko se tosiaan niin jännittävää paneskella yskivää savupiippua, vaikka sillä olisikin blondatut hiukset ja raskas meikki peittämässä harmaata ihoa?

        mitä jännittävää on naisessa, joka on tupakalla pilannut ulkonäkönsä, ja sitten vielä epäonnistuneella meikkauksellaan pilaa lopunkin ulkonäkönsä?


    • tupakkaterroristit

      Kaikki tupakoitsijat vois lähettää tupakkatehtaalle ja laittaa pakettiin ja siperian junaan!

    • Jokuvaanjostain

      Parveketupakointi ja JULKINEN tupakointi pitäis kieltää kokonaan!

    • tupakkitappaa

      Tupakka on huume. Naapuri oli kova tupakin kuluttaja. Neljä askii päivässä veti sauhuna taivaalle ja keuhkoon. Päätii lopettaa kun löysi järjen äänen, elikkäs laskukoneen. Laski vuoden röökien hinnat ja lopetti laakista. Helvetilliset vierotusoireet sai. Nyt ei kestä ees röökin hajua kun voi pahoin.
      Toinen kaveri veti röökillä ittensä hautaan. Keuhkot mätäni kroppaan kymmenien vuosien tupakoinnin jälkeen, kun syöpä otti vallan ja tuhosi raavaan työmiehen..Tuskanen kuolema.Moni jäi kaipaamaan. Lopettakaa ennenkun on myöhästä.

      • omavalintahanseon

        se on aika helppo laskea, paljonko palaa rahaa vuodessa, jos päivässä polttaa yhden neljä euroa maksavan tupakka-askillisen (20 kpl savukkeita).

        Siinä palaa 1460 euroa vuodessa (365 päivää, ja karkausvuonna vielä yhden päivän neljä euroa lisää) taivaalle ja naapurien asuntoihin, ja tupakoija saa vielä keuhkoahtautuman tai keuhkosyövän kaupan päälle.


    • Hyiolkoon

      Minua ärsyttää kun pitää tehdä ruokaa mikä haisee koko rapussa!! Lopettaisitte siat sen ruuan laittamisen ja syömisen!! Hyi olkoon!! Muuttaisitte landelle laittaa sitä ruokaa ettei tarvitse kärsiä hajuista saakeli!!!!

    • Kahtakauheemmin

      Onneks on rahaa ku roskaa ni voi poltella tupakkia niin paljon ku haluaa,ajattelin rupee polttaa kannabista myös parvekkeella ja heittää aina tumppi pöntöstä alas ni ei jää kenellekkään mitää todistettavaa :) Niin kauan jatkan sitä että tää pariskunta (sukurutsaajat) muuttaa pois :DD Että on teijänki kiva sitten rakastella ku saatte passiivisia ja hihitellä rumille naamoillenne

    • OletkoTymä

      Parvekkeella tupakointi on sallittua, ellei taloyhtiösi ole tätä erikseen kieltänyt. Naurettavaa valittaa suomi24 palstalla, kun voisit asialle tehdä jotain konkreettista... Mene vaikka naapurisi ovelle ja pyydä häntä hieman miettimään. Toinen vaihtoehto on lähteä ajamaan asiaa taloyhtiösi kautta. Tätä kautta et saa asiaasi eteenpäin lainkaan.

      Eli lyhyesti ota itseäsi niskasta kiinni ja hoida asiaa eteenpäin OIKEASTI. Yksi vaihtoehto on menestyä taloudellisesti ja hankkia omakotitalo. Täällä valittamisen perusteella sinulta tuskin löytyy älykkyysosamäärää mihinkään näistä vaihtoehdoista. Toivotankin sinulle siis tupakankatkuista eloa tästä eteenpäin.

      • mensa

        Mitä tulee älykkyysosamäärään, ei tuo textisi perusteella kovin kummoinen sinullakaan ole.


      • uuoh

        13,5


      • FFFTTT

        Hyvä!Hienosti kirjoitettu. Näin se vaan menee.Kirjoittaja on aivan oikeassa.


    • Illinoisin.erakko

      Mutta minä poltan päreitä kun sähköt katkes

    • PierePikimiten

      Avaa ylänappi ja rentoudu !!!

    • lJWEHF

      Provo

    • jaettäihanhlökohtaisesti

      Ei sun kaa pitäis heittää kallista vettä omahyväisyytesi tähden? Vai ... oletko pelastamaasa naaapureitakin?

    • siiisiii

      Minä poltan askin päivässä vähintään.Sen ei pitäisi kenellekään kuulua,teen mitä haluan ja turvat kiinni!! Omalla työllä ansaittua rahoja minä sauhuttelen.
      Teille nirppanokille haluaisin sanoa terveiset että muuttakaa maalle missä parveketupakointi ei häiritse.
      No nirppanokat kyllä löytää aina jostakin valittamisen aihetta.

      • hyihelvetti

        Joo, hyvä idea. Muuta vaan maalle syöpäkääryleittesi kanssa ja nosta ihmeessä määrä kahteen askiin päivässä. Et ole silloin ainakaan tuottamassa haju saastetta naapurillesi.


    • zipzip

      Opettele kirjoittamaan "yönkin aikana"

      • Kyr

        Mitä se kuuluu naapureille,polttaako tai ei.Se on jokaisen oma asia. Ne polttaa kellä siihen on varaa. Tät Sit. Jokainen pitämään omista asioista vain huolen. Pahempana pidän juomis ongelmaa.Tupakka ihmiset eivät tappele,mutta ryypy ihmiset saavat aina tappelun aikaan.Muista siis kohtuu käyttö juomisesta.


      • ikkunatkiinni
        Kyr kirjoitti:

        Mitä se kuuluu naapureille,polttaako tai ei.Se on jokaisen oma asia. Ne polttaa kellä siihen on varaa. Tät Sit. Jokainen pitämään omista asioista vain huolen. Pahempana pidän juomis ongelmaa.Tupakka ihmiset eivät tappele,mutta ryypy ihmiset saavat aina tappelun aikaan.Muista siis kohtuu käyttö juomisesta.

        Milläs pidät sen tupakansavun ja -hajun omassa asunnossasi niin ettei se leviä muihin asuntoihin?


      • mittatäynnä

        Tupakasta tuleva haju haittaa naapureita. Ei kysymys olekkaan siitä, onko siihen käryttelyyn varaa. Ihan sama mihin vähät rahansa tuhlaa, kunhan pysyy tupakoineen helvetin kaukana asuntoni parvekkeesta.


      • pahaakaalia

        Omassa asunnossa polttamista et sinäkään voi kieltää ja sieltä se jaju vasta leviikin. Sama mikä sun kukkakaalistas, hyi!


      • Kyr
        ikkunatkiinni kirjoitti:

        Milläs pidät sen tupakansavun ja -hajun omassa asunnossasi niin ettei se leviä muihin asuntoihin?

        RÄPPÄNÄT KIINNI JA LUUKUT!


      • pahaakaalia kirjoitti:

        Omassa asunnossa polttamista et sinäkään voi kieltää ja sieltä se jaju vasta leviikin. Sama mikä sun kukkakaalistas, hyi!

        Pidä ikkunat ja tuuletusluukut kiinni, niin saat sen kallisarvosen savun ihan omaan käyttöösi. Naapurisi ei sitä kaipaa, vaikka ilmaiseksi saisi. Oletko muuten ajatellut, että asuntosi arvo laskee, kun siellä on kauhea, piintynyt haju, joka ei pesämällä lähde.


      • pahakaali
        UhkolanLissu kirjoitti:

        Pidä ikkunat ja tuuletusluukut kiinni, niin saat sen kallisarvosen savun ihan omaan käyttöösi. Naapurisi ei sitä kaipaa, vaikka ilmaiseksi saisi. Oletko muuten ajatellut, että asuntosi arvo laskee, kun siellä on kauhea, piintynyt haju, joka ei pesämällä lähde.

        Jos joskus olen myymässä, teetän pientä pintaremonttia ja hajua ei ole enää kuin naapurissa.


    • qwerrrty

      Miks vitussa valitat täällä? Se on jokaisen oma asia mitä tekee.

      • Kyr

        Se on just;näin! Hyvä kommentti.


      • halooooo

        Ei sitä ihan mitä tahansa saa tehdä. On toisetkin asukkaat otettava huomioon.


      • stolperi

        Ilmeisesti naapurit saa tehdä mitä ne haluaa, munkin naapurit poraa jatkuvasti, että luulis jo seinätkin loppuvan kesken, tai sit ne naputtaa jotain, ehkä ne lyö nauloja niihin tekemiinsä reikiin, ärsyttävää ja kyllä ne polttaa parvekkeellakin, mutta se ei mua häiritse.


    • Ainaeivoiymmärtää

      Kannattaisi myös lopettaa se rappukäytävässä kyttääminen, hieman hankala tulla omasta asunnostaan ulos kun heti oven takana on naapuri kyttäämässä että mitä siellä puuhataan.
      Antaa ihmisten tupakoida, se on jokaisen oma asia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe