JASSU MATKII KATRI SORSAA!

ScotishWhisky

Katri Sorsa oli kirjoittanut erittäin hyvän ja puhuttelevan blogikirjoituksen paljastaviin kuviin liittyen. Tunnen hänet ja hän on todella ihana tyyppi, mutta haluan tuoda myös sen toisen puolen aiheesta esille. Tälläkin asialla on nimittäin toinen puoli.

Olen poseerannut useastikin paljastavissa kuvissa, enkä ole koskaan kokenut mitään negatiivista kuvauksiin liittyen. Katri nosti esille hyvin sen, kuinka monet nuoret ihailevat kuvissa esiintyviä henkilöitä ja haluavat näyttää heiltä. Se todellakin on totta ja siksi itse olen aina halunnut näyttää juuri siltä, miltä näytän oikeastikin. Jokaisella on joskus turvotusta ja kaikilla paino heittelee joskus. Kuviani ei ole koskaan photoshopattu, en ole koskaan suostunut ns. pakkodieetille ja olen aina omannut asenteen, että jos en johonkin juttuun kelpaa itsenäni, niin ei sitten. Juuri sillä olen halunnut näyttää, että arvostan itseäni aitona naisena. En ole koskaan omannut tekoripsiä, pidennyksiä hiuksissa, rakennekynsiä tms.

Joissain kuvissa olen hoikempi ja joissain pullukampi, mutta mitä sitten? Tiedän useita isompia naisia, jotka huokuvat seksikkyyttä ja joiden kuville kuka tahansa kuolaisi. Ja mistä se johtuu? Itsevarmuudesta. Se on asia, joka ei ole koosta kiinni, vaan se tulee pääkopan sisältä.

Samaa esimerkkiä haluan näyttää jatkossakin. Olemalla juuri sellainen kuin olen"

Jassun alastonposeeraus, juuri sellaisena kuin olen, wooohooo!
http://www.hymy.fi/s/mediagallery/w4a3108a4-0fcc-48ab-ab0a-d4fbbb0b9e98.jpg

Pieni pää, leveät hartiat ja riippuvat utareet.

-- Tiedän useita isompia naisia, jotka huokuvat seksikkyyttä ja joiden kuville kuka tahansa kuolaisi.

SIIS, isompia naisia kuin Jassu? Jassuhan on kookkampi kuin lihava miehensäkin!

-- Ja mistä se johtuu? Itsevarmuudesta. Se on asia, joka ei ole koosta kiinni, vaan se tulee pääkopan sisältä.

Jassulla itsellään ei sitä itsevarmuutta vaan ole, koska ellei pappa ihaile ja huomioi Jassua ihan tauotta, Jassun täytyy hakea huomiota muualta. Näin on ihan itse mys kertonut! Jassun pääkopan sisällä ei oo mitään, pieni herne vaan ulisee tuulitunnelissa, woooohoooo!

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpäniiin

      Mitä varten Jassu haluaa että vieraat miehet kuolaa sen alastonkuvien perään ja tyrkyttää omia poseerauksiaan instaan ITSE? Katri Sorsa kirjoitti ihan toisesta asiasta kuin itse julkaistuista alastonposeerauksista, vaikka juuri niitä hän varoittikin julkaisemasta. Hölmö Mäntylä vaan suoltaa omia humalaisia tissi- ja pyllykuviaan edelleenkin. Ei tod. paljon päässä humise eikä ole itsevarmuutta eikä -luottamusta. Pelkkä säälittävä luuseri ja huomiohoro.

      • mäntsorsbimbot

        2 bimboa Jasmin ja Katri. Iltasanomien tyttöjen mukaan Sorsa odottaa sponssia uusiin tisseihin. Että joo , pitäisikö näiden gimmojen olla vaan hiljaa ? Sorsalla Aitolehmäistä kiillotusta.


      • älyköt_asialla
        mäntsorsbimbot kirjoitti:

        2 bimboa Jasmin ja Katri. Iltasanomien tyttöjen mukaan Sorsa odottaa sponssia uusiin tisseihin. Että joo , pitäisikö näiden gimmojen olla vaan hiljaa ? Sorsalla Aitolehmäistä kiillotusta.

        IS:ssa Katri sanoo ettei toivoisi tyttärensä (jos hällä sellainen olisi) ottavan silikoneja mutta uusiako on siis kuitenkin hankkimassa.
        En ole blogiaan jaksanut lukea joten jääköön asian kommentointi tähän osaltani.
        Mutta Jassu puhuu palturia; ei muka tekoripsiä koskaan; omassa blogissaan on esitellyt kuvia ripsen pidennyksistään jokin aika sitten.


      • nnnibbmmb
        mäntsorsbimbot kirjoitti:

        2 bimboa Jasmin ja Katri. Iltasanomien tyttöjen mukaan Sorsa odottaa sponssia uusiin tisseihin. Että joo , pitäisikö näiden gimmojen olla vaan hiljaa ? Sorsalla Aitolehmäistä kiillotusta.

        Jasminhan ei matki ketään, eihän, paitsi poseerausasentoa, tissit vain viskattu olan yli, vatsa vedetty sisään, pikkaritkin liki samanlaiset. Ellei tietäisi kuvien oton aikaa, luulisi Katrin matkivan Jasminia.


    • kuuntelemuajassu

      Minusta seksikkäitä naisia on : Christina Hendricks, Julie Newmar, Ursula Andress, , Kiinteistö Kaisa, Sara Sieppi , Jlo , Sade se artisti, Beyonce, Marilyn Monroe, Jane Russell, Ava Gardner, Satu Silvo, Helena Lindgren, Helena Ahti Hallberg, Iina Kuustonen, jne .tykkään että naisella pitää olla lantio, muotoja ja lihoisaa luiden päällä , Jassukin oli ennen runsaampi nyt mennyt mun makuun liian laudaksi, ei ole enää naisellista lantiota eikä peppua . Reidetkin sais olla tuhdimmat, Katri on nainen mun makuun, sopivan pehmeä ja runsas. Kasvoissakin pyöreyttä . Jasulle sopi paremmin muutama lisäkilo. Mistä hän saanut päähän että miehet tykkää laudoista ?

      • omgggg

        Et oo ihan viisas.


      • annejaarto

        Ei ole viisas jos ihailee kauniita seksikkäitä naisia ? Ihaile sinä vaan lauta Jasua


    • eererewrw

      Blogissaan Sorsa kertoi mitä kaikkea oli kuvien eteen joutunut itse tekemään. Kuvasarjaa (Olvin kalenteri) ei suinkaan otettu tyyliin jasminmäntylä eli tässä nyt seistä toljotan vähän turvonneena tai sitten en ja poseeraan toinen jalka eteen työnnettynä ja oikea käsi koukussa ylhäällä. Tosin Jassuhan ei missään mainoksissa oo koskaan ollutkaan, jotain Hymyn puoliammattilaisen kuvaajan ottamia alastonkuvia on vaan.

      Katrin blogista: "Olvin kuvauksiin oli enää viikko aikaa. Olin treenannut kuin hullu, että sain vatsalihakseni näkyviin. Viisi kertaa viikossa salille ja kerran siihen vielä lisänä treeni pt:n kanssa. Ruokavalioni oli ollut tiukka jo pitkään. Mentiin vähäisillä hiilareilla. Ennen kuvauksia tyhjensin suoleni ulostuslääkkeillä ja aamupalaksi join vain lasin vettä. Koko kuvauspäivän ajan huimasi, mutta en viitsinyt syödä, ettei tule ”pömpötystä” vatsaan. Ennen kuvauksia minua meikattiin ja laitettiin melkein kaksi tuntia."

      Tuohon Jassu ei pystyisi ikinä ja osittain siksi ei mallin hommissa ikinä menestynytkään kun ei ole selkärankaa vaatia itseltään mitään. (Muuten tulee stressi ja sairastuu...) Toinen syy on tietenkin epäsuhtainen kroppa. Ja vaikka Jassu miten treenaisi, niin siitä lautaperseestään ei saisi tälläistä koskaan: http://static.blogbook.fi/wp-content/uploads/sites/127/2015/08/jpg

      Että joo. Jassun ja Katrin alastonkuvat on kuin yö ja päivä, toisen sottusesti hutastut ja toisen ammattitasoa. Jassuna en niistä puhuis yhtään mitään.

      • LaiskuusHuipussaan

        Jääzmin nyt ei ymmärrä ammattilaisuudesta yhtään mitään eikä viitsi eikä ymmärrä nähdä vaivaa minkään eteen. Sovitut työtilaisuudet on jätetty tekemättä kun dokaaminen on kivempaa ja siksikään mitään töitä ei enää sille tarjota. Viimeisen 5kk:n vakityönkin Rodoksella se mokas. ONNEKSI eläkeläisukko elättää ja kun sekin on mokattu, niin onhan aina Hekla ja vinttikomero.


      • laiskan_elämää

        Jassu puolustaa itseään "haluan näyttää juuri siltä mitä olen/kuviani ei ole photoshopattu". Ehkä näin, mutta onko tässä yksi syy lisää, miksi Jassun celebrity modelin ura ei ole mikään ura vaan sisällötön sanapari CV:ssä? Mallinhommiahan Jassulla on oikeasti niin vähän, ettei sillä tulisi toimeen eikä yhtä tai kahta työtilaisuutta viitsisi tavallinen tallaaja edes levitellä julkisuuteen. Mallinhommiin ei kuulu se, että kun kertoilee itsestään, kriiseistään ja otetaan kuvia, että mallintyötä olisi. Eikä suttuselfiet sitä ainakaan ole. Kun kuvia ei käsittele, näkyy maksaläiskät kilometrin päähän. Voisi edes sen verran blogirahojaan papalle vipata, että saataisiin oikein kahden maan liiton voimin papan purukalusto kuntoon. Mutta ei, rahaa laitettiin ennemmin nips-naps -operaatioon, jota iloisesti netissä leviteltiin. Siinäpä muussaa sitten foodpornin mössöksi...


      • terveyskunniaan

        Sinunko mielestä tuo on normaalia ja tervettä että naiset näkee nälkää ?, hyi saatana tyhjentää suoltaan lääkkeillä ja muuta sairasta. Itse en suostuis ikinä, menisin hodaria mussuttaen sinne kuvauspaikalle ja käskisin niiden vetää se päähän ja pitää tunkkinsa. Minusta Katrilla on nimeomaan suttuinen ulkonäkö verrattuna raikkaaseen luonnonkauniiseen Jasminiin. Ja toki tää on mielipideasia . Itse olen nähnyt vaivaa oman työni eteen mutta kaikkeen en suostu eikä tarvitse suostua. En sellaiseen mikä on haitaksi tai vaaraksi terveydelle tai perheelleni. Itseään pitää sen verran arvostaa ja rakastaa. Onneksi Sorsalla nykyisin terve suunta elämässä ja arvomaailma muuttunut. Ei se työ ole tärkein elämässä eikä pidä olla!


    • Kohukurppa

      No, mä en kans koskaan oo ymmärtänyt et miksi niitä Hymyssä julkaistuja nakukuvia on ikinä edes otettu. Niistä tulee katsojalle vaan nolo oli, tyhmä ja yksinkertainen nainen siinä pitää kaksin käsin kiinni pötkylärinnoistaan ja kuitenkin ne pursuaa jostain välistä rumasti esiin. Kroppa on miehekäs, kulmikas ja ruma, pieni pää keikkuu leveiden hartioiden välissä. Ei mitään estetiikkaa, erotiikka eikä edes seksiä. Kuvat on vaan jotenkin Jassua nöyryyttäviä.

      • roskia.ojassa

        Matkii Sorsaa? Hahaha. Kas kun ei Martinaa?


      • väyväyväy
        roskia.ojassa kirjoitti:

        Matkii Sorsaa? Hahaha. Kas kun ei Martinaa?

        Matkii Katrin blogitekstiä (kun ei itse mitään omaperäistä keksi), ei missään tapauksessa missään muussa suhteessa! Ainahan Jassu on aiheet käynyt ottamassa jonkun toisen blogista.


      • uskomatontafuulaa
        roskia.ojassa kirjoitti:

        Matkii Sorsaa? Hahaha. Kas kun ei Martinaa?

        Samaa nauran minäkin.


    • eimitäänjärkeäasiassa

      Johan on taas niin ristiriitaista vertailua. Minkähän ihmeen takia Jassu Katria matkisi? Eivät he tietääkserni kilpaile mistään keskenään. Kunhan taas yritetään tehdä tästäkin aihe Jassun solvaamiseen. Voi yksinkertaiset.

      • uuttrer

        ei kai ne kilpaile kun ei löydy sarjaa, Jasmin jää kalkkiviivoille kaikkien kanssa, riittää kun pari ukkoa kuolaa, elämä on laiffia.


      • ontosioutoa
        uuttrer kirjoitti:

        ei kai ne kilpaile kun ei löydy sarjaa, Jasmin jää kalkkiviivoille kaikkien kanssa, riittää kun pari ukkoa kuolaa, elämä on laiffia.

        Miksi te sitten vertailette heitä keskenään ja väitätte Jassun matkivan Katria?


      • eererewrw

        ON OTTANUT AIHEEN KATRIN BLOGISTA, EI MATKI MUUTEN, EI PYSTY! Katrista on hienoja, ammattimaisia kuvia, Jassusta suttusia ja amatöörimäisiä Hymyn nakukuvia. Plus tietenkin niitä joita itse suoltaa (ja poistaa selvinpäin....)

        Jassu on muka niin luonnollinen, mutta sponssatut hampaiden valkaisut kyllä kelpaa. Ottais varmaan muutakin jos vain joku kustantais...Nyt ei voi muuta kuin huudella omaa "aitouttaan". Ei mikään ura tolleen urkene, eikä urennut, hah hah haa! Nyt on tyytyminen palvelutalon minikaksioon, eläkeläisretkiin lähiseudulle ja ja muuhuin eläkeläistouhuun, joita pappa järjestää. Itse se ei pysty yhtään mihinkään.


      • töttöröööööt
        ontosioutoa kirjoitti:

        Miksi te sitten vertailette heitä keskenään ja väitätte Jassun matkivan Katria?

        Tälle yhdelle pitää kaikki vääntää rautalangasta. Kahdesti. Eli toistamiseen: Jassu on käynyt taas ottamassa bloginsa aiheen jonkun toisen kirjoituksesta. Itse ei keksi koskaan yhtään mitään, matkii toisia. Jassulla ei ole itsekuria, pitkäjänteisyyttä eikä tarpeeksi lujaa tahtoa päästäkseen ikinä siihen mihin Katri. Ei vaan pysty. Vaikka tarjoaakin omia suttusia nakukuviaan samoille viivoille, huoh. Menikö jo perille?


      • hekohekotyperyksille
        eererewrw kirjoitti:

        ON OTTANUT AIHEEN KATRIN BLOGISTA, EI MATKI MUUTEN, EI PYSTY! Katrista on hienoja, ammattimaisia kuvia, Jassusta suttusia ja amatöörimäisiä Hymyn nakukuvia. Plus tietenkin niitä joita itse suoltaa (ja poistaa selvinpäin....)

        Jassu on muka niin luonnollinen, mutta sponssatut hampaiden valkaisut kyllä kelpaa. Ottais varmaan muutakin jos vain joku kustantais...Nyt ei voi muuta kuin huudella omaa "aitouttaan". Ei mikään ura tolleen urkene, eikä urennut, hah hah haa! Nyt on tyytyminen palvelutalon minikaksioon, eläkeläisretkiin lähiseudulle ja ja muuhuin eläkeläistouhuun, joita pappa järjestää. Itse se ei pysty yhtään mihinkään.

        Eikö Jassulla enää olekaan muita lisäkkeitä, kuin valkaistut hampaat? Tuossa aiemmin väitettiin paljon muutakin. Nyt sitten pyörrät taas väitteesi. Mikä se Katrin ura on? Miettisitte ensin mitä täällä väitätte, ettei tarvitsisi sitten perua puheitaan ja keksiä muuta tilalle.


      • eikauaakaansitten
        töttöröööööt kirjoitti:

        Tälle yhdelle pitää kaikki vääntää rautalangasta. Kahdesti. Eli toistamiseen: Jassu on käynyt taas ottamassa bloginsa aiheen jonkun toisen kirjoituksesta. Itse ei keksi koskaan yhtään mitään, matkii toisia. Jassulla ei ole itsekuria, pitkäjänteisyyttä eikä tarpeeksi lujaa tahtoa päästäkseen ikinä siihen mihin Katri. Ei vaan pysty. Vaikka tarjoaakin omia suttusia nakukuviaan samoille viivoille, huoh. Menikö jo perille?

        Mikä estää Jassua ottamasta kantaa Katrin blogiin? Jassuhan on itse jo aiemmin kirjoittanut samasta aiheesta.


      • ewewerwrwr
        eikauaakaansitten kirjoitti:

        Mikä estää Jassua ottamasta kantaa Katrin blogiin? Jassuhan on itse jo aiemmin kirjoittanut samasta aiheesta.

        Niipä. Mikä estää aina matkimasta muita? Mikä estää haukkumasta matkijoita, kuten Jassu itse tekee. Mikä estää ylimielisesti mollaamasta pettäjät alimpaan kastiin ja pettävänsä kuitenkin itse? No, ääretön tyhmyys. Se paistaa kaikessa mitä tahansa Jassu tekee tai sanoo ja ainahan sanat ja teot on ristiriidassa Jassulla, wooohoot sille!

        Onko valkaistut hampaat joku lisäke? Monta kertaa valkaistut hampaat eivät ainakaan ole luonnolliset ja Jassuhan väittää ettei hyväksy mitään ulkonäön parannuskeinoja. Silloin ei pitäis käyttää myöskään ripsiväriä, huulipunaa eikä puuteria, poskipunaa, fluidia. Pitäis olla tyytyväinen omaan luonnolliseen itseensä. Jassu ei ole. Vaikka muuta inttää.


      • puolustuspuhetta
        ewewerwrwr kirjoitti:

        Niipä. Mikä estää aina matkimasta muita? Mikä estää haukkumasta matkijoita, kuten Jassu itse tekee. Mikä estää ylimielisesti mollaamasta pettäjät alimpaan kastiin ja pettävänsä kuitenkin itse? No, ääretön tyhmyys. Se paistaa kaikessa mitä tahansa Jassu tekee tai sanoo ja ainahan sanat ja teot on ristiriidassa Jassulla, wooohoot sille!

        Onko valkaistut hampaat joku lisäke? Monta kertaa valkaistut hampaat eivät ainakaan ole luonnolliset ja Jassuhan väittää ettei hyväksy mitään ulkonäön parannuskeinoja. Silloin ei pitäis käyttää myöskään ripsiväriä, huulipunaa eikä puuteria, poskipunaa, fluidia. Pitäis olla tyytyväinen omaan luonnolliseen itseensä. Jassu ei ole. Vaikka muuta inttää.

        Jassu nyt on ennen Katria blogannut tästä aiheesta. Menet taas äärimmäisyyksiin vertailussasi, kun et muuta voi. No, sehän on pakollista puolustuskantaa. Ei täällä Jassu mitään intä, vaan sinä.


      • vääristäjät

        Jos haluaa fiksuilta naisilta jotain oppia niin kannattaisikohan lukea blogeja joiden kirjoittajat pärjää ilman silikoneja, jättihuulia sun muuta mahdollisesti terveydelle vaarallista lisuketta. Nämä on niin huonoja esikuvia nuorille naisille ja miehille. Pohjimmiltaan ovat vielä olevinaan luonnollisuuden suuria kannattajia. Valehtelevat ihan törkeästi.


      • annejaarto

        Samaa mieltä . Sorsa luultavasti lihonnut ja nyt katkerana plösönä haukkuu mallimaailman. Ei Anne Pohtamokaan hauku malleja vaikka tullut kiloja, mutta Anne onkin lady verrattuna näihin Ö luokan tositeevee tyrkkyihin. Ja Anne kelpaa koska vaan malliksi isompanakin, hänestä pidetään ja arvostetaan.


      • rewewewewe
        puolustuspuhetta kirjoitti:

        Jassu nyt on ennen Katria blogannut tästä aiheesta. Menet taas äärimmäisyyksiin vertailussasi, kun et muuta voi. No, sehän on pakollista puolustuskantaa. Ei täällä Jassu mitään intä, vaan sinä.

        Jos on jo aiemmin käsitellyt asiaa, niin mitä hittoa jauhaa samaa juttua uudestaan? Ai niin, kun ei keksi mitään uutta, hah hah! Jassurassu pyörii samaa pientä ympyrää, aiheet on vähissä ja tietämys oman navan ulkopuolelta olematonta tältä kesän lopulla huikean poliittisen uran aloittavalta reppanalta. Tarkoitti ilmeisesti ensi kesää, nythän mennäänkin etelään rentoutumaan, woohooo!


    • rwqwqwrwqr

      Anne ei ookkaan mikään seiskatähtönen, eroa on noihin katreihin ja jassuihin kuin yöllä ja päivällä. On Annestakin otettu alastonkuvia, ovat tosi sensuelleja ja kauniita. Jassun nakukuvat ovat surkeita ja tökeröitä, myös Katrin kuviin verrattuina. Jassu itse vaan luulee olevansa samoilla viivoilla vaikka reaalimaailmassa on verrattavissa pelkästään Tukiaiseen. Kaikin puolin. Mutta jatkakoot vaan sillä linjalla meidän huvittamista, kiitos seiska!

      • katrinherutuksia

        Vai sitä mieltä olet. Katso Katrin blogista, kuinka hienoja ne kuvat hänestä ovat. Saat samalla blogistaan koodin, millä saat erotiikkaliikkestä alennusta. Kyllä on suuri ero kuvilla Jassun hyväksi.


      • rewewewewe
        katrinherutuksia kirjoitti:

        Vai sitä mieltä olet. Katso Katrin blogista, kuinka hienoja ne kuvat hänestä ovat. Saat samalla blogistaan koodin, millä saat erotiikkaliikkestä alennusta. Kyllä on suuri ero kuvilla Jassun hyväksi.

        Kerro asia Jassulle, sehän niitä seksileluja kipeästi tarttee! Vai luuletko että äitin lelulaatikosta riittäis Jassullekin? JASSU vois saada ideoita ostaa jotain muutakin kuin käsirautoja, liukastevoiteita ja roosia mummoliivejä, joita se on esitellyt, hah hah!


      • hyihelvatamikäsuttura
        rewewewewe kirjoitti:

        Kerro asia Jassulle, sehän niitä seksileluja kipeästi tarttee! Vai luuletko että äitin lelulaatikosta riittäis Jassullekin? JASSU vois saada ideoita ostaa jotain muutakin kuin käsirautoja, liukastevoiteita ja roosia mummoliivejä, joita se on esitellyt, hah hah!

        Niitä kaikkia saat sinäkin ihailemasi Katrin seksikaupasta vieläpä alennuskoodilla. Voi sulle antaa vinkkejä tatskoistakin, joita näkyy sillä bimbolla olevan törkeesti.


      • räkäklimppi_nenässä
        hyihelvatamikäsuttura kirjoitti:

        Niitä kaikkia saat sinäkin ihailemasi Katrin seksikaupasta vieläpä alennuskoodilla. Voi sulle antaa vinkkejä tatskoistakin, joita näkyy sillä bimbolla olevan törkeesti.

        Repeskö pelihousut taas, hah hah! Tää on julkkispalsta jossa juoruillaan julkkiksista, ei kommentoijista. Pysy aiheessa ja asiassa tai kokonaan pois palstalta!


    • viuhvauhvouh

      Muistaakseni Jaskasta on seiskan sivuilla useita kuvia, missä on pikkasen luontoa avitettu; mm. muotiosiossa erilaiset bride-versiot sekä se domina kuva piiskoineen.


      Että se siitä.

      Mikä meni Jassulta (taas kerran) ohi oli Katri Sorsan pointti, mutta väliäkös tuolla. On vaan kiva viinipäissään aina pikkuriikkisen moralisoida, asioissahan on aina vain kaksi puolta, oikea (Jassun mielipide) sekä väärä.

    • rouskiss

      Ei ymmärtänyt pointtia ollenkaan ja kohta tuleekin taas tuutin täydeltä omia tissi- ja pyllyselfieitä ihanalta rentoutuslomalta. Kaikki menee tuulitunnelista esteittä läpi, pieni, yksinäinen herne vaan jää pyörimään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe