Tehtaaniemen valitukset turhia.

rahnoopalaa

Korkein hallinto-oikeus on hylännyt tehtaaniemen valitukset. Ei ottanut valituksia edes käsittelyyn, koska valittajilla ei ollut valitusoikeutta. Eli hanke viivästyi vuodella ja aivan turhaan. Systeemissä on kyllä jotain vialla. Kalliiksi tuli kaupungille ja yrittäjälle. Valittajat varmaan ylpeitä itsestään ?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • freeworld1952

      Valittajien sietäisi edes hävetä. Lykkäsivät hankolaisten nuorten uimamahdollisuuksia omalla kotiseudullaan. Paskasakkia!

    • sowhatif

      freeworld1952, Regatta Resorts ei rakenna uimahallia, jossa nuoret voisi käydä uimassa. Ei se lätäkkö ole uimakouluja varten, eikä lapsilla tai aikuisilla ole viihdemielessäkään varaa käydä siellä viikottain harrastamassa vesiliikuntaa.

      Valituksista viis, Tehtaanniemelle ei saa rakentaa asuntoja. Jos sellaista yrittää, niin hanke venyy vielä vuosia. Vaikka kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja SDP haluaisivat asuntoja Tehtaanniemelle, niin ei niitä saa tehdä ilman kaavamuutosta. Sen taas vahvistaa valtuusto. Jaksaako RR odottaa miljoonatuottoja vielä vuoden tai kaksi? Jaksaako omistajat katsella tämänlaista jääräpäistä vehtaamista? Tosiasia on, että Kuningattarenvuorella hanke olisi ollut harjakorkeudessa jo aikoja sitten.

      • HankoForever

        "Tosiasia on, että Kuningattarenvuorella hanke olisi ollut harjakorkeudessa jo aikoja sitten" - Kova väite. Tarvitaan lisäperusteluja.


      • gay.guy
        HankoForever kirjoitti:

        "Tosiasia on, että Kuningattarenvuorella hanke olisi ollut harjakorkeudessa jo aikoja sitten" - Kova väite. Tarvitaan lisäperusteluja.

        ja holle mee


    • SPANpuolesta

      "Regatta Resorts ei rakenna uimahallia, jossa nuoret voisi käydä uimassa. Ei se lätäkkö ole uimakouluja varten".
      Toivoisi että tämäntapainen Sabotaasi jo lopetettaisiin, TERVETULOA KYLPYLÄ, SPA, UIMAHALLI!

      • hankolainenmyös

        freeworld1952 ja SPANpuolesta. Säälittää ihan oikeasti teidän tietämättömyys mitä suunniteltu SPA tarkoittaa. Ettekö osaa lukea, tai ettekö ymmärrä mitä mitä luette? Puhutte paatoksella "Hangon Nuorisosta". Monellako olisi minkäänlaista rahallisia mahdollisuuksia käyttää luxus-SPA:n rajoitettuja palveluja? Sama koskee eläkeläisiä, ja ihan normaalipalkkaisiakin Hankolaisia. "Tervetuloa KYLPYLÄ..UIMAHALLI" - ettekö VIELÄKÄÄN tiedä ettei näitten rakentaminen ole mitenkään ajankohtaista tämän yksityistetyn Tehtaanniemen luxusAsunto/Spa projektin yhteydessä. Näitä ainoastaan mainitaan nimellä, jotta ihmiset kuten te, jotka ette vaivaannu lukemaan sopimuksia ja suunnitelmia kunnolla, uskoisi että tällaista nyt olisi tulossa kaikille Hankolaisille. Toivottavasti te muut, jotka tätä palstaa lukee, ja todella haluatte ottaa selvää mistä on kysymys, ette muodosta mielipiteitänne ainoastaan näitten Hanko24-kirjoitusten perusteella, vaan luette alkuperäisiä sopimuksia tarkasti. Tämä palsta sisältää todella paljon ihan väärää tietoa, kaikilta mahdollisilta tahoilta - sekä tietoista että silkasta tietämättömyydestä johtuen. Toivottavasti totuus joskus valkenisi kaikille - onhan kysymys Hankolaisten (vielä) omistamasta tontista ja sen tulevaisuudesta.


    • sowhatif

      HankoForever, Kuningattarenvuoren kaava sallii asuntojen rakentamisen. Sitä RR ajaa. Lisäksi Kaungingattarenvuoren kaavassa on varattu alue, johon voi rakentaa SPA-tyyppisen rakennuksen. Sen takia siellä RR olisi voinut aloittaa rakennustyöt jo aikoja sitten ja hanke olisi harjassa. Tehtaannimelle ei saa rakentaa asuntoja. Se alue on varattu hotellitoimintaan. SPANpuolesta, tiedät itsekin, että RR:n ajattelema allasosasto ei ole kansanterveyttä edistävä kuntoilumahdollisuuksien uimahalli, minkälaiseksi uimahalli luonnetaan. Siis, että menee ja heittää 1000 metriä uiden tai tunnin vesijuoksun kerran kaksi viikossa, nuoret uintiharrastajat melkein päivittäin. Joo, SPA:ssa saa uinti jäädä sikseen, mutta ihan kiva kastautumispaikka niille, jotka haluavat siitä 20 euroa kerta maksaa tai ostaa 12.000 euron osakkeen ja maksaa vuosittain lisäksi 500 euroa vastiketta ylläpitokuluihin. Helsinkiläiset voivat tämän tehdäkin. Kuinka paljon helsinkiläisiä siellä sitten käy on ihan toinen asia. Aika paljon pimeitä ikkunoita noissa vapaa-ajanasunnoissa.

    • hjänkälä

      Mitään kaavoja ei tartte ennee valtuustossa hyväksyä. Kaik on hyväksytty jo. Spa voidaan rakentaa ja kun se spa ompi siinä vaiheessa, että varmasti valmistuu niin seen jälkeen saa kuningatarvuorelle vasta mennä. Ei maksa 20 euroa uiminen. 15 saattaapi olla. Kaupunki kuulemien mukkaan aikoo tukea hankolaiseisten uintia ja tullee maksamaan hankoolaisille vielä vähempi. Altaasta tulee 25 kertaa 8 meetriä joten kyllähän tuolla voi ihan uintiakin harrastella.

      • sieltäjostain

        Niihä sie luulet, mut tiiät sie, et kesämökkejä eriksee tai isos talos ei Tehtaanniemel voi laittaa, ku on sellaset kartat ja suunnitelmat. Kyllähä sie sen ymmärrät vähemmästäkii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe