voittoon pahasta, Raamattu avuksi

voittoon

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Maailman lopussa enkelit tulevat ja erottavat pahat hyvistä. Jeesus antoi muutaman ohjeen siitä kuinka ehkä päästä enkelien suosioon.
      1. Ei pidä kieltää Kristuksen nimeä IHMISTEN edessä.
      2. Ei saa hävetä Kristuksen sanoja tämän avionrikkojan ja pahan sukupolven edessä. (tässä kannatta harkita ja miettiä tarkoin; helluntailaiset esim. hokevat Kristuksella on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, vaikka heprealaiskirje myöntää, että vielä EI NÄYTÄ siltä, että Kristuksen alaisuuteen olisi alistettu esim. kaikki enkelit.)

      En tiedä onko noista mitään seikoista enää tänä päivänä mitään hyötyä. On alkanut esiintyä ehkä väärää profetiaa, että pahat ja Saatana ovat ne, jotka heittävät maan asukkaita tuleen eikä Koraanissa mainitut Jumalan enkelit. Kaikenlaisia vääriä profetioita on liikkellä???

      Kristuksen nimen tunnustaminen on melko helppoa, sen sijaan hänen sanojaan saattaa joskus hieman hävetä tai epäillä. Varsinkin kun Lopun Aikana on esiintynyt 30 pientä Antikristusta islamin mukaan. Antikristusten edellä tapahtuu melko paljon uskosta luopumista usein.

      Lyhyesti: Profeetta Danielin kirjan 7. luvun mukaan pian perustetaan tulikivijärvi. Sinne heitetään neljäs peto. Tänä päivänä usko Jumalan Kaikkivaltiuteen on heikkoa tai ainakin hiipumassa. Paha tuntuu olevan niskan päällä. Jos Jumala on Kaikkivaltias ja Pyhä Elävä Raamatun Jumala niin ei ole hätää, mutta jos Jumala on tämän maailman Jumala niin paha on niskan päällä. Jeesus sanoi: Tämän maailman ruhtinas on jo tuomittu ja nyt tämän maailman ruhtinas heitetään ulos......??

      Joh. Evankel. 12
      31. Nyt on tämän maailman tuomion hetki. Nyt tämän maailman ruhtinas heitetään ulos.
      32. Ja kun minut korotetaan maasta, minä vedän kaikki luokseni."

      Koska tuo NYT on sitä emme tiedä. Mutta ennen sitä on ilmeisesti edessä Jeesuksen alentaminen käärmeeksi maan tasalle. Eihän hän tarvitse korottamista ellei häntä ensin todeta maan tasalla olevaksi.

      Itse en usko, että vielä on NYT, vaan TÄNÄ PÄIVÄNÄ ja LOPUN HETKI sekä TÄMÄ PÄIVÄ. TÄNÄÄN. Tuo NYT saatta olla ehkä vasta 1000 vuoden kuluttua??? En tiedä.

    • Pahaa ei voi poistaa,elämästään koska liha on halujensa kassa liitossa lankeemuksen seurauksena pahaan. Jos seisot kumisaapaissa vesilätäkössä et voi varsista nostaa itseäsi siitä pois lätäköstä,kos yritä itse itseäsi nostaa ei onnistu jos ulkopuolinen sen tekee nouset pois. Samoin pahan poisto omasta elämäs ei onnistu,Jeesus sen voi vain tekdä hän kun poistaa on vapaa kaikesta.

      • Turhathöpinätsikseen

        Voihan siitä lätäköstä astuakkin pois, mutta mikä usko olisi nosteisin, jos aarellaan sitä Teuvosemme pitkää listaa, tietäisi ponistaa aidoinmin joo.


      • Turhathöpinätsikseen kirjoitti:

        Voihan siitä lätäköstä astuakkin pois, mutta mikä usko olisi nosteisin, jos aarellaan sitä Teuvosemme pitkää listaa, tietäisi ponistaa aidoinmin joo.

        Lätäkösitä voi siirtyä pois mutta mutta iset kengän varresta ei voi saada nousemaan,kuten synnistä et voi vapautua omin voimin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe