Holokausti

diaspar

Onpa mielenkiintoista keskustelua ollut viimeaikoina holokaustista, vaikka suurelta osin pelkkää juupas-eipäs väittelyä kahden nimimerkin välillä.

Revisionismi on osa historiantutkimusta. Kun historiaa tutkitaan, löytyy aina uusia todisteita ja tietomme tapahtumien ja historian kulusta paranee ja tarkentuu. Tehdään uusia arkeologisia löytöjä ja tutkintamenetelmät kehittyvät.

Mutta holokaustin kieltäminen ei ole revisionismia, vaan denialismia.

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a-tu

      Kuinka pitkä aika jostai tapahtumasta pitää kulua jotta voin kieltää sen tapahtuneen? Voinko minä esittää todisteet, ettei eilistä päivää tapahtunutkaan? Ei ymmärrä tämmöstä... =/

      • Anonyymi

        Mistä tiedät ettet saanut eilispäivän muistoja tänään?


    • muntärkeämielipide

      Vaikuttaa siltä, että nyt on yleisemminkin menossa jonkinlainen psykologinen todellisuuden sotkemistrendi manipuloimalla ihmisiä ääriäpääajatteluun totuuden sijasta.

      Seuraapa vain, niin on asia kuin asia, niin sen puolesta väitellään, ollaan vahvasti jotakin mieltä ja marssitaan, ja toisaalta puolustetaan ja taas marssitaan ja ollaan jotakin mieltä.

      Siinä käännellään vain saman asian peilikuvaa totuuden sijaan: kaikki on vain mielipidettä, joka perustuu pelkkään tunteeseen, jonka ilmaisemisella ihminen kertoo vain itsestään, ei itse asiasta.

      Esimerkiksi marssiminen ihonvärin puolesta monikulttuurisuuden nimissä on ihan samaa rasismia kuin vastustaminen, koska kohde on jälleen tuo "erilaisuus" eikä tasa-arvo.

      Vastaavasti uskovainen ja ateisti ovat saman kolikon kaksi puolta - toinen uskoo johonkin ja toinen ei usko, kumpikaan ei ole sen oikeampi, eikä se liity edes Jumalaan, kun yhteinen tekijä on tässä tapauksessa tuo sama sana "uskoa".

      Nyt olevan tärkeää, että saadaan kansalaiset tunnetasolla järjen sijaan mielipitein tukkanuottasille ja repimään vaikka silmät toistensa päästä - liekö vihollinen asialla?

      Onhan tästä menetelmästä iso etu, kun kansa priorisoi itse itsensä.

      • uteliastietämään

        Hyvä aloittaja, oliko tämäkin näkemys nyt denialismia?


      • hpipihgphi

        "Esimerkiksi marssiminen ihonvärin puolesta monikulttuurisuuden nimissä on ihan samaa rasismia kuin vastustaminen, koska kohde on jälleen tuo "erilaisuus" eikä tasa-arvo."

        No tuossa oli sitä samaisen kirjoittajan hetkeä aikaisemmin mainitsemaa "todellisuuden sotkemistrendiä". Kaveri kritisoi että todellisuutta sotketaan, ja heti kohta tekee olkiukon ja hyökkää sitä vastaan. Itse väitehän on niin typerä, että en viitsi edes alkaa ruotimaan sitä.


      • uteliastietämään kirjoitti:

        Hyvä aloittaja, oliko tämäkin näkemys nyt denialismia?

        No ei kai. En voi ymmärtää noita jotka kieltävät historialliset tosiasiat. Sen ymmärtää että tiedot historiallisista tapahtumista muuttuvat ja paranevat sitä mukaan kun tutkitaan, mutta että kielletään kokonaan.

        Ja onhan tällä palstalla nähty niitäkin jotka kiistävät esim. talvisodan, atomipommitukset Japaniin, ja Estonian uppoamisen.

        Mikä saa ihmisen uskomaan noin?


    • aivojenkeräyspiste

      No, onpa hulppea tilanne, jos skeptisyyden sijaan tämän maailman poliittisen sirkuksenkin seuraaminen - ja kyseenalainen totuus - vaaditaan perustettavaksi uskoon?! Tässähän on taas oikea salaliittoteorioiden äiti!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Denialismi

      "Historialliset denialistit voivat kiistää esimerkiksi holokaustin, keskiajan, kuulennot tai syyskuun 11. päivän iskujen valtamedian käsityksen."

      Huom. VALTAMEDIAN KÄSITYKSET. Tästä nimittäin meillä Suomessa on juuri tullut uunista jopa tieteellinen tutkimus: oliko Anneli Auer syyllinen vai syytön, voittiko propuoli, eli annelistit vai voittiko todella antiannelistit?!

      Valtamedia - tai kukaan muukaan - ei käsitellyt itse totuuskysymystä: kuuluuko todella länsimaiseen oikeusjärjestelmään syyttömyyden todistelu, joka oli koko Ulvila-prosessin marssijärjestys aina alkaen keväästä 2010.

      "Denialismiksi on kutsuttu tilannetta, jossa väitteen mukaan henkilö kieltää asian, jonka tiedeyhteisö kykenee todistamaan..."

      Juu, minä olenkin odottanut tiedeyhteisön kantaa tähän erittäin erikoiseen länsidemokratiaan, jossa oikeuslaitosprosessointi perustuu syyttömyyden todisteluun - ei vain ole kuulunut, jostakin syystä, kun ääripääasetelma on ollut se tärkein. Ja myös mahdollinen, koska tuo syyttömyydentodisteluaineisto on salattu seuraavat 60 vuotta. Jostakin merkillisestä, valtamedian vaikenemisen syystä.

      Umpihullu maailma.

      • pimeäkeskiaika

        Ja mitä tulee tuohon tieteelliseen totuuteen ja sen käsittelyyn valtamediassa...

        Niin enpä ole sellaistakaan tieteellistä totuutta nähnyt missään valtamediassa käsiteltävän - liittyy vahvasti meidän todellisuuskäsitykseen - että meillä ei ole olemassa mitään luonnonlakia, joka edellyttää omenan tippumisen puusta maahan.

        Tieteellisen totuuden mukaan se voi irrotessaan lentää vaikka kohti suoraan taivaalle.

        Tosin tilastollisesti on todennäköisempää, että se tippuu alas. Nämä faktoiksi luullut luonnolait (deterministiset lait) kun kumoutuivat jo 30-luvulla.


    • mikäoikeatieto

      Teemme nyt historiaa. Meillä on jättimäinen kansanvaellus meneillään. Eurooppa täyttyy. Sen kertoo meille valtamedia. Se kertoo muutakin.

      "Historialliset denialistit voivat kiistää esimerkiksi ... valtamedian käsityksen."

      Lukee edellä. Olisiko täällä nyt ei-denialistia kertomassa meille, että jos valtamedia antaa kaksi käsitystä, niin kumpi on oikea? Onko jättimäinen sotaharjoitus alkaen Etelä-Euroopasta loka-marraskuun vaihteessa, joka on Suomen tieto, vaiko Ruotsin puolutusministerin tieto on oikea ja se on jo syyskuussa?

      Kaipaan tiedolle lähteen, josta ajankohdan voi tarkistaa. Kiitän etukäteen.

      Valtamedialinkit tietoon.

      http://yle.fi/uutiset/nato_pitaa_valimerella_megaluokan_sotaharjoitukset__suomi_mukana_kuudella_hornetilla/8239566

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/dn_ruotsi_puolustus_usa-40290

      • pointti_hukassa

        Oliko väitteesi kenties, että holokausti on valhetta, koska osa sotaa pakenevista Syyrialaisista ym. tulee jopa Eurooppaan asti? Suomeenhan ei tule kuin pisaroita tuosta kokonaismäärästä. Turvapaikanhakijoita otetaan Suomeen vähän, ja pakolaisstatuksen saa vielä paljon harvemmat.

        On mahdotonta edes kuvitella, että mitä yritit tavoitella lopussa linkittämällä kaksi uutista, joista toinen käsitteli ruotsalaisen natokiimaisen mielipidettä, ja toinen Suomen hornetien osallistumista harjoitukseen. Pohjimmiltaan uutiset käsittelivät aivan eri aihetta. Ja kuuluko tämä "verkkouutiset" ns. valtamediaan?


      • vitunmielipiteet

        Hyvä kirjoitus: pointtihukassa, jos se ei sisällä mielipidettä.

        Koitin tavoitella totuutta tiedosta. Yritän uudelleen.

        ONKO TUO SOTAHARJOITUKSEKSI SANOTTU 30 MAAN SOTILAIDEN KOKOONTUMINEN SYYSKUUSSA VAI LOKA-MARRASKUUSSA?

        Kirjoitit:

        "ruotsalaisen natokiimaisen mielipidettä"

        Ruotsin puolustusministerin tieto, siis ANTAMA TIETO, oli se että sotaharjoitukseksi ilmoitettu SOTILAIDEN KOKOONTUMINEN on syyskuussa. Suomen antama tieto, siis TIETO, loka-marraskuussa.

        MAAILMA EI PYÖRI KENENKÄÄN MIELIPITEIDEN MUKAAN/YMPÄRILLÄ VAAN REAALIMAAILMAN TAPAHTUMIEN.


      • miettikäämuutkin
        pointti_hukassa kirjoitti:

        Oliko väitteesi kenties, että holokausti on valhetta, koska osa sotaa pakenevista Syyrialaisista ym. tulee jopa Eurooppaan asti? Suomeenhan ei tule kuin pisaroita tuosta kokonaismäärästä. Turvapaikanhakijoita otetaan Suomeen vähän, ja pakolaisstatuksen saa vielä paljon harvemmat.

        On mahdotonta edes kuvitella, että mitä yritit tavoitella lopussa linkittämällä kaksi uutista, joista toinen käsitteli ruotsalaisen natokiimaisen mielipidettä, ja toinen Suomen hornetien osallistumista harjoitukseen. Pohjimmiltaan uutiset käsittelivät aivan eri aihetta. Ja kuuluko tämä "verkkouutiset" ns. valtamediaan?

        Mietipä muutaman kerran, että mitä sinun AIVOILLE on tehty, jos et enää löydä kirjoituksesta, joka sisältää vain TIETOA ilman mielipidettä mitään pointtia.


      • jostästäkinhukassa
        miettikäämuutkin kirjoitti:

        Mietipä muutaman kerran, että mitä sinun AIVOILLE on tehty, jos et enää löydä kirjoituksesta, joka sisältää vain TIETOA ilman mielipidettä mitään pointtia.

        Ja miten tämä liittyi otsikon holokaustiajatukseen - se TIETO löytyy siitä edeltä: valtamedia antaa meille faktat, ja jos emme hyväksy niitä olemme denialisteja. Kysymys kuului tästä valtamedian faktatiedosta, että kumpi tieto on sitten OIKEA TIETO, ettei tässä tule TIEDON ETSIJÄSTÄ denialistia.


      • Faktatietoa

        Et löydä tietoa uusnatsien inkutussivuilta joissa ei takuulla noudateta hyvää journalistista etiikkaa tai tieteellistä metodia.


      • orwellinaika

        Mikä on hyvä journallistinen etiikka, johon pitää uskoa totuutena tai muuten on denialisti/harhainen salaliittoteoreetikko?


    • ghjhhjhjhjhjhj

      Kuinka monta tuntia olet tutustunut johtavien revisionistien teeseihin?

      • Tässä holokaustirevisionisti Germar Rudolfin näkemys siitä mitä holokaustirevisionismi on:

        http://germarrudolf.com/germars-views/false-claims-about-revisionism/

        "Claims About Holocaust Revisionists
        They deny that Jews were persecuted WRONG. They do NOT deny this
        They deny that Jews were deprived of civil rights WRONG. They do NOT deny this
        They deny that Jews were deported WRONG. They do NOT deny this
        They deny the Jews were herded into ghettos WRONG. They do NOT deny this
        They deny the existence of concentration camps WRONG. They do NOT deny this
        They deny that Jews were put to forced labor WRONG. They do NOT deny this
        They deny the existence of crematoria in concentration camps WRONG. They do NOT deny this
        They deny that Jews died for a great number of reasons: epidemics, malnutrition, diseases, mistreatment WRONG. They do NOT deny this
        They deny that other minorities were also persecuted as well, such as gypsies and political dissenters WRONG. They do NOT deny this
        They deny that the treatment of the Jews was unjust WRONG. They do NOT deny this
        They deny the victims their dignity WRONG. They do NOT deny this
        They deny the victims to be remembered WRONG. They do NOT deny this
        They deny to show compassion for the victims WRONG. They do NOT deny this
        They deny that there was a plan to murder all Jews. This is what they claim
        They deny that Jews were murdered systematically. This is what they claim
        They deny the existence of gas chambers for mass murder. This is what they claim
        They deny that six million Jews died in the Holocaust. This is what they claim"

        Eli siis Germar Rudolfin mukaan holokaustirevisionistit myöntävät suuren osan natsien väitetysti harrastamista vääryyksistä, mutta väittävät että:
        1. ei ollut suunnitelmaa murhata kaikkia juutalaisia
        2. juutalaisia ei murhattu järjestelmällisesti
        3. ei ollut kaasukammioita joukkomurhaa varten
        4. juutalaisia ei kuollut kuutta miljoonaa holokaustissa

        1. Tämä väite on varsin hullu. Jos nimittäin olisi ollut suunnitelma jossa olisi sanottu, että yksi tai muutama juutalainen jätetään jäljelle, ikäänkuin eläintarhaan näytteeksi... tämä ilmeisesti riittäisi osoitukseksi revisionisti Rudolfille siitä, ettei ollut suunnitelmaa tappaa KAIKKIA juutalaisia. Oikeastaan on merkityksetöntä, oliko minkäänlaista suunnitelmaa tappaa kaikkia juutalaisia, osaa juutalaisista, tai ei yhtään. Sehän, mitä tapahtui, tässä on pääasia.
        2. Runsaasti on todisteita siitä että juutalaisten surmaaminen Itä-Euroopassa oli järjestelmällistä.
        3. Kaasukammioita Natsi-Saksassa oli ja niitä käytettiin ihmisten surmaamiseen. Tästähän on runsaasti todisteita.
        4. Mihin ne juutalaiset oikein katosivat Natsi-Saksan miehittämiltä Itä-Euroopan alueilta (esim. Unkarista n. 500 000), ja myös ne Länsi-Euroopasta Puolaan kuskatut?


      • hghhhghghghg

        3. Lue miten Yhdysvalloissa suoritettiin kaasutukset ja vertaa ns. holokaustiin. Nachweiler on ainoa paikka jossa kaasutuksia on voitu todistettavasti olleen, sielläkin pieni määrä.


      • Aloittaja on käyttänyt paljon aikaa tutustuessaan holokaustin kieltäjien todisteisiin. Ja myöntää kyllä että on niissä jossain jotain pointtiakin. Ja on ymmärrettävää, että molemmat osapuolet yrittävät saada tapahtumat näyttämään itselleen edullisimmalla tavalla.

        Holokiistäjien kans on vaan tilanne tämä: Ensin keksitään "totuus", ja sitten etsitään vain niitä todisteita jotka puoltavat omaa näkemystä, ja jätetään huomiotta todisteet jotka ovat omaa maailmankuvaa vastaan. Tämä pätee muihinkin salaliittoteorioihin.

        Mutta ei kai jaksa nähdä vaivaa ja alkaa kinastelemaan selvistä asioista. Jos joku haluaa uskoa, että maapallo on pannukakku, jonka loi suuri ja mahtava, hänen nuudelinen korkeutensa, lentävä spagettihirviö, niin uskokoon niin. =D


      • hghhhghghghg kirjoitti:

        3. Lue miten Yhdysvalloissa suoritettiin kaasutukset ja vertaa ns. holokaustiin. Nachweiler on ainoa paikka jossa kaasutuksia on voitu todistettavasti olleen, sielläkin pieni määrä.

        Tämäkin osoittaa, ettei natsien kaasukammiohomma ollut mitään rakettitiedettä. Natzweilerissä kaasukammioksi muutettiin hotellin kylmähuone. Homma oli siis varsin yksinkertaista.
        http://www.scrapbookpages.com/Natzweiler/History/GasChamber.html
        "In August 1943, a special gas chamber was constructed by adapting an existing building, formerly owned by the Struthof hotel, which was located about a mile from the concentration camp on a side road. This room had previously been used as a refrigerator room by the hotel."


      • toimitusaivot
        diaspar kirjoitti:

        Aloittaja on käyttänyt paljon aikaa tutustuessaan holokaustin kieltäjien todisteisiin. Ja myöntää kyllä että on niissä jossain jotain pointtiakin. Ja on ymmärrettävää, että molemmat osapuolet yrittävät saada tapahtumat näyttämään itselleen edullisimmalla tavalla.

        Holokiistäjien kans on vaan tilanne tämä: Ensin keksitään "totuus", ja sitten etsitään vain niitä todisteita jotka puoltavat omaa näkemystä, ja jätetään huomiotta todisteet jotka ovat omaa maailmankuvaa vastaan. Tämä pätee muihinkin salaliittoteorioihin.

        Mutta ei kai jaksa nähdä vaivaa ja alkaa kinastelemaan selvistä asioista. Jos joku haluaa uskoa, että maapallo on pannukakku, jonka loi suuri ja mahtava, hänen nuudelinen korkeutensa, lentävä spagettihirviö, niin uskokoon niin. =D

        Väite, että valtamedia kertoisi meille totuuden - on jo melko roisi "tieteellinen näkemys" liittyen aloitusviestin sanaan denialismi. Kyseessä on joku tosi orwellilainen juttu. .


      • Alottaja
        toimitusaivot kirjoitti:

        Väite, että valtamedia kertoisi meille totuuden - on jo melko roisi "tieteellinen näkemys" liittyen aloitusviestin sanaan denialismi. Kyseessä on joku tosi orwellilainen juttu. .

        En usko valtamediaa, vaan historiaa. Historiallisia todisteita, arkeologiaa. Historia on tapahtunut, uskoo siihen tai ei.


    • Anonyymi

      Näin se aivopesu toimii. Kun saa kuulla koko ikänsä asiasta, ei pysty vastaanottamaan mitään uutta tietoa vaikka se esitettäisiin kymppi uutisissa.

    • Anonyymi

      Holokaustin kieltäminen on kriminalisoitu lailla mm. saksassa. Totuus ei tarvitse lain suojaa

      • Anonyymi

        Kommunismin rikosten kieltäminen on kriminalisoitu Romaniassa eli kommunismi olikin hyvä juttu...


    • Anonyymi

      Se ainakin on totta että itse käymällä väitetyillä kausti-paikoilla hämmästyy sitä, kuinka mittasuhteiltaan pientä kaikki on. Luulisi että jos/kun teollisen mittakaavan tuhontaa tehtiin olisi fasiliteetitkin teollista kokoa.

      • Anonyymi

        Jopa itse pahuuden ydin, Birkenaun 1 ja 2 kammioiden ja kremojen jäännökset ovat hyvin ristiriitaisia. Miksi kammioiksi väitetyt tilat oli kaivettu maan alle, josta uhrit piti nostaa hissillä polttouuneille? Kammiotiloihin laskeuduttiin kapeaa porraskuilua myöden johon mahtui yksi ihminen kerrallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jopa itse pahuuden ydin, Birkenaun 1 ja 2 kammioiden ja kremojen jäännökset ovat hyvin ristiriitaisia. Miksi kammioiksi väitetyt tilat oli kaivettu maan alle, josta uhrit piti nostaa hissillä polttouuneille? Kammiotiloihin laskeuduttiin kapeaa porraskuilua myöden johon mahtui yksi ihminen kerrallaan.

        Mene käymään Ausschwitzissä ja ihastut teolliseen murhaamiseen taas uudelleen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jopa itse pahuuden ydin, Birkenaun 1 ja 2 kammioiden ja kremojen jäännökset ovat hyvin ristiriitaisia. Miksi kammioiksi väitetyt tilat oli kaivettu maan alle, josta uhrit piti nostaa hissillä polttouuneille? Kammiotiloihin laskeuduttiin kapeaa porraskuilua myöden johon mahtui yksi ihminen kerrallaan.

        Kapea alaslaskeutuva kuilu on käytännöllinen joukkojenhallinnan kannalta.
        Siinä ei voi kääntyä takaisin,kun jäljessätulevia käskytetään keppien ja koirien avulla "mach schnell!"
        Kaasukammioon saavuttua mahdollisuudet on menetetty,yhä uusien uhrien tulviessa sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene käymään Ausschwitzissä ja ihastut teolliseen murhaamiseen taas uudelleen!

        Olen käynyt. Siis Birkenau on Auschwitzin kokonaisuuden se pahempi puoli. Auschwitz on se punatiilisten Puolan armeijan vanhojen kasarmien leiri jossa on feikki-kammio jonka venäläiset rakensivat sodan jälkeen.


    • Anonyymi

      Mistähän muuten Göring sai juuri ennen hirttämistä nauttimansa myrkyn?
      Mahdottomalta tuntuu,että hän olisi kyennyt piilottamaan ja mukanaan kuljettamaan myrkkypilleriä koko tutkintovankeutensa ajan.Himmler onnistui tappamaan itsensä syanidilla ,mutta se tapahtui pian hänen vangiksijoutumisensa jälkeenTaatusti Göringille tehty ruumiintarkastus oli äärimmäisen perusteellinen.
      Jonkun siis täytyi antaa myrkky hänelle aivan viime hetkillä.
      Mutta kuka,ja ennenkaikkea miksi?

      • Anonyymi

        Lahjoi yhden vartijoista, onhan siitä kirjoitettu. Olihan hänellä epäilemättä pätäkkää sukanvarressa senverran että yksi vartiosolttu saadaan lahjottua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lahjoi yhden vartijoista, onhan siitä kirjoitettu. Olihan hänellä epäilemättä pätäkkää sukanvarressa senverran että yksi vartiosolttu saadaan lahjottua.

        Tarinan mukaan nainen nimeltä Mona olisi suostutellut vartijan toimittamaan Göringille "lääkettä". Ts. vartija ei tiennyt, että kyseessä on syanidiannos.


    • Anonyymi

      Holokausti suoritettiin. Siitä faktasta on turha väitellä.
      Mutta ei se ollut ensimmäinen eikä valitettavasti viimeinenkään kansanmurha. Jotenkin on myös outoa, että juuri sen läpikäyntiin on jaksettu viimeiset 80 vuotta polttaa niin paljon energiaa.

      • Anonyymi

        Holokaustia vastaan on niin paljon todisteita että asia on selvä, mitään tahallista juutalaisten joukkotuhontaa ei tapahtunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Holokaustia vastaan on niin paljon todisteita että asia on selvä, mitään tahallista juutalaisten joukkotuhontaa ei tapahtunut.

        Kuolemanleirit olivat siis pelkkä vahinko? Kuten myös erikoistoimintayksiköt ja kaikki muut ihan vaan muuten vaan murhatut? Aika isoja vahinkoja ovat kun tehokas koneisto toimii ja toisesta päästä tulee ruumiita niin kovalla vauhdilla ettei niille oikein osata tehdä mitään. Eikä kukaan koskaan missään vaiheessa sattunut huomaamaan että ne sattumoisin murhaavat miljoonia ihmisiä?


      • Anonyymi

        Lähteesi on valhe, joten sinäkin valehtelet.


    • Anonyymi

      Kyllä juutalaisia kuoli paljon leirien ja ghettojen surkeissa olosuhteissa, teloituksissa yms. mutta varsinainen holokausti väitetyissä mittasuhteissa on kyseenalainen. Erilaiset arvioissa ja teorioissa uhrien määrä, kuin myös leirien ja ghettojenkin määrä on vähitellen kasvanut huimiin lukemiin, ja näillä on saatu ihmiset vakuuttuneeksi holokaustista.

      Väittämien, teorioiden yms. mukaan juutalaisia on kuollut 15-20 miljoonaa ajalla 1941-1945. Tapauksen paisuminen on sitä luokkaa, että se on alkanut kuulostamaan yhä mahdottomammalta. Juutalaisten vainoamista on tapahtunut jo Rooman valtakauden ajoista lähtien ja sen perusteella tuntuisi uskottavammalta, että tuo jopa 20 miljoonaa uhria on tältä kokonaisajalta, ei neljän natsivuoden ajalta.

      • Anonyymi

        Myös Aktion 1005 on huteralla pohjalla. Sota meni persiilleen ja saksalaiset perääntyivät huippuvauhtia. Siinä menossa ja sekasorrossako olisi kaivettu kaikki väitetyt tuhannet joukkohaudat auki, hävitetty ruumiit niin ettei mitään jäänyt jäljelle ja vielä maisemoitu tapahtumapaikat ja jopa istutettu niiden päälle täysikasvuiset puut? Epäuskottavaa potenssiin y.


      • Anonyymi

        Uusnatsi valehtelee. Ainoastaan uusnatsit väittävät "paisumista" tapahtuneen. Leirejä ja ghettoja oli valtavasti. Kuolemanleirejä oli pieni osuus niistä.


    • Anonyymi

      Jos koronavirus tikittäisi kuin kello, ehkä voisi tietää tuleeko shortsikelit.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe