Vieraat bakteerit alapäässä

vaimo1

Mies jäi kiinni vieraissa käymisestä. Ovat olleet yhdynnässä ilman kumia joten luonnollisesti nuo vieraan naisen luonnolliset bakteerit ovat nyt mulla ja oireilee pahana hajuna. (En nyt kaipaa parisuhdeneuvontaa)
Kysymys kuuluu kauanko nuo vieraat bakteerit aiheuttavat hajuhaittoja mulla? Tauteja ei ole, testit ok.

21

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzccmg

      Kyllä sulla taitaa olla joku tartunta. Tai ehkä hiivasieni. Mutta ajatus, että vieraat bakteerit viipyvät hetken alapäässä aiheuttaen hajua on outo. Kannattaa käydä gynekologilla.

    • pahatulehdusmullaoli

      Itse olen moiseen vaivaan joutunut syömään lääkekuurin.

      Sen saa gyneltä. Ensin tehdään labrakoe ja sitten lääkitys.

      Se haju oli niin kamala, että se haisi ihan housujen läpi.

    • fdhdfshsjgfjgfj

      Alkoiko oireilu ennen vain jälkeen, kun sait tiedon uskottomuudesta? Mielikin on varsin ihmeellinen vempain rakentamaan kaikenlaista. Itse en ole kuullut puhuttavan vieraista bakteereista. Joko tulehdus on tai sitä ei ole. Sukupuolitautien polilla otetaan mielestäni tietty infektiopaketti, ja esim. trikomonas ei siihen kuulu. Kannattaisi pyytää vielä lisätutkimuksia, jos jotain on tutkimatta.

      Itselläni on ollut aikanaan infektiokierre. Nyt saan hiivatyyppisiä oireita, jos peseydyn vaikka järvivedellä vaeltaessa. Tilanne korjaantuu itselläni ainakin helposti, kun asiaan puuttuu heti. Kysy apteekista, olisiko heillä jotain sinulle sopivaa valmistetta. Jos käyt uusissa infektionäytteissä (esim. trikomonas), niin ei kannata käyttää mitään itsehoitovalmistetta sitä ennen, sotkee vastauksia.

      Löysin tuollaisen linkin elimistön bakteereihin liittyen. Se voi antaa hyödyllistä tietoa asiaan liittyen! (Ihmisen mikrobiomit Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim 2013;129(22):2341-8 Anne Salonen Katsaus).

      http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/uusinnumero?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&p_p_lifecycle=0&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_p_frompage=uusinnumero&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_viewType=viewArticle&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_tunnus=duo11328

      • vaimo1

        Hajuhaitat alkoi tuon syrjäsuhteen aikana.

        Täytynee varata aika gynelle.


    • samankokenutvaimo

      Bakteeritasapaino järkkyy vieraista bakteereista muttei pitäisi kestää kauaa.

    • L.Balans

      Jos emättimen ph on muuttunut syystä tai toisesta, suosittelen Lactal Balans -kuuria. Saa apteekista 7 puikon pakettina.

    • Ei_aina_ulkoa

      Usein nuo pahaa hajua aiheuttavat tulehdukset tulee omasta "tartunnasta", ulostetta pääsee väärään paikkaan vaikkapa väärin pyyhkiessä tai likaisista pikkareista.

    • Kannattaa pyytää emätinpuikkoihin kuuri. Ne auttavat hakuun ja bakteerikanta.

    • jalatristiin

      Aina pitää epäillä sukupuolitautia jos pso on harratanut suojaamatonta seksiä. Käy tk ja pyydä sair.hoitajalta kokeita.Tietysti voit mennä gynelle myös tai tk lääkäriin. On turha yritää hoitaa pöpöjä hakuammuntan kun et tiedä..Parisuhdeneuvonta on vähän myöhäistä.

      • Kysymysmerkkinä

        Vaimo1 kirjoitti, että testit ovat ok, etkö lukenut alkuperäistä kirjoitusta?


      • faktaaaaaaaaaaaaaa

        Ei kaikkia voi testata, jos ei ole oireita. Veikkaisin kuitenkin, ettei pahan hajun takana ole sukupuolitauti. Oireetonta tautia toki voi kantaa. Miksei mene lääkärille joka tutkii onko hajun takana tulehdus tmv....... tai kokeile käsikauppatuotteita apteekista


      • Lääkäriin_vaan

        Hajua aiheuttaa yleensä jokin tulehdus, joka ei parane käsikauppalääkkeillä vaan tarvitsee lääkärikäynnin ja reseptilääkkeen.


    • JeesusHierooTeroa

      Aloittaja, käy itsekin vieraissa ja tuo pettäjäukolles kunnon tulehdus terskaan. Siinä sitten yhdessä huoraamistautejanne parantelette.

    • ootkotosissasi

      Onkos sun mies idiootti eikä edes pesulla välillä käynyt ?

      • Väärä_syytös

        Tartunnassa saadut bakteerit ja virukset eivät välttämättä poistu pesemällä.


    • sehaisee

      Mulla oli kerran samanlaista,pahanhajuista tuoksua alapäässä,kävin lääkärissä,otti kokeita ja tulos oli sukupuolielinten tulehdus,johon sain lääkekuurin.Myöhemmin selvisi että miehellä oli useita naisia kierroksessa,vaikka syyllisti aina minua.Aina oli jotain tulehdusta...nykyään kun on uskollinen mies,ei ole mitään tuollaista!Joten käy lääkärissä,ei se itsestään katoa,eikä siinä ole mitään hävettävää!

      • Jos_tunnustaa_niin

        Sukuelinten tulehdus voi tulla silläkin ettei huolehdi omasta hygieniastaan tai pyyhkii väärin (tartunta itseltä). Ei se mies ole aina syyllinen.


    • sehaisee

      Ja joopa joo...eläpä puolustele!Ei tässä nyt niin sikoja olla että pesemättömyyden takia vehkeet haisisi!Ukko oli reissuhommissa siihen aikaan,tämä oli toistuvaa,aina joku oireilu alkoi kun oltiin sängyssä.Sitte selvis että oli ollu muitakin panoja,ja yksi vakituisempi vuosia!Johan siinä bakteerifloorat sekottuu!

      • Outoa_touhua

        Ihme ukko sulla jos ei edes käynyt pesulla vieraan panon jälkeen.
        Mutta vieraissa käynyt ukko kyllä tunnustaa painostettaessa jos syyttelet bakteereista vaikka ei olekaan niitä muijalleen tuonut.


    • sehaisee

      No oli se käynyt.Asiat selvisivät sitten aikanaan.Ja moniko ukko käy pesulla seksin jälkeen???Varsinkin kun käy kiireellä vieraissa??Niinkuin jo edellä kerroin,ongelma hävisi kun vaihdoin miestä,nyt ei käy monella tavaralla!

    • Vaihtarivilma

      Bv vissiin. Itsellä kiukutteli, kun oli mies joka ei juuri petinsä puhtaudesta välittänyt, ja muutenkaan kotiaan pitää puhtaana. Nykyinen on siistimpi tavoilleen. Ja yllätys... Ei ole ollut bv tä sen jälkeen kun eksästä pääsi!
      Sapetti aina eksän aikaan hoitaa bv liki joka kk. Kun jo arvelikin, mistä johtuu. Puhtaus on puoli ruokaa- siinäkin asiassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe