Kiittäkäämme tästä Ruotsia

80v

Raja vuotaa, ei ole kauan kun Ruotsissa ministeri tasolla toivotettiin kaikki
maahatujijat tervetulleiksi, ei arvattu että kutsu on kuulunut ja nyt on
totuus selvinnyt, mutta onhan se hyvä varaventtiili rajan takana, täällä ei
uskalleta reakoida siihen että Ruotsi ohjaa maahantulijoita Suomeen,
nuuskan ja öljyn salakuljetus ovat tärkempiä, tämä maahatulo on vasta
alkua, miljoonat ovat liikkeellä.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bingobangobongo

      Totta töriset! Hyytyy ne hymyt hyssyttelijöiltä kun tosi tulee ja se tulee eteen jos rajoja ei laiteta kiinni!

    • etuus

      Rikolliset rikastuvat maahanmuuttajien ansiosta,kummaa kun ei puututa tähän räikeään ongelmaan,hallituksessa ollaan vaan hymistelijöinä ,että täytyy auttaa kaikkia! Pienen maamme resurssit eivät riitä enää omiensakaan hätää auttamaan!

    • lappikyykkyyn

      No eihän päättäjät välitä kun siitä että oma lompakko pullistuu eikä naapuriin muuta maahanmuuttajia eikä muitakaan vähemmistöjä. Ei ne joudu arjessa missään tekemisiin pakolaisten kanssa. Ei muutako tullit takasin eikä mitään hyssyttelyjä. Ja kuvia suomalaisten leipäjonoista jakeluun. Työttömyyttä unohtamatta. Kohta lapissa ei ole muuta kun kaivoksia ja pakolaisia. Helppo homma eduskunnalle.

    • LasseLopotomia

      Kivirannalla olevista nuorista miehistä monet syyrialaiset ovat lähteneet karkuun, kun oman isänmaan puolustusvoimat ovat kutsuneet heitä palvelukseen. Me autamme heitä tässä pakoretkessä, rahoitamme ja majoitamme heitä.
      Jos omia kansalaisiamme lähti vastaavasti pakoon 1940-luvulla heitä kutsuttiin käpykaartilaisiksi, joilla oli kovat rangasitukset.

      • isänmaakunniaan

        NAULAN KANTAAN!!!!!!!!!


      • hallitusvaihtoon

    • missämedia

      Ne joita pitäisi kiittää palkitsivat itse itsensä. Lähtivät kuntalaisten verovaroin ulkomaille!

    • Hojvjklj

      Rajat kiinni heti ja mutakuonot kotimaihinsa. Kusessa niitten kanssa ollaan perseaukinen Suomi muutenkin.

    • Pahemminvointivaltiossa

      Mitä tässä Ruotsia syyttelemään. Jos haluavat päästää tulokkaat maahansa niin siitä vaan. Mutta. Miksi Suomi ei tee mitään vaan antaa ihmissalakuljettajien tuoda lastinsa Suomeen ? Suomella on Schengen sopimuksen mukaan oikeus ottaa tilapäisesti rajavalvonta käyttöön sisäiseen turvallisuuteen vedoten. Näin Euroopassa jo tehdään.
      Kun Suomen sisäministerikin näyttää hyväksyvän tämän tulokasvyöryn tekemättä mitään sen rajoittamiseksi niin voivoi.
      Tämä EU:n mallioppilaan rooli tulee Suomelle kalliiksi. Kun maan sisäinen vakaus,turvallisuus ja hyvinvointi ollaan valmiita uhraamaan tuon roolin turvaamiseksi niin mitä me tavalliset ihmiset voimme tehdä?

      • 555644

        Mielenkiintoinen kysymys tuo rajojen sulkeminen - täältä länsirajaltahan on poistettu kaikenlainen valvonta - niin tulli kuin rajavartiostokin sekä poliisi. Mitenkähän päättäjät ovat suunnitelleet rajavalvonnan hoitavansa jos oikein kunnon rytinä tulee ? - arvaus: ei mitenkään...


      • Pahemminvointivaltiossa
        555644 kirjoitti:

        Mielenkiintoinen kysymys tuo rajojen sulkeminen - täältä länsirajaltahan on poistettu kaikenlainen valvonta - niin tulli kuin rajavartiostokin sekä poliisi. Mitenkähän päättäjät ovat suunnitelleet rajavalvonnan hoitavansa jos oikein kunnon rytinä tulee ? - arvaus: ei mitenkään...

        Suomessa on valmiit suunitelmat poikkeusolojen varalta. Kun tahtoa on niin nuo Länsirajan ylityspaikat on miehitettynä muutamassa tunnissa. Siinäpähän ihmissalakuljettajat ihmettelisivät lastinsa kanssa kun raja olisi kiinni.
        Tietenkin siinä muutamien bisnes Suomessakin kärsisi.


      • Kyllä tuosta pakoloistulvasta voidaan kiittää myös, Suomen tullia, rajavartiolaitosta ja poliisiakin, helppohan nuo Ruotsista tulevat pakoloiset olisi käännyyttää Torniosta takaisin Ruotsiin, mutta kun ollaan niin helevetin munattomia jotta ei uskalleta sitä tehdä, kun pelätään mitä EU;n mafiosot siihen sanoo!


        Late Lapista.


      • Fuud
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Kyllä tuosta pakoloistulvasta voidaan kiittää myös, Suomen tullia, rajavartiolaitosta ja poliisiakin, helppohan nuo Ruotsista tulevat pakoloiset olisi käännyyttää Torniosta takaisin Ruotsiin, mutta kun ollaan niin helevetin munattomia jotta ei uskalleta sitä tehdä, kun pelätään mitä EU;n mafiosot siihen sanoo!


        Late Lapista.

        Late ei paljon asiasta ymmärrä, joten varmaan kaikki osaa antaa tällaisille kommentille arvoisensa aseman.

        Onhan toki niinkin, että nälänhätä loppuu syömällä. Huumekauppa loppuu ottamalla huumerosvot kiinni, Talousahdinko loppuu kun laitetaan talous kuntoon jne... Meinasin kirjoittaa tämän ihan Laten kunniaksi mustavalkoisella tekstillä ;)


    • Quentintarantino

      Voi pyhä yksinkertaisuus näitä kansalaiskoulun käynneiden kirjoituksia....

      • rrrealistiiii

        NYT RAJA KIINNI JA ÄKKIÄ , TUNNIN PÄIVYSTYS JA 2 BUSSILLISTA KOVINKIN TUMMAA MATKALAISTA TÄYNNÄ PAINAA KENENKÄÄN ESTELEMÄTTÄ MAAHAN !

        mitä ihmettä täällä tapahtuu ?? itku pääsee kohta


      • herranjestas
        rrrealistiiii kirjoitti:

        NYT RAJA KIINNI JA ÄKKIÄ , TUNNIN PÄIVYSTYS JA 2 BUSSILLISTA KOVINKIN TUMMAA MATKALAISTA TÄYNNÄ PAINAA KENENKÄÄN ESTELEMÄTTÄ MAAHAN !

        mitä ihmettä täällä tapahtuu ?? itku pääsee kohta

        Eikö niitä busseja tarkasteta ollenkaan Haaparannan tai Tornion Tullissa


      • DjangoAndSchultz

        Jos jotain tästä aiheesta ymmätäisit, niin tietäisit ettei bussien tarkastamisella ja turvapaikanhakijoiden maahantulolla ole mitään tekemistä keskenään! Eli aivan avoimesti ne TP-hakijat maahan tulee ja varmaan oikein toivoo että olis rajalla joku viranomainen vastassa! Sitten ilmaistaan turvapaikan tarve, ja siitä eteenpäin homma rullaan lainmukaista prosessia eteenpäin, eikä siihen auta mikään...

        Eli ihan selvyyden vuoksi vielä rautalangasta: Tulijoiden saapumista Suomeen EI voi estää tulli, rajavartiolaitos, poliisi, maahanmuuttovirasto, kunnanhallistus, eduskunta tai edes saatana presidentti! Sen miten ja millä aikataululla asiat käsitellään niin onkin jo aivan eri asia....


    • Beetlejuice

      On muuten sinänsä hassua ettei kellään ole vastuuta turvapaikan hakijoiden hallitsemattoman ja kontrolloimattoman vyöryn edessä. Kaikki tuijottaa vaan monttu auki ja levittelee käsiään. Ajattelis nämä kuntapoliitikot edes hetken kuntalaisten etua ja sitte vasta sitä omaa etua. Kyllä me ymmärrämme ja hyväksymme ne teidän pikkulehmäkaupat ja ne hirveän tärkeät ja vastuulliset lautakuntapaikat, joissa ollaan oikein sitte rintarottingilla ja kehutaan jostaki leikkikentän tai kyläkoulun lakkauttamisesta. Missä ja minne ne säästöt menee ja missä ne näkyy..?
      Miksi ei kukaan puutu ja esitä edes pientä vastalausetta tähän järjenvastaiseen MAMUinvaasioon ja PPOn kähmijoiden ja koplaajien huseeraukseen..?

    • geigis

      Miepä taijan lähtetä kohta pakolaiseksi Hapitsuun. Suomi alkaa olla kohtaa konkurssikypsä sss jäljiltä.

    • Quasi

      Ihan mielenkiinnosta kysymys kaikille tässäkin ketjussa kommentoiville "viisaille";

      Jos nyt havaittaisiin, että Ruotsin puolelta (sanotaan nyt vaikka Haaparannalta) olisi tulossa 10 hengen porukka oletettuja turvapaikanhakijoita. Kuka/mikä organisaatio voisi estää niiden pääsyn Suomeen? Ja jos maahantullut henkilö/henkilöt pyytää kohtaamaltaan viranomaiselta turvapaikkaa, niin millä perusteella sen voisi torpata?

      Entäpä tämä paljon huudeltu Dublinin sopimus! Onko joku tietoinen miten/millä laajuudella ja tarkkuudella tuo 1. sopimusmaahan (esim. Kreikka tai Italia) saapuinen pitää voida kiistatta todistaa?

      Onko asia tosiaan vain niin, että ei niitä turvapaikanhakijoita tarvitse ottaa vastaan? Ihan vaan fyysisesti rajalla täyskäännös takaisin Rutosiin...? Ei tarvitse selvittää kuka tämä henkilö on ja mistä tulossa jne..?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe