STASI-SETA HALONEN VALTAKUNNAN OIKEUTEEN

Maanpetturit

ja presidentin arvonimi pois, eläke lakkautettava, Suomen kansalaisuus peruutettava, linnaa kunnolla. Joskus jos vapautuu, ryssän maalle vaan. Jos naapuri ei huoli homottajaa ja eläinseksin kannattajaa, menköön vaikka Afrikkaan, kunhan tarpeeksi pitkälle menee.
Myös Koiviston konklaavin vääryydet tutkintaan, ja lainsäädäntö Koiviston, Halosen ja Koskelon kopeloinneilta palautettava ennalleen.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krataa

      Pistetään sinne samalla Erkki Tuomioja vihapuheista (nimitellyt perussuomalaista Olli Immosta ja tämän tuttavia natseiksi), pankkisopimusten salailija Jutta Urpilainen ja Tuula Väätäinen terrorismin suosimisesta.

      • puheet.vs.teot

        Urpilaisellakin on joskus ollut kaulakoruna pieni risti, tekoja ja Bilderberg-kokouksissa laukonneena sen kyllä pitäisi olla ylösalaisin.


      • linnaan-laillisesti

        Niiden veroparatiisi-tilit ja hallintarekisterin väärinkäyttö tutkintaan.


    • kakskuus

      Ahtisaari voi muuttaa kultuurin rikastuttajat mukanaan,vaikka huitsin devadaan.kyllä on tehnyt myyrän työtä,omalle kansalle.

    • Kollega_Tiitinen

      Milloin Stasi-Lipponen saa tuomion maanpetoksesta?

      • laskutaitoinen

        Arvioisin, että vielä menee 3- 4 vuotta kullakin. Niin vahvat läänitykset on ympärille rakennettu.
        SAK:n Heinäluoma ja SAK-juristi Halonen, molemmat mielivät pressaksi 2018. Heinäluoma ei ole yhtä likaantunut kuin Halonen. Urpilainen piti ajaa tieltä pois. Poliittinen ura piti yrittää tuhota.
        Urpilaisen selkään puukotuksen takana olivat SAK-taustainen, edellinen eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma ja AY-Rinne. Ja tietysti Kiero-Mieli Halonen, SAK:n juristi 1970 alkaen - wikipedian mukaan SAK:n palveluksessa koko poliittisen uransa ajan. SDP:n uusi puoluesihteeri Reijo Paananen tuli myös suoraan SAK:sta. Homo ei tosin päässyt eduskuntaan 2015.


    • Pers-kataluus

      Lähettäkää ennemmin Soini oikeuteen vaalilupausten rikkomisesta, vaalivalehtelusta, kansankiihoituksesta, sekä myös kansanelintason laskemisesta. Soini ei pysty hoitamaan edes rauhanasioita Venäjän kanssa, joten Soini heti kansainväiseen oikeuteen sodanlietsomisesta sekä köyhälistön sorrosta. Eikä sotaUSAn nuoleskelua sovi unohtaa. Soini on katolinen perushomo

    • Zhänelää

      Erkki Tuomioja oli täysin oikeassa nimittäesään Immosta natsiksi. Immonenhan on oikea perusnatsi, joka viettää aikaansa jonkin vastarintaliikkeen seurassa. Natseja ei nykyään suvaita, joten Immosen voi lähettää suoraa päätä valtakunnan oikeuteen ja SOini perään. He ovat todellisia maanpettureita syyttäessään muita, kuten Tarja Halosta. joka presidenttina ajoi kansan tahtoa ja halusi helpottaa muiden kansojenkin elämää.

    • Z-hänelää

      Stasi-Lipposta ei ole koskaan ollut olemassakaan. Hän oli hyvä ystävä usalaisten kanssa, ja siitäveljeilystä häntä syytettiin. Se oli Stasi-Jäätteenmäki, joka syyllistyi vakoiluun, Jäätteenmäki väitti, että sai vakoiluviestejä pyytämättä ja yllätyksenä. Hän ei valitettavasti joutunut oikeuteen, mutta menetti kuitenkin virkansa

    • toivoton---

      Soinikin joutuu eroamaan virastaan eli ulkoministerin virasta. Siihen hän ei ole oikeutettu pelkästään jo tyhmyytensä ja surkean koulutuksensa vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe