Ateistinen valtio

kghgffjkfkfkfk

Maailman suurimman kansanmurhan järjesti ateistinen Kiina 1900 -luvulla, joilloin 70 000 000 ihmistä menetti henkensä sen takia, että he olivat jonkin mielestä uhka kommunisteille. Toiseksi kirii ateistinen Neuvostoliitto yli 40 000 000 uhrillaan, jotka kohtasivat loppunsa Siperian keskitysleireillä. Huomionarvoista on myös ateistisen natsi-saksan osuus ja ei kaikki pienemmätkään kommunistimaat ole jääneet pekkaa pahemmaksi, jos vertaa uhrien lukumäärää asukaslukuun.

Kommunismi on ehkä puhtaimmillaan sitä, mihin ateismi johtaa.
- Jos Jumalaa ei olisi, niin ei olisi tuomiota teoista
- Jos Jumalaa ei olisi, niin jokainen olisi menestyksestään ja pärjäämisestään yksin vastuussa
- Jos Jumalaa ei olisi, niin silloin ei myöskään olisi oikeaa tai väärää
- Jos Jumalaa ei olisi, niin silloin ainoa millä on merkitystä on minä itse

Kristillisyydessä jokainen yksilö on Luojan luoma, jokainen yksilö on tärkeä.

Kommunismissa ei ollut yksilöitä vaan kaikki olivat vain osa kokonaisuudesta. Yksilö ei ollut tärkeä ja jos yksilö oli vääränlainen tai tarpeeton, niin hänet piti poistaa.

Ei ole mitenkään ihme, että neuvostoliitto oli ensimmäinen valtio, joka teki abortista laillista. Ei ole mikään ihme, että Kiinassa tehtiin lukemattomia pakko aborteja. Mitä merkitystä vääränlaisilla ja turhilla ihmisillä olisikaan aidossa ateismissa.

Kristillisyydessä pelko tuomiosta estää joitakin tekoja, vaikka heikko luonto välillä houkutteleekin.

Kommunismissa ei ole mitään muuta pelkoa kuin se, että joutuu kiinni jostain sellaisesta, minkä valtio katsoo rikokseksi. Miksi ei pettäisi puolisoa, jos ei ole kiinnijäämisen riskiä, miksi ei vaihtaisi parempaa jos on mahdollista, miksi ei ajaisi omaa etuaan toisen kustannuksella, jos ei ole pelkoa sanktiosta...

Olen sitä ikäpolvea, joka on nähnyt neuvostoliiton, itäeuroopan, kuuban, tutustunut kiinaan... Hienoja palopuheita, rekvisiittaa, vallanhalua, pyrkyreitä, oman edun tavoittelua ja viinaa, viinaa turruttamaan kaiken. Olit sitten Moskovassa tai Havannassa, niin pullo kuului asiaan ja humala.

Kaikki ateismi lähtee jo alussa siihen valheeseen, jossa he uskovat, että tarkoitus pyhittää keinot ...ja siitä ei mennäkään sitten muuta kuin alamäkeen.

Kaikki mielikuvitus maailmat lopulta romahtavat siihen paradoksiin, että miksi ihminen tekisi hyvää toisten eteen, jos siitä ei ole hänelle itselleen hyötyä.
Aina on fanaatikkoja, mutta nyt puhutaankin tavallisista ihmisistä.
Miksi ihmeessä se ei fanaattinen ihminen tekisi yhtään mitään toisten eteen jos kaikki maailmankaikkeudessa olisi vain tässä ja nyt.

Siksi kaikki ateismiin perustuvat valtiot muuttuvat lopulta helveteiksi heidän omille asukkailleen, jossa ainoa keino pitää ihmiset aisoissa on pelko ja ehdoton auktoriteetti.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaansulletässä

      kirjoituksesi oli kyllä sanoinkuvaamatonta paskaa. kommunismilla ja ihmisten tekemillä pahuukksilla ei ole mitään tekemistä ateismin kanssa. lähes jokainen ateisti tuomitsee mm stalinin teot. se että maailmassa on ollut hulluja diktaattoreita ei johdu ateismista vaan yksilöiden idioottimaisuudesta.

      ateismiin ei kuulu mitään ideologiaa. se ettei ihminen usko joulupukkiin tai jumalaan ei tee ihmisestä pahaa. mutta se että jos uskova välttelee pahantekemistä vain koska pelkää jumalan tuomiota, tekee hänestä teeskentelijän. minua ei ateistina kiinnosta olemattoman jumalan tuomiot. minua kiinnostaa toimia omantuntoni mukaan kuten useampia ateisteja.

      kirjoituksellasi yrität demonisoida kokonaista ihmisryhmää täysin valheellisin perustein.

      "Miksi ei pettäisi puolisoa, jos ei ole kiinnijäämisen riskiä, miksi ei vaihtaisi parempaa jos on mahdollista, miksi ei ajaisi omaa etuaan toisen kustannuksella, jos ei ole pelkoa sanktiosta..."

      nämä ajatukset kuvaa sinun arvomaailmaasi, ei ateistien. en minä petä puolisoa tai varasta vaikka tilaisuus olisikin jäämättä kiinni. miksikö? siksi että yritän noudattaa hyvää moraalia ja säilyttää itsekunnioitukseni. monet uskovat esittää näitä näkemyksiään että millään ei olisi mitään väliä jos jumalaa ei olisi. sinä epäsuorasti tunnustat että oikein tekemisellä on sinulle väliä vain jos on pelkona saada tuomio teoista. se ei edusta moraalia vaan filunkia luonnetta.

      onneksi suurin osa ateisteja ei ajattele kuten sinä ajattelet. tiettävästi amerikoissa on vankiloissa suurin osa kristittyjä. ateistit edustaa vähemmistöä. on ateistien ja teistien moraalia ja empatiaa tutkittukin. monien tutkimusten yhteenveto oli että keskimäärin ateisteilla on korkeampi empatia ja moraali. syy voi johtua siitä että kun uskomukset päättyvät, on pohdittava arvomaailmaansa ja moraalikysymyksiä itsenäisesti. siihen asti ne on saatu yleensä valmiina uskonnosta.

      • Kyllä nykykristityiden ja Hitlerin teot muistuttavat enemmänkin oikeistokristityiden palvonnalta ja suoralta fasismilta saati Stalinin Neuvostoliitolta ja kommunismilta, mutta Stalin ei ollut mikään ateisti vaan hänen perheensä oli todella hyvin kristillinen. Stalin alkoi kommunistiksi vasta kunnei saanut opiskella papiksi, joka saattoi kääntää hänet käsityksiään "papistollisuudesta".
        Kumminkaan Stalin ei ollut yhtään sen hullumpi kuin Hitlerkään, eikä ateismi ole liittynyt mitenkään noiden kummankaan tapaansa elää. Ennemmin tulisi kysyä, olivatko he kummatkin lopulta fasisteja...Mussolini oli ainakin fasisti, vaikka oli tuolloin Saksan ja Suomen puolella!!
        Fasismin puolesta politiikkasiipeilijät Suomessa tulisivat pitää sen kitansa kiinni. Siihen fasismiin on lähtenyt mukaan Perussuomalaiset ja muut fasistiset kiristityt Aa-järjestöineen, joita kannattaa yhdysvaltalainen vihajärjestö!!!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Kyllä nykykristityiden ja Hitlerin teot muistuttavat enemmänkin oikeistokristityiden palvonnalta ja suoralta fasismilta saati Stalinin Neuvostoliitolta ja kommunismilta, mutta Stalin ei ollut mikään ateisti vaan hänen perheensä oli todella hyvin kristillinen. Stalin alkoi kommunistiksi vasta kunnei saanut opiskella papiksi, joka saattoi kääntää hänet käsityksiään "papistollisuudesta".
        Kumminkaan Stalin ei ollut yhtään sen hullumpi kuin Hitlerkään, eikä ateismi ole liittynyt mitenkään noiden kummankaan tapaansa elää. Ennemmin tulisi kysyä, olivatko he kummatkin lopulta fasisteja...Mussolini oli ainakin fasisti, vaikka oli tuolloin Saksan ja Suomen puolella!!
        Fasismin puolesta politiikkasiipeilijät Suomessa tulisivat pitää sen kitansa kiinni. Siihen fasismiin on lähtenyt mukaan Perussuomalaiset ja muut fasistiset kiristityt Aa-järjestöineen, joita kannattaa yhdysvaltalainen vihajärjestö!!!

        Lopulta Mannerheim joutui valitsemaan puolensa Suomen sisällissodassa tai olisi joutunut muutoin Suomessa valkoisten tapetettavaksi, koska oli saanut Venäjän armeijassa korkean upseeriarvon. Suomalaisena vapaaherrana ja kreivin poikana hänellä oli tuolloin helppo tehtävä, kenen puolelle asettuu. Bolsevismi kukoisti Venäjällä ja siksi Mannerheim tuli Suomeen. Tuolloin fasismi ja oikeistolaisuus velloi kansaamme ja torppareilla ei ollut koskaan mitään oikeuksia Suomessa Ruotsin vallan ajalta lähtien vaan heitä pidettiin lähinnä orjan asemassa, jotka Suomessa saatettiin jopa häätää kodistaan, mikäli torppareiden päivätyö olisi jäänyt kartanon isäntien toimesta tekemäti.

        Olen itsekin erään melko korkean baltiansaksalaisen aatelisen suvun lihaa ja verta.
        Miellän kuitenkin tuollaisen torppareiden ja kartanon isäntien välisen riidan olleen ihan käsittämätöntä Suomessa ja muualla maailmassa, että joiltakin torppareiden talosta saatettiin rikkoa jopa uunin muuri ja rikkoa ikkunat. Sellainen saattoi olla vain vajavaisten ja mielipuolisten hommaa. Saatan sanoa tämän jokaisen suomalaisen aatelistenkin suulla, joita ei onneksi enää ole tai ainakaan niitä "säätyperillistiloja".


    • gjkkgjgjklhklg.vj

      Taisi aloitus osua joitain vähän arkaan paikkaan :)
      Kun elää valheessa ja mielikuvitusmaailmassa, niin totuus voi satuttaa aika pahasti :D

      • kaikenlaista.taas

        Käy vajakki ateismipalstalle laittamaan pölvästi avauksesi, siellä ehkä joku viitsii koskea tuohon höyryävään kasaan.


    • muistamme.tämänkin

      Kiina on ollut monen tragedian näyttämö. Erään sellaisen järjesti viktoriaanisen ajan Iso-Britannia. Kun Kiina ei avannut markkinoitaan länsivalloille, aloitti Iso-Britannia myyräntyönsä. Intiassa kasvatettua oopiumia salakuljetettiin Kiinaan. Tuloksena oli 12 miljoonaa oopiuminkäyttäjää. Aika outoa evankeliumia.

    • ateistin_toivo

      "Jumalaton hylätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran luo, niin hän armahtaa, ja meidän Jumalamme luo, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta. Minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra, sillä niin paljon kuin taivas on maata korkeampi, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne." Jes 55:7-9

    • omakinmoraali

      aloittajan käsitys ilmeisesti on että ihmiset tekevät pahaa jos eivät jää kiinni tai saa rangaistuksia. kuitenkin rikolliset tekee yhä uudelleen rikoksia vaikka lusivat välillä. ja osa ei tee vaikka voisivat tehdä jäämättä kiinni.

    • thgvghhbvcgg

      Jotkut käy täällä aika kovilla kierroksilla...
      Miksi he niin tekisivät, jos eivät eläisi valheessa?

      Niin, eivät he tekisikään :D
      Hassua, etteivät he itse pysty näkemään sitä... tosin eivät he taida pystyä käsittelemään muitakaan ongelmiaan...

    • Totta kai jumalankieltäjä elää valheessa tai ainakin erehdyksessä, ja ilman muuta kaikki ateistiset maailmankatsomukset, joihin kuuluu myös kommunismi tai marxilaisuus, ovat filosofisella tasolla moraalisesti kelvottomia, koska ilman persoonallista Jumalaa objektiivisia, ihmisten mielipiteistä riippumattomia moraalisia velvollisuuksia ei voida oikeuttaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ateismi oli se tekijä, joka aiheutti Neuvostoliiton tai kommunistisen Kiinan toimeenpanemat hirmuteot. Kannattaa jättää tällaiset yksinkertaistukset.

      • wetwertewr

        puhut yksinkertaistusten jättämisestä mutta viljelet itse sellaisia. ateistit eivät elä valheessa. on paljon todennäköisempää ettei jumalaa ole kuin että olisi. jumalasta ei ole mitään havaintoa miltään ajalta, joten ateismi on luonnollista. kommunistit saattoi olla ateisteja mutta vain aniharva ateisti on kommunisti.

        ateismi on siitä hyvä että se lisää moraalia, ei suinkaan vähennä sitä.


    • Se on nyt sillai, että toveri Maon henkilökultti oli jumalaan verrattava. Samoin Stalinin, Hitlerin ja Pohjois-Korean kultit ovat suorastaan uskonnollisia.

      ISIS pitää jumalaansa kaikkivoipana ja mitä tapahtuu? Uskovaisen maailma on täynnä todisteita uskontojen aiheuttamasta pahasta, mutta kun kädet ovat korvilla, silmät kiinni ja matraa hoetaan, ei oikea informaatio mene läpi.

    • artodn
    • kerty

      Natsit uskonevat välttävänsä Viimeisen Tuomion, kun ovat julistaneet olevansa atlantislaisia ja siis eivät ole Karitsan Elämänkirjassa Ilmestyskirja 13.luvun mukaan. Mutta "Jonka nimi ei ollut Karitsan Elämänkirjassa,"Heittivät Tulijärveen!
      Ilmestyskirjan 17.luvun mukaan kommusoteillakaan ei ole nimeä Karitsan Elämmänkirjassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe