Tähdet ja enkelit..

enkelei

Alkuun selitys tästä hetkestä....olen sinkku ja kahden lapsen äiti.
Toinen lapsista suuressa hädässä, pahoilla teillä.

Näin unen, missä seisoin lapsieni ja jonkun miehen kanssa, jossain hiekka aavikolla ja mietin" ei tämä kamala paikka voi olla kun tiekin menee lähellä ja siellä autoja kulkee" samalla meitä lähestyi hiekkamyrsky, ja neuvoin lapsiani kuuntelemaan tuota ääntä niin osaavat jatkossa aistia sen myrskyn tulemisen ja samassa taivaalta lähestyi suuria kauniita tähtiä ja niiden perässä kauniita enkeleitä ja tuli rauhallinen ja levollinen tunne, ei pelottanut yhtään ja samaan aikaan se hiekkamyrsky kääntyi meidän sivuun ei tullutkaan päälle ja heräsin onnellisena mutta mietteliäänä mitä uni mulle kertoi?????? en koskaan ole enkeleitä ja tähtiä nähnyt unessakaan

4

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      Aavikko on tila joka ei ole "kasvulla" suotuisa, se on tämän lapsesi tila tällä hetkellä. Aavikko on siis tämän lapsesi "henkistä tilaa" kuvaava, hän ei osaa elää nyt oikein. Hiekkamyrsky on ne tilanteet, joita pelkäät tämän lapsesi kokevan. Hiekkamyrsky on tukahduttava. Kuitenkin hiekkamyrsky kääntyi sivuun eli haluat suojella lastasi ja auttaa häntä pois nykytilanteesta.
      Enkelit ja tähdet kertovat että apu on ehkä mahdollinen. On olemassa "voimia", jotka voivat tätä lastasi auttaa, jos hän hyväksyy auttamisen. Voitko jotenkin auttaa tätä lastasi?! Hyväksyykö hän esim.jos hänet ohjaa paikkaan jossa saisi apua?
      Koska tie kulkee läheltä se merkitsee, ettei hän kuitenkaan ole vielä eksynyt "liian kauas" aavikolla. Se voisi olla merkkinä siitä, että hän ottaisi avun vastaan. Taikka ainakin sellainen vaihtoehto on yhä olemassa.

      • enkelei

        Paljon kiitoksia unen tulkinnasta,jotain tuon suuntaista ajattelin itsekkin ja tuo uni antaa toivoa paremmasta ja että minun täytyy jaksaa lapsieni tähden, molemmat tarvitsevat minua ja täytyy uskoa että enkelit ovat lapsieni suojelijat silloin kun en itse voi .Kiitos Unijukka 15. Viellä mietin mitä tuo mies unessa merkitsee....onko se minun miehinen puoli vai mitä..

        Tällä hetkellä en voi eikä kukaan muukaan auttaa lastani :( olen vain lähettyvillä jos/kun hän apuani kaipaa. On jo kaukana aavikolla....


    • Isäsi putosi kaivoon, jossa häntä uhattiin.

      Ikäänkuin lapsuuteesi liittyisi jotain turvattomuutta johtuen isästäsi.
      Turvattomuuden tunne voi liittyä moneen muuhunkin seikkaan. Jostain syystä koet kuitenkin isäsi osittain vastuulliseksi. Tämä voi tarkoittaa, että olit huolissasi seikoista, joihin isäsi ei voinut vaikuttaa.

      Et nykyään näe unta haista. Se voinee viitata, ettet koe vanhempiasi, erityisesti isääsi enää niin merkittävänä henkilönä. Äitisi saattaa olla tärkeämpi.

      Uhkat ovat kuitenkin läsnä edelleen ja ne ovat kasvaneet sitten lapsuutesi. Haista on tullut valas.

      Mikä voisi olla tämä valas, joka uhkaa sinua ja läheisiäsi, kuten se uhkasi haiksi pukeutuneena isääsi lapsuudessa?

      Ihmettelit, että äitisi ui huoneesta, josta pääsi uimaan. Hän siis lähti instituutiosta, joka oli valmis murtumaan. Pelkäsit altaan murtumista. Oletko koko ikäsi pelännyt vanhempiesi välirikkoa?

      Voisikko unesi liittyä vanhempiesi riitoihin ja välirikkoon. Kalojen siirtäminen voisi viitata lapsien kypsymiseen aikuisiksi.

      Unihalvaus on vahva oire. Pelkäätkö välirikkoa nykyisessä suhteessasi?

      Kiitos unesi jakamisesta.

    • Jaahas, vastasin näemmä väärään uneen. Tällaista se on kun netti pätkii ja kirjautumiset katkeavat.

      Olet unessasi turvattomassa paikassa, aavikolla ja hiekkamyrsky lähestyy. Et ole kuitenkaan peloissasi. Lähellä kulkee tie ja seurassasi on tuntemattomaksi jäävä mies.

      Tilanne on ikäänkuin uhkaava, mutta tiedät, uskot tai ainakin toivot vahvasti, että selviät siitä. Vaikuttaa kuin olisit yksin ja hylätty eli hiekka-aavikolla mutta tiedät tiestä, että "sivistys", apu ja turva on lähellä.

      Edelleen olet unessa ikäänkuin hylättynä ja yksin, mutta seurassasi on mies. Jostain syystä et näe tai muista hänen kasvojaan. Hän saattaa olla monen miehen ilmentymä samaan aikaan, jolloin kasvot jäävät tunnistamattomiksi. Tässä voisi olla kyse lastesi miehestä taikka omasta isästäsi tai kenestä tahansa turvalliseksi kokemastasi miehestä. Luultavasti monesta samaan aikaan. Joka tapauksessa tämä hahmo tuo turvaa koettelevaan elämäntilanteeseesi.

      Viimeiseksi taivaan vahvuudet puuttuivat hätääsi. Tämä voisi kertoa vahvasta luottamuksesta tai toiveesta, että kaikki tulee sujumaan hyvin.

      Yhteenvetona voisin sanoa, että tämä uni vakuuttaa näkijälleen, että kaikki tulee menemään hyvin. Toisin sanoen tilanne ei ole alun alkaenkaan niin paha kuin miltä aluksi vaikutti, eli aavikon vieressä on tie. Yksinäisyyteen on olemassa mies ja aina sitä apua löytyy jos ei itse jaksa, joihin viittaavat unessa ollut mies ja enkelit.

      Anteeksi sekoittuneet viestit ja kiitos unestasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe