Miksi suomalaisesta naisesta on tullut lumppu ?

zertyh

Mikä on ajanut tähän että suominaine on lumppunaine?

Hyviä kokemuksia löyty venakoista, kannattaa isekaä heitä !

10

85

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HaluanVenäjänNaisen

      Suomalainen nainen on hylkäämässä suomalaisen miehen ja vaihtamassa tämän muslimimieheen. Ennen suomalaiset miehet ja naiset tekivät yhteistyötä. Eivät tee enää. Nykyään suomalainen nainen kilpailee miestä vastaan.

      Keskustelun aloittaja on oikeassa siinä, että venäläiset naiset ovat oivia kumppaneita suomalaiselle miehelle. Koska tässä osiossa puhutaan siitä, miten nainen isketään, ajattelin jakaa kanssanne vinkkejä venäläisen naisen iskemiseen. Lukekaa ne täältä: http://www.asumaansuomeen.fi/kansainvalinen-avioliitto/seurustelu-venalaisen-naisen-kanssa/

      Onko muita kokemuksia tai tietoa, miten venäläinen nainen isketään? Mistä he pitävät?

    • Eräkettu

      Se nyt johtuu tästä alhaisesta itsetunnosta joka on iskostettu suomalaisiin...

      Naiset nyt on yleensä noita helpommin vietävissä...


      Semmonen kelpo suomalainen nainen on harvinaisuus.

    • VilleValloittaja

      Joo oon ite kans huomannut, että suomalaisista mimmeistä 90% on täydellisiä horoja. Luulen, että se johtuu siitä, että ollaan niin nuori kansakunta. Eli meidän 80-luvulla syntyneiden isovanhemmat ovat oleet täysin sivistymättömiä. Tämä sivistymättömyys näkyy muunmuassa kasvatuskulttuurissa. Monilla meistä on huono itsetunto ja kasvatuksessa ei olla ymmärretty antaa aroatoisille ihmisille. Me suomalaisethan kiusataan ja syrjitään kaikkia, jotka on vähänkään erilaisia. Ja tietysti ollaan saatanankateellisia kaikesta.

      Ite oon kanssa vaihtanu suomalaiset mimmit, ulkomaalaisiin: Hyviä kokemuksia on kreikkalaisista, venäläisistä, espanialaisista ja itävaltalaisista mimmeistä. Ei petä, osaa käyttäytyä, seurustella muiden ihmisten kanssa ja pitää hyvää huolta muutenkin miehestä, mutta toisaalta odottaa että mies on MIES!

      • Etsivä-löytää-kyllä

        Ja myös aasialaiset ja venäläiset naiset kunniottavat perinteisiä perhearvoja. Suomalaiset naiset ajattelevat vaan itseään ja ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen etsitään uusi mies. Vastoinkäymisistä kuuluu selvitä yhdessä yli. Sitä on oikea rakkaus, jonka voi vielä löytää ulkomaalaisen naisen kanssa. Kannattaa pysyä kaukana suomalaisista ja muutenkin pihjoismaalaisista naisista. Ovat kaikki feminismin mädättämää sakkia.


    • tyllerö4566

      olin treffeillä suomi miehen kanssa. ei mitään tapoja. omahyväinen käytös eli ei mitään tajua toisen huomioimisesta tai hyvästä käytöksestä.
      monet suomi miehet luulevat että naista on lupa kopeloida perseestä ja tisseistä silloin kun itseä huvittaa, myös ekoilla treffeillä ja huoraksi kutsutaan jos antaa seksiä ja pihtariksi jos ei.

      • arvonsa_tunteva_nainen

        Täysin samaa mieltä, kyllä se metsä vastaa kun sinne huutaa... Joskus itsellekin iskurepla on ollut tyyliin "saatanan hutsu kun et anna", jos tällaisen kommentin saa ventovieraalta niin mitä siinä pitäisi tehdä, levittää jalat ja sanoa että ota vaan, sinä ihana mies!?

        Horoihin hurahtaminen on miesten ongelma, miehet kun kiinnostuvat noista vetyperoksidiblondatuista täyterintaisista baarin kauneimmista naisista joista 100 muuta baarin kiimaista äijää seuraa kullia housuistaan kaivaen, niin tottahan se on, jos naisella on varaa mistä valita niin kai se valitsee parhaan? Tai vaikka useamman? Samaahan miehet tekee, jos on varaa mistä valita, se on inhimillistä. Kumma vaan, että tällainen mies jolla on naaraskatras on alfauros joka ansaitsee kaiken, tällainen nainen jolla mieslauma on horolumppu joka ei ansaitse mitään. Mistähän johtuisi se että naiset ajautuu feminismiin? Ei varmaan ainakaan julkisesta keskustelusta, jota naisista käydään....

        Tai jospa vaan "kunnon miehet" valitsisitte sen "kunnon naisen" - niitäkin on, ne älykkäät ja kivat mimmit ei vaan ehkä kiinnostu junteista - ja pitäisitte katkerat naamanne tukossa, kun ette saaneet sitä D-kupein varustettua, suurisilmäistä, kapeavyötäröistä 175-senttistä luonnonblondia jonka hymy valaisi koko pimeän tanssilattian. Too bad, jos itse näyttää Pera Perusjampalta ja käytöstavat on sellaiset, kuin mitä viestit antaa olettaa.


    • SairastaTouhua

      Joo lähipiirissä ja itseni kohdalle sattunut noita horoja kans ihan liukuhihnalta. Varatut äidit jakelevat persettä pitkin maakuntaa, systemaattisesti, valehtelevat miehilleen ja ovat niin pleijeriä niin pleijeriä. Samaan aikaan tilittävät kuinka oma mies on niin hyvä ja mitä vielä, mutta kun ei saa huomioo huomioo huomioo ja ovat niin alkaneet etääntymään ja tekosyitä omalle toiminnalle.... ei kai sitä huomioilotulitusta ja palvontaa nyt lapsiperheen arjessa tai missään tasapainosessa parisuhteessa tule ovista ja ikkunoista jatkuvalla syötöllä serenaadien kanssa ja niinköhän ukkoaan muuten kohtelevat niin ihanasti, että ukko on se paska, joka ei ymmärrä huomiota niin ihanalle naiselle antaa?

      Naisen irvikuvia, eivät tuollaiset ansaitse huomiota. Yhden tietämäni tapauksen kohdalla en ole miestä tavannut, mutta muuten voin sanoa, että hyvät miehet näillä naisilla. Hyvännäkösiä, hyväkroppasia, pirun fiksuja ja mukavia miehiä. Sellasia, jotka viedään käsistä kissatappelun kanssa jos vapaalle jalalle astuu.

      Sysipaska itsetunto tuollaisilla ihmisillä, joiden pitää koko ajan olla hakemassa egolleen validointia vieraista lakanoista.

      • töahtö

        höpötät. Et voi tietää muiden suhteista ellet elä niissä. ei se ulkonäkö ja mitä muille esitetään ole se koko totuus. Ei miehistä eikä naisista. Sinisilmäisiä olette.


    • NaMiiii

      No enpä nyt sanoisi Suomi naisia lumpuiksi. On vaan epäsuhta markkinoilla eli miehiä on rajusti enemmän. Minä muuten pidin bruneteista nuorempana ja blondit jätin muille,se oli väärä ratkaisu,koska sitten ku tapasin kunnon blondin huomasin et tää on mun juttu.

    • fsdafs

      No jos on itsetunto nollissa niin ei suomalaista naista saa. Kyllä suomimies kelpaa, parhaat vaan viedään aina päältä, joten jos ei riitä joku siitä pienestä kelvollisesta osuudesta, niin pakkohan se on muualle katsella. Ja ihan turha miesten on siitä nokkaa koputtaakaan kun itse te jämät olette sitten ulkomaiden naisista haaveilemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe