Millaista naista haet yhden illan suhteeseen?

Hölmistynyt

Olimme n. reilu viikko sitten ystävättäreni kanssa baarissa ja nauroimme/tanssimme melkein koko illan. Sattuipa siihen yhtäkkiä meitä hieman nuorempia miehiä. Yksi näistä miehistä alkoi kovasti kehua siinä miten suloinen ja hyväsydämisen näköinen olen jne. jne. pyysi syrjemmälle ja jatkoi kehumista. Ei edes se, että kerroin olevani parisuhteessa ja että minulla on 2 lasta saatikka se, että hän oli itse juuri mennyt naimisiin, tuntunut haittaavan vaan pikemminkin hän innostui enemmän.

Toki tämä imarteli, mutta varattu on varattu eli annoin pakit. Jäin vain miettimään että miksi hän ei miehenä alkanut iskemään jotain "helpomman" oloista tms.joka selvästi harrastaa yhden illan suhteita (minä en, en edes sinkkuna) jos kuitenkin oli vain seksiä vailla?? Noin itse olisin luultavasti tehnyt miehenä. Onko tuollainen hauskaa pitävä nainen jotenkin käsitettävissä "helppoon"?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laaturunoilija

      Siinä on enemmän haastetta saada varattu suostumaan kuin helppo nakki.

      Froikkareita lainaten "Valomerkin jälkeen kuka tahansa käy", kunhan ikää on riittävästi

      • masis

        "Millaista naista haet yhden illan suhteeseen?"

        Intiimialan ammattilaista. Ylivoimainen hintalaatusuhde.

        Siviiliin ei voi luottaa. Jokaisessa siviilissä on sisällä susanruusunen.


    • kuplapurkka

      Eivät ehkä "sattuneet yhtäkkiä" heidän näkökulmastaan, vaikka tilanne teille siltä olisi vaikuttanut :)
      Joillekin varattu, mutta toivoa antavasti käyttätyvä (tämä on laaja ja tulkinnanvarainen juttu, molemmille osapuolille...) herättää kiinnostusta; miehiä se että varattu nainen näyttää vihreää/keltaista voi merkitä helposti suoraan asiaan ilman monimutkaisuuksia, ja taas jo ihan yleisesti jokainen mies tietää että varatun status herättää naisten mielenkiintoa enemmän kuin sinkku-miehen(tätä naiset eivät myöskään koskaan myönnä.).

      Itse väistän varatut naiset ja pyrin muutenkin liiankin herkästi lukemaan heidän kiinnostusta edetäkseni (se väsytystaistelu...) mutta sinne "syrjemmälle" meneminen samalla kun kertoo olevansa varattu antaa todella ristiriitaista viestiä...Ja kyllä, sinne syrjemmälle (oli se sitten toiseen loosiin ja hiljaisempaan lattiankohtaan meneminen) on oikeus eikä anna oikeutta vaatia/oletaa mitään, mutta suurinosa olettaa koska siinä toinen haluaa edetää seuraavalle askelmalle, eli esim muutta satunnainen sosiaalinen porukkatilanne kahdenkeskisemmäksi ja intiimimmäksi. Tämä taas osalla naisista on vaikea myöntää ääneen- vaikka sen tajuaisi 100% toisinpäin - koska on kivaa kun on kivaa ja voi pitää kivaa :):)

      Miksi mies (tai nainen....) ei keskity iskemään sinkkuja ja jotka ovat seksiä vailla? :D Siksi koska ihmiset- ja etenkin naiset - eivät käyttäydy loogisesti edes itselleen ja lisäksi antavat ristiriitaista viestiä, ja lopulta toimivat ristiriitaisesti itselleen (tai sille mitä ajatelivat/tunsivat 1min 30min 2h aiemmin). Tämän takia peliä ja palloa pelataan sillä kentällä mille on päästy niinkauan kuin siellä voidaan tulkita olevan toivoa. Jos nainen ihmettelee miksi mies ei lopeta iskemista kun kuulee naisen olevan varattu, niin se johtu siitä miten nainen toimii samalla hetkellä ja mitä tulkinnanvaraa se miehellä jättää. Nainen varattua miestä iskiessä jatkaa isommalla innolla :D

      • sxth

        Hyvä sepustus. Tarpeeksi sekava ollakseen totta... jollakin tavalla.


    • kerrotaan_nyt

      Lähdit syrjemmälle hänen kanssaan, olit imarreltu ja varmasti sekin näkyi päälle päin... Eli koko ajan lähetit viestiä, että pikkuinen seikkailu saattaisi kiinnostaa. Ei kai tässä ole mitään ihmeellistä. Ja ihan totta on sekin, että varatut jäävät epämiellyttävästi roikkumaan pienemmällä todennäköisyydellä.

    • Koska varatut ei huutele myöhemmin perään. Tai jos huutelisi, olisi varmaan aika helppo vaimentaa huutelu, huutelemalla takaisin.. Karua meininkiä, mut noinhan se vissiin menee.

    • nimimerkitönj

      Jospa se oli niitä miehiä, jokka tykkää haasteista. Jos onnistuu puhumaan toisen pään pyörälle, niin ego kasvaa ja taas ollaan niin taitavia naistenmiehiä että sissus siunakkoon. :D

      No toiset luupäät vaan on sellaisia, ne melkein pissaa housunsa jännityksestä onnistuuko vai eikö.

    • Alkup

      Hyviä vastauksia, osa meni metsään mutta osa osui ja upposi. On kyllä varmaan totta, että minua imarteli miehen käytös, omassa pitkässä (16v) suhteessa ei tuollaista kuule (siitä huolimatta että tunnistin sanahelinän pelimiehen elkeiksi annoin hänen jatkaa) saati saada tuntea olevansa haluttu (en hae huomiota mutta kaipaan tietenkin). Ensimmäistä kertaa koko suhteeni aikana ymmärsin miten joku voi ajautua pettämään, mutta olen onnellinen etten tehnyt sitä ja että kieltäydyin kaikista muistakin lähestymisyrityksistä. Silti lievästi harmittaa että suostuin tuohon syrjemmälle menemiseen. Mies oli kuitenkin mennyt vasta 2 vkoa sitten naimisiin niin ihmetyttää miksi on noin kova tarve päästä naimiaisiin jo jonkun toisen kanssa ja nimenomaan varatun.

    • Alkup

      Ainiin, ei tuo valomerkin paikkeilla tapahtunut vaan paljon aikaisemmassa vaiheessa vaikka eipä väliä. Myöskin särähti hieman korvaan tuo "kuplapurkan" vastaus siinä mielessä että tuossa tavallaan vastuu on niin mielellään sysätty nimenomaan pelkästään naiselle, vaikka se on molemmilla. Ei se mies mikään tahdoton ja vastuuton pikkureppana ole. Muuten tekstissäsi oli paljon hyviä pointteja.

      • totuusyrittämisestä

        Todellisuus tosin. Ei mies syyllisty mihinkään yrittäessään. Sinä olit se, joka olisi tehnyt sen mahdolliseksi.


    • Alkup

      Eli päinvastaisessa tilanteessa ( minä vokottelisin häideni jälkeen innolla varatua miestä sänkyyn) vastuu tilanteesta olisi pelkästään tällä miehellä ;-)?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe