Ihannemiehen pitää olla JÄNNÄMIES?

Jääkylmä_totuus

Naisille kelpaa vain jännämies, ei tällaset kiltit ja kunnolliset miehet kiinnosta ollenkaa pitää olla kemiaa ja jännämiehillä sitä on. Naiset tykkää kun jännäpaska hakkaa ja pettää, ei ne naiset muuten niitä jännämiehiä katteliskaan.

Naiset tahtoo suhteelta tunteiden vuoristorataa ja sellaista ei tasaisen tylsä mies voi tarjota. Pitää olla draamaa, pitää olla itkua ja riitoja ja jännitystä pettikö mies ja mihin se taas katosi ja sitten pitää olla onnen kyyneleitä ja kiihkeää sovintoseksiä ja kaikkea tätä tunteiden huippukokemuksia jatkuvalla syötöllä. Sellaiseen tarvitaan aito jännämies!

Jännämieheltä saa tunteiden vuoristoratakyydin. Välillä epäilee että rakastaako se ollenkaan ja sitten jossain vaiheessa tuntuu siltä että; "Kyllä - ihanaa, se rakastaa mua." Sitten välillä tuntuu siltä että ei ollenkaan, milloin päästään masennusvaiheeseen, josta taas jossain vaiheessa päästään uuteen räjähdysmäiseen nousuun, kun tuntuu siltä että kyllä se sittenkin rakastaa. Hauskaahan ei voi olla, ellei ole ikävää välillä ja kun mies annostelee näitä oikeassa suhteessa, niin nainen on koukussa.


Naiset ovat kiinnostuneet vain jännämiehistä, vain Suomessa joutuu olemaan yksin pinnallisten naisten takia. Rikollinen mies kelpaa mutta ei turvallinen tavis mies.

https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
Siinä jännämies kaljua. Varmaan olis ämmät hulluna.

Vaikka olisi komea, kiltti herrasmies ja lottomiljonäärikin niin silti häviää jännämiehelle.

29

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jankatijankati

      Blaa blaa blaa. Samaa vinkumista kuukaudesta toiseen. Ootsä fakki-idiootti kun toistat samaa levyä?

    • Teija27

      Haha, kyllä nuo kiltit miehet on nähty. Ei kiitos. Tavallisia läskipäitä pullansyöjiä ja pc pelien hakkaajia kaikki tyynni. Syövät chipsejä ja limua kaiket yöt ja mellastavat keskustelupalstoilla, työttömiä ovat tietenkin niin ja koulukiusattuja ja masentuneita voi pas.ka mitä repuusia.
      Miehiä pitää partnerien olla, MIEHIÄ !!!!!!!!!

      • repuusitnähty

        Teija. En paremmin olisi osannut sanoja laittaa.


      • pitääkäollajännä

        Entä jos ei ole kuvailemasi pullaasyövä läskipää jne? Jos on MIES, muttei kuitenkaaan JÄNNÄMIES? Eikö kelpaa?


      • harm1npaikka

        Teijaankin vetooa jännämies? No ei ole ihme, tunteiden vuoristorata tuo jännitystä kun jännäpaska hakkaa ja raiskaa ja sitten pahoittelee myöhemmin ja katoaa taas välillä, tullen taas mukiloimaan ja kadoten, sellaista ei tavallinen ei-rikollinen mies voi tarjota.


      • Teija27

        Ei raiskaa eikä hakkaa naista . Sinunlaistasi itsesäälissä rypevää mammanpoikaa korkeintaan vetää mennentullen turpaan ellet lakkaa täällä kitisemästä.


    • Eräkettu

      Ei tuu ihan heti mainittua että on jonku verran linnaa takana..

      Ihan perus kusipään pahoinpitely.. Ei mitään nisti juttuja.

    • jännittää

      Jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämie jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies jännämies

    • feikkijännämies

      Pakko myöntää että AP on oikeassa. Itse olen hyvin toimeentuleva "kunnon mies", mutta olen keksinyt pettämättömän keinon. Vedän lauantaina baariin päälle jännämiesvaatteet, jännämiestatskat (feikkitatskat) ja jännämies feikkiarvet. Pari hammasta kannattaa tussilla värittää mustaksi. Tukka vaan sekasin ja kaljaa kaataa vähän paidalle tuomaan hajua ja nuhjuista tuntumaa. Sitten vaan näyttelee baarissa äärikänniä ja saa heti eukon mukaansa. Sitten panen sitä kunnolla. Aamulla tietysti muijalla on hirvee darra kun paljastuu, ettei mulla ollutkaan hiviä ja kuppaa ja että en paskonut alleni seksin aikana. Enkä jaksa enää mokomalle luuskalle näytellä edes "jännää". Hajotkoon siihen.

    • Eräkettu

      Fakta että en käy kirkossa joka sunnuntai ei tarkota sitä ettenkö olis kunnon kiltti mies.

      Vuoristorata... Nainen vähän tirskauttaa, mitä sitten? En lyö mutta joskus vaan menee napit vastakkain ja sitte vituttaa.

      Olen iso ja aggressiivinen mies... Kyytiä luvassa.

    • Kylmätnaiset

      Tätä naiset eivät ääneen sano, mutta totta se on.

    • eijännä154

      Jännämiehet notkuu baareissa läpi elämänsä. Särmät miehet tekee töitä. Tästä johtuen kun muijat menee baariin, ne tapaa siellä 99 % varmasti työttömän luuserin, joka on istunut linnassa. Naiset haluavat tulla "vietellyiksi" eli eivät itse viitsi aktiivisesti etsiä fiksua seuraa. Lisäksi jännämiehen kyky iskeä naisia harjaantuu kun se on ainoa asia, mitä he elämässä kehittävät. Tästä johtuen jännämiehellä on aina lyyli kainalossa.

      Työssäkäyvä särmä kaverini päätti aikoinaan ruveta pelimieheksi. Hän alkoi säännöllisesti juosta baareissa ja kehitti iskutaktiikkaa. Hyvin hänelle on alkukankeuden jälkeen herunut.

    • TuoOnKuultu

      Jos pitää erikseen mainostaa, että on kiltti ja kunnollinen, niin yleensä sitä ei todellakaan olla...

      • KuultuJaNähty

        Ei sitä mainosteta, naiset lähtevät vain jännien linnakundien mukaan jotka hakkaavat.


    • Jännämiessaaaina

      Kyllä näin on, vaikka muuta väittävätkin ja näille tekevät lapsiakin, aidolla jännämiehellä on lapsia joka ilmansuunnassa, siksi on niin paljon yh-äitejä kun lankeavat jännämiehiin joista ei mitään koti-isiä tule ja taas uusi nainen antaa jännämiehelle, ilman ehkäisyä tottakai, jännämieshän ei kortsuja käytä ja näin syntyy uusia jännämiehiä.

      • ännämies

        *repeää naurusta!*

        Et ole koskaan kuullut kasvatuksesta tai sen puutteesta sen syynä millainen ihmisestä tulee? :)


      • ännämies

        eikä sille mitään voi että kunnolliset ja kiltit miehet eivät uskalla tai osaa tehdä aloitteita yh-äitejä kohtaan ja yh-äitien on pakko ottaa minkä saa, kun kunnolliset eivät vaivaudu tai osaa tehdä asialle mitään :)


    • Pointtijointti

      No kärjistettyä tekstiä löytyy ja muutama provokin, mutta olen keskustellut muutaman naisen kanssa aiheesta. Ja ovat kyllä myöntäneet asian. Yksi jopa päätti elää lopun elämäänsä sinkkuna, kun tavallinen ei kiinnosta ja rentusta on vaan harmia. Tietenkin jotkut eivät tälläisistä pidä ja haluavat tavallisen tasaisen Timon. Mutta samalla tavalla taas sitten miehistä osa ottaa sen bimbon. Se mikä suorastaan on kävelevä kolmen reijän naintipylväs. Tissiä, persettä ja pakkelia oleva kikattava yksisoluinen...(aivo)

      Minusta tämä on ihan tiedettä. Jännämies tuntuu oivalta suvunjatkajalta agressiivisuudellaan ja maskuliinisuudellaan. Kun taas aivottomalla bimbolla vaikuttaa olevan oivat muodot synnytykseen ja imetykseen. Lisäksi aivot tuottavat vähän ajatuksia, jotka haittaisivat miehistä eloa. :o)

    • MiesKYLLÄjännämiesEI

      Jännämies on nähty ja opiksi on otettu...mutta?
      Mistäpä sen ihanan 45 "metsuriseksuaali" miehen löytäisin...joka vielä 50 luvun musiikista vähän tykkäisi. Hän olisi tyyppiä jonka kainaloon käpertyisin mieluusti iltasella`ja aamusellakin. Salskea, vaalea, tervepäinen, tatuoimaton, miehekäs mies. Jospa hän vaikka pitäisi positiivisesta, pehmeästä ja pullantuoksuisesta Elovenasta, (tarvittaessa napakasta) naisesta, kaikkine nauru ryppyineen ja "vikoineen" , iloineen ja kiloineen... Osa iän tuomista bonuksista joita ei ole tarvis peitellä kun sen oikean miehen vällyjen väliin löytää ;)
      Harva mies innostuu kun naisen "harrastukset" työn jälkeen löytyvät kotitontilta. Talontyöt, eläinten hoito, sauna ja takkapuidenteko, pihatyöt, auton ropaaminen ym ym... mitä nyt harrastetta nainen ja tölli tulessaan tuo.
      Baariin ei uskalla pääkaupunkiseudun lähellä mennä miestä mielimään, vaikka kuinka haluttaisi; eronneita, karanneita, silkokätisiä, sitoutumiskammoisia, nörttejä, työttömiä, masentuneita, sivareita, luusereita, tupakoivia, epäsiistejä, tatuoituja paskanjauhaja juoppoja, naisten naurattajia.
      Kertokaahan viisaat, missähän sitä uskaltaa nykymaailmassa, tavallinen, vain ehkä söpö, luonnonlapsi nainen itsestään meteliä pitää, kun Suomi on pullollaan vain täydellisiä miehiä ja naisia.
      Tämähän on aivan mahdoton yhtälö...!!!

      • einiinpaljonpieleen

        Täällähän minä kämpässä yhä istun ja sinua odotan. Ei vain kuulu, ei näy, ei soi ovikello eikä kännykkä.
        Toisaalta kerta kun tunnustat jo jännämiehet luuhanneesi, niin parempi ettet otakaan yhteyttä. Vaikka ei järvi soutamalla kulu, niin eroosio kuitenkin näkyy...


      • macguyver

        Einiinpaljonpieleen, hieno aloitus sinulta ensitapaamisella! :D


      • MiesKYLLÄjännämiesEI
        einiinpaljonpieleen kirjoitti:

        Täällähän minä kämpässä yhä istun ja sinua odotan. Ei vain kuulu, ei näy, ei soi ovikello eikä kännykkä.
        Toisaalta kerta kun tunnustat jo jännämiehet luuhanneesi, niin parempi ettet otakaan yhteyttä. Vaikka ei järvi soutamalla kulu, niin eroosio kuitenkin näkyy...

        Olenkin nainen joka virheistä oppii ja ne myöntää ;)
        Ajossa ei ole kulunut kuin jenkin iskarit...jiihaa.
        Iloinen ja valoisa elämänasenne auttaa, kokeilisit.
        Mutta juurikin katkeransävyiset masentuneiden miesten kommentit eivät onneksi enää heilauta kun on elämänpolku suvaitsevuutta erilaisuuteen opettanut.
        Sekin on ihanaa että olen ollut riittävän vahva ja pysynyt aitona itsenäni huonosta valinnasta huolimatta sekä osannut jättää suhteen taakseni.
        Ole sinäkin rehellisesti oma itsesi...häntä pystyssä kohti valittuja vastoinkäymisiä...niin huomaat ettei ovikello tosiaankaan soi.
        Parhainta jatkoa sinulle, lämpimän halauksen kera :)


    • faöskafsölk

      ei mikään jännämies vaan ktm-ytm se olla pitää.... kyllä ne on ne wt-jännäjennat jotka jännämiesten kanssa menee ja kuka sellaisesta naisesta sitten edes haaveilee...

      • mitämeinaat

        ktm? ytm?


    • KunKunnollinenEiKelpaa

      Huomaa kuinka nuorena ollaan otettu jännämies, joka potkinut ja hakannut. Naiset haluavat tuntea olevansa turvassa ja vain väkivaltainen mies pystyy tähän.

      Myöhemmin kun ajatus alkaa kulkea rationaallisemmin, otetaan "ihan kiva" mies, maksuja maksamaan ja mahdollisesti jännämiehen (=tosirakkauden) lapsia hoitamaan. Mies sitten tossun alla ja saa kuulla kaikki kiukutteltut. Esim. kavereiden kanssa kerran pari vuodessa otettaisiin olutta niin kamala kitinä. Luonnollista se on tietysti naiselle, kun herää tunteet ja muistot ex-miehestä, jota joka viikonloppu sai pelätä.

      Mitä minun pitäisi tästä ajatella? Osan naisten kohdalla tämä on tosi, ei tiestysti läheskään kaikkien. Haluanko olla kakkosmies? Nainen ei todellisuudessa arvosta? Mitä mieltä olette? Eikös nainen voisi arvostaa kunnon miestä, joka pelastaa naisen?

      • reteeM

        Voihan se nainen arvostaakin, mutta ei vaan halua katsoa kaljan kanssa läträämistä. Ehkä tuo kavereiden kanssa kaljan kittaus olisi kannattanut ottaa puheeksi ennen yhteen rupeamista?


      • MiesKYLLÄjännämiesEI

        Niin se on että kaikkea ei voi saada, ja mielestäni kukaan ei ole täydellinen...mutta sen parhaan itselleen kun löytää, niin sehän riittää.

        Minulle reippaana, itsenäisenä, nättinäkin naisena valikoitui mies joka oli komearaaminen, unelmien adonis...täydellinen, vaikka oli vähävarainen, hän oli tekevä ja osaava eikä hänen rahattomuutensa elämäämme lannistanut.
        Mutta se lopulta lannisti: alkoholismiin taipuvainen, kännissä väkivaltainen, välinpitämätön naisten naurattaja...katkera koska minulla talo ja työ.
        Kaikki tämä tietysti kärjistyi vasta muutaman vuoden kuluttua kun oli varmistanut ja sydämeni valloittanut.
        Olen onneksi sen verran tervepäinen nainen enkä mene ensimmäisenä naimisiin, saati tällaiselle ihmiselle lapsia tee, ne bubi"ruusut", bimbot on sitten ihan erikseen.
        Eikä naisena tällaista miestä tarvitse pelätä, se on epävarmuutta ja tasapainottomuutta.
        Poliisi on sitävarten että näyttää jokaiselle hevoselle löytyvän kengittäjän.

        Mistä näitä elämäänsä kyllästyneiden mielipiteitä sikiää...onko ihmisillä noin mustavalkoinen ajatusmaailma...voiko kenelläkään olla niin huonoa itsetuntoa että, joutuu miettimään jonkun olevan kakkos mies/nainen...oikeasti.
        Mies joka on kohdannut naisversiona kyseisen "unelma" kumppanin, ymmärtää pointtini!
        En voisi itse edes kuvitella alkavani seurustella ihmisen kanssa, kenellä ei ole ollut aiempia suhteita takanaan! Se on elämää...opitaan siitä, ei masennuta ;)

        Täydellinen maailma, vapaana vain täydellisiä ihmisiä! Jep jep.

        Koitetaan me "epäonnistuneet" selviytyä ja toivottaa kaikille täydellisille mitä enimmissä määrin onnistumisen riemua elämässään. ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe